Kızlar bazı sorularım varr...
Yağız artık yürütecini devirmeye başladı,bindirmesemmi artık,bende yaşına kadar binsin diyorum.Sizce artık bırakma zamanımı?
Birde yaşımıza giricez azkaldı biliyorsunuz.Beslenme düzeninde ne gibi değişiklikelr yapmalıyım?
Günlük beslenme düzenimiz bu şekilde.
Saat 9,9,30 kahvaltımızomates,kaşar,labne ve zeytin ezmesi.
11 gibi meyva:Elme armut ceviz ve pekmez karışımıyla.
Öğlen 2 gibi Çorba 1 dilim bebeekmeğiyle.
5 gibide muz 4 cicibebeyle beraber.
Akşam 7 gibide devam sütü 150 cc.
Yatmadan 10 gibi Bazen muhallebi,bazende devam sütü.
Sizce beslenme şeklimiz yağızın ayına göre uygunmu?
Menüsüne neler ekleyebilirim?
Bu arada bugün tam 11 aylık olduk
Günaydınlarrrrrr.
Buralar pek gariban kaldı yaaa,kimseler yok artık
Benim sıpa iyice cozuttu kızlar gece hiiiç uyumuyor ya,sürekli sallayın beni istiyor
Eşimde sabırlı olalım bu geçici bir durum diyor bakalım hayırlısı artık:44:
Havalar çok kötü yine,nisana ümitli girdik boş çıktı,şimdide mayısta ümidimiz ama 15 ine kadar hava yamurluymuş
selam kızlar..
benim cadılar daha iyi çok şükür,atlattık hastalığı şükür
dün gece 130 ta bi uyandılar 530 ta yattım sürekli bağrış ağlama yok ama ,hastalıkla da ilgisi yok bizi hep salla bizim istediğimizi yap yapmazsan anırırız koro halinde modundalar hırçınlık diz boyu zaten gece o kadar çıldırtdılar ki eşim bile bağırdı ki inanılmaz sakin bi tiptir benim gözüm dönmüş maalesef kollarına bacaklarına yediler birer tanesonra da oturdum ağladım ama saat 430 bu arada sonra tekrar uyutma çabaları ve 530 yattım 8 de de tekrar kalktılar
ruhen çok yorgunum hatunlar napcam bilmiyorummmmm
Birde yoğurt yediriyorum güniçinde(unutmuşum)
1 yaşından sonra normal yoğurt veriyormusunuz?Hani bizim yediklerimizden.
WOMEN sorma canım yaa sinir hastası oldum bile ki yine de inanılmaz sabırlıyım:18:ama dün gece çileden çıktım artık ne istedikleri belli değil yatağa koyuyom olmuyo,ana kucaklarına koyuyom sallıyom bırakınca bağırıyolar kabus yanibilmiyom canım yaa henüz konuşmuyolarda geç mi kaldılar sence artık konuşsunlar dertlerini bileyim istiyom usandım müneccim olmaktan yaaa
ARTVİNLİ canım womenın dediği gibi artık herşeyi yiyebilir yağız oğlanmaşallah beslenmesi güzel zaten ama akşamalrı da artık yemek,çorba olayına girebilirsin bence
WOMEN sorma canım yaa sinir hastası oldum bile ki yine de inanılmaz sabırlıyım:18:ama dün gece çileden çıktım artık ne istedikleri belli değil yatağa koyuyom olmuyo,ana kucaklarına koyuyom sallıyom bırakınca bağırıyolar kabus yanibilmiyom canım yaa henüz konuşmuyolarda geç mi kaldılar sence artık konuşsunlar dertlerini bileyim istiyom usandım müneccim olmaktan yaaa
ARTVİNLİ canım womenın dediği gibi artık herşeyi yiyebilir yağız oğlanmaşallah beslenmesi güzel zaten ama akşamalrı da artık yemek,çorba olayına girebilirsin bence
efendim bana gelince ...sabah 10 kalktık..dün gece ömerle ben alişle babası uyudu ömere gece süt verdim..sen sütü yatağın içine bırak içmeden dökülmüş olduğu gibi ve benim sırtım sırılsıklam olmuş...
sabah karşı kalktım...hem üstümü değiştirdim..hemde regli olmuşum çamaşırımı...
sonra alişin yanına girdim uyudum...ömer kalkmış hemen yanımıza geldi..uyuduk onlada..sonra finişş kalktık..her sabah üstlerine geçiyor çişleri yaa özellikle alişi...ikisininde üsütünü değiştir altını değiştir...sonra çarşafları yastık yüzlerini beyazları topladım makinaya attım..çocuklara kahvaltı verdim..aksamın bütün bulaşığı duruyordu..makinada temizler duruyordu..hemen onları kaldırdım pisleri koydum..derken kahvaltı yaptım..kardeşimle konuştum biraz..
alişi uyuttum..ömeri sallıyorum oda uyudu tam dalsın..çamaşır asacağım...öğle yemeği hazırlayacağım kendime..bugün hiçbişey yapasım yok yaa karnım ağrıyorr yatacağımm
ARTVİNLİ taze fasulye bişi yapmaz ama ilk kez yedirdiysen belki değişik gelmiştir alışır korkma canım:)
WOMEN çok konuşma yok bizde canım yaa su bile demiyolar anne,baba,dede,mama,teyze... diyolar canları isterse iyi geceler bile diyolar ama biliyosun ben yalnız bakıyorum ve gelenim gidenim pek yok anneanne ve babaanne dışında.komşuluk falan da yok maalesef çocuklar bi tek benimleler.dışarı pek çıkamıyoruz 3.kattayım asansör yok zor yani oofff ondan çok yorulmuyolar ve konuşamıyolar tabii.evde hiç oturmuyolar ortalığı birbirine katıyolar ama yetmiyo demekki:18:bilmiyom canım yaa iyice bana düştüler önümden arkamdan bazen boğulcak gibi oluyorum kaçasım geliyor resmen
WOMEN acaba bezlerimi küçük numara canım ya,üstelerine geçmesi kötüymüş,biz 4+ kullanıyoruz mesela.Birde seninkiler büyüdü daha çok sıvı alıyorlar ondanda olur.
oooof yaaa halenmi adet sancısı.Sorsan doğumdan sonra biter derler....
çok çok iyi anlıyorum seni dün yalvardımbir gece olsun uyuyun artık yeter bıktım diye ama ne çareeeeselam kızlar..
benim cadılar daha iyi çok şükür,atlattık hastalığı şükür
dün gece 130 ta bi uyandılar 530 ta yattım sürekli bağrış ağlama yok ama ,hastalıkla da ilgisi yok bizi hep salla bizim istediğimizi yap yapmazsan anırırız koro halinde modundalar hırçınlık diz boyu zaten gece o kadar çıldırtdılar ki eşim bile bağırdı ki inanılmaz sakin bi tiptir benim gözüm dönmüş maalesef kollarına bacaklarına yediler birer tanesonra da oturdum ağladım ama saat 430 bu arada sonra tekrar uyutma çabaları ve 530 yattım 8 de de tekrar kalktılar
ruhen çok yorgunum hatunlar napcam bilmiyorummmmm
canım yürüteci biz 10 aylıkken bıraktık binmek isemediler sıralıyolardı ayağa kalkıyolardı emekliyolardı yürüteç onları sabitliyodu o yüzden istemiyolardı bence bırak artık sendeki kndi başına yürüsün yemek listen bence gayet normal olması gerektiği gibi yaşından sonra ev yemeklerine başlatırsın olur biterrKızlar bazı sorularım varr...
Yağız artık yürütecini devirmeye başladı,bindirmesemmi artık,bende yaşına kadar binsin diyorum.Sizce artık bırakma zamanımı?
Birde yaşımıza giricez azkaldı biliyorsunuz.Beslenme düzeninde ne gibi değişiklikelr yapmalıyım?
Birde yoğurt yediriyorum güniçinde(unutmuşum)
1 yaşından sonra normal yoğurt veriyormusunuz?Hani bizim yediklerimizden.
çok çok iyi anlıyorum seni dün yalvardımbir gece olsun uyuyun artık yeter bıktım diye ama ne çareeee
canım yürüteci biz 10 aylıkken bıraktık binmek isemediler sıralıyolardı ayağa kalkıyolardı emekliyolardı yürüteç onları sabitliyodu o yüzden istemiyolardı bence bırak artık sendeki kndi başına yürüsün yemek listen bence gayet normal olması gerektiği gibi yaşından sonra ev yemeklerine başlatırsın olur biterr
ben yoğurt olarak danino veriyorumm
bi adetli daha geldi fenayım fenayım fnayım dehşet belime vuruyo sancı iki büklüm yürüyorum platesede ggidemem bu gün çocuklara kahvaltı yaptırdım kendime 2 saat yattıktan sonra geldim kahvaltımı yaptığımda saat 1.30 du karnımaa vuruyoda belim çok fena yaaaa devrimi uyuyttum mustafayıda nasıl olduysa babannesi çağırdı bende yattım kucağıma pc aldım bakınıyomm
birsen sen benden önce oluyodun kızz yetiştim sana adettee
Kızlar bazı sorularım varr...
günaydın herkese..dedemin cenazesine gidemedim,cuma namazından sonra kaldırılacakmış..hala inanamıyorum öldüğüne.6 yıldır her an ölecek diye hastanelere taşındı ama gerçek olunca inanamıyorum...sanırım mezarını görünce kendime geleceğim.daha hiç ağlamadım kızlar,kalbime bişey oturdu sanki.eşim niye hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorsun,kendine gel diye kızıyor.haberi aldım,eve gittim.hemen mutfağa geçip yemek yaptım(çok sevmem yemek yapmayı),sonra oturdum deli gibi yedim.babamı arayıp neden beni beklemediniz,bende gidecektim diye bağırdım.sonra evi temizledim,her tarafı..sonra yine yedim..yatana kadar yedim..aslanda bi ağlayabilsem çok rahatlıycam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?