İkiz Anneleri Geyik Paneli

günaydınlar nasılsınız hatunlar?...
tarihçi canım senin cadılar ilaçla daha iyi olmadılar mı? hala sabahlıyormusunuz ?
women ve canan nerelerdesiniz şekerler uğramaz oldunuz ...
tarihcim diğer adetimin bitiminden bu yana içimde böyle bir his vardı.hatta rüyamda bir oğlumun olduğunu gördüm ve yumurtlama döneminde olan akıntı olayım hiç olmadı nedense birde adetim gecikince sen olsan ne hissedersin.Dün akşam test yaptım negatif çıktı.birazdan doktora gidecem canım bakalım inş.yanılıyorumdur

canım senin bu halin ne olacak yaaaa bi iyiyleşme yoluna gştmediler benimkiler eskiye oranla daha iyi ama senin kadar kötüyken ben çocuk nöroloğuna götürmeyi düşünmüştüm çünkü uyumamaları normal değil yani uyku her insanda ihtiyaç ama bizimkiler buna ihtiyaç duymuyolar eşim oralı olmayınca kaldı o iş ama muhakka bi dertleir vardır yalnızlıktanmı korkuyolar yataklarımı rahat değil rahat nefesmi alamıyolar sestemi uyumak istiyolar yada aydınlıktamı uyumak istiyolar acaba bide hiçmi mızmızlıkları bitmiyo ne bilim suyla oynatıyorum ben mesela çok mızmızlanırlarsa camdan baktırıyorum kapıyı açıyorum merdivenlerde oynuyolar biraz yukarı çıkıyo merivenle hoşuna gidiyo yani hoşlandığı şeyi yaptmırmaya çalışıyorum dün mesela kalktı kahvaltı yapmadı beğenmedi dedim çorba yaptım içmedi zır zır ağlıyo cinlerim geldi annemdyeim bide yapabilecekleirm kısıtlı caretta carettası var annemin koydum önüne kaplumbağaları oynadı sustu ama kaplumbağaların hali fenaydı sarhoş oldular hani kamlumbağa yavaş derler ya bi ara devrimin elinden kurtuldu nasıl kaçıyo anlatamam yetişemedim resmen hayvana devrim epey vahşi davrandıda alıyo eline suya fırlatıyo çok günaha girdim vallaha ama ne yapayım devrim sustu:))))

güle güle kullan canım hediyeni yukarıda ayrtıntılı yazdığım gibi bişileri var ama çözemedik biz işallah büyüdükleinde melake gbi olurlarda bu günleri unuttururlar bizeee
bebeklere kilo aldırıcı şeyler yedir dedi doktor kilo da vermişler zayıf gördü yağlı kıyma ceviz tereyağı dedi bunlar dışında tavsiyeleriniz var mı
anacım öğrendinmi banada söleeeee

kıyma koyuyom çorbalarına cevizde kahvaltılarına koyuyorum tereyağı kahvaltılarınd aillaki var çorbalarınada zeytinyağı tereyağı değiştirerek koyuyorumm

ama diğer kızlar gibi atomlarım yok vallahi benim utandım kendimdennnn

canım benim ay sonu sınavalrım var onlara ağırlık verdim bu ara bide ev işi hiç bitmiyo a anneminde malum ayağı kırık onada gidip geliyorum o yüzden pek vaktim olmadı bu ara açıkcası çocuklarda rahat bırakmıyo açtığım zaman daha yeni kahvaltı yaptım düşün geçen haftada adet sendromu vardı bel ağrısı fenaydı senin durum ne oldu bene hamile değilsin ya üzme canını bu arada ikizleirn doğal gebelikmiydi senin sen daha öncede takılıyomuydun ya istanbuldamısın bu arada face ekledilemri seni gruba amma soru sordum yawww yaş kaç çaışıyomuydun daha önce kızların adı neydi ayrıca yakındna tanıyalım dimi seniii

