- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
iyi geceler canım,yeni yılın kutlu olsunkızlar bende kaçıyorum kızım mızıklanmaya başladı..hepinize iyi geceler yarın gündüz uğramaya çalışacağım ama gelemezsem hepinizin yeni yılını kutluyorum....sağlık ve mutluluk huzur dolu bir yıl geçiririz inşallah...
ah canım,keşke şartlar uygun olsa,isterdim ama 2 sıpa ile tek başıma canım çıkıyor..Allah bunlara sağlık versin..aman alminacım benden sana tavsiye elindekilerle yetin :) hiç öyle çift çizgi özledim hamile kıyafeti filan deme valla hepsinin zevki geçiyor ve gerçeklerle baş başa kalıyorsun ben ikinciyi bile düşünmeyen sırf oğlum yanlız kalmasın hayatta diye arada düşünen biriyken bir anda 3 çocugun sahibi oldum ama çok zor yetişmek maddiyatı hiç kaymıyorum manevi olarak yetemiyorsun benim oğlum okula gidene kadar uyarılıyor aman kardeşine dikkatet aman tv sesini açma aman bagırma çocuk kabus yaşıyor resmen gelincede öyle yazık alıştı oda bu duruma ama iç dünyasında neler yaşıyor bilinmez bide yoruluyorsun onunla vakit keçiremiyorsun.
bizim temmuz annelerinde kızlar gebelik testi yapıyorlar ara ara..ben de özendim yapıyorum adet dönemine yakın..
Gerçi aktif çalışma içinde değiliz ama yine de yapıyorum..büyük konuşmayayım ama pek sanmıyorum doğal yolla hamile kalacağımı..Allah bilir tabi..
Hem test yapıyorum ,inşallah hamilelik yoktur diye düşünüyorum hem de negatifi görünce buruklaşıyorum..Manyakmıyım nedir..
mesaj yazmadan gitmeyeyim :)ay geldim. benim cadılar hala ayakta..
ben 3. yü hiç düşünmüyorum..
en güvenli koruma yöntemini kullanıyorum..
eşimle kanka olduk :)))))))))))
şaka bi yana.. hepimiz çok zor hamilelikler yaşadık.. ben hiç cesaret edemem.. allahım olmayanlara yaşatsın bizede artık şöyle rahata erdiğimiz günleri göstersin inşallah
mesaj yazmadan gitmeyeyim :)
biz haftada 1 veya 2 haftada 1 kankalığa son veriyoruz.diğer günler kankayız..
Aminnnnnnnnnnn canım
bizim geçen bayramımız resmen zehir oldu kesin dedim ya hamileyim eşim kalpkrizi geçirecek napacagız diyor ne yapacagım doğuracagım dedikçe eşiminn tansiyonlar çıkıyor. yengemler annemler çıldırmış durumda yengem doğurursan yüzüne bakmam diyor sokaktamı bulduk biz seni mafolursun diyor şükürki bişey çıkmadı herkez derin bir nefes aldı .
kızlarrr ben kaçarrrrrrrrrrrrr herkesiii çokk öptümm canan sana kartpostalımı elden vereceğim kuzummmmmmmmmm..............kocişş gidemem didiii postaneye...bide kime yolluyorsun dedi...sesimi çıkarmadım bugün kk arkadaşalarımı kıskanma günüdee............
iyi gecelerrrrrrrrrr
kendimi evinde misafir varken kuaföre giden kokoş karılar gibi hissettim hahahagitme yaaa sen topic sahibisin..biz gitmeden nereye gidiyosun....bak herkes burda...zor böyle herkesi bir arada bulmak....nütfenn
bizde ptt ciyizzzz hayatımmmmsizinle oturmak çok isterdim ama gözlerim kapanıyor dökülüyorum bende gidip yatayım
yarın uzun ve zor bir gün olacak
birde yılbaşı eşim ptt yapacakmış pijama ,terlik,televizyon zaten dışarıyı unuttuk (hastaneler hariç)
canım ben evlendim son şu altı aya kadar bir tek çorapları ütülemedim .iç çamaşırlara kadar ütülerdim .
bide bir arkadaşım vardı aynı zamanlarda doğum yaptık kızardım ona telden alıp bebegin üstüne giydiriyor diye yazık derdim çocuga rahatından yapmıyor derdim ama ben şimdi arada telden alıp sırtına giydiriyorum kuzuların çok üzülüyorum berke herşeyi yaptım inan 3 yaşına kadar ıslak tülbentlerle sildim burnunu yara olmasın diye şimdi bunlara yemek yediriyorum kagıt havlularla siliyorum çünki yetişmiyor tülbentler . yani kınama komşunu gelir kendi başına hesabı oldu bizimki.
hakketten ya acemiliğe gelmekte kötü bi durumnefescim aslında babam bizi yetiştiriken okadar disiplinli ve otoriterdiki... yani ben üniversiteye giderken bile babamdan habersiz geç kalamaz ve biryere gidemezdim...sevgisinide biz bu kadar hissedemedik ama torun insanı değiştiriyor herhelde...torunlarına olan sevgisini ve değişimini görenler çok şaşırıyor..yeğenim onu parmağında oynatıyor ve biz şaşkınlıkla seyrediyoruz..bigün dedim sen bizi bu kadar sevdin mi diye dedi siz cahillik dönemimde geldiniz o olgunluk döneminde dedi...yani sevdim ama diyo bu kadar belli edemedim belkide diyor...
