kaynanamın son gafııı
sen anneliği tam tadmadın annelik nedir bilmiyosun diyo neden deidn normal oğum yapmamışım yatmışım almışlar bebekleri kısaca eksik anneyiz
kızlar bende dolmalarımı ateşe koydum geldim.Canan kaynananı severmisin bilmem ama burda çok kötü bişi yazamayacam ama asıl o bizim kadar anne değil gelsin iki bebeği karnında taşısında görelim çokta kolay değil eee doğumuda sezaryen olsun.Çok kolay mı zannediliyor o kesinin acısı anlamadım ki hem annelik doğum şekliylemi bakım şekliylemi ölçülüyor nasıl laf böyle
hahaha sen cananın kaynoşunu tanımazsın bacımm
o kadar mikemmelkii cananın bir eli yağda bi eli balda...latife yapmıştırr hahahhaa
kızzzzzzzzzzzz cadının tekiii o garuuuuu süpürgesi var kapının önüne park ediyorr hahahah
haltetmiş mi ne haltetmiş yani, canancım bu kadın barizzzz seni çekemiyo başka da hiiiiç birşey denemez buna, ama okkadar cahil ki hiiiiç dediklerini düşünmene dahi değmez. ulwn ikiz taşımanın zorluğu yanında normal doğumda ne var, hem 2 bağırıp çağırıp doğuruyo oından sonra ne ağrı ne sızı, bizim sezeryan yerimiz günlerce ne ağrıdı yahu.gerçi bak kadın kuyuya bi taş attı biz de peşinden atlıyos aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?