bende bahceLİEWLERDENİMMMMMMMM :)))
:)) istanbul bahçelievler di mi
ben şirinevlerdeyim :)
günaydın herkese..dedemin cenazesine gidemedim,cuma namazından sonra kaldırılacakmış..hala inanamıyorum öldüğüne.6 yıldır her an ölecek diye hastanelere taşındı ama gerçek olunca inanamıyorum...sanırım mezarını görünce kendime geleceğim.daha hiç ağlamadım kızlar,kalbime bişey oturdu sanki.eşim niye hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorsun,kendine gel diye kızıyor.haberi aldım,eve gittim.hemen mutfağa geçip yemek yaptım(çok sevmem yemek yapmayı),sonra oturdum deli gibi yedim.babamı arayıp neden beni beklemediniz,bende gidecektim diye bağırdım.sonra evi temizledim,her tarafı..sonra yine yedim..yatana kadar yedim..aslanda bi ağlayabilsem çok rahatlıycam...
günaydın kızlar herkes iyidir umarım
Women canım sen iyi oğlanlarla yalnız çıkabiliyon ben bikaç kere denedim benim kızların sağı solu belli olmadığı için ağzımın payını aldım döndümbazen sesleri çıkmıyo bazen de resmen anırıyolar arabanın içinde töbe töbe bi de benimkiler başından beri şu ikiz arabasını sevemediler ayrı ayrı pusetlerimiz var biri yanımda oldumu onları kullanıyorum ben
Ceysel geçmiş olsun canım benim de bugün boğazım ağrıyo yaaabu arada ne ilacı kullandın canım?benim bi akrabımızn kızı da hiç uyumuyodu ona da bi damla vermiş doktor uyuyomuş şimdi zaditen damla
Firdoscum tekrar başın sağolsun canım....
Noluyo bu havalara yahu yaz gelemedi bi türlü izmir bu zamanlarda yaz olur artık kısa kollu giyilir bu sene bi tuhafçok sıkıldım artık ben de yaaa
merhaba arkadaşlar
women sen bahçelievlerde mi oturuyorsun
dün eşim markette ikiz bebekler görmüş 2 yaşında.biri sarışın biri daha esmerdi dedi.babalrıyla biraz konuşmuş.isimleri de aliyle ömermiş.siz miydiniz acaba merak ettim :)
bende bahceliewlerdenimmmmmmmm :)))
Efendim tünaydın.....bizde sabah rutin çocukların işleri sonrası kahvaltı yapmadan direk ütü yaptım tül yıkadım......bulaşıkları hallettim...annem geldi kahvaltı yaptım....
O gitti hala netteyim..kalkmam gerek bi yığın iş güç var ..deli olacağım yaa leş gibi oluyor ev 2 gün silmedim sadece.. Yaaaaaaaaa...çocuklar kuduruyor...offfffffffffffff
iş güç yapasım yokkk
women canım sana bişi soracaktım özelin kapalı olduğu için buraya yazdım.Daha önceden alişle ömerin fotolarını görmüştüm çiçekli böcekli falan onları nasıl yaptın şekerim bende bizim cadılara yapmak istiyorum da
günaydın herkese..dedemin cenazesine gidemedim,cuma namazından sonra kaldırılacakmış..hala inanamıyorum öldüğüne.6 yıldır her an ölecek diye hastanelere taşındı ama gerçek olunca inanamıyorum...sanırım mezarını görünce kendime geleceğim.daha hiç ağlamadım kızlar,kalbime bişey oturdu sanki.eşim niye hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorsun,kendine gel diye kızıyor.haberi aldım,eve gittim.hemen mutfağa geçip yemek yaptım(çok sevmem yemek yapmayı),sonra oturdum deli gibi yedim.babamı arayıp neden beni beklemediniz,bende gidecektim diye bağırdım.sonra evi temizledim,her tarafı..sonra yine yedim..yatana kadar yedim..aslanda bi ağlayabilsem çok rahatlıycam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?