İkiz Anneleri Geyik Paneli

womencim bütün bunları yaparken tek başınamısın yoksa annene bırakıp mı yapıyorsun merak ettim.Ben çocuklara tek başına baktığım için bişi yapamıyorum çocuklar olduğundan bu yana kuaförüm kendim oldum temizlik ve yemekte de çok zorlanıyorum.Benim cadılar hiç uyumaz ve çok yaramazlar

canancım benim kendi fikrim katılırmısın bilmem ama öncelikle çocuklarını düşünmelisin başkalarının laflarını aileniz bile olsa doğru gelmedikten sonra çok takma kendini yıpratırsın.Eşinle olan problemini çok iyi anlayabiliyorum çünkü benim de eşim bilmem nedendir bu aralar ne konuşsam saçma buluyor hiç konuşamıyoruz,çocuklarla ilgili bişi söylediğimde çok konuşma başlarına bişey gelecek deyip sızlanmama bile izin vermiyor bu doğal olarak çocuklarımın bakımını da yansıyor ama yapılacak bişi yok kuzularımız için daha dayanıklı olmalı gerekirse eşlerimizin laflarını bile umursamamalıyız çünkü kuzularımız daha çok küçük ve bize muhtaçlar canım

Son düzenleme:
ceysel cnm evimin silinip süprülmesi....çamaşır işi,yemek bulaşık işlerini hepsi bana ait canım sadece
kuaföre giderken anneme bıraktım...çıktım kuaför taksit market yaptım eve geldim..ben girdim annem çıktı..bi arkadaşıma dua okuyorduk cnmm..3 tüp bebek denemesi olumsuz sonuçlandı ona tefriciye okuyorduk onunla ilgilendm bugün son günü de duaları topladım..eksikleir okuduk..sonra kuzenim geldi..hemen çayı demledim ..o sofrayı kurdu..bende halamla hamur kızarttım...oturduk yedik..çocukları besledik...altını aldım..aksam için balık var şincik oturuyorum cnm

Maşallah canım ne yalan söyleyim ben ev işi çocuk falan deliriyorum çünkü ev işlerini yapamıyorum daha yatağımı toplamaya yeni gidecem bırakmıyorlar ben yaptıkça örtüyü çekiyor çok bilmişler çamaşırı onlar yatınca asabiliyorum çünkü temiz çamaşırları ben asana kadar beter ediyorlar.Bide misafir ağırlayabiliyorsun valla imrendeim sana tekrara maşallah canım.Bu arada arkadaşına da Allah tez zamanda çocuk nasip etsin inş.Allahım mahrum bırakmasın inş.dualarınız kabul olsun canım

WOMEN canım kardeşimle eşinin en önemli sorunu iletişimsizlik oturup adam akıllı konuşamıyolar konu başka yerlere gidiyo sonrası kavga bağrış çağrış kardeşim biraz kaprisli eşi de lafını bilmiyo durum vahim yani kardeşim annemde yine düşüncem diyo bilmiyom valla bu kaçıncı zaten..
CEYSELcim daha önce de bizler dahil annemler falan hep konuştuk ikisiylede toparlanıyolar sonra yine aynı bu sefer babam da konuştu ikisiyle de ayrı ayrı nolcak sonu bilmiyoz inan ki hepimiz sıkıntıdan hasta olduk resmen
CANANcım ben de lustral kullanıyorum daha önce söylemiştim canım
bu aralar keyifler kötü yani hepinizi öptüümm bebişleri de öptümmm

Topik canlanmış valla çok sevindim.Baktım kimse gelmiyor,yazmıyor en son benim mesajım duruyor bende uğramıyordum artık(

Nedir bu havaların durumu yaaa,yaz gelsin artık,şu bunalım halimizden kurtulalım.
Canan bende ilaç kullandım bir dönem,bana iyi gelmişti,arada yine tutuyor panik atağım ama ilaç almıyorum ısrarla beni sarhoş gibi yapıyor leylalaşıyorum azcuk.

Women namaza başlamışsın,rabbim kabul etsin canım dualarında bizide unutma olurmu?

Bugün yağızı babaya bıraktım AVM ye gittim alışverişimi yaptım,içim açıldı valla,yanlız gezmek lazım arada yaaa.Yağıza bahçıvan pantolon aldım çok çirkin oldu çok.
Artık ayaklandık teyzoşlar biz,koltuktan tutunup dolanıyoruz odada,emekliyerek her yeri karıştırıyoruze,bügün yüürütecini yan yatırmış korkmuş nasıl ağlıyor,nasıl becerdiysartık biz ne yersek yediriyorum şimdilik sorun yok yememizde..
Anneler günü hediyem erken geldi kızlar,istediğim kahve makinesi vardı eşim almış pek mutlu oldum.:46

iyi akşamlar kızlar...ben geldim...annemlerle yemek yedik onlar gitti....biraz dantel yaptım ...şimdi bi aksiyon filmi izliyoruz..çocuklarda yarı sakin...

artvinli kızz ben sana kırgınım birkere aramadım..valla merak da etmedin o kadar yoktum..

evet namaza başladım..şuan için valla günahlarım için tövbe ediyorum..bide namazımın hataları ile kabul olmasını istiyorum....çok yeni olduğundan şaşırıyorm.....ama rabbim herkesin gönlündekini versin ....

güle güle giyin cicilerinizi..

tarihci kardeşin ciddi bir sorunu olmadığı halde böyleyse bence ayrılsınlar ...balık bastan kokor..allah korusun ama çocuk felan olur..işler dahada sarpa sarar

WOMEN haklısın canım yaa,epeydir yoksun merakta ettim ina..
Ama bu ara sıkıntılıydım bende,yağız hastaydı biliyorsun,birde sıkıntılı günler geçirdim halende bitmiş değil ya neyse,beni çok yıprattı yordu bitkin düşürdü daha iyiyim şimdi çok şükür..
Cananada taaa ne zaman arayacam demiştim dönemedim bir türlü,firdos aradı onada dönemedim.
Ne deseniz haklısınız

bak seni nerede buldummmmmm

canım vallaha bazen öyle bi noktaya geliyorumki çocukları bile görmüyo gözüm hakkımızda hayırlısı olsun yaaa su kar yatağını bulur derler bakalım bizimde sonumuz ne olacakk
hadi yaaa nasıl geldi ilaç hala kullanıyomusun yazdıysanda ben kaçırmışım sanıırm o yazıyıı uykusuzluk iştahsızlık yapar diyo prospektüsünde varmıdır aslıı

benimde geçen sene ilk anneler günümdü ama kimsetenezzül edip hediye alma zahmetini göstermedi içimde büyük yara ilk anneler günü hediyeem olarak saklayacağım bşi isterdim olmadı şimdi çocukalrımın kendi paraları ile alacağı anneler günü hediyesini bekleyeceğimm tabi öncesinde iyiki varsın anneciğimd iyip sarılmalarını ve öpmelerini istiyorum

bende yazlık şort tulum salopet almak istiyorumm

Ah canancım ya nasıl kızıyorum erkeklerin bu düşüncesiz ve bencilliğine
Halbuki küçücük şeylerle nasılda mutlu olmasını başarıyoruz..
Eşimin hakkını yiyemem bu konuda,bu sene benim ilk gerçek anneler günüm,ama her sene unutmaz hediyemi küçük büyük demez hatırlar

Hayırlı cumalar
Nasılsınız?
Oğluşla kahvaltımızı yaptık,geldim ama kimseler yoook:44:
kızlar ne zaman badem vermeye başladınız kuzulara,ben vermek istiyorum ama erkenmiki,birde gece muhallebileri kaç aylık olana kadar devam edilmeli?Ben yaşına girince vermemeyi düşünüyorum sizce erkenmi bırakmış olurum?

günaydınlar..hayırlı cumalar....

bu sabah ilkkez tek başıma kahvaltı yaptım....

aksam annem babam eve gitti...bizde kocişle filim izledik...sonra çocuklar uyudu ben uyuyamadım sonra yattım .............................

sabahda kuzularımla 9 kadar uyumuşuz artık geceleri kalkmıyorlar çok şükür rahatım....

kuzum uyanmış annee diye çağrıyor..kalktık..ömeride uyandırdık alt üst değişikliği yaptım yatakları topladım...bulaşık makinamı boşalttım...çamaşır atacağım makinaya...balkondakileri evin içine sereyim kurumuştur ama soğuktur..azcık kalsın ev içinde....

