selam kızlar yeni gelenler :) sürekli online olmadığınız için sohbeti yakalamıyorsunuz....
bize gelince rutin işler çocuklar ev...bide hala annem bende bi türlü gidemedi...ama az kaldı bu haftadan sonra evine gidecek sanırım..
alişiminde gözünde bir problem var ...alerjik şişti kan oturdu...ama sonra ilerledi..enfeksiyon kapmış şişti ödem yaptı..
onunla uğraştım....bugünde evi sildim süpürdüm.3 gündür dokunamadım ..üstün körü yaptım...leşş olmuş valla....kkoltukları çektim camı sildim tüllü güneşliği yıkadım...çocuklarda uyudu....o ara kaynım geldi çocukları görecekmiş uyuyordubiraz dürtünce uyandılar..sonra yemek yiyelim dedim.yemek yedik beraber çocuklarla oynadı...sonra gitti düğünlerine az kaldı benim en az 6-7 kilo vermem gerek ama çok strsli ve gergin günler geçirdiğimden hiçbişey yapamadım..haftaya kısmetse diyete başlayacağım ve spora gitmek istiyorum inş. annem düzen kurarda rahatlarız...
geçmiş olsun womentopiğe kimseler uğramıyo artık facebookta herkes
Masumm hoşgeldin canım
Womenlove senin ev işlerini anlatışını özlemişim:) topiğinizi yanlız bırakmayın geçmiş olsun oğluna
geçmiş olsun WOMENtopiğe kimseler uğramıyo artık facebookta herkes
MASUMM hoşgeldin canım
evet cnm bende aslında gelmeme kararı aldım ara verdim....
Ama buranın yeri farklı bende ,,,,yazacağım artık...birileri yazdıklarıma cvp verirse tabi
napıyorsunuz..kuduruklar nasıll??
hoşbuldummmmm kızlarrrrr
uyuttumm bennnnn benimkileri altın saatler başlasınnn
aman nolcak benim kuduzlar iyice kuduz oldu bi görsen hem kuduz hem tatlı
inş. cnm 2 yaştan sonra rahat edersin .....yaaa bilmiyorum ama biz 2 yaştan sonra bazı konularda daha rahat ettik
başına bişey mi düşmüş kaynanın yada öleceğimi aklına gelmiş??neyse ii günlerde harcayın inş..günaydınlar.....biz kalktık allahım artık sabahları muhteşem oluyorlar....bu gece yanımızada yatmadılar...sabah 7 gibi aliş ağladı babası süt verdi yanıma yatırdı...yattık sonra ben kalktım...
ömüş uyandı onla yatakda oynaştık ssonra alişim kalktı...hepberaber oynadık...sonra kalktık...onları besledim evi topladım....zil çaldı annem geldi...kahvaltı yaptık size bakem dedim..bugün yemek derdim yok bi evi süpüreceğim bide ütü yapacağım...
winston cnm kaynanam para yollamış ona çok sevindim kuzummm
tövbe de yaa yoktur öle bişey kocan dedi diye etkilenmişsindir allah korusun..günaydın hanımlar
WOMEN gözünaydın canım güle güle harcayın inşallah
kızlar inşallah 2 yaşından sonra biz de biraz rahatlarız yavaş yavaş bazı şeyler düzene girmeye başlıyo gibi ama bilmiyom benim kızların sağı solu hiç belli olmuyo yahu
elfinimi gece sinek yemiş uyandım baktım uykusunda elini yatağa sürtüyo baktım koca bi şişlik stilex sürdüm hemen geçen sene de olmuştu kızkardeşimin de böyle olur ona çekmiş galiba çok kötü ya kıyamam kuzuma
kızlar yaa kızkardeşimin evliliği gene sallantıda nolcak bilmiyom çok canım sıkılıyo biliyonuz daha 5 aylık evliler yaa Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah:18:
canım hiç bişi yapmak istemiyoo akşam da eşim gelmiş iki gündür tansiyonu yükseliyodu ilaç kullanıyo zaten gelmiş bana diyo ki kendimi iyi hissetmiyom ben çok yaşamam kafayı yiyodum yaa Allah'ım korusun yoruldun ondandır dedim ama içim içimi yedi gece de rüyamda hayır olsun elinde süt şişesi varmış ben melinaya bağırıyormuşum o da şişeyi kırıyormuş heryer cam kırığı oluyo elfinin eline küçük bi parça batıyo kanıyo öyle uyandım baktım elfinin elini sinek ısırmış şişmişsabah yoruma baktım eşlerden birinin ölümü diye yazıyo ay delircem töbe töbe Allah korusun:18:
aman sizi de sıktım sabah sabah kusura bakmayın canlar
buralardayım yaaa çocukalr bu gün çok mızmız bnd ebu gün çok sinirliyimm antidepresan başlamayı düşünüyorum ciddi ciddi winstoncum bağımlılık yapıyo dedin ama bi bir ay deniyeyim dİyorummm 50 mg felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?