İkiz Anneleri Geyik Paneli

merhabaaa kızlar ben aranızda çok yeniyim

öcelikle antideprasan kullanmak isteyen arkadaşım
iki bebeklee bunları düşünmen çok normal
bende düşündüm hep hatta ve hatta piskolojim bozuldu
geceleir kalkıp yemek yerdim,ne varsa evde kafayı yemege takmıştım durmadan yiyorudm önüme ne gelirse

bilindigi gibi ikiz zaten zor büyüyor iki bebek birden
yedi,yemeid ,uyudu uyumadı bir çogumuzz uykusuz günler geceler geçirdikk
ve bend ebunu çok agır yaşadımm inanınki

ama şuan 2.5 yaşındalar
herşeyi yiyoruz,uykulaırmız düzeldi kayra henz uyansada şükrediyorum buna
herşeyden anlıyorlar
kardeşligi en üst seviyeisne kadar yaşıyorlarrrrr

veee 40 gün boyuncaaa nedne ikiz oldular diye göz yaşı döken benn
şimdi iyiki ikiz oldu diyorumm..........

sabredin gerçekten güsle günler yakındır
sevgiler.......

valla ben antidepresan kullanan biri olarak sadece uyuşturmaya yaradığını düşünüyorum...kaç kere krize girip diazem olup ayıldığımı bilirim..

neticede olduğun şartlardan mutlu olmak gerektiğini öğrendim..

ben çocuklardan sonra sadece sürekli birilerine muhtaç olma ve yetersiz kalma duygusu beni yıprattı...
onun dışında öyle ciddi depresyonlarım olmadı..

2 yaşımızı doldurduk...çok sorunlu çocuk olmadılar ama çok sık hasta olan bir bebeklik süreci yaşadım...geldi geçti geçmişe dair olumsuzlukları hatırlamıyorum bile...

şimdi ise altın çağımızdayız benim tabirince ...annem atkım annem dedikce eriyorum....

saçlarımı okşayıp öptüğünde o kadar mutlu oluyorumki tarifsizz.......inanın 2 yaşına kadar zorlu 2 den sonra rahatlama süreci...ama sürecde kişiye bağlı ..................................

pozitif olalımki pozitiflikler bize gelsin...

efendim bana gelince......sizlerle yazıktıktan sonra halam geldi ..çay deemledik tost yaptık...oturduk sohbet ettik....çocuklarda uyudular bana dokunmadılar sağolun...

tam kalkacağı zaman halam kalktılar ..şimdi çorbalarını ısıttım...az ılısın yedireceğim...

çamaşır asacağım havada kapalı...allahım nisan resmen soğuk geçti kombiler kapanmadı yaaa

inş. mayıs ayı güzel günlük güneşlik başlar.....

çocukları besledikden sonra havlu kenarımı azcık yapayım....valla el iişi bilenlere tavsiye ederim benim çok hoşuma gidiyor...bu ara kendime yapıyorum ...yapıp kenara koyacağım...birine hediye götürmem gerektiğinde götürürüm ...

ohhhhh maşallah 2 çocukla el işi ve bu saydıklarını yapacak vakit buluyorsan seni gerçekten tebrik ediyorum.Galiba ben abartıyorum ama benim başımı kaşıyacak vaktim bile olmuyor anca cadılarımın kavgalarını ayırabiliyorum

yapıyorum canım ya bu yapı meselesi birazda çocuklar ufakkende yapıyordum...hatta ben elde böğrekte açıyorum misafirim geleceğim zaman açardım ...buradada yazardım ...bazıları buna inanmadılar...

ama çokda önemli değil takdir toplamak için değil...rahatlamak için yazıyorum..

dantel işi en son orta okuldayken yapmıştım ve 15 sene sonra tekrar başladım. çokda keyif alıyorum valla.....ama bugün alamadım elime...çamaşırımı astım...namazımı kıldım geldim...

ayy canım bugün ev yemeği yemek istemiyor yaaaaaaaa....pöffff şöle patates köfte yapsaydım ama üşeniyorum kasaba gitmeye pöfff

negüzel canım yapabiliyorsan çünkü stres atmak için iyi bir yol.Bende ıspanak yaptım ama yemeye üşeniyorum

oyyy kociş yanaşmaz buna valla .......çocuklarıda alırız sorun değilde adam yorgun gelir şimdi trip atar...