şimdi çocuklar oynuyor bende sizlere bakem dedim....çayımı içtim ve uzun zaman sonra işe başlamadan kk ya geldim...nette turlayım...evi süpüreceğim lavobaları elden geçiririm...bugün patlıcan oturtma yapacağım...........p.tesi spora yazılacağım...allah izin verirse...

bakalım çok şiştim inş. başarıya ulaşırım..

artvinli ben hala muhallebi veriyorum hergün olmasada haftada 2-3 kere oluyor ilkindede veriyorum...yani anı belli olmuyor..bence kesme derim...yürüdüklerinde çok fazla enerji atıyolar..o yüzden muhallebi çok iyi bence ...bademde ezerek veriyorsan ver ne olacakki...benimkiler..ellerinde yiyolar şimdi

merhaba kızlar,

ne güzel burayı yeniden aktif görmek, birsenciim sayende yeniden canlanmış buralar. feysteki muhabbetin de yeri ayrı ama hep dediğim gibi söz uçar yazı kalır, oradak uçuveriyor yazdıklarımız, burası daha kalıcı. ben buraya yazmayı da çok seviyordum.

womenlove nasılsın, alıştın mı yeni düzenine? açıkçası ben de seni çok merak ettim ama hep başın kalabalık diye tereddütte kaldım. annen de gitmiş rahatlamışsındır. namaza da başlamışsın ne güzel, Allah kabul etsin.

artvinlim muhallebi yerine muz bisküvi süt karışımına filan da dönebilirsin, içine de badem çekip kattsan ben bile bayılarak yerim walla :)

femalex sana da merhaba canım. feyste olunca senden de uzak kalmıştık, buranın da aktive olması güzel oldu. benim de bakıcım başladı dün. birkaç faul noktası var ama genel itibarıyla şimdilik iyi gibi görünüyor. eve girince elini yıkamıyor, onu bi şekilde söylemem lazım işte, bugün denedim beceremedim, bir de kullandığı bardağı fln yalap şap çalkalayıp rafa koyuyor, onu da halletmem lazım. onun dışında şimdilik gözüme batan bişey yok. nelere dikat etmeliyim, ya da baştan konuşmalıyım bana fikir verir misin?

canancım bazen antidepresan kaçınılmaz oluyor, insan kendi kendine başedemiyor. kayranın dediği gibi manevi çözümler öncelikle gözden geçirilebilir tabii, ama bazen insan çoğunda daha iyi durumda olduğunu düşünse bile bu kendini iyi hissetmesine yetmeyebiliyor. takıntılar, olumsuz duygu durumlar terk etmiyor insanı. lustral basit bir ilaç zaten, etkisini 1-2 ay içinde gösterir. hemen etki bekleme bunlar vücutta birikim sonrası aktive olan ilaçlar. ama şu da bir gerçek ki insan kendi koşullarını kabullenip, sahip olduklarından mutluluk payı çıkarmadıkça yani sorunu kendi kafasında çözemedikçe kimyasallarla bir noktaya kadar getirebilir diye düşünüyorum. ha kendim deprese olduğumda bunu becerebiliyormuyum? hayır. ama işte konuşmak kolay.

kızlar eliifn burnu akıyo biras, ateşi de 36.5 civarı şimdilik, serum fizyolojikle burnunu açıyorum ilaç vermiyorum, gerek yok değil mi?
bir de bulamaç kahvaltıya geçtim ben de 3 bisküvi, 2 kaşık labne, 2 kaşık pekmez, 1 kaşık ceviz, 1 çay kaşığı tereyağı bir de yumurta sarısı koyuyorum, accık da su ne dersiniz? iyi bir karışım mı?