ay geçmiş analar gününüz kutlu olsun anacım içiniiz karartmak gibi olmasın ama benim için hiç bişey ifade etmedi bu anneler günü eşimde yoktu evde açık lise sınavı varmış orada görevliydi cumartesi pazar bende bebelerle yalnızdım zaten bu hafta evd eolmaktan çok ama çok sıkıldım cumartesi 5 de geld evde hiç bişi yok markete gidleim deidk neysem gittik önce açtım yemedik yedik sonra lcw den bişiler aldık 1 saatten fazla zaman geçti zaten markete gitdik daha yarım tur attık hadi gidelim ben sabah 7 den beri ayaktayım demeye başladı çocukalrı arabaya koymuştuk makarna poşetini yırtmışlar açıp yere felan döktüler hepsini eşim cinlendi bu durumlar benide acayip geriyo çocuk bu şimdi ne yapayım dimi laftan sözden anlamıyo herşeyi oyun sanıyo ağlıy ediyo bunlara hiç gelemiyo eşim ya ne yapayım dedim çocuk bu sabrlı olacaksın gerekirse görmezden geleceksin 5 te çıktık 8.30 evdeydik anlayacağınız gez gez ayaklarım şişti :)))))

sonracığıma pazarda akşam anneme gittik 1 hafta kalmaya gittim ama annemde dayanamadı sen bana bakamıyosund edi çocuklar daha çok ev dağıtıyo dedi sen daha çok yorluypsun ben iyiyim kendime bakarım evine git dedi yok gitmiycem 1 hafta burdayım dedim eşimi aradı gel götür bu kızı helak oldu üçümüze koşmaktan dedi uyku düzenleride kaçıyo dışarda benimkilerin neyse eşimde geldi aldı ben deidm çok sıkıldıma az dışarı çıkıcam neyse cevahire bıraktı beni mustafayla cuma günü evlilik yıldönümümüzde güneş gözlüğü aldım bende hediye emme beğenmedi bende iyi o zaman iade et dedim ne istiyosan onu al kendine dedim

off yazacak daha ne çok şey var yawwww

canancım anlattıkça kocamı görüyom sanki gün iyiysek gün dargınız artık ayyy ne oldu bize bilmem ne anneler günü ne bişi valla tutup gırtlaklayacam bir gün zor zaptediyorum kendimi.
canım ben istanbuldayım benimkiler doğal ikiz ailede teyzemin annemin halasının eşimin annaannesinin ikizleri var piyango bana vurdu.Nedense herkes bana dua ederdi ikizlerin olur inş.benim diyeni dövesim gelirdi ama oldu işte.Yine de çok şükür ben çok sabırsız olduğum için istemezdim.Benim ilk çocuklarım.İrem ve Sude. Ben Mali müşavirim tam büro açacakken ikiz olduklarını öğrenince hayaller suya düştü çocuk müşaviri olup çıktım.benden bukadar yeterlimidir anlattıklarım şeker ????
heee bu arada burcuya ark.isteği gönderdim kabul etmedi sanırım beni beğenmedi:)))buradanda özel attım cevap gelmedi canım

CANANcım,CEYSELcim dün gece uyudu kuduzlar ama bilmem ilaçtan,bilmem pes ettiler uyudular sonuçta eşekler dinlendim azcık Allah'ım bi düzene girsek hayırlısıyla.CANAN benimkiler odalarında yatıyo ama ben de odadaki kanepede yatıyom çünkü gece uyandıklarından korkuluklardan aşağı atlamaya kalkıyolar ve uykularında da sürekli hareket halindeler eşim yaz tatiline girince biz de odamıza geçcez artık o da salonda yatıyo çünkü sabah 6 da kalkıyo ben sürekli yanında yatıp kalkrsam adam da uyuyamayacak tatile girince sırayla gidip bakarız artık.ben herşeyi denedim ışıklı,ışıksız,sesli,sessiz vs. yok kızım kudurukluk diz boyuAllah büyük sabretcez dicem ama sıyırmadım dersem yalan olur

koca konuusnda yalnız olmadığıma üzüleyimmi sevineyimmi şimdi anlamadım hahha bşzde çocuklardan sonra çok koptuk eşimle hele onun o sