İkiz Anneleri Geyik Paneli

iyi geceler canım,yeni yılın kutlu olsun
ah canım,keşke şartlar uygun olsa,isterdim ama 2 sıpa ile tek başıma canım çıkıyor..Allah bunlara sağlık versin..

ay geldim. benim cadılar hala ayakta..

ben 3. yü hiç düşünmüyorum..

en güvenli koruma yöntemini kullanıyorum..

eşimle kanka olduk :)))))))))))

şaka bi yana.. hepimiz çok zor hamilelikler yaşadık.. ben hiç cesaret edemem.. allahım olmayanlara yaşatsın bizede artık şöyle rahata erdiğimiz günleri göstersin inşallah

ben de yatayım artık..erkenden uyandırır sıpalar malum...iyi geceler arkadaşlar

bizim geçen bayramımız resmen zehir oldu kesin dedim ya hamileyim eşim kalpkrizi geçirecek napacagız diyor ne yapacagım doğuracagım dedikçe eşiminn tansiyonlar çıkıyor. yengemler annemler çıldırmış durumda yengem doğurursan yüzüne bakmam diyor sokaktamı bulduk biz seni mafolursun diyor şükürki bişey çıkmadı herkez derin bir nefes aldı .

mesaj yazmadan gitmeyeyim :)
biz haftada 1 veya 2 haftada 1 kankalığa son veriyoruz.diğer günler kankayız..

Aminnnnnnnnnnn canım

Aminnnnnnnnnnn canım

valla bizim aklımıza gelmiyo çünkü gece 3 ten önce uyumuyorlar o saatten sonrada pestilimiz çıkıyoo. hemen uyuyoz..

iyi geceler canım

amann adikkat edin canım yaa.. allahım isteyenlere versin...

ben çok kişi tanıyorum önce tüp bebekle bebeği olan, sonra olmuyor diye korunmayıp doğal yolla olan:18::18:

günaydın kızlar..muhabbet akıp gitmiş..ben akşamları katılamıyorum artık eşim yüzünden..adam sapıttı,huy değiştirdi..akşamları birbirimize vakit ayırıp,çocuklarımızla ilgilenecekmişiz..netle ya da tv ile alakadar olmayacakmışız..bir de çocuklar uyuyunca kitap okuma saati koydu..bir sürü kitap almış,film almış..eve sinema düzeneği kuracakmış..ne oldu bu adama anlamadım..eskiden bunları ben derdim..kitap ve sohbet saatimiz olsun diye mıçıyla gülerdi bana..neyse geçer yakında bence,İnşallah.

Aslım geçmiş olsun canım..

Birsen liste yine süper,sen zaten süpersin..

Canan napıyon,konuşamadık çoktandır..Artvinliyi,seni ve Birseni aramam lazım ama kargaşadan unutuyorum hep

adet oldum kızlar ya,hemen de düzene girdi..keşke olmasaydım daha bir kaç ay,kistim hortlayacak şimdi.

eğer akşam gelemezsem hepinizi iyi yıllar..sizi seviyommmmmmm

Kızlar bu akşam uğrayamam herhalde daha hazırlanıcam akşama eller havaya yapıcazzz dermişimmmmmm.....
tabiki işin şakası bu ama akşam giremem girsemde kimse olmaz o yüzden şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum...nice güzel yıllarda evlatlarımız,eşlerimiz ve ailelerimizle güzel bir ömür sürmek dileğiyle hepinizi kucaklıyorum....

doktorum seninde yeni yılın kutlu olsun cnmmm benim ailenle hep huzur ,sağlık içinde kal cnm

tüm güzellikler sizinle olsun

not:bu arada doktorum dememim sebebi nicini hep eksik yada yanlış yazıyorum o yüzden umarım kızmıyorsundur

yeni yıl hepimize güzellikler getirsin, yuvalarımız şen olsun bebişlerimiz sağlıklı, mutlu, boll uykulu olsunn. herrkesin yeni yılı kutlu olsunnn

banaan ebanane geç olsun farketmez ille postaya ver onun heyecanı orda
aa bak bana mektup gelmiş demek var
illa postanenenin tarihli kaşesi ve pulu olacak hayatım istersen 3 ay sonra gönder
elden almammmm
gitme yaaa sen topic sahibisin..biz gitmeden nereye gidiyosun....bak herkes burda...zor böyle herkesi bir arada bulmak....nütfenn
kendimi evinde misafir varken kuaföre giden kokoş karılar gibi hissettim hahaha
bizde ptt ciyizzzz hayatımmmm