üffff erkek milleti işte benim çocuklar 17 aylık oldular biz 1 kere bile yanlız dışarı çıkmadık benim kocişten hiç öyle bir teklif gelmedi.Çocuklarla da hiç akşam ayyyy ben bu aralar pek dertliyim benim kocişten

hemen antidepresana başvurmayın yaaaaaaaa....... dua edin..kuran okuyun..namaz kılın .hiçbişey yapamazsanız şükredin..nolur bizi düşünün ve şükredin..hem 3 tane hemde aradada olsa birbirinize gidiyorsunuz..womenle çarşı pazar geziyorsunuz...14 aydır 1 kere yalnız çarşıya gittim...bizi aklınıza getirin... yani 3 çocukluları ve hiiiiç yakınında anası kaynanası yardımcısı olmayanları.... demem o ki dua şükür ilaçtan daha iyi gelecektir

iyi geceler...bayağıdır kimseler yoktu ama topik canlanmış biraz..ben daha öncede bahsetmiştim facebooku çok aktif kullanmıyorum ve orda paylaşımda bulunmaktansa burayı hep tercih etmişimdir.....gün içinde yada günler içinde çok az nete girdiğimden buraya bakıyorum...benim eylülüm yürümeye başaldı 14.ayda ama berrada hala tık yok..tutunarak heryeri geziyor ama ellerini bırakıp yürüyemiyor... biraz geç oluyor herşeyleri ama sağlık olsun neşeleri iyi Allaha şükür...çok tatlı oldular yaa ısırarak yiyesim geliyor kuzularımı...artık daha iyi anlaşıyoruz beni taklit ediyorlar oyunlarımız daha güzel..onlara fincan takımı aldım ben kahve içerken fincanlarını alıp benim gibi içiyorlar...yardımcı ablamızada alıştılar bu hafta annemle bazı işlerimiz vardı hep dışarıdaydık yanlız kalıncada sorun çıkarmamışlar Allaha şükür...okuduğum kadarıyla herkesler iyi..women canım annenin ne tadilatı varda hala bitmedi..allah yardımcınız olsun tadilat sonrası o evleri temizlemekte insanı bitiriyor yanii...
canancım sana gelince ben affınıza sığınarak antidepresan konusunda sizden farklı düşündüğümü belirtmek isterim..canım eğer gerçekten kendini çıkmazda hissediyorsan ve bu kötü duygu durumunla başedemiyorsan psikolojik destek ve yardım alman ilaç kullanman çok doğal...buda bizim diğer hastalıklarımız gibi..bilinenin aksine antidepresanlar bağımlılık yapmaz anacak asıl etki 3-4 hafta sonra başlar ve en az 6 aykullanmak gerekir..antipsikotik dediğimiz daha ağır rusal bozukluklarda kullanılan ilaçlar bağımlılık yapar ki onların reçeteleri zaten çok farklı..bence bir uzmana görünerek oda uygun görürse başlayabilirsin..duygu durumun daha iyi olursa kuzularına ve eşinede yansır bu durum canım..nacizane fikrimi beyan ettimm...

kayracığım bende sizin döneminizde evimdeyken 15 gün hiç dışarı çıkmadan duruyordum ...üstelik benim evimde kuş uçmaz kervan geçmez bi yerdi....ve teras olduğundan hiç dışarıya bakamadan günüm geçerdi...hee anneme gidip gelmeler eziyetti çünki ..annem sağolsun yardımcı oluyordu ..ama hep sitem ediyordu..sürekli bütün işi yapmamı bekliyordu..bunları biliyorsunuz...ama ben depresyona sadece anneme gittiğimde yaşadım yinede ilaç kullanmadım...ev işimi yaptım dantel yaptım...

dediğin gibi başka bişeyle uğraşmak gerek...bu arada rabbim nasip etti artık namaz kılıyorum..şuan çok yeni o kadar şaşırıyorumki...tuaf duygulardayım...ama onun bile meyvesini aldım..rabbim çok büyük....hiç bir ilaç beynimizi zihnimizi düzeltemez...buna inanıyorum ben...

Günaydınlar....ayyy direk konuya cvp vermedim..

Canancığımın bence ilaça ihtiyacı yok regli dönemi bunalımı bu yoksa

kendisi bunu atlatacak kapasitede...

Neysem hızlandırılmış yapacağım....annem çığırır şimdi...

Kalktık kahvaltı bile yapmadık..kombimde sorun var...petekler yanmıyor..kaç dk. Netten kullanım kılavuzu aradım ama müş. Hiz. Konuştum serviis gelecek....

