İkiz Anneleri Geyik Paneli

tlf.nun hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan.Aslında bende çk istedim spora gitmeyi ama çocuklara bakacak kimse olmayınca kaldı öyle.Birara pilatese başladım Ebru Şallı ile bu aralar canım sıkkın olunca onuda bıraktım sanki yine kilo aldım tartıya çıkmayı korkuyom valla

canancım profil resmi idi duvara değil profile baksaydın görürdün şimdi değişti ama senin tüm ikizlerin güzel
merhaba ebrugül benim ikiz arabam casaul 9,5 kg dörde katlanabiliyor her bagaja sığıyor 3 yaşa kadar kullanılıyor öneririm çok memnunum 500tl civarı ekonomikte

ceysel canım teşekkür ederim sağol...inş. çocuklar kırmada sağ sağlim kullanırım..

canım bende sporu kalıcı yapmak istyiorum insilün direncim var benim zayıf olmam şart ama balık etli olsam onada razıyım geçen yaz çok iyiydim...ama kışın stresten şiştim..dileğim bu yazda iyi bir kiloda kalıp kışada sapıtmamak...ama yemek yemeği çok seven ve yiyen biri olarak zo oluyor püfffffffff

yeni ve hamiş olan arkadaşım uyuu canımmm fosurrr fosurrr

bu çocuklar delirtecekler beni..cama koydum onları...oynasınlar diyee anam devamlı ellerindeki oyuncakları evdeki şeyleri camdan atıyolar bu sefer camı kapadım netbookumuda aldım cam kenarına size yazıyorum..aaaa kızın biri abla diye bağrıyor...ömer delisi kilotlu çorabını ve eşofmanını çıkarmış...atıyor...deli oldum çıkarana kadar....öğlen uyumadı..şimdi koltukda sızmış..alişde çizgi filim izliyor...pöffffffffff

canım benim iphone 4g vardı kızların elinde rahmetli oldu eski tlf.a döndüm iyi yapmışsın ucuz bişi alarak.
Bende aralık sonunda taşındım 10 kilo verdim birdaha almayım diye yiyemiyorum korkudan yesem 1 ay içinde geri alacağımı biliyorum üffff ki ne üfffff
EEE cama nasıl koydun çocukları düşmüyorlar mı? giriş kattasın sanırım ben 3. kattayım ama hergün cama çıkıyoruz cam güzelleri sıkılyor çünkü şimdi tv izliyor hanımlar ama seninkilerde bir alemmiş canım camdan külotlu çorap falan atmak
ayyy canan senin yazını okudum da çocukalara ne güldüm ama seni tahmin edebiliyorum delirmişsindir kesin yerinde olmayı istemezdim canım ama bu heralde iyi günlerimiz

evet canım benimkiler sanırım tek yumurta ikizleri çünkü çok benziyorlar kimse ayırt edemiyor bana görede birbirine hiç benzemeyen iki kardeş

ee dr. dememişmiydi..
benim ikl merak ettigim tekmi çift yhumurta ikizlerimi oldukları
çiftmiş benimkiler presantaları ayrı herşeyleri ayrı bambaşka çocuklar olabilr dedi dr.umuz
biri kız biri erkek zaten

canım doğum yaptığım doktorun dediğine göre keselerden belli olmazmış.Gebeliğimdeki sorunlar nedeniyle gittiğim c.paşadaki prof.ta aynı şeyi söyleyinceemin oldum.Tek veya çift yumurta ikizi oldukları yumurtlamanın bölünme gününe göre ayırt ediliyormuş ama benimkiler çift kese tek plesenta canım

camdakiler iki erkek
digeride iki kiz sanırm
off ne şekerlerdir şimdi
çok merak ettimm ..
tek yumurta ikizimiydiler acaba?=

cnm benimkiler tüp bebek ikiside ayrı birbirinden ayrı yumurta ikizleriydi ayrı keselerdeydiler zaten...

ceysel cnm benim ev giriş katı demirlikli ayrıca rahatım ama demiride sökecek gibiler

merhaba tecrübeli ikiz anneleri,
ben bebek arabası almak istiyorum. ama nasıl bişey alıcağımı bilmiyorum. bana fikir verirseniz çok sevinirim.

