günaydın hatunlar
dün gece de elfin uyutmadı sabah ta 6 da kalktılar manyak benim bu çocuklarım ben mahvoluyom uykusuzluktan onlar nasıl dayanıyo anlamıyorum vallaceyselin söylediği damlayı alıcam galiba
evin işi hiiiiç bitmiyo durmadan çamaşır,temizlik,ütü,bulaşık,yemek,mama,kaka............anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm
güle güle kullan canım hediyeni yukarıda ayrtıntılı yazdığım gibi bişileri var ama çözemedik biz işallah büyüdükleinde melake gbi olurlarda bu günleri unuttururlar bizeeeselam kızlarr
berbat bi annler günüydü maalesef kızlarım mahvettiler beni sabah kalktıklarından beri huysuzdular bütün gün devam etti,tuttu damarları anlayacağınız anneannemde,annemde hiç durmadılar anıra anıra bağırdılar ağladılar tepindiler ne istediklerini de anlamadık klasik cadılıklar yine ben de ağladım bütün gün sinirlerim iyice yıprandı artık kuzularımı bana verdiği için Allah'a hep şükrediyorum ama azcık uslansalar bütün gün kudurukluk bi de mızıltılık sizde de öylemi yaa benimkiler herşeye mıyık mıyık sesler hep mızıldıyolar onlar öyle yaptıkça benim kalbim sıkışıyo,daralıyo bi de bu aralar iyice inat oldular yerlere atıyolar kenidlerini görmezden geliyom ya da dikkatlerini başka yere çekmeye çalışıyom ama içten içe yüreğim daralıyo kızlarımı alıp dışarı çıkamıyom hep bi mızıltılık hep bi memnuniyetsizlik çok yoruldum çokk uykusuzlukları da var biliyosunuz büyüdükçe kötüye gidiyo sanki ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum şişirdim kafanızı kusura bakmayın
bu arada eşim anneler günü hediyesi çok güzel bi kolye ucu almış şiirli bi not iliştirmiş yanına sağolsun mutlu etti beni her ne kadar bütün günüm ağlayarak geçse de
Anneler gününüz kutlu olsun kızlar umarım evlatlarımız hayırlı evlat olurlar:18:
anacım öğrendinmi banada söleeeeebebeklere kilo aldırıcı şeyler yedir dedi doktor kilo da vermişler zayıf gördü yağlı kıyma ceviz tereyağı dedi bunlar dışında tavsiyeleriniz var mı
günaydınlar nasılsınız hatunlar?...
tarihçi canım senin cadılar ilaçla daha iyi olmadılar mı? hala sabahlıyormusunuz ?
women ve canan nerelerdesiniz şekerler uğramaz oldunuz ...
tarihcim diğer adetimin bitiminden bu yana içimde böyle bir his vardı.hatta rüyamda bir oğlumun olduğunu gördüm ve yumurtlama döneminde olan akıntı olayım hiç olmadı nedense birde adetim gecikince sen olsan ne hissedersin.Dün akşam test yaptım negatif çıktı.birazdan doktora gidecem canım bakalım inş.yanılıyorumdur
koca konuusnda yalnız olmadığıma üzüleyimmi sevineyimmi şimdi anlamadım hahha bşzde çocuklardan sonra çok koptuk eşimle hele onun o sinirli halleri beni ondna soğuttu aynız siz gibi gün iyiyiz gün kötüyüz boşanmayaı düşünecek kadar kavga ettiğimiz oluyo hakkımızda hayırlısı bakalım belki çocuklar büyüdükçe normale döner herşeycanancım anlattıkça kocamı görüyom sanki gün iyiysek gün dargınız artık ayyy ne oldu bize bilmem ne anneler günü ne bişi valla tutup gırtlaklayacam bir günzor zaptediyorum kendimi.
canım ben istanbuldayım benimkiler doğal ikiz ailede teyzemin annemin halasının eşimin annaannesinin ikizleri var piyango bana vurdu.Nedense herkes bana dua ederdi ikizlerin olur inş.benim diyeni dövesim gelirdi ama oldu işte.Yine de çok şükür ben çok sabırsız olduğum için istemezdim.Benim ilk çocuklarım.İrem ve Sude. Ben Mali müşavirim tam büro açacakken ikiz olduklarını öğrenince hayaller suya düştü çocuk müşaviri olup çıktım.benden bukadar yeterlimidir anlattıklarım şeker ????
heee bu arada burcuya ark.isteği gönderdim kabul etmedi sanırım beni beğenmedi:)))buradanda özel attım cevap gelmedi canım
CANANcım,CEYSELcim dün gece uyudu kuduzlar ama bilmem ilaçtan,bilmem pes ettiler uyudular sonuçta eşekler dinlendim azcık Allah'ım bi düzene girsek hayırlısıyla.CANAN benimkiler odalarında yatıyo ama ben de odadaki kanepede yatıyom çünkü gece uyandıklarından korkuluklardan aşağı atlamaya kalkıyolar ve uykularında da sürekli hareket halindeler eşim yaz tatiline girince biz de odamıza geçcez artık o da salonda yatıyo çünkü sabah 6 da kalkıyo ben sürekli yanında yatıp kalkrsam adam da uyuyamayacak tatile girince sırayla gidip bakarız artık.ben herşeyi denedim ışıklı,ışıksız,sesli,sessiz vs. yok kızım kudurukluk diz boyuAllah büyük sabretcez dicem ama sıyırmadım dersem yalan olur
artvinli gıııı 29 yaşla teyze oluyorsan bizim canan daha 18 inde heralde.Allah hepimizin kuzularını bize bağışlasın tabiiki iyiki de doğurduk.
tabii tüp bebek olan arkadaşlar heralde daha farklı duygular hissediyordur ama gerçekten ane olan herkes çok çok çooook seviyordur kuzularını
ay hayatım 17 17diiiiiiiiiiiiiiiiiiiartvinli gıııı 29 yaşla teyze oluyorsan bizim canan daha 18 inde heralde.Allah hepimizin kuzularını bize bağışlasın tabiiki iyiki de doğurduk.
tabii tüp bebek olan arkadaşlar heralde daha farklı duygular hissediyordur ama gerçekten ane olan herkes çok çok çooook seviyordur kuzularını
ARTVİNLİ sen teyzeysen ben nineyim o zaman 1980 liyim kızım ben
CEYSEL sağol canım inşallah düzene girerler korkuyorum aslında ilaç vermeye ama napiim bu zamana kadar düzelcekler diye bekledim ama nerdeee daha da kötüye gidiyo eşekler
kuzularım bu aralar değişti sanki eskiden bişi anlatamazdım kitaplardaki resimleri falan anlatmaya kalkardım bakardım yanımda kimse yok kendi kendime anlatıyorum ama şimdi resimli kitaplardaki resimleri anlatıyorum dikkatlice dinliyolar hatta kitabı getirip sayfalarını açıp elimi sayfalara götürüyolar göstererek anlatayım diye aahh bi de konuşsalar artık seslerini duymak istiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?