bende küvet yaptırdığıma delilerrrr gibi pişamnım ne kadar salakmışım yaaaaa güzelce duşakabin yaptırmamışımmm salaklığıma yanayımmmmmkızlaaaaaaaaaarrr face buraların yolunu unutturdu bakıyoom
benim cadıları uyutmaya çalışıyom bi yandan çayımı içiyom bi yandan yazıyom
çarşamba evde tadilat başlıyo 2 gün sürcek banyonun küveti çok kötü olmuş eşim evi aldığında değiştirmemiş artık zamanı geldi duşakabini felan epey kötü oldu her türlü temizleyiciyi denedim olmuyo satmaktan da vazgeçtik evi biraz toparlıcaz inşallah küvet koydurmucam bu sefer banyo küçük zaten köşeye duşakabin yapılcak yavaş yavaş dolapları falan da değiştirelim diyoz bakalım
artık
WOMEN saçın güzel olmuş bence güle güle kullan değişiklik lazım
CANANNN karışmak gibi olmasın ama valla perma çok risk söyleyeyim kim yaptırdıysa pişman oldu kızıımm laf dinlesene azcuukk
bende küvet yaptırdığıma delilerrrr gibi pişamnım ne kadar salakmışım yaaaaa güzelce duşakabin yaptırmamışımmm salaklığıma yanayımmmmm
elimde değil yaaa kıvırcık olmak istiyorummmmm taktım permaya illa yaptırayım diyorum yanarsada 3 seneye toplar zaten saçım beyazladığı için saçıma çok kızgınımmm küsüm saçıma yanii hahahha
şöyle iri dalgalar istiyorum bendeeeehay delü karuuu sen bilin o zaman bacımmbenim saçlar Allah vergisi kıvırcık ben de düz olsun istiyom kafam bonus gibi kabarıyo toplamazsam kızların da saçları bana çekmiş
çocuk odası
başka açıdan çocuk odası...
bilenler bilir bu çocuk odamız diğerinin çeyreği kadar ...gardolapta benim eski yatak odamın gardolabı kestirdik..seneye kısmetse ranza alacağız...alt kattaki ranzanın altından bir yatak çıkan modelden ..biri alt katta biride içten çıkan yatakda yatar diyoruz...şimdilik yer yatağımızla idare ediyoruz
Womenlove Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin evinde bir huzur hissediyor insan resimlere bakınca:) sanırım bunu hissettiren senin kişilik yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?