İkiz Anneleri Geyik Paneli

anneler günümüz kutlu olsun kızlarrr bebişlerimizin koşturarak gelip boynumuza atlayarak anneler günümüzü kutladıkları günleri de görürüz inşallah

CEYSELcim ilacı aldım verdim yarımşar ölçek ama henüz etki etmedi herhal ya da benim kuduzlara bişeyler kar etmiyo

Anne olmak ne büyük güzellik ya rabbim...düşünüyorum hangi iyiliğimin veya hangi sevabımın karşılığı olabilir bu, yaşantımızı baştan ayağa değiştiren,neşe veren,mutluluk veren iki minik kız...yavrularımın benim gözüme bakarak,gözlerinin içi gülerek anneee demesi varya o zaman benim için hayat duruyor..hayatımın anlamı bu iki hece...bu benim ikinci anneler günüm..ilkinde onlara yeni alışıyor olmanın heyecanı ve telaşıyla hiçbir şey anlamamıştım..ama bu sene tv de izlediğim tüm anneler günü reklamlarından kendimede pay çıkarıyorum ve gözlerim her seferinde doluyor...burdaki tüm dostlarımın anneler gününü kutlarım..ve en içten dileklerimle rabbime anne adaylarına sağlıkla kucağına alması için, isteyen herkese vakitlice bu güzel duyguyu tattırması için ve bizim gibi yavrularına kavuşmuşlarada onların acılarını ve yokluğunu yaşatmaması için çok dua ediyorum...sana sonsuz şükürler olsun merhmetlilerin en merhametlisi bana evlatlarımı nasip ettiğin için..sana sonsuz şükürler olsun...

herkese günaydın arkadaşlar.Güzel pazar sabahında bütün hepimizin anneler günü kutlu olsun.femalex o kadar güzel şeyler yazmış ki üstüne bişey yazmak istemedim yüreğine sağlık arkadaşım.
tekrar hepimizin bu güzel günü kutlu olsun çocuklarımızla çok güzelllll anneler günleri geçirmemiz dilekleriyle.....

sağol canım teşekkür ederim evet şans işte yakın olsak ne güzl olurdu şu işleri düzelsin de bırakır inşallah çok yoğun bu aralar ben de çok bunaldım evde olmaktan geçenlerde anneme gittim teyzemde kaldım iki gün iyi oldu annem yalnız olsa ara ara gidip kalırdım en azından bana da iyi olurdu tüm çevrem orda akşam nasıl oluyo anlamıyorum orda yine senin koşuşturmaca devam ediyo maşallah senin enerjine
ben de seni özledim canım evet kocaman oldu veletler daha ne haylazlıklar yapıyolar görme ohhh temizlik de bitmiş bi de ben dip köşe yapsam hiç içime sinmiyo üstün körü ama yapacak bişeyim yok

firdos canım başın sağolsun yeni gördüm

tüm annelerin anneler günü kutlu olsun

Selamlar :79:Nasılsınız?

Bütün güzel annelerin anneler gününü bende kutluyorum....

Geçen sene daha önceki seneler her anneler gününe coşkuyla uyanır,buruk bir kalple uyurdum.
Eşim hiç atlamazdı ama,ben gerçek annelik duygusunu tatmak isterdim.Rabbim çok şükürler olsun bana bu günün gerçek mutluluğunu yaşattı.
Sabah oğluşumla pek keyifli başladık günümüze sıpamın keyfide yerindeydi mest etti annesini sabah sabah bıdı bıdı konuşmalarıyla,koyun koyuna yatakta keyif yaptık.Kalktığımmda eşimin oğlumuz adına hazırladığı notumu buldum mutluluğum birkat daha arttı.Eve gelirkende güllerimi unutmamış,yağız illa gül al dedi bana diyor ondan aldım.
Bu günün mutluluğunu hiç birşeyle değişmem.

