İkiz Anneleri Geyik Paneli

herkese merhabalar...bu aralar uğramaya hiç fırsatım olmadı..azıcık geçmişe baktım..canancım annene çok üzüldüm çok geçmiş olsun...kısa zamanda ayağa kalkar inşallah...2 yıl önce erkek kardeşiminde kırılmıştı ve 3 hafta alçıda kaldı sonra ayağa kalktı....
efendim bende women gibi başlayayım dedim...biz iki gündür gezmelerdeyiz...cumartesi sabah kahvaltıyı dışarıda yaptık güzeldi bide kahvaltı yaptığımız mekanda çocuklarla ilgilenen bakıcı ablalar vardı aldılar bizim miniklerimizi baktılar bizde eşimle keyifle bir kahvaltı yaptık...sonra bütün gün gezdik..halamıza gittik,sahilde gezdik parka gittik..tabii benim gezenti cadıların canına minnet hiç sesleri çıkmadı..bugünde büyük halamıza kahvaltıya gittik..öğleden sonra ordan çıkıp e-bebeğe gittik..kızlara iikiz bebek arabası aldık..bizimkiler tek tektiii..bir yıldır ihtiyacımız olursa alırız diye erteledik ama havalar ısınınca alalım dedik..benim oturduğum sitenin çok güzel ve büyük bir bahçesi var..babamız işten geldimi ikisini alıp bir saat kadar gezdiriyor ..tek tek olunca arabalar tek başına olmuyor...neyse bakalım beğendik umarım memnun kalırız..bizden böyle...okuyamadığım yada kaçırdığım birşey varsa kusuruma bakmayın...herkese güzel bir hafta diliyorum....

günaydın kızlar..hareketlenmiş buraları..ben evden kk ya giremiyorum,sayfa hata veriyor sürekli.okuldan girebildiğime göre demekki laptot da sorun var.nasılsınız bakalım,geçmişi okumadım henüz.aslında artık daha çok face de vakit geçiriyorum,orda kendimi daha rahat hissediyorum ama burayıda özlemedim değil.öpüyorum hepinizi..

geçmişi okudum nihayet.Canan anneni facede okumuştum ordan demiştim ama burdanda geçmiş olsun diyeyim,çok üzüldüm.tel olayına gelinci benimde telim buzuldu annemin eskisini kullanıyorum.nasılsa onuda bozarlar yakında:)

Tarihçi geçmiş olsun kuzulara.

Artvinli Yağız paşamın dişleri hayırlı olsun,inci gibi olsun İnşallah.o sıkıntı bizde de var,hele Kağan gece ayakta hep.

aklımda kalanlar bunlar,aslında daha çok kalmıştı ama müdür odaya baskın yapınca unuttum hepsini:))

Son düzenleme:
tünaydınlar....bizde klasik bi sabah yaşadık çocukların altını al üstünü değiştir derken ....kendim ancak kahvaltı yapabildim....şimdi sizlere bakem dedim....sonra kalkacağım işlere girişeceğim...bu ev işi kadar nankör bişey görmedim yaa heryer leşşşş çamaşır atacağım ...bütün evi silip süpürmem gerek dün kızartma yaptım aygaz batık mutfak dolaplarına sıçradı...onları sileceğim...

çocuklarlada savaşrıız artık.....sonrada çocuklarıda alıp gideceğim spor kompleksine yazılacağım bu hafta başlayacağım..malum haziranda düğün var sıkı gitmem gerek 5-6 kilo vermem gerek.. :)

hadi öptümmm byyy

herkese merhaba.
ayyy daha sabah bu kaynanalar (yani kızlarım) beni çıldırttı.Sizin çocuklarda kavga ediyorlar mı? benimkiler birbirlerine çok zarar veriyorlar.Hele irem ısırmaktan tutun boynundan tutup yere düşürmeye kadar ne yapacağımı şaşırdım ev herzaman savaş alanı gibi üfffff

selam ...sabahtan yazdım kaçtım....yazılanlara cvp vermemişi

femalexx ne güzel eylenmişsiniz...yeni pusetiniz hayırlı olsun cnm...

ceysel cnm çok nrmal bizimkilerde aynı durumdaydı büyüdükce bırakıp daha keskin kavgalara giriyolar..yada çıkarları doğrultusunda alışveriş yapıp susyorlar..

bana gelince adet olacağım gerginim...sizden sonra leşş olan mutfağıma girdim...önce aygazı hallettim leş olmuş yaa çaydanlıkları hallettim dolabı sildim...tabii çocuklarda ful kudurmaca onlarla kapıştım..sonra mutfak ,oturma odası,antre ,çocuk odası,yatak odası süprüldü..silindi...banyonun klimini yıkadım..lavobası yıkandı,yerlerini sildim...sonra tuvaleti temizledim..çamaşır çıkardım makinadan..bidhaa attım..çocukları uyuttum...bişiler yedim..ufak tefek işlerim vardı onları hallettim..geldim..kuzular hala uyuyor aksama ne yapacağım karar veremedim...bezelye vardı yetermi bakacağım çocuklar uyanınca onlara veririrm....olmadı yumurta kırarız hiç canım bişi istemiyor..

hayırlı günler herkese...
Nasılsınız?
Geçmişe pek bakamadım.yağızı yıkadım,uyuttum işlere dalış yapmam lazım,aman ya büyüdükçe yıkamak dahada zorlaşıyor.Eli dursa ayağı durmuyor,ayağa kalk diyorum suya oturmaya çalışıyor.Yordu beni sıpa..
Hafta sonu benimde güzel geçti,malum işçi bayramıydı eşiminde kursu yoktu,mükemmel pazar sabahı kahvaltımızı yaptık,çekirdek aile olarak,sonra yağızı ananeye bıraktık doğru emirgana çok güzeldi her yer lale mis gibi bir hava,ama oğlumu götürmediğime çok pişman oldum hava çok güzeldi.
Dün çok kötü bir haber aldım büütün moralim sıfırlandı,iş yapmamaktaki ısrarımda bu yüzden sanırım.Tanıdığım bir kadın doğum yaparken ölmüş,3 yaşındada kızı varmış,kanaması çok olmuş,nasıl canım sıkıldı moralim bozuldu tarifi bile yok.
Neyse ben işlerimi halledeyim sıpam uyanmadan.

women cnm inş.dediğin gibi olur yoksa delirecem gibi geliyor.Çünkü irem çok acımasız Sudenin elleri hep diş izi canım çok sıkılıyor.
artvinli ne güzel yapmışsıznız hava güzeldi gerçekten ben yine evde tıkıldım kaldım.Bu arada yakınına çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inş.Bebek ne olmuş bu arada?

Merhabalar, öncelikle bebeklerinizi sağlıcakla büyütmeniz dileklerimle. Ben tüp bebek ile ikiz gebelik yaşıyorum henüz 7. haftamı bitirdim. 2 haftadır yoğun bulantı, halsizlik, tansiyon düşüklüğü, miğde yanması var. kilo veriyorum.. bu şikayetler ikiz olduğu için normal dediler. sizlerde oldumu ne zaman tam olarak geçti. bu kadar istediğim şu mucize günleri dilediğim gibi yaşayamıyorum, moralim çok bozuk... yardım ederseniz sevinrim...

öncelikle gözünüz aydın
benim de normal ikiz gebelik benim hiç bir şikayetim yok..
13. haftamdayım çift yumurta .
ilk zamanlar yani 5-6. hafta kötü olmustum halsizliğim çoktu ama bebekler büyüdükçe bünye alışıyor
umarım seninde düzelir ..

arkadaşlar ikinize de hayırlı olsun.Gebeliğiniz sonuna kadaR sorunsuz geçer inş.mide bulantısı falan çok normal ama kafanıza çok takmayın bu günlerin tadını çıkarmaya bakın

evet ne günler allattık birlikte allah sabır verdi sizlerde çok destek oldunuz allah razı olsun hele senden ben de şimdi uyuttum oğlanları bu yıl okul değiştirecekler bir üst sınıfa geçeceklermiş artık sınıf anneleri yok öğremenleri olaak ne yapacağm kafam çok karıştı bana yardım edinb lütfen bu sene benim oğlanlar 3 yaşına girecek bir sene daha kreşte bırakmam demekokula 1 sene geç gitmeler ve geçen sene ne yaptılarsa bu sene de aynısını yapacaklarmış yani bana göre sene kaybı diğer taraftan anacım bi bakıyorum bizim oğlanlarla yaşıt olanlarb sanki daha büyük geliyor gözüme bunların arasında kaybolurlar diyorum hayırlısı önümüzdeki günler doğruyu gösterecek

selam hatunlar..
FİRDOS sağol canım.ishal,kusma derken melina bi de öksürüklü grip oldu hayırlısı bakalım
DURU2,DONNE_RAMMARİCO hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.DURUcum benim de ilk zamanlarım epey bulantılı ve kusmalı olmuştu doktorum bulantı hapı vermişti onu kullanmıştım nerdeyse serum bağlıcaklardı artık ama kendiliğinden geçti merak etme geçicek canım ikiz olduğu için bünye bebeklere alışmaya çalışıyo şimdi.tuzlu krakerler,leblebi falan iyi geliyodu bana kendini yemek için zorlama doktor bana merak etme bebişler beslenir demişti:)
WOMEN maşallah epey koşturmuşsun yinebugün ben de halıları komple kaldırdım heryeri çamaşır suyuyla sildim,tuvaletler lavabolar temizlendi,mutfak bangoları çamaşır suyuyla silindi...vs. vs. vs. salona perde yaptırmıştım getirmediler daha yaaa bu arada kardeşim barıştı eşiyle geçen akşam oturduk konuştuk ikisiyle de dün de babam konuştu kardeşimin doğumgünüydü bi de dün dönüşte evine gitmiş artıkaman dedim anneme bi daha gelirse açma kapıyı diye
CANANcım annen nasıl oldu canım,tekrar geçmiş olsun...
ARTVİNLİ canım dişiniz hayırlı olsun inci gibi olsun paşanın dişleri inşallah
kaç gecedir uykusuzum valla Allah beter hastalık vermesin yavrularımızı korusun ne kadar kötü oluyo hiç sesi çıkmıyo melinamın ki kuduruktur biliyonuzgeceleri de mızıldıyo ben de zombi gibi geziyom böyle işte hepinizi ve bebişleri öptüm kocamaaaaaaaaaaannnn

Son düzenleme:

ülen artvinli geçmiş dediğin ne iki sayfa bile yok oku ülennnn..
tanıdığın için başınız sağolsun,geride kalanlara rabbim sabır versin cnm..

canım merak etme benim ömerde işgence görüyor gibiydi...ama zamanla dengeleniyor cnm

cnm normal bunlar merak etme bende 6 haftalıkken başladım kusmaya ...taaaaakiii doğuma kadar
hepsi normal cnm çok dikkat et kendine...

canım yaaa 3 yaşına gireceklermiş kreşte olmaları gerekmiyormU??? seneye anaokuluna gitmeleri gerekmiyormu??ben pek anlamıyorum be cnm ben 3 yaşını doldurunca 4 yaşa doğru kreşe oyun okuluna göndermeye çalışacağım...5 yaşında anaokulumu başlayacak bilmiyorum...bişey duydum 6 yaşındamı başlayacak ilk okullar????.

bide dilekciğim benimkilerde 2 yaşındalar biliyorsun cnm bu ara sürekli bezlerini çıkarıyolar cnm ne yapmaya çalışıyolar anlamıyroum artık...sizdede varmydıı?????

günaydın..Artvinli yazını okdum,çok üzüldüm.ailesi perişandır şimdi değil mi,yazık ya..Allah rahmet eylesin.

TARİHÇİ ve ARTVİNLİ kızlar baktınız mı bilmiyorum ama facedeki sayfada doğum günleriyle ilgili bir paylaşım yapalım diyoruz.daha doğrusu fikir Almina'dan çıktı,yönetici olarak da Burcu konuyu açtı.bizde olumlu baktık.sizlerin de olumlu ya da olumsuz fikirlerinizi bekliyoruz.

CANAN,daha burayada uğramamışsın,demekki face uğramadın.Nefes ve ben çok tırsıyoruz senden haberin ola.geberteceksin bizi gibime geliyooo ama seviyom seni kuzum.bu arada annen nasıl oldu,daha iyidir İnşallah.

