İkiz Anneleri Geyik Paneli

ayy anneler günü geliyor bu sene iki anneyede annler günü hediyesi yok...

kendimede istemiyorum şahsen ...ben çocuklarımın alacağı günü bekliyorum ...hahahaa

ama kociş set alacak bana bunu anneler ve evlilik yıldönümü hediyesi olarak kabul görebilirim sanırım....

herkese tekrar mrb.bende kızları uyuttum.Benimkiler etli dolmayı çok seviyor içini hazırlamıştım onları yatırmışken hemen gidip doldurayım.Bu aradakızlarım kahvaltıda peynir ve yumurta harici bişi yemiyor sizce balı reçel ve pekmezi nasıl sevdirebilirim.Özellikle tatlı şeyleri yemiyorlar tek tip beslenmeleri de içime sinmiyor ama yediremiyorum çünkü ezme kahvaltı yemiyorlar

women senide setten aşağısı kurtarmazzaten :)))))))

tatlı severler aslında genelde bebekler ama zorlama biraz unutsunlar tekrar dene barada çizelgen tok ne kadarlık senin kuzular

oyyy ben geldim....evet canan setten aşağısı kesmez ama hasır olsaydı daha iyiydi... hahahaa

ayyy sizden sonra bi kalktım.....evi sildim...tuvaleti ve banyoyu temizledim..çamaşır astım..annem geldi..aliş kalktı ....annem kıyma almış damadına böğrek açacakmısım emrivaki yaptı yani..

anneme dedim...alişe çorba yedir..bende patlıcan soydum tuzlu suya bastım..sonra böğrek içi hazırladım...bi ton soğan soydum...sonrada açtım ....annemde o arada patlıcanı kızarttı..sonrada
patlıcanın harcını hazırladım...anneme dedim şekerim düştü sen at oacağa hemen bişiler yedim..

ancak oturdum ......

ceysel cnm zamanla yerler ....hamur işi seviyolar heee süperr yaa bıdıklara bak

kaynanamın son gafııı

sen anneliği tam tadmadın annelik nedir bilmiyosun diyo neden deidn normal oğum yapmamışım yatmışım almışlar bebekleri kısaca eksik anneyiz

kızlar bende dolmalarımı ateşe koydum geldim.Canan kaynananı severmisin bilmem ama burda çok kötü bişi yazamayacam ama asıl o bizim kadar anne değil gelsin iki bebeği karnında taşısında görelim çokta kolay değil eee doğumuda sezaryen olsun.Çok kolay mı zannediliyor o kesinin acısı anlamadım ki hem annelik doğum şekliylemi bakım şekliylemi ölçülüyor nasıl laf böyle

hahaha sen cananın kaynoşunu tanımazsın bacımm

o kadar mikemmelkii cananın bir eli yağda bi eli balda...latife yapmıştırr hahahhaa

kızzzzzzzzzzzz cadının tekiii o garuuuuu süpürgesi var kapının önüne park ediyorr hahahah

alemsin canım ama böyle lafları varsa cadı az kalır şekerim canan sanada sabırlar dilerim istersen bana bir gönder ben hakkından geleyim onun

aynen aynen ben çeyrek anneyin hatta anneCİK im :))))))))))

ceysel göndereyim hayatım sana azıcık allapullada aklı başına gelsinnn

haltetmiş mi ne haltetmiş yani, canancım bu kadın barizzzz seni çekemiyo başka da hiiiiç birşey denemez buna, ama okkadar cahil ki hiiiiç dediklerini düşünmene dahi değmez. ulwn ikiz taşımanın zorluğu yanında normal doğumda ne var, hem 2 bağırıp çağırıp doğuruyo oından sonra ne ağrı ne sızı, bizim sezeryan yerimiz günlerce ne ağrıdı yahu.gerçi bak kadın kuyuya bi taş attı biz de peşinden atlıyos aslında :)

yok anacım takmıyorum kaynanamı onda ne laflar var bi bilsennn bir benzetme yapacak olursam yılan gibi bir dili var sokmaları hiç bitmez anlayacağın dün devrimin yüzünü siliyrum yemekten sonra yıkadım havlu kağıtlar varya buçuk yaprak 6 tane koparmışım zaten adi kağıt kullanıyo incecik yani 3 tam yaprak bana diyoki ev batırann ben kişiyi yani koayı adam etmezmişim çok müsrifsizn demeyegetiiryo yani neyse indim aşağı bizim ara boşluk avr mutfaktan birbiirmizi duyuyoruz ordan hala söyleniyo bana ony ben parayla alıyrum felan diye kendi kendinekonuşuyo bende mutfakta duydum eşimde geldi o arada dedim ne hala söyleniyosun ya dedim veririm sana bi rulo yetmedi bi paket havlu kağıt alırım yeter dedim ben sana söylenmyorum diyo kıvırıyo cezm,ye dedim duyuyomusun diyorum boşver diyo torunun kullanacak sende alacaksın de gç diyo xxxxxl kocamm