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar benim kızlar da bugün öksürüp duruyorlar gece hiç yatmadık öfffffff bu havalar ne zaman düzelecek ?

ohhh nerde benim kocişte o anlayış geçen mağazaya girdim çocuklarla arabada bekledi 10 dk. sonra arkamdan gelip çocuklar ağlıyor deyip çağırdı bu arada kahve makinen hayırlı olsun canım bizim yerimize de bir fincan iç olur mu ?

canım Allah kabul etsin ibadette niyet önemli zamanla o da olacaktır inş.

canancım senle benim eşim kardeş mi acaba sanki benim eşimi anlatıyorsun.Ben hediyeyi ağzımla istediğim halde göremedim.Ama sağolsun annemden aldım ilk anneler günü hediyesini zaten iyi ki annem var

yavru kirpi benim çocuklar hiç ezme kahvaltı yemediler çok bilmişler 1 yaşından itibaren sofraya oturup bizim gibi lokma lokma yemeye başladılar zaten şimdi sorma sofra talan ediliyor her öğünde

cCEYSEL kahve makinası istiyordum hep,amaaaa ben türkkahvesini hiiiç sevmem

YAVRUKİRPİ canım ceviz ve pekmez için erken değilmi?Biz ikisinede 9.ayda başladık dr.öyle buyurdudaSizin aylarınızda yumurta sarısı yarım,labne peyniri,6 cicibebe,3 ölçek devam sütü veriyordum.
Canım muz,cici bebe karışımını ikindide veriyorum.Pekmez ve cevizide kahvaltıda veriyorum.Muhallebiyi gece uyutmadan önce veriyorum ki gece mamaya sık uyanmasın diye,ama bıraksammı 1 yaşında bilemedim:44

Bence bakıcına direk hiç çekinmeden söyle,sözkonusu elifin sağlığı her yer mikrop dolu,yıkasın elini 2 dk..yıpranmazya elleriBardağıda öyle rafa kaldırması kötüymüş ya,onu nasıl söylersin bilmem,ama sizinle yaşayacaksa onuda alışkanlık haline getirmesi gerek yaaa

allah bozmasın canımmm eşinii benimkiyle tanışıp sohbet etmesin mümkünse hahah

ben hala geceleri muhallebi veriyporum günde tek öğn zaten hem beslenmesi açısındna uygun buluyorum hemde tok tutması açısındna gittiği yere kadarda vericem 3 yaşa kadar yolu var

ayyy kocişbu gün gelmeyecek sanırım yemeğe yapmayacağım ben de ymekk:))))

2 ay sürermi ya etkisini göstermesi hay maşallah ne tembel ilaçmış öyleeeee kullanıyorum bakalım bugün 3. günüm bakalım nasıl olacakkk

bende kalktım kahvaltı faslı oğlum bugün tembellik yaptı 11 de kalktıı kızımın kahvaltısını felan yaptırıdm ayyy çok yaramazız yaaa analtılamz yaramazızzzzz tv ye çıkıyolar sehbaya çıkıyoalr koltuklara çıkıyolarrrr heran herşey tehlikeeee çorapalrını çıakrıyoalr devamlı yeleklerini atıyolarrrr vs vs vss

merhabalar ben geldim efendim....sabah işlerini hallettim çocukları uyuttum makinam durmak üzere çamaşırları asacağım...

kirpoşum merhaba canım beni merak ettiğini okudum ..evet çok yoğun iğrenç bir kalabalık durum yaşadım...ne yalan söyleyim ağır bile geldi...neyse annem hala evine geçmedi ara ara gidiyor..bir haftadır evini temizlemedi kadın sürekli bahaneler üretiyor..kısaca temizlemek ,istemiyor....

bakalım ne olacak en sonunda ben gidip temizleyeceğim.. yani...

bakıcınız hayırlı olsun o bardak olayını çok tilt olurum bunu direk söyle derim bardağını ayrı tutsun..üzerine peçete kapatsın..el konusunuda belirt cnm dikkat ettim yıkamadınız de...kırılıp güncencek bişey yok ...işi bu ...ben bunun eltime söyledim 3 senedir konuşmuyor benle hahah çokda tın pis elleri ile tutamaz kimse çocukları eşim işten gelince kucağına bile almıyor çocukları dışarda giydiği için hemen pijamalarını giyer.........

yaptığın kahvaltı gayt iyi cnm benim çoğu arkadaşım 6 ayda ceviz pekmeze başlamıştı yumruta sarısınada ....bende verdim ama ceviz alerji yaptı kestim hala vermiyorum ...

ceysel merhaba canım.... ,,,

ben gidem lavobayı tuvaleti yıkayım....banyoyu sileyim ..patlıcanları suya koyayım öptümmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…