FİRDOS yok canım ne kızıcam ya şaka yapmışsınız kızmadım merak etme ama resmide göremedim sanırım burcu kaldırmış yada ben beceremedimm

ARTVİNLİ allah mekanını cennet etsin arkadaşının yaratan alnımıza ne yazmışsa hepimizin bir gün başına gelecek allah önce 3 yaşındaki çocuğuna sonra eşine ailisne bol sabır verisn en çok çocuğunun anneis kaldığına üüzldğm peki bebek yaşıyomu

FAMALEXX arabanız hayırlı olsun ben kullanamaıdm ikiz arabamı sattım gitti ya şimdi bi tane tekli almak isiyorum bend ebir tane varda bi tane daha alayım diyorum kahvaltıya nerelere gittiniz bakayımmm

tarihçii kızlar iyişleşemedi demek halaa canım allah yardımcın olsun yaa kız kardşein eninde sonunda boşanacak ikisindede sabır anlayız ve saygı eksikliği var sanırım ya bunları yensinler yada birbirini yıpratmadan bitirsinle rbu işi belki ayrılacaklarını anlarlarsa dahaıkı sarılırla rbirbirine bi gül hikayeis var belki bilirisn ayrılmak üzere olan çift psikoloğamı ne gidiyo dr bunlara bir çiçek ekmelerini söylüyo solduğu zaman boşanın demiş bir gece ikiside çiçeğin başında solmasın diye su verirken karşılaşmışlarr kısaca yazdım ki hatırlatayım diye

womencim naber canım ev işi çok nankör evet benim ev rek kelime leşşşşşş ocak berbat 2 sepet katlanacak çamaşır var 2 makine yıkanacak çamaşır var damla dsen yemek yok yapacak halim yok yatağım hala açık vs vs

bu çocuklar beni delirtecek yaaaa devrim iyice sıkıyo cnaımı elimde kalack ağzında her kaşığı rahat 5 dk tutuyo ona yemek yedirmek saatleirmi alıyo yutmuyo bekletiyo sulandırıp geri atıyo vs vs pişik olmuş çok fena çiş yaptıkça sızlıyo dün hep altı açık gezidrdim iyileşsin biraz diye ama o şekildede başa çıkılmıyo durmadan işiyo neyse sabah kalktık ikisinide açtım kahvaltı yapana kadar açık kalsın dedim mustafa yedi sıra devrime geldi tabi saatler sürdüğüiçin yemesi mustafa sırada kakasını yaptı mızırdanmaya başladı heryerine bulaşmış temizlenecek gibi değil devrim hala yemiyooo bağırdım devrime kaynanamdan yukarıdan bana bağırıyo niye bağırıyon aklını alıcan diye gel yedir o zaman dedim neyse mustafayı aldım soktum banyoya yıkadım çıktım bide ne göreyim devrimde yapmış kaka hemde paçalarından akmış aşağı ve oyurmuş mıncıklayıp parkelere sürüyoo beynimdem vuruldummm kucağımda ıslak çocuğamı bakayım devrimi moktanmı kurtarayım offff offf neyse hallettim ikisinide devrimide aldım soktum banyoyaaa onuda yıka giydir anca bu saat oldu kahvaltımı yaptım şimdi kalkıp işlere girişeceğim

merhaba tecrübeli ikiz anneleri,
ben bebek arabası almak istiyorum. ama nasıl bişey alıcağımı bilmiyorum. bana fikir verirseniz çok sevinirim.

merhabalar yaa ben geldim sabah kahvaltıdan sonra çıktık ..göz doktoruna gittik alişi muayne etti oradan bir telaş patırdı kütürdü..çıktık...direk spor kompleksine gittim orada kayıt yaptırdım yarın başlayacağım......oradan yürüyerek form ist. gittim nihayet kendime tlf aldım realde indirime girmiş 159 tl inmiş heryerde 170 tl 10 tl 10 tl dir. dedik...bu sefer fonksiyonlu bişey almadım sade ve güzel.nokia aldım .....ev için alışveriş yaptım...oradan çıktık weniceye girdik kuzenimin kızının doğumgünü olacak ona bişiler aldım...ilkindiye zor attım kendimi..aksam için balık attım fırına..kocişi bekliyorum bi çoban salata yapacağım..

slm kızlar bugun kimsecikler yok bende çayımı yudumlarken tek başıma kk uğrayım dedim ve arkadaşlarımın yoğun isteği üzerine taraftar olmadığm halde face hesabı açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…