İkiz Anneleri Geyik Paneli

aslında nadir yazmaktan değil ben kulübe üye olduktan sonra neti iptal ettik çocuklar yüzünden giremiyorum diye şimdi yeni bağlattığımız için tekrar forumu takibe başladım.sohpet olursa katılırız tabi canım

merhabaaaa
ben banu 27 yaşındayım
2.5 yaşındakii deniz efe ve kayra egenin annesiyim.

fırsat buldukça sohbete katılmak istiyorum amaa sanırım
çok durgun topik yazılanlardan anladıgım kadarı ileee

herkese kolay gelsin
iki kere

selam kızlar yeni gelenler :) sürekli online olmadığınız için sohbeti yakalamıyorsunuz....

bize gelince rutin işler çocuklar ev...bide hala annem bende bi türlü gidemedi...ama az kaldı bu haftadan sonra evine gidecek sanırım..

alişiminde gözünde bir problem var ...alerjik şişti kan oturdu...ama sonra ilerledi..enfeksiyon kapmış şişti ödem yaptı..

onunla uğraştım....bugünde evi sildim süpürdüm.3 gündür dokunamadım ..üstün körü yaptım...leşş olmuş valla....kkoltukları çektim camı sildim tüllü güneşliği yıkadım...çocuklarda uyudu....o ara kaynım geldi çocukları görecekmiş uyuyordubiraz dürtünce uyandılar..sonra yemek yiyelim dedim.yemek yedik beraber çocuklarla oynadı...sonra gitti düğünlerine az kaldı benim en az 6-7 kilo vermem gerek ama çok strsli ve gergin günler geçirdiğimden hiçbişey yapamadım..haftaya kısmetse diyete başlayacağım ve spora gitmek istiyorum inş. annem düzen kurarda rahatlarız...

geçmiş olsun WOMENtopiğe kimseler uğramıyo artık facebookta herkes

MASUMM hoşgeldin canım

geçmiş olsun womentopiğe kimseler uğramıyo artık facebookta herkes

Masumm hoşgeldin canım

evet cnm bende aslında gelmeme kararı aldım ara verdim....

Ama buranın yeri farklı bende ,,,,yazacağım artık...birileri yazdıklarıma cvp verirse tabi

napıyorsunuz..kuduruklar nasıll??

slmlar şifremi unutmuştum ziyaretçi olarak okuyordum..
women facedeki yazını okudum meraklandım ne oldu buraya bari yaz..
canan nerelerdesin kayıpsın
herkes nasıl?
yeni gelenler hoşgeldiniz...

günaydınlar.....biz kalktık allahım artık sabahları muhteşem oluyorlar....bu gece yanımızada yatmadılar...sabah 7 gibi aliş ağladı babası süt verdi yanıma yatırdı...yattık sonra ben kalktım...
ömüş uyandı onla yatakda oynaştık ssonra alişim kalktı...hepberaber oynadık...sonra kalktık...onları besledim evi topladım....zil çaldı annem geldi...kahvaltı yaptık size bakem dedim..bugün yemek derdim yok bi evi süpüreceğim bide ütü yapacağım...

winston cnm kaynanam para yollamış ona çok sevindim kuzummm

günaydın hanımlar
WOMEN gözünaydın canım güle güle harcayın inşallah
kızlar inşallah 2 yaşından sonra biz de biraz rahatlarız yavaş yavaş bazı şeyler düzene girmeye başlıyo gibi ama bilmiyom benim kızların sağı solu hiç belli olmuyo yahu
elfinimi gece sinek yemiş uyandım baktım uykusunda elini yatağa sürtüyo baktım koca bi şişlik stilex sürdüm hemen geçen sene de olmuştu kızkardeşimin de böyle olur ona çekmiş galiba çok kötü ya kıyamam kuzuma
kızlar yaa kızkardeşimin evliliği gene sallantıda nolcak bilmiyom çok canım sıkılıyo biliyonuz daha 5 aylık evliler yaa Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah:18:
canım hiç bişi yapmak istemiyoo akşam da eşim gelmiş iki gündür tansiyonu yükseliyodu ilaç kullanıyo zaten gelmiş bana diyo ki kendimi iyi hissetmiyom ben çok yaşamam kafayı yiyodum yaa Allah'ım korusun yoruldun ondandır dedim ama içim içimi yedi gece de rüyamda hayır olsun elinde süt şişesi varmış ben melinaya bağırıyormuşum o da şişeyi kırıyormuş heryer cam kırığı oluyo elfinin eline küçük bi parça batıyo kanıyo öyle uyandım baktım elfinin elini sinek ısırmış şişmiş sabah yoruma baktım eşlerden birinin ölümü diye yazıyo ay delircem töbe töbe Allah korusun:18:
aman sizi de sıktım sabah sabah kusura bakmayın canlar

başına bişey mi düşmüş kaynanın yada öleceğimi aklına gelmiş??neyse ii günlerde harcayın inş..
tövbe de yaa yoktur öle bişey kocan dedi diye etkilenmişsindir allah korusun..
kardeşine de ne diim bilmiyorum eğer anlaşamıyolarsa çocuk olmadan yol da yakınken bitirsinler bu işi bi hayat böle devam etmezki...

buralardayım yaaa çocukalr bu gün çok mızmız bnd ebu gün çok sinirliyimm antidepresan başlamayı düşünüyorum ciddi ciddi winstoncum bağımlılık yapıyo dedin ama bi bir ay deniyeyim dİyorummm 50 mg felan

tarihci cnm kardeşin yeni evli olduğunu biliyorum ,ama sorun nedir onu bilmiyorum

çok yeni evliler neden dengeler değişti böyle???daha önceden tanışmıyolarmıydı..yoksa herkesin maskesi evlilik kurumundamı düştü....

kızlarda inş. düzene girer cnm .....rüyana gelince kan görüşmüşsün rüyam bozulmuş cnm kan rüyayı bozar..bence sıkıntılı uyuduğundan öyle bişey görmüşsün sen.....

takma kafana eşininde tansiyonunu atlamayın .....

winstoncuğum kaygananın başına taş değil yüreğine vicdan azabı gelmiş kuzum...

diğer oğullarına önceden para verdi bizede taaksitlendirme yaptı....neyseki en sıkışık zamanımmızda geldi....çok mutlu olduk valla....

eşime geçen sene setimi vermiştim çok sıkışıkken onu alacak bana bu h.sonu çok mutlu oldum valla

canan ne antidepresanı yaaa kuzum yedin kafayıı sende regli olacaksın ondan böyle gerginlik.....

aaaa slm kızlar dün girememiştim ama eskisi kadar olmasa da topikte hareketlilik olmuş.Yeniden hoşgeldiniz topiğin direkleri women öncelikle alişine geçmiş olsun paranıda iyi günlerde harca canım.Darısı bizlere diyelim.

Tarihçi seninde rüyan hayır olsun inş.Allah sana eşine ve çocuklarına uzun ömür versin takma kafana yorumları

Canancım bende psikoloğa gitmeyi çok istedim ama eşim resmen deli muamelesi yaptı oturdumşimdilik ama ihtiyacım oldunu düşünüyorum ikizlere bakmak çok zor hepimize Allah yardım etsin

Canan antidepresanlar kesinlikle istisnasız kilo aldırır sonra 1 ayda etkisini görmeye başlasan bile en az 6 ay kullanman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…