Merhabalar, öncelikle bebeklerinizi sağlıcakla büyütmeniz dileklerimle. Ben tüp bebek ile ikiz gebelik yaşıyorum henüz 7. haftamı bitirdim. 2 haftadır yoğun bulantı, halsizlik, tansiyon düşüklüğü, miğde yanması var. kilo veriyorum.. bu şikayetler ikiz olduğu için normal dediler. sizlerde oldumu ne zaman tam olarak geçti. bu kadar istediğim şu mucize günleri dilediğim gibi yaşayamıyorum, moralim çok bozuk... yardım ederseniz sevinrim...
hayırlı günler herkese...
Nasılsınız?
Geçmişe pek bakamadım.yağızı yıkadım,uyuttum işlere dalış yapmam lazım,aman ya büyüdükçe yıkamak dahada zorlaşıyor.Eli dursa ayağı durmuyor,ayağa kalk diyorum suya oturmaya çalışıyor.Yordu beni sıpa..
Hafta sonu benimde güzel geçti,malum işçi bayramıydı eşiminde kursu yoktu,mükemmel pazar sabahı kahvaltımızı yaptık,çekirdek aile olarak,sonra yağızı ananeye bıraktık doğru emirgana çok güzeldi her yer lale mis gibi bir hava,ama oğlumu götürmediğime çok pişman oldum hava çok güzeldi.
Dün çok kötü bir haber aldım büütün moralim sıfırlandı,iş yapmamaktaki ısrarımda bu yüzden sanırım.Tanıdığım bir kadın doğum yaparken ölmüş,3 yaşındada kızı varmış,kanaması çok olmuş,nasıl canım sıkıldı moralim bozuldu tarifi bile yok.
Neyse ben işlerimi halledeyim sıpam uyanmadan.
women cnm inş.dediğin gibi olur yoksa delirecem gibi geliyor.Çünkü irem çok acımasız Sudenin elleri hep diş izi canım çok sıkılıyor.
artvinli ne güzel yapmışsıznız hava güzeldi gerçekten ben yine evde tıkıldım kaldım.Bu arada yakınına çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inş.Bebek ne olmuş bu arada?
cnm normal bunlar merak etme bende 6 haftalıkken başladım kusmaya ...taaaaakiii doğuma kadarMerhabalar, öncelikle bebeklerinizi sağlıcakla büyütmeniz dileklerimle. Ben tüp bebek ile ikiz gebelik yaşıyorum henüz 7. haftamı bitirdim. 2 haftadır yoğun bulantı, halsizlik, tansiyon düşüklüğü, miğde yanması var. kilo veriyorum.. bu şikayetler ikiz olduğu için normal dediler. sizlerde oldumu ne zaman tam olarak geçti. bu kadar istediğim şu mucize günleri dilediğim gibi yaşayamıyorum, moralim çok bozuk... yardım ederseniz sevinrim...
evet ne günler allattık birlikte allah sabır verdi sizlerde çok destek oldunuz allah razı olsun hele senden ben de şimdi uyuttum oğlanları bu yıl okul değiştirecekler bir üst sınıfa geçeceklermiş artık sınıf anneleri yok öğremenleri olaak ne yapacağm kafam çok karıştı bana yardım edinb lütfen bu sene benim oğlanlar 3 yaşına girecek bir sene daha kreşte bırakmam demekokula 1 sene geç gitmeler ve geçen sene ne yaptılarsa bu sene de aynısını yapacaklarmış yani bana göre sene kaybı diğer taraftan anacım bi bakıyorum bizim oğlanlarla yaşıt olanlarb sanki daha büyük geliyor gözüme bunların arasında kaybolurlar diyorum hayırlısı önümüzdeki günler doğruyu gösterecek
merhaba tecrübeli ikiz anneleri,
ben bebek arabası almak istiyorum. ama nasıl bişey alıcağımı bilmiyorum. bana fikir verirseniz çok sevinirim.
slm kızlar bugun kimsecikler yok bende çayımı yudumlarken tek başıma kk uğrayım dedim ve arkadaşlarımın yoğun isteği üzerine taraftar olmadığm halde face hesabı açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?