mümkünse tekli tavsiye ediyorum ben ikiliyi hiç kullanamaım saattım gitti

eski arabam casual di ama burcunun resmini gösterdiği araba güzl araba kullanışlı hafifi dörde katlanıyo kılıf çıkıp yıkanıyo felan

slm kızlar bugun kimsecikler yok bende çayımı yudumlarken tek başıma kk uğrayım dedim ve arkadaşlarımın yoğun isteği üzerine taraftar olmadığm halde face hesabı açtım

hadi hayırlı olsun face in bizim grubada katıl face de

birsen hayırlı olsun sporun ve telinnn benimde telefonum kanser olmuş allah rahmet eyleisn pazar günü bend eyeni telefona geçtim ama hala alışamadım netboka alışmakta epey zamanımı almıştı artık 1 ay sürer

bide iyiyizişte kalktık kahvaltı alt temizliği şuan oynuyolar yanında bende kk ma bakıyommmm

merhabalar ben geldim geç geldim....sabah çocuklar 10 gibi kalktı...onların alt üst değişimi...kahvaltısı benim çay içmem 11 oldu..sonra kalktım hemen bulaşıklarımı hallettim...
annem geldi...hazırlandım spora gittim..anam ne spor ben böle bişi yapmadım çıkınca yürüyemeyeceğim sandım...neysem eve geldim hemen öğle yemeğimi yedim...biraz oturdum...kalktım market kasap yaptım eve geldim..hemen kabak almıştım dolma yapayım dedim...onu yaptım annemle çay demledik içerken halamlar geldi....şimdi onlar gitti size bakem kalkıp cacık yapacağım...annemle yemek yeriz..eşim dişciye gidecekmiş...herkesi öptümm

Günaydınlarrrrrr.
Buralar pek gariban kaldı yaaa,kimseler yok artık

Benim sıpa iyice cozuttu kızlar gece hiiiç uyumuyor ya,sürekli sallayın beni istiyor
Eşimde sabırlı olalım bu geçici bir durum diyor bakalım hayırlısı artık:44:
Havalar çok kötü yine,nisana ümitli girdik boş çıktı,şimdide mayısta ümidimiz ama 15 ine kadar hava yamurluymuş

selam kızlar..
benim cadılar daha iyi çok şükür,atlattık hastalığı şükür
dün gece 130 ta bi uyandılar 530 ta yattım sürekli bağrış ağlama yok ama ,hastalıkla da ilgisi yok bizi hep salla bizim istediğimizi yap yapmazsan anırırız koro halinde modundalar hırçınlık diz boyu zaten gece o kadar çıldırtdılar ki eşim bile bağırdı ki inanılmaz sakin bi tiptir benim gözüm dönmüş maalesef kollarına bacaklarına yediler birer tanesonra da oturdum ağladım ama saat 430 bu arada sonra tekrar uyutma çabaları ve 530 yattım 8 de de tekrar kalktılar
ruhen çok yorgunum hatunlar napcam bilmiyorummmmm

Kızlar bazı sorularım varr...

Yağız artık yürütecini devirmeye başladı,bindirmesemmi artık,bende yaşına kadar binsin diyorum.Sizce artık bırakma zamanımı?

Birde yaşımıza giricez azkaldı biliyorsunuz.Beslenme düzeninde ne gibi değişiklikelr yapmalıyım?

Günlük beslenme düzenimiz bu şekilde.

Saat 9,9,30 kahvaltımızomates,kaşar,labne ve zeytin ezmesi.

11 gibi meyva:Elme armut ceviz ve pekmez karışımıyla.

Öğlen 2 gibi Çorba 1 dilim bebeekmeğiyle.

5 gibide muz 4 cicibebeyle beraber.

Akşam 7 gibide devam sütü 150 cc.

Yatmadan 10 gibi Bazen muhallebi,bazende devam sütü.

Sizce beslenme şeklimiz yağızın ayına göre uygunmu?
Menüsüne neler ekleyebilirim?
Bu arada bugün tam 11 aylık olduk

Birde yoğurt yediriyorum güniçinde(unutmuşum)
1 yaşından sonra normal yoğurt veriyormusunuz?Hani bizim yediklerimizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…