İkiz Anneleri Geyik Paneli

günaydın kızlar herkes iyidir umarım
WOMEN canım sen iyi oğlanlarla yalnız çıkabiliyon ben bikaç kere denedim benim kızların sağı solu belli olmadığı için ağzımın payını aldım döndümbazen sesleri çıkmıyo bazen de resmen anırıyolar arabanın içinde töbe töbebi de benimkiler başından beri şu ikiz arabasını sevemediler ayrı ayrı pusetlerimiz var biri yanımda oldumu onları kullanıyorum ben
CEYSEL geçmiş olsun canım benim de bugün boğazım ağrıyo yaaabu arada ne ilacı kullandın canım?benim bi akrabımızn kızı da hiç uyumuyodu ona da bi damla vermiş doktor uyuyomuş şimdi zaditen damla
FİRDOScum tekrar başın sağolsun canım....
noluyo bu havalara yahu yaz gelemedi bi türlü izmir bu zamanlarda yaz olur artık kısa kollu giyilir bu sene bi tuhaf çok sıkıldım artık ben de yaaa

günaydın herkese

firdos canım başın sağolsun Allah kalanlara uzun ömür versin.Tarihçi benim ki tam uyku ilacı değildi ama yan etkisi uyku olan bir ilaç canım istersen özelden adını msj atarım doktoruna sorup öyle verirsin. ama uykuları az da olsa düzene girdi belki iyi değil ama mecbur kalınca veriyor insan işte.Gece uykusuzluk taşınma falan delirmiştim artık elimde kalacaklardı şimdi çok şükür.Darısı başına canım ama düzelirler zaman istiyor demek

merhaba arkadaşlar

women sen bahçelievlerde mi oturuyorsun
dün eşim markette ikiz bebekler görmüş 2 yaşında.biri sarışın biri daha esmerdi dedi.babalrıyla biraz konuşmuş.isimleri de aliyle ömermiş.siz miydiniz acaba merak ettim :)

cnm ölüm heran yaşanacağını bilsekte kabullenemiyoruz..tekrar başınız sağolsun gösterdiğin tepki gayet normal...mekanı cennet olsun

cnm burası giriş katı olduğundan gayet rahat çıktım benimkilere söylüyorum yaramazlık yaparsanız eve gideriz diye...o yüzden illa biri akıllı duruyor diğeri azıyor..ali mesela sürekli ayakkabısını çıkardı bende kızdım kople çıkardım...ve sürekli yoldaki gençlere çocuklara abiiii abaaa diye bağrıyolar. önemsemedim valla ben boşverr...

cnm b.evlerde oturuyordum ben 2 ay olacak taşındım ...soğanlıdaydım...ali ve ömer doğru ama bizim ikiside sarışın cnm ....

bende bahceliewlerdenimmmmmmmm :)))

neresindesin ??

Efendim tünaydın.....bizde sabah rutin çocukların işleri sonrası kahvaltı yapmadan direk ütü yaptım tül yıkadım......bulaşıkları hallettim...annem geldi kahvaltı yaptım....

O gitti hala netteyim..kalkmam gerek bi yığın iş güç var ..deli olacağım yaa leş gibi oluyor ev 2 gün silmedim sadece.. Yaaaaaaaaa...çocuklar kuduruyor...offfffffffffffff

iş güç yapasım yokkk

yaramaz tosuncuklar demekkii ...
benimmkiler nasıl olucak acaba :))
bende basın sitesi tarafındayım

CEYSELcim ilacın ismini özelden atar mısın bana bi sorayım bakalım doktora ben de delircem çünkü artık gecenin bi yarısı avazım çıktığı kadar bağırıp ağlıyorum artık

slm herkese
üfff çok yoğun bir gün ev batmıştı 2 gün yatınca bugun acısı çıkıyor valla.Süpür sil bulaşık çamasır as katla ömür biter iş bitmez yahuuu daha tonla ütü varr

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim veletler bilgisayar şarjımı bozmuştu umarım hepiniz iyisinizdir biz çok şükür iyiyiz kızlar iyice dillendiler bizi taklit ediyolar utanmazlar öksürdüm mü öksürüyo güldük mü gülüyolar konuşmalar da papağan gibi oldu Allah Allah diyo melis bi de bunu tutturmuş bu aralar atda ya taktılar terasa çıkardım mı gezmedeyiz zannediyolar bi türlü havalar ısınamadı terası kullanmak kısmet olmuyo sevinmiştim bu yaz iyi geçecek diye ben çoğu zaman evdeyim eşim halen yoğun çalışıyo bi türlü halledemedik işleri
bugün çocukları doktora götürdük ne yazık ki zayıflarmış çok zayıf değiller ama minyon diyebilirim bi yardımcın olsa iyi olur kimseniz yok mu dedi var ama çağırmak mesele eşim de duydu ama hiç bi şey demedi hiç buyorum yapmıycam onun vicdanına bıraktım doktor da anlattı ben bile yapamazdım diyor.
bugün bızım eşimle tanıştığımız gün tam 11 yıl olmuş eve taşındığımızdan beri alyansımı bulamıyodum kaybettim sanırım eşim de bana tek taş ve alyans şeklinde bir şey almış iki yüzük gibi gözüküyor çok mutlu etti beni benim mutluluklarım bu evin içinde sınırlı yani pek bi dedikodu yok ben de almiş yine fişi çekiiştiriyo çok fena oldu bu veletler

Eylülcüğüm hoşgeldin cnm eşin ne güzel bir jest yapmış cnm sana güle güle kullan cnm.....eşin uygun olduğunda bana bıraksın cnm b.paşadayım biliyorsun...
Sen yanıma geldin ben taşındım şans işte...

Ben cinnettt geçirmek üzereyim yaaaaaaaaaaa.....binbir takla ile uyuttum uyumak istediklerinde birbirlerini kıskandıklarından ikiside ayakta sallanmak istiyor ve arsızca savaşı ali kazanıyor...o önce uykuya daldığından onu sallıyorum........
Neyse..salladım...uyudular bende evi tavaf ettim anam batıyor leşşş oluyor bigünde keyif yapamıyorum yaa.....heryeri sildim süpürdüm....banyo tuvalet temizlendi...klozet takımını yıkadım .....şehriye çorbası yaptım veletler uyandı ikiside ağlıyor...onu sallayacakmısım diye..delirdim ikizde kalkın diyorrum kalkmam diyor ali ayyy kaç dk ağladılar bilmiyorum valla yaaa.........çorbalarını yedirdim şimdi oturdum taze fasulye ayıklayacağım....annem sarma yapmış geleyim beraber yiyelim dedi... Babamda kardeşimde yokmuş yemekte...gel dedim...neyse bende tazeyi ayıklayım öptümm

bugun herkese yorucu bir günmüş galiba.Bende ev batmış durumdaydı banyo tuvalet hariç heryeri toparladım sil süpür ütü derken derken bitkin düştüm valla kızlarıda yatırdım şimdi bir kulübe takılayım dedim.

Canımda hiç yemek yapmak istemiyo.

women canım sana bişi soracaktım özelin kapalı olduğu için buraya yazdım.Daha önceden alişle ömerin fotolarını görmüştüm çiçekli böcekli falan onları nasıl yaptın şekerim bende bizim cadılara yapmak istiyorum da

cnm imiki diye bi yer var oradan yapıyorum cnm

tekrar başın sağolsun canım ruhun bu şekilde tepki veriyo demekki hiç ummadığın bi zamanda çok ufak bişeye saatlerce ağlayacaksın hazırlıklı ol

eylülümmm ne çok özleidm sneiii arıycam ama bi türlü fırsat bulamadım yaa çok özledimmmm demek kocaman oldular sizi taklşt ediyolar haa yerim onlarıııı

bende bugün temizliğe giriştim banyom parladı yaa ne kirlenmiş allahım çamaşır hiç bitmiyo 3 makine katladım yerleştirdim 1 makine ipte bekliyo bi makinede yıkandı asılmayı bekliyo kaynanamın ipide dolu sepette kaldı ya kokmasa bari büyük parçları kapılara sığdığı kadarıda peteklre astım ama yer kalmadı asmaya

evde yağımbile kalmamış yaa fasfakiriz vallahi markete gidelim dedim eşime bu gün kartım yarın kesiliyo yarın gidelim dedi tamam dedim hafta sonu gene yalnızım açıklise sınavı varmış 2 gün 2 oturum gene veletleirmle başbaşayız yaniii anneme gidecektim kaldı yawww

günaydın hatunlar
dün gece de elfin uyutmadı sabah ta 6 da kalktılar manyak benim bu çocuklarım ben mahvoluyom uykusuzluktan onlar nasıl dayanıyo anlamıyorum valla ceyselin söylediği damlayı alıcam galiba
evin işi hiiiiç bitmiyo durmadan çamaşır,temizlik,ütü,bulaşık,yemek,mama,kaka............anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm

günaydın kızlar

dün bende full temizlikle uğraştım.Ayyy ne nankör şu ev işi bugun sanki hiçbişi yapılmamış gibi.
women bu program ingilizce ama sence türkçesi falan mı var direk netten mi yapıyorsun yoksa programı indirip mi yapıyorsun canım?
tarihçi canım bence bir dene bu şurubu belki sana da iyi gelir canım zaten herbirine yarım ölçek veriyorsun dediğim gibi ben 2-3 ay kullandım şişe daha yarısında bile değil.Bir süre sonra fayda etmiyor diye ben bıraktım ilacı 2-3 hafta yine uykusuzluktan sonra düzene girdiler gerçekten ama bize doktorumuzda öyle demişti ilacı uyutmak için değil uyku düzenini sağlamak için veriyorum dedi.Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…