senin kaynana kelimelerin yetersiz kaldığı nokta varya işte orası

kirpoşun dediği gibi boşverrrrrrrrrrrrrrr sallaaaa gitsin

o mutfakta söylendiğinde sende aç bi oyun havası aç pencereyi oyna kızınıda koy karşına ohhh yandan de...delirsin o hahahahaha

canancımm bi insanı sinir etmenin enn kolay yolu bu bence de birsene fena halde katılıyorumm. sen de hiiiiiç sallamayarak sinir et. evet ben batırıcam oğlunu de bir de gül iyice sinir olsunn.

selam hatunlar epey muhabbet olmuş burda da oh oh ne güzel
WOMEN canım kardeşimle eşimin evlilik galiba şimdilik askıya alındı biraz önce yine konuşmuşlar sonuç yine yok maalesef bu işin sonu ayrılık gibi hayırlısı artık ne diyeyim
CANANcım ben uzun zamandır kullanıyorum lustrali herhangi bi sıkıntı olmadı uyuşmuş gibi falan yapmıyo zaten çok hafif bi ilaçmışbu arada o kaynanan tam benlikmiş çıtır çıtır yirim ben onuuuuuu
kızlar fındıklarımı hastaneye götürdük bugün facede de söyledim ya salgın varmış ama çok şükür benimkiler de aşırı veya kanlı ishal yok uyudu şimdi kuzularım ama keyifcikleri yok yazık
öptüm hepinizii

merhabalar....günaydınlar..anam kargalarla kalktım...çocuklar uyuyor ben ayaktayım....

uyuyamadım ....neyse bende kk ya bakem dedim...aksam halamlar varı çay faslı vs. eşim bide mısır patlattı şuan heryer mısır...dün silip süpürdüğüm ev ortada yok....

artık kalkınca onlar...süpürüceğim...kahvaltı yaptırırım....kahvaltı yaparım..annem gelirmi bilmem ararım artık....saat 12 gibi çıkacağım ortaokuldan bir arkadaşım var ona uğrayqacağım 1 saatliğine oradanda eşime gideceğim...çokkk öptüm sizi

tarihci canım geçmiş olsun biz geçen ay hasta olduk öle allah kimseye vermsin ömerim yarım kilo kaybetti...allah korusun sizide acil şifa vrsinn ...mucukssssssssssss

daha hiçkimse gelmemiş yawww....bende mutfağı topladım..oturma odamı topladım çayı demledim anamı aradım....kuzularım uyuyorr halaaaaaa gidip mıncıklamak geliyor içimden ama ..uyusunlar..

sabah eşim işe giderken aliş gördü bana diyorki anne ,baba gittimi??? gitti aşkım dedim??İŞE DİDDİİİ DİYOR..allahımmmmmm yaa mucemin her anını yaşamak dahada büyük bir mucize yaa

aklıma bile gelmezdi ''birgün anne baba gittimii'' bide babasına atuççç diyorki ölürsünüz yaaaaaa koca adam gbii askerlik arkadaşı gibi sesleniyor...

günaydın kızlar.bizde yeni kahvaltı ettik kızlarımla şimdi karıştırmakla meşguller.Dün akşam görümceme gittik dönüşte çocuklar arabada yatsın evde uğraşmayalım derken kendimizi bebekte bulduk bir trafik bir trafik eve dönene kadar saat 2 oldu çocuklarda tam eve çıkarırken uyandılar anlayacağınız yatmam 3 ü buldu yeni kalktık sayılır.
tarihçi canım size de çok geçmiş olsun dikkat et kuzulara kardeşinede çok sıkılma hayırlısı olsun canım.
women sana da günaydın canım.Sanırım konuşunca onlardan tatlısı yoktur.İrem anne anne deyince için eriyor bide arkasından öpücük yapınca dünyalar benim oluyor.Sude de ondan alıştı annenin arkasından öpücük geliyor.

biz birazdan anneme gidecez bügün yokum hepinizi öptüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…