anne babamız hayatta ya ona şükür diyorum ben ne olursa olsun öksüz yetim olmayı istemezdimburcu hoşgeldin cnm sağlık huzur sizle olsun yeni yılda cnm benimm
ayyy kendi yazımdan duygulandım....
herşeye rağmen varlıkları hayatımda hep huzur yaaa.....içeride yatan annem korkmasa şimdi gidip sarılacağım....offfffff çok duygusal oldum ben yaaaaaaaaaaaa
nedir bu halim.......
vallaha süppperrr fikir buuuuuevet evettttt haftasonlarıda 4 gün olsun...cuma mübarek gün,pazartesi sendromlu gün onlarda tatil olsun...
sen nasılsın canım msjını aldım saolsın...sağlıkları yerinde olsun kuzularımızın inşallah..
yanağınımı yalıyorrrrrben annem bende kalırken yada ben onlardaysam her gece mutlaka uyusa bile yatarken öperim onu...anne kokusu....şimdi kızlarımda bana öyle sokuluyor göğsüme yatıyorlar,yada yanağımı yalıyorlar içim gidiyor insan anne olduğunu öyle zamanlarda daha iyi anlıyor...
zor bi hamileliğim yoktu ama gene hamile olmayı çok isterimmmmmmben bazan 1 kızım daha olsa diye içimden geçirdiğim oluyor ama son 2 gündür yok diyorum,Allah a şükürler olsun,Allah olmayanlara versin..
Tekrar çocuk düşünmemin nedeni şöyle tekil hamilelik geçirip erken doğum tehlikesi olmadan hamile kıyafetleri giyip dışarı çıkmak,alışveriş yapmak vs..İçimde ukte kaldı yav ...
Vazgeçişimin nedeni zaten zor bir hamilelik geçirdim..Tekrar aynı şeyleri yaşamak,aynı stresi çekmek istemediğim için..
Ama ne yalan söyleyeyeim ara ara ilk hamile kalındığında olan heyacanları özlediğim oluyor..2.çizgiyi görmenin heyecanı,kese,kalp atışı,cinsiyet,ilk tekmeleri hissetmek..bunları özlüyorum,tekrar hamile kalasım geliyor..Sonra kendine gel,tekrar hamile kalsan bu sıpalar ne olucak kim bakıcak diyorum ve silkinerek kendime geliyorum...
bak o konuda sana aynen katılıyorum şöyle risksiz bir gebelik geçirip höylöylöy doğuma gitmek isterdim bakalım nasip...geçen gece rüyamda gördüm hamileyim karnım kocaman birden suyum geliyor...kızlardada suyum geldi hastaneye koştum. ama rüyada bir mutlu bir heyecanlıyım sorma ...koşa koşa doğuma gidiyorum...akıllanmamamış gördüm kendimi
heyecan arıyosun sanırım hahahha iki çıksa ne yaparım acaba diye merak ediyosunbizim temmuz annelerinde kızlar gebelik testi yapıyorlar ara ara..ben de özendim yapıyorum adet dönemine yakın..
Gerçi aktif çalışma içinde değiliz ama yine de yapıyorum..büyük konuşmayayım ama pek sanmıyorum doğal yolla hamile kalacağımı..Allah bilir tabi..
Hem test yapıyorum ,inşallah hamilelik yoktur diye düşünüyorum hem de negatifi görünce buruklaşıyorum..Manyakmıyım nedir..
ay ben takip edemiyorum vallahabenim bir kere geciktide çok korktum yaaa...
haftada birde iyiyiş valahaaaamesaj yazmadan gitmeyeyim :)
biz haftada 1 veya 2 haftada 1 kankalığa son veriyoruz.diğer günler kankayız..
Aminnnnnnnnnnn canım
bizde ayrı ayrı yatıyoruz yani o saat 10-11 arası yatıyo benim yatmam çoğu zaman 2 yi buluyoooovalla bizim aklımıza gelmiyo çünkü gece 3 ten önce uyumuyorlaro saatten sonrada pestilimiz çıkıyoo. hemen uyuyoz..
iyi geceler canım
günaydın kızlar..muhabbet akıp gitmiş..ben akşamları katılamıyorum artık eşim yüzünden..adam sapıttı,huy değiştirdi..akşamları birbirimize vakit ayırıp,çocuklarımızla ilgilenecekmişiz..netle ya da tv ile alakadar olmayacakmışız..bir de çocuklar uyuyunca kitap okuma saati koydu..bir sürü kitap almış,film almış..eve sinema düzeneği kuracakmış..ne oldu bu adama anlamadım..eskiden bunları ben derdim..kitap ve sohbet saatimiz olsun diye mıçıyla gülerdi bana ..neyse geçer yakında bence,İnşallah.
Aslım geçmiş olsun canım..
Birsen liste yine süper,sen zaten süpersin..
Canan napıyon,konuşamadık çoktandır..Artvinliyi,seni ve Birseni aramam lazım ama kargaşadan unutuyorum hep
adet oldum kızlar ya,hemen de düzene girdi..keşke olmasaydım daha bir kaç ay,kistim hortlayacak şimdi.
eğer akşam gelemezsem hepinizi iyi yıllar..sizi seviyommmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?