şimdi bulaşıkları çıkarayım ..çayı demleyim...pisleri atayım ...öptümmmmmmm

günaydın kızlar nasılsınız?
WOMEN,CEYSEL sağolun kızlar..rüyam nispeten çıktı elfin hasta oldu üç defa kustu dün,üstüne de melina kustu ağlamaktan şiştim zaten kardeşimin durumunu anlattım biliyosunuz üstüne bebişlerim hasta oldu Allah beterinden korusun
WOMEN kardeşimle eşi 5-6 yıl çıktılar ama maskeler evlenince düştü durum iyiye gitmiyo hayırlısı artık
elfin gece kusmadı uyudu,melina kustuktan sonra bikaç kere boğazındakiş gıcığı çıkarmaya çalıştı sabah ıhlamurla mama yaptım biraz yediler sağlık ocağı hemen yanımda annem geldi götürcez böyle işte öpüyorum hepinizi...

merhaba canım kardeşimin durumunu anlatmıştın ama ben kaçırmışım...

Ne gibi sorunları var cnm??

Kızlara geçmiş olsun canım dikkat edin...

Aman havlarda ısınmadı.....çocuklar rahatsız oluyor...

hoşgeldin cnm ....demek kızlar ablaya alıştılar bu güzel bi haber..ve yürümeye başlanmış..diğeride yürür merak etme 1 aya kalmaz...

Antidepresan bende doktor tavsiyesi ile kullandım ama kendim kendime aştım...

canım çok geçmiş olsun havalar çok kötü bırak çocukları büyükler bile hasta Allah şifalar versin.Bu arada kardeşinin problemlerini yazmıştın çok üzüldüm ama daha yeni evliler belki alışamadılar birbirlerine.Bizim ailede böyle bişey olduğunda aile büyükleri konuşur çiftlerle bilmem kardeşinde işe yararmı? artık bu da olmazsa bence çocukları yokken yol yakınken ayrılmak en hayırlısı olur.tabi ayrılmak son seçenek olur inş.canım

kimse yokmu yaaa...nerede bu millet....ayy bende sabahtan beri koşturmaca.......kombim için servis geldi...benim veletler gazı kapamışlar...ama hiç bakım olmamış bide bi parçası kireçlenmiş değiştirilmesi gerek dedi...100 tl sıkışmış kısaca..o aradada annem eskici getirmiş..beni kiler dolabım vardı adamlar delirmiş 30 tl veriyor..ama 3 tane geldi..bende en son 35 verdim..yeni dolaptı ama yer yok annemlerin merdiveninde kaldı...neyse....bende gittim bi taksidim vardı onu kapattım..sonra evi süpürdüm..çocukları uyuttum...annem geldi..duş aldım namaz kıldım..kuaföre gittim kaş bıyık aldırdım..

taksidimi kapattım...eve geldim..kuzenim gelecek kocası ile halamada gelir çay demler otururuz...

benden böle kuzular :)

yorum yapıp fikir veren tüm arkadaşlarıma teşekkür edyorum hepinizin düşüncesi doğru bence

kendi fikrime gelince tabiki ilaç içmek dertlerimi çözmeyecekk beni benden alıp başka bi canan getirmeyecek takip edenler bilir daha öncede psikolog pskıatr felanda araştırdım çünkü gerçekten iyi değilim ha depresyondayımda demiyorum o başlı başına bi hastalık zaten ama sakinliğimi koruyamıyorum artık çocuklara sık sık bağırmaya ve utanarak söylüyorum vurmaya başladım allah beni kahretsin eşimle dertlleşemiyorum b,ile onun devamlı sinirli halleri ayrı konu zaten kaynanamın bitmeyen laf sokmaları kendi ailemin problemlerine üzülüyorum felan filan kimsenin hayatı düzgün değil tabi benimkide bozuk ilacı sadece beni biraz sakinleştirmesi adına kullanmak istiyorum çocuklarıma karşı daha verimli olmk için sakin olursam daha mantıklı düşünürüm diyorum kendi kendime ail hekimi veriyo zaten lustral diye 50 mg lık bi ilaç aldım sadece deniyorum yani işe yarayacakmı diye sakinlik verecekmi diye kısacası kendime yol arıyrum daha kötü olmamak için bişeyler yapmaya çalışıyorum

zuhalinde bakıcısı başşlamış hadi hayırlı olsun umarım rahat edersiniz yeni ablalarınızlaaa yürümeyede başlamış biri hdi darısı diğerineeee

bende poğça yapıcam akşama hamur mayaladım yemeklik bişi yok zaten bi bezelye vardı onuda yapmaıdm kahvaltılık takılalım bu ara belim çok ağrıyo yaaaa bi dr gidicem bu belimdende kötü şeyler söyleyecek diye cesaret edemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…