İkiz Anneleri Geyik Paneli

Günaydııııııııın

Tarihçi çok geçmiş olsun kuzularına rabbim şifa versin teeeez zamanda.

WOMEN gez anacım gezzzzz.Eminönüne gidiyorsun demeh haaa,benim yerimede gez pek severim oradada alışveriş yapmayı

CEYSEL sendemi istanbullusun?Tanışırız bir gün bakarsınArabada uyuma işi süper oluyor,bizim sıpada uyuyor oh geçiyorum önkoltuğa pek hoşuma gidiyor.

Bende dün epey yoğundum:Önce akraba gününe gittim,ohhh sofralar mükemmeldi özlemişim valla şöyle ikramın bol olduğu masada oturmayı,oğluşumda bizimle yiyor artık,dün kek,poaça yedirdim hepsinden
Eşim aldı ama nasıl trafik 10 dk.yolu geldik 1 saatte.Geldim çay koydum içeriz diye,eşim hadi dedi gidelim ççayımızı beşiktaşta sahilde içelim,ben ondan önce ayaktayım zatenyağızı giydirmedim bile üstüne bir mont :80:Arabadanda çıkmıyoruz üşümüyorda sıpa güzel oluyor rahat oluyoruz hiç değilse.
Bugünde anneme bırakıp dişçiye gidicem,bir kurtulamadım yaa şu dişçiden
Çooook öptüüüüm

ohh herkes gezme planlarında yada gezmelerde hay maşalalhhhh

kızlar kaynanamı takmıyorum genel olarak çünkü hergün 5 10 kez laf sokuyo ve kırıyoobişi dediimi evine almazsın bizi gibilerinden hemen duygu sömürüsüne giriyo neysem boşverdim onu

kociş gene yok sınavvardı oraya gitti bende camdna baktırdım veletleri uykuları var uyumuyoalr dayak istiyolarrr

women şöyle güzel bi set al gel anacımmm resmini koy ama tamammıııü

çocukalr büyüdüke daha şirin oluyolar o gerçekkk benimkilerde anne hariş herşyi diyolar baba hala dede hacer eltimin adı abla bi anneyi beceremeidler hpş bende üstünde durmuyorum canan demeleri daha çok hoşuma gider benimm

evet canım gaziosmanpaşadayım aslında herkeze uyan bir zamanda çocuklarla buluşma günü yapsak ne güzel olur

ceyselllllllllllll kızzzzzzzzzzzzzzz arabanızda varmış bende bayrampaşadayım...g.o.p yürüyerek gidiyoruz...

forma ist.yakınım anacığım beklerim kızlar hamur işinide seviyormuş mademm gel bacım...

eefendim ben geldim..önce bir arkadaşıma gittim uzun zaman olmuştu yüz yüze konuşmayalı valla...

saat 2 geçerken çıktım oradan ....hemen kocişin oraya gittim ....işleri vardı bekledim arkadaşları ile sohbet ettim...sonra çıktık..gittik toptancıya baktım allahım bi set beğendim..çok hoştu künye değil kelepce bilezikti.. yüzüğüde vardı...3200 dediler...oda bizi aşar dedik..sonra bu aldığımı beğendim çok abartlı değil sade ama şık içime sindi..bu ara işlerim çok yolunda çok şükürrrrr....

canancığım resmim koyamam foto. mak. yok

selam ben geldim
bundan sonra yazarım buradan ben de çok yoruldum oğlanlar durmuyor anca bitti işim
çok pardon ama o yarım anne diyen kaynana da ikiz bebek büyütmek kaç anne olmaya bedelmiş diye sormak lazım

selam ben geldim
bundan sonra yazarım buradan ben de çok yoruldum oğlanlar durmuyor anca bitti işim
çok pardon ama o yarım anne diyen kaynana da ikiz bebek büyütmek kaç anne olmaya bedelmiş diye sormak lazım

kuzummmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnn bitanen eski dostummmmmmmmmmmm....................

dilek cnm geçen aksam eski yazıları okudum ayy çok duygulandım yaa 2007 senesiii pöfffffffffff pöfffffffff

ayyy yaaa eyvah eyvahı izledik koptum yaaa yokböyle bir filim çok pişman oldum sinamada izlemediğime........gerçi gidemedikki çocuklara bakacak kimse yoktu

neysem ömeri sallayım ben kaçtım

boranla parkta top oynuyolarmış toptan kaymış düşmüş gidemedim daha yanına cezmiyi aradı gel beni hast götürd iye o gitti ben evde kaldım yarın gidicem yanına dizine kadar alçıya almışlar yerine oturttururken fean çok bağırmış ama deidm bornaın doğumunda bile bi çığlıkatmış hemen doğurmuştu kırık daha fena demekki dedimm

birsne telefonum iyice bozuldu menüye felan girmiyo kimseyi arıyamıyorum snele konuşurkende kapandı yarın cezmi gidip alıcak telefon canım haberin olsun dilekçim sende aradın ama telim bozuldu az az derken şuan tüm tuşalr iptal durumda işallah yarın eşim alırsa yeni telefonla ararım bu ay çok masrafımız var ya acayip gerginim arabanın tüm masrafları üst üste geldi

510 lira bakıma verdi 450 lira kaskosu na verdi 250 lira trafik polşçesine şimdi alacağı telde 400 liraymış tabi bunlar hep taksitle alınıyo hazirandana arabanın 2. vergisi geliyo 360 lirada o nasıl altından kakıcaz bilmiyom yaaa eşim ödenir gider diyo bu adam bu konularda çok xxxxxxxl canım yawww

kızlar sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için elfinim biraz toparladı ama melina mızıldıyo hala daha kuzum yaa zaten çok kilolu değillerdi iyice süzüldüler
CANANcım çook geçmiş olsun canım yaa
kardeşim bugün dersanede rahatsızlanmış sıkıntıdan tabi aradılar gittik aldık hastaneye götürdük sinirsel tabi serum falan bağladılar dönerken tesadüf eşi aradı annem açtı anlattı işte görmeye geldi bize oturduk konuştuk hep beraber nolcak bilmiyom hayırlısı artık..
hepinizi öptüüm kızlar bebişleri de koklayın benim için

herkese günaydın.Bugün benim kociş çalışıyor erkenden bakem dedim ne var ne yok diye.

women ben sultangazideyim canım.birgün görüşürüz inş.canan sana annen için tarihçi sana da kardeşin için geçmiş olsun

Günaydıın....
Çok uykusuzum yok yorgun hissediyorum kendimi.Kuzum dün gece hiç uyumadı sürekli salladım saat 6 ya kadar,oda bende sızmışız artık,başım kazan gibi...Alttan dişi patlamış,yanındakide geliyor sanırım onuda görüyorum.Omuydu sıkıntısı bilmiyorum birde burnu çok tıkalıydı açtım ama daha çok ağladı bağırdı hiiiç uyumadı bu sefer

CANAN çok geçmiş olsun.Kırık çok kötü diyorlar allah yardımcısı olsun.Tez zamanda iyileşsin inşallah.

tünaydınlar güzel bir pazar sabahı yaşıyoruz...erken kalktık bu sabah....biraz çocuklarla oynadık..sonrada ben markete gittim....geldim...bulaşık vs. onları halletim hemen kahvaltıyı hazırladım..yedik içtik.........şimdide keyif yapıyorum öğle namazından sonraa çıkacağım...arkadşımın bebek mevlüdü var ona gideceğimm

ceysel cnm sultangazinin neresindesin dayımlarda lastikci durağındalar

artvinli canım dişi yeni öğrendim yağız oğlanda sonunda patlattı pirincini hadi hayırlı olsun çok öptüm ikinizide

bugün kimsecikler yok galiba herkes bi yere kaçmış.Üfffffffff benimde derdim yetmez gibi ferihayı izleyip onu da dert ediyorum ya kendime şaşıyorum.

merhabalar ben geldim efendim....öğle namazdan sonra jet hızı ile hazırladım annemle buluştum...arkadaşımın annesinin kapısının önünden otobüs kalktı ..mevlüde gitttik 60 kişi vardı çok sıcaktı neyse saa 5 de eve geldim..oradayken eşim aramış kaynımlar gelecekmiş davetiye getirmeye...tabi yemekte yenir...dedim eşime lavobaları yıka patates soy....bende gelince köfte yaparım dedim...neyse köfteyide yoğurmuş bende havluları değiştirdim..çocukarın yataklarını kaldırdım......bulaşıkları hallettim....şincik oturdum....

ceysel biliyorum cnm o spor salonunu ...ben pek oralara gelem dayımları sevmiyorum çünki kuzum seni beklerim ama

MAaşallah canım eşini kutluyorum negüzel sana yardım etmesi.Ben desem böyle bişi yap diye güler geçer beni daha çok sinir eder valla.
Benim de yolum pek düşmez B.paşa ya kimsem yok orada ama herşey kısmet canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…