iyi uğraşmışsın maşallajh sana
hakketten ya acemiliğe gelmekte kötü bi durum
ben bazen şey diyorum
anamın ilki olacağıma dağdaki tilki olsaydım daha iyiydi diyorum hahaha
anne babamız hayatta ya ona şükür diyorum ben ne olursa olsun öksüz yetim olmayı istemezdim

vallaha süppperrr fikir buuuuu
ilgililere iletelimmmm
yanağınımı yalıyorrrrr
harika yaaaaa
ayyy benimkide yalasınnnnnn

zor bi hamileliğim yoktu ama gene hamile olmayı çok isterimmmmmm

ayyy bende normaol doğum yapmayı deli gibi istiyorummmmmm
heyecan arıyosun sanırım hahahha iki çıksa ne yaparım acaba diye merak ediyosun
benim bir kere geciktide çok korktum yaaa...
ay ben takip edemiyorum vallaha
benim pusulam birsen
o oldumu ardından ben oluyorum ölümüne kankayız vallaha

Aminnnnnnnnnnn canım
haftada birde iyiyiş valahaaaa

valla bizim aklımıza gelmiyo çünkü gece 3 ten önce uyumuyorlar o saatten sonrada pestilimiz çıkıyoo. hemen uyuyoz..

iyi geceler canım
bizde ayrı ayrı yatıyoruz yani o saat 10-11 arası yatıyo benim yatmam çoğu zaman 2 yi buluyoooo
dolayısı ile birsendn sonraki tek kankam kocam hahaha

konuşamadık yavrum ya dakkalar yetişmiyo benim onu ara bunu ara sıra bende acukta siz arayın
artvinlim aradı şimdi bunalmış kayınpederinden kendini pazara atmış
ay aslınd abiz kedınlar ne kadar ufak şeylerle mutlu oluyoruz bi semt pazarı bile kafamızı dağıtmya yetiyo erkekler neden anlamıyor biziiii

şu yazıyı toplam 2 saatte yazım yawwwww

arkadaşlar akşama bende gelemeyenlerden olacağım

gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun bu yılll

benim bu yıl için en büyük dileğim hepimizin çocuklarını allah hastalıktan korusun gerisi bi şekilde muhakkak hallolurrrr

hepinizi en içten sevgileirmle öpeirmmmmm

2 kez haftada 1 oldu nasıl olduysa..ama normalde ayda 1

keşke imkanlar uygun olsa da 3. ü olsaydı..ama ikiz taşımak bile riskti benim için,çünkü rahmim berbat durumda..Yine de hamilelik heyacanı güzel be..

hepinize eşlerinizle ve çocuklarınızla sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum .

hepinizi öpüyorum

nerdesiniz bakayım .o bar senin bu bar benim gezdiniz demiiiiiiiiiii ayılamadınız .

topik sahibi ayılın lütfen .bekleniyorsunuz.:80:

iyi akşamlar kızlarrr.......güzel bir yılbaşı geçiridik..8 kişiydik annem ve halamlar vardı.....güzelce yedik içtik sohbet muhabbet eşim ve eniştem işe gittiğinden saat 1 gibi yattılar annem ben halam 2 gibi sızdık...kuzularımda erken yattı rahat oturduk....ertesi günde halamlar vardı..akssam yemekten sonra gittiler...eşim midesini bozmuş aksam çocuklarla saat 9 da uyudu bende tek takıldım...bugüde evdeydim..kahvaltı sonrası evi temizledim heryeri sildim süpürdüm...banyomu dezenfekte ettim böle kalabalık olunca kitleniyorum banyoda ...yarın için yeşil mercimek yaptım....bugün için eşime peynirli makarna banada domatesli makarna yaptım...3 makşna çamaşır yıkadım..astım..yarın rahatım yani.....heee bu arada 2011 ilk 2 günüü evimize müşteri geldiii berketi ile geldiiiii inş. hayırlısı olur

1. p.tesi...yeşil mercimek yemeği ,salata,makarna
  2. salı......yeşil mercimek yemeği ,salata,makarna
  3. çarşamba..karnıbahar,salataa
  4. perşembe..kurufasulye pilav,salata
  5. cuma...patates ,köfte,makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…