İkiz Anneleri Geyik Paneli

bende küvet yaptırdığıma delilerrrr gibi pişamnım ne kadar salakmışım yaaaaa güzelce duşakabin yaptırmamışımmm salaklığıma yanayımmmmm
CANANNN karışmak gibi olmasın ama valla perma çok risk söyleyeyim kim yaptırdıysa pişman oldu kızıımm laf dinlesene azcuukk

elimde değil yaaa kıvırcık olmak istiyorummmmm taktım permaya illa yaptırayım diyorum yanarsada 3 seneye toplar zaten saçım beyazladığı için saçıma çok kızgınımmm küsüm saçıma yanii hahahha

hay delü karuuu sen bilin o zaman bacımmbenim saçlar Allah vergisi kıvırcık ben de düz olsun istiyom kafam bonus gibi kabarıyo toplamazsam kızların da saçları bana çekmiş

Ayyy ekleyemiyorum bi yerlere yaa uyuz oldum başka siteden yükeliyip buraya koyacağım...

Canan bundan sonra kilo çok almazlar takılma sağlıklı olsun...senin kuzularda böle yapacak bişli yok...

Perma işide riskli saçlar çok yıpranıyor...ama sen bilirsin kuzum

çocuk odası

başka açıdan çocuk odası...

bilenler bilir bu çocuk odamız diğerinin çeyreği kadar ...gardolapta benim eski yatak odamın gardolabı kestirdik..seneye kısmetse ranza alacağız...alt kattaki ranzanın altından bir yatak çıkan modelden ..biri alt katta biride içten çıkan yatakda yatar diyoruz...şimdilik yer yatağımızla idare ediyoruz

hay delü karuuu sen bilin o zaman bacımmbenim saçlar Allah vergisi kıvırcık ben de düz olsun istiyom kafam bonus gibi kabarıyo toplamazsam kızların da saçları bana çekmiş
şöyle iri dalgalar istiyorum bendeeee

çok güzel canım yeni evin huzurl aotur canımın içiiiii

womenlove evin çok güzel yeni gelin evi gibi huzurla otur inşallah
salonla oturma odası nasıl?resim koymamışsın
içine sinsin canım

oturm odamla,antrem kaldı sadece ama onların resmi yok...çünki gündüz ananem oturuyordu üstü müsayit değildi çekmedim....antreyide unutmuşum....sağolun güzel dilekleriniz için..oturma odamda yatak odam kadar hemen hemen aynı büyüklükte gibi....ama bilemem ...

mutfağımında kusuruna bakmayın dağnık hahah :)

Womenlove Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin evinde bir huzur hissediyor insan resimlere bakınca:) sanırım bunu hissettiren senin kişilik yapın

canımm allah huzur içinde güle güle oturmayı nasip eylesin.çok hoş şirin güzel bir ev olmuş valla.

Birsom çok güzel olmuş evin. Allah güle güle sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…