sağol canım teşekkür ederim evet şans işte yakın olsak ne güzl olurdu şu işleri düzelsin de bırakır inşallah çok yoğun bu aralar ben de çok bunaldım evde olmaktan geçenlerde anneme gittim teyzemde kaldım iki gün iyi oldu annem yalnız olsa ara ara gidip kalırdım en azından bana da iyi olurdu tüm çevrem orda akşam nasıl oluyo anlamıyorum orda yine senin koşuşturmaca devam ediyo maşallah senin enerjineEylülcüğüm hoşgeldin cnm eşin ne güzel bir jest yapmış cnm sana güle güle kullan cnm.....eşin uygun olduğunda bana bıraksın cnm b.paşadayım biliyorsun...
Sen yanıma geldin ben taşındım şans işte...
Ben cinnettt geçirmek üzereyim yaaaaaaaaaaa.....binbir takla ile uyuttum uyumak istediklerinde birbirlerini kıskandıklarından ikiside ayakta sallanmak istiyor ve arsızca savaşı ali kazanıyor...o önce uykuya daldığından onu sallıyorum........
Neyse..salladım...uyudular bende evi tavaf ettim anam batıyor leşşş oluyor bigünde keyif yapamıyorum yaa.....heryeri sildim süpürdüm....banyo tuvalet temizlendi...klozet takımını yıkadım .....şehriye çorbası yaptım veletler uyandı ikiside ağlıyor...onu sallayacakmısım diye..delirdim ikizde kalkın diyorrum kalkmam diyor ali ayyy kaç dk ağladılar bilmiyorum valla yaaa.........çorbalarını yedirdim şimdi oturdum taze fasulye ayıklayacağım....annem sarma yapmış geleyim beraber yiyelim dedi... Babamda kardeşimde yokmuş yemekte...gel dedim...neyse bende tazeyi ayıklayım öptümm
ben de seni özledim canım evet kocaman oldu veletler daha ne haylazlıklar yapıyolar görme ohhh temizlik de bitmiş bi de ben dip köşe yapsam hiç içime sinmiyo üstün körü ama yapacak bişeyim yoktekrar başın sağolsun canım ruhun bu şekilde tepki veriyo demekki hiç ummadığın bi zamanda çok ufak bişeye saatlerce ağlayacaksın hazırlıklı ol
eylülümmm ne çok özleidm sneiii arıycam ama bi türlü fırsat bulamadım yaa çok özledimmmm demek kocaman oldular sizi taklşt ediyolar haa yerim onlarıııı
bende bugün temizliğe giriştim banyom parladı yaa ne kirlenmiş allahım çamaşır hiç bitmiyo 3 makine katladım yerleştirdim 1 makine ipte bekliyo bi makinede yıkandı asılmayı bekliyo kaynanamın ipide dolu sepette kaldı ya kokmasa bari büyük parçları kapılara sığdığı kadarıda peteklre astım ama yer kalmadı asmaya
evde yağımbile kalmamış yaa fasfakiriz vallahi markete gidelim dedim eşime bu gün kartım yarın kesiliyo yarın gidelim dedi tamam dedim hafta sonu gene yalnızım açıklise sınavı varmış 2 gün 2 oturum gene veletleirmle başbaşayız yaniii anneme gidecektim kaldı yawww
günaydın kızlar
tarihçi ilaç hiç mi fayda etmedi canım.Ben yatırmadan 1 saat önce veriyordum ilaç etkisini gösterince yatıyorlardı.Gece 1-2 kere kalkıyorlardı ama çnceki hallerine göre daha iyi olmuşlardı.O kadar kötülerdi ki ben ece çingene salıncağı kurmuştum duvardan duvara düşün canım.İnşallah seninkiler de biran önce düzelir.
yaaa kızlar ben hastalanmadımmmm(((
canım çok şükür kızlar iyi bıcır bıcır hiç durmuyolar almiş biraz daha erken yürüyecek sanırım ayakta duruyo kendi kendine melis halen parmak uçlarına basıyo yağız nasıl resimleri var mı facede bakmadım ama merak ediyorum nasıl oldu hepinizin bebişleri . ne güzel mutlu bi anneler günü olmuşSelamlar :79:Nasılsınız?
Bütün güzel annelerin anneler gününü bende kutluyorum....
Geçen sene daha önceki seneler her anneler gününe coşkuyla uyanır,buruk bir kalple uyurdum.
Eşim hiç atlamazdı ama,ben gerçek annelik duygusunu tatmak isterdim.Rabbim çok şükürler olsun bana bu günün gerçek mutluluğunu yaşattı.
Sabah oğluşumla pek keyifli başladık günümüze sıpamın keyfide yerindeydi mest etti annesini sabah sabah bıdı bıdı konuşmalarıyla,koyun koyuna yatakta keyif yaptık.Kalktığımmda eşimin oğlumuz adına hazırladığı notumu buldum mutluluğum birkat daha arttı.Eve gelirkende güllerimi unutmamış,yağız illa gül al dedi bana diyor ondan aldım.
Bu günün mutluluğunu hiç birşeyle değişmem.
EYLÜLÜM hoşgeldin.Özledik valla seniKızlar nasıl,maşallah artık dillenmişler iyice,kız çocukalrı daha bir başka oluyor ya:78:Evine alıştınmı,komşun varmı,gerçi komşulukmu kaldı artık desene
ben de sizleri özledim canım senin bıcırıklar nasıl iyiler migünaydın güzel anneler...
başsağlığı dileyen herkese çok teşekkürler.Allah razı olsun.
hepimizin anneler günü kutlu olsun..bu benim ilk anneler günümdü,çok mutluyum ve şükrediyorum bu günüme.eşim hediye almış ama netten ısmarlamış daha gelmedi.ne aldı bilmiyorum valla merak içindeyim:)..
Eylül hoşgeldin,özledik seni.kızlara Maaşallah,öp benim yerime.artık bu kadar çok ara verme
benimkiler de aynı durumdalardı ben de artık çok yoruldum arada düzelme oluyomu yoksa sürekli mi öyleler anasonla rezeneyi dene bi de istersen ikisinden birer tatlı kaşığını kaynamış suya koy bir ufak biberon kadar ikisine yapıyorum ben 50şer gram alsan denemek için yeter ama bir gün yapma o bitene kadar devam et bi dene istersen inşallah fayda eder uykusuzluk gerçekten insanı mahfediyogünaydın kimseler uğramıyo artık buralara
CEYSEL ilacı kullandım inanmıcaksın ama benim kızlara sökmedi yine uyumuyolar yarım kaşık verdim yok kızım bütün gece hala mızıl mızıl yaa millet ben ne yapcaaaaaaaaaammmmmm
adetin gelmiş teste çıkar nasıl olsa tedirgin olcağına yap bence. kendimi senin yerine koydum da nasıl panik olurum benevetttt ya 2 gün geçti ama benim adetim hep 2-3 gün erken gelir ayyyy öyle bişiyse ben naparım düşenemiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?