EYLÜLÜM hoşgeldin.Özledik valla seni Kızlar nasıl,maşallah artık dillenmişler iyice,kız çocukalrı daha bir başka oluyor ya:78:Evine alıştınmı,komşun varmı,gerçi komşulukmu kaldı artık desene

selam kızlarr
berbat bi annler günüydü maalesef kızlarım mahvettiler beni sabah kalktıklarından beri huysuzdular bütün gün devam etti,tuttu damarları anlayacağınız anneannemde,annemde hiç durmadılar anıra anıra bağırdılar ağladılar tepindiler ne istediklerini de anlamadık klasik cadılıklar yine ben de ağladım bütün gün sinirlerim iyice yıprandı artık kuzularımı bana verdiği için Allah'a hep şükrediyorum ama azcık uslansalar bütün gün kudurukluk bi de mızıltılık sizde de öylemi yaa benimkiler herşeye mıyık mıyık sesler hep mızıldıyolar onlar öyle yaptıkça benim kalbim sıkışıyo,daralıyo bi de bu aralar iyice inat oldular yerlere atıyolar kenidlerini görmezden geliyom ya da dikkatlerini başka yere çekmeye çalışıyom ama içten içe yüreğim daralıyo kızlarımı alıp dışarı çıkamıyom hep bi mızıltılık hep bi memnuniyetsizlik çok yoruldum çokk uykusuzlukları da var biliyosunuz büyüdükçe kötüye gidiyo sanki ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum şişirdim kafanızı kusura bakmayın
bu arada eşim anneler günü hediyesi çok güzel bi kolye ucu almış şiirli bi not iliştirmiş yanına sağolsun mutlu etti beni her ne kadar bütün günüm ağlayarak geçse de
Anneler gününüz kutlu olsun kızlar umarım evlatlarımız hayırlı evlat olurlar:18:

günaydın güzel anneler...

başsağlığı dileyen herkese çok teşekkürler.Allah razı olsun.

hepimizin anneler günü kutlu olsun..bu benim ilk anneler günümdü,çok mutluyum ve şükrediyorum bu günüme.eşim hediye almış ama netten ısmarlamış daha gelmedi.ne aldı bilmiyorum valla merak içindeyim:)..

Eylül hoşgeldin,özledik seni.kızlara Maaşallah,öp benim yerime.artık bu kadar çok ara verme

günaydın kimseler uğramıyo artık buralara
CEYSEL ilacı kullandım inanmıcaksın ama benim kızlara sökmedi yine uyumuyolar yarım kaşık verdim yok kızım bütün gece hala mızıl mızıl yaa millet ben ne yapcaaaaaaaaaammmmmm

günaydın kızlar
tarihçi ilaç hiç mi fayda etmedi canım.Ben yatırmadan 1 saat önce veriyordum ilaç etkisini gösterince yatıyorlardı.Gece 1-2 kere kalkıyorlardı ama çnceki hallerine göre daha iyi olmuşlardı.O kadar kötülerdi ki ben ece çingene salıncağı kurmuştum duvardan duvara düşün canım.İnşallah seninkiler de biran önce düzelir.

yaaa kızlar ben hastalanmadımmmm(((

canım yaa aynı senin gibi yapıyom iki gündür ama fayda yok henüz
hastalanmadın mı anaaaaaaaaaaammmmm

canım çok şükür kızlar iyi bıcır bıcır hiç durmuyolar almiş biraz daha erken yürüyecek sanırım ayakta duruyo kendi kendine melis halen parmak uçlarına basıyo yağız nasıl resimleri var mı facede bakmadım ama merak ediyorum nasıl oldu hepinizin bebişleri . ne güzel mutlu bi anneler günü olmuş
ben de sizleri özledim canım senin bıcırıklar nasıl iyiler mi
benimkiler de aynı durumdalardı ben de artık çok yoruldum arada düzelme oluyomu yoksa sürekli mi öyleler anasonla rezeneyi dene bi de istersen ikisinden birer tatlı kaşığını kaynamış suya koy bir ufak biberon kadar ikisine yapıyorum ben 50şer gram alsan denemek için yeter ama bir gün yapma o bitene kadar devam et bi dene istersen inşallah fayda eder uykusuzluk gerçekten insanı mahfediyo
evetttt ya 2 gün geçti ama benim adetim hep 2-3 gün erken gelir ayyyy öyle bişiyse ben naparım düşenemiyorum valla
adetin gelmiş teste çıkar nasıl olsa tedirgin olcağına yap bence. kendimi senin yerine koydum da nasıl panik olurum ben

bebeklere kilo aldırıcı şeyler yedir dedi doktor kilo da vermişler zayıf gördü yağlı kıyma ceviz tereyağı dedi bunlar dışında tavsiyeleriniz var mı

Eylülcüm ben yağıza he sabah kayısı kurusu haşlayıp robottan geçirip ceviz ve pekmezle karıştırıp yediriyorum.Bağışıklık sistemini güçlendirmeye birebirmiş.

Birde muz kilo aldırır diye duymuştum.Günde yarım muz veriyorum 4 cicibebeyle karıştırıp.
Artık ekmek veriyorum kahvaltılarında normal ekmek içi,çorbalarında cici ekmek koyuyorum.
Ama şimdi çok hareketliler enerji harcıyorlar ne kadar yeselerde eskisi gibi kilo almıyorlar malesef.
Ama sağlıklı olsunlarda ne yapalım.Kaç kilolar canım?

eylül bence kilolarını çok takma ikizler zaten hem erken hemde zayıf doğuyorlar genelde benimkiler 16 aylık daha8 kilolar düşün canım.Önemli olan sağlıkları

EYLULL canım hoşgeldin:) uykusuzluk doğduklarından beri var canım yaa tam düzeliyolar diyorum bikaç günü geçmiyo düzelmiş hallerianason,rezene.. hepsini denedim canım onları içince sabaha kadar oturuyolar:)bu nasıl iş anlamadım valla benim kızlar da zayıf bi de hastalandılar hepten süzüldüler napalım sağlıklı olsunlar da.ben şimdi gece yatmadan muhallebi yapıyorum mamalarına zaten tereyağı falan koyuyodum ama hareket çok,uyku yok kilo da alamıyolar tabi kilo aldırıcı şeyleri bilen varsa bana da söylesinnn
CEYSELcim şüphen var mı canım yaa bi test yap istersen erken tespit edenleri var onların ben bile heyecan yaptım şimdi

günaydınlar..burası çok soğuk kızlar ya,yaz gelmedi hala

Eylül canım biz iyiyiz.Deniz yakında yürüyecek İnşallah.tek elinden tutuyoruz çok güzel adımlıyor.kerata futbol oynuyor.Kağanda bıcır bıcır.hiç susmuyor.belki inanmayacaksınız ama Dilek diyor:)).biz öksürüyoruz ya da ağlıyoruz bizi taklit ediyorlar.birbirlerini çok güzel taklit ediyorlar.ama kıskançlıklar başladı,hem de çok fena.şu anda tek elimizi bırakıp sıralıyoruz,tay tay duruyoruz ufaktan.işte böyle bizden.

Eylülcüm kaç kilolar?Denizden daha zayıf olamazlar herhalde,paşam hala 8 kilo

muz kilo aldırır,bende veriyorum seviyorlar.ama hergün değil çünkü huylanıyorlar o zaman.kahvaltılarında yumurta ve tahin ver.ben şöyle bir karışım yapıyorum kilo ve bağışıklık sistemi için.birer tane kuru incir,kayısı yeşil ve siyah üzüm(5-6 tane),1 tane ceviz,2 fındık,2 badem ve irmik.bunları karıştırıp püre yapıyorum.çok koyu olursa mamayla sulandırıyorum.ama 2-3 günde bir veriyorum,ağır gelebilir.haftada 3 kez kıyma ve kuşbaşı koyuyorum çorbalarına,sebze çorbalarınada kemik suyu.

ama zaten artık 200-300 gr alacaklar en fazla,çok da takma.baksana hepimiz aynı durumdayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…