İkiz Anneleri Geyik Paneli

Kızlar saçlarım konuşulmuş yüzde 85 beğenildi .....bende daha önce yaptırmıştım bu denli sarı beğendim yaşlı maşlı kullanacağım artık

evine gelince ben zaten çok beğendim yatak odanda dolabını da ekleseydin çok güzel ......
yok anam canlı kanlı görünce ben çok beğendim salarını çok yakışmışresimlerde öyle çıkmıştır......

tünaydın herkese cankuşlar......

ofofof yağmur fırtına uçuyor valla ortalık dün bahar bugün kış nasıl böyle....

herkese selamlar ve iyi akşamlar..bu aralar sanırım pek kimse uğramıyor yada herkes face de takılıyor..ben maalesef pc nin başına bile oturamıyorum...daha öncede bahsetmiştim yardımcım değişti diye şimdi kızlar yeni ablaya alışmaya çalışıyorlar acaip yabancıladılar ve beni iki dakika rahat bırakmıyorlar sürekli bana yapışık haldeler...biri sanırım diş te çıkarıyor sürekli mız mız ağlıyor çıldırmama ramak kaldı...iki hafta önce hafta sonu kızları anneme satıp eşimle abanta gittik çok güzeldi ama kuzularımı nasıl özledim...sabaha kadar uyumadım...hep çocuk ağlamasıyla uyandım...rabbim yavrularımızdan ayırmasın...bizimkiler iyi durmuş ama Eylül gece annemi biraz zorlamış meme istemiş biberonu istememiş..babamın bile yakasını çekştirip memii diyormuş..bu hafta sonuda bir atraksiyon var ama ben gidemiyorum maalesef eşimin mecbur gitmesi gerekiyor...annem memeden kes öyle bırak dedi çocuk üzülüp ağlıyor diyor...saolsun yinede beni kırmayıp bakıyor kuzulara...ısrar etsem yine bakar ama ben kızlarımı bırakmak istemiyorum..yazın birlikte bol bol gezeriz inşallah...benden böyle umarım herkes iyidir...

ayyy canım demek gittin sevindim cnm senin adına..bizim sana anlatmak istediğimiz şeyi yaşamışsın..insan ne kadar bunalsada kaçmak istesede bedeni orada olsada aklı başka yerde kalınca keyif alamıyor..ben ilk yaşadığımda çok tuaf oldum ve korktum..

ablanız hayırlı olsun cnm dilerim ...herşey düzene girer..dimek kızlar diş çıkarıyor..allah kolaylık versin...

beni sorarsan eğer..valla yeni eve alışma çabasındayım ...annemin tadilati bitmedi..hala bende bugün hesapladık 5 hafta olmuş..ki haftaya ancak geçer gibi...anamede bende o da bunaldı elin oğlunun evindeyiz diyip duruyor ....neyse...annem gidince bende rahalayacağım sanırım...acayip buanldım bu kadar kalabalıktan ...zaten bi hangame ile taşındım..ohh diyemedim yani....

ama kendi evimde olmanın muhteşem huzuru var ....çok keyifliyim...ara ara gerilmeler oluyor ama olsun...eşim yeni evimizin ilk seyhatini gerçekleştirdi....

ve onun için ilkkez...6 kat çıkamadn evine girecek ve herşeyden önemlisi çocuklardan sonra eşim ilkkez bir seyhatten direk evine geliyor...yatağında uyuyacak duşunu alacak...kıyfetini dolabından seçecek..sesiz olma çabası olmayacak....bunlardı istedğimiz...çok şükür rabbime...

bedende böyle canım ...hee yarında neroya gidiyorum evini hayırlamaya ...gerçi çok gittim arkadaşıma.. ama hediyemi alıp bi türlü gidemedim...şimdiye nasipmiş.....alişimle gideceğim inş.

evet canım face grup kurduk artık oradayız daha akıcı oluyo sohbet sende gene famelexx ismi ile adres al gene gel aramızaaaa
demek gittin abanta çok iyi yapmışsın sanada değişiklik olmuşturrr bebekleri emzirmeyi kesme yaaaz aten eksik süt alıyolarrrr 2 yaşına kadar emzir derim ben çok sık olmuyo zaten şhir dışı seyehatinnn

yeni ablanıza alışamadılar demekk ee hemen ısınmazlar zaten zamanla işallahh dahada iyi olacak cnaımmm

gezginci hatun havalarda ısındı artık seni evde tutabilene aşk olsunnn bizdednde çok selam söyle neroyaaaaa

bende kuzuları uyuttum kocişte ehliyet sınavı vardı oraya gitti onu bekliyom gelsinde pazara gideceğim patates soğan kalmamış evdeeeee

merhaba kızlar kimseler yok gelenler okur artık....ben bugünde gesmedeydim ..halamların bir komşusu doğum yapmıştı onun mevlüdüne gittik....alişimle gittim ömer annemle kaldı......alişim hiç üzmedi beni bir araba buldu ,onla oynadı ,sonrada kucağımda uyudu ...o kadar sese rağmen hiç uyanmadı...biz pilavımızıda yedik yok ses ...en son millet kalktı o uyandı sonrada ...yemek yedi kalktık geldik....

Günaydınnnnn.
Naıslınız;?
Biz daha iyiyiz çok şükür,ama halen hırıltımız var,ya nasıl dolmuş kuzumun içi bukadar anlayamıyorum.Bugün 4.iğnemizi olucaz inşallah 5.iğneden sonra tamemen iyileşirde daha iğneye gerek kalmaz.Artık sıpa emekleme işini iyice ilerletti,yerlerden topluyorum resmen hep peşindeyim,birde inadına gidip taşlarda yatıyor iki arada sinir ediyor beniHeryerden tutunup kalkmaya çalışıyor,kalkıncada alkış yapıyor kendi kendine sonra paaat yere tabi

WOMEN gez anacım havalar iyice ısınsada daha rahat olsak artık yaa.
Annenlerde 5 hafta iyi kalmışlar sende hee.
kendi evin gibisi varmı,rabbim herkesin kendi evini versin,anne evide olsa çooook zorr.

FAMELAXX ohh gezmişsin abantta ne güzel,Kızlardan ayrı kalmak zor olmuştur.Ama gitmişken ikinci balayı yapsaydın canım ya,bak ikinci kere olmaya biliyor bu kaçamağın.Tadını çıkarmışsındır gerçi ama iyi eğlenseydin.

canım çok geçmiş olsun ...malesef bu hastalık böyle biraz daha sürer cnm 1 ayı buluyor...

geziyorum cnm sorma burada böle yürüme mesafesinde herkes iyi oluyor griş olduğundan ikiz pusetini çıkarıyorum rahatlıkla geziyorum......

günaydın kızlar,nasılsınız?üç gündür nete giremedim,laptop bozuldu.bugün yaptırıcaz,programı yeniden yüklemek gerekiyormuş.

cumartesi kontrolümüz vardı,iyi geçti.kilo ve boylarını iyi buldu doktorumuz,Kağan boy olarak yaşıtlarından 2 cm uzun Deniz ise yaşıtlarıyla aynıymış ama Deniz hala zayıf.motor gelişimlerini çok beğendi,dişlerinin geç çıkmasını erken doğuma bağladı.bebeklerin kemik gelişimi son ayda hızlanırmış,biz son ayı anne karınında yaşyamadığımız için kemik gelişimi yavaşmış.bütün prematürelerde ve kış bebeklerinde bu görülürmüş.o yüzder kemik ilacı verdi,devit-3.onu kullanıyoruz artık.demir damlasınıda değiştirdi,ferro sanol dişleri boyarmış o yüzden başka birşey verdi.birde Deniz için balık yağı verdi.bol bol güneşe çıkarın dedi.işte böyle..

hepinizi çokk öpüyorummmmm

Günaydın..
Bugün son iğnemizi olduk inşallah daha gerek görmez dr.
Sağlık ocağındaki dr.tekrar dinledi yağızı ısrarla kullandığı ilaçların yanlış olduğunu alerjik olduğunu söylüyor,hırıltısıda genizakıntısındanmış.Tabi bizde ısrarcı olmadık ama eeee flimdemi yanlış çekildi ozamanBiz artık uyku düzenimizi oluşturduk teyzelerimiz,tabi yağız değiştirmezseSbah 8,30 da kalkıyoruz,öğlen 12 de 2 saate yakın uyuyoruz,birde 5 gibi 30 dk.kadar uyuyoruz.sonrada gece 10 gibi yatıyoruzBende onunla uyuyorum birkaç gündür çok iyi oluyor.

FİRDOS maşallah senin fırlamalara beee.Siz daha önce devit 3 kullanmıyormuydunuz?Biz başından beri kullanıyoruzda 15 günlükken başladık sanırım:44:Bize kan testi yapıldı kan dmalasını kesti dr.

arkadaşlar bizi kadınlar klübüne bağlayıp face de grup kurup burayı bıraktınız bizim face hesabımız yok sohpetlere katılamayacakmıyız ? lütfen topiğimizi yanlız bırakmayın

canım sziler çok nadir yazıyosunuz topiğe ama hani aktif yazanlar genelde facede oldukalrı için orada grup kurmuşlar oraya tekılıyoruz terketmekdik burayı yaaaa ben brayı face den daha çok seviyorum aslındaaa oraya pek bişey yazamıyorum burda günlük olup biten herşeyi yazıyodum orası farklı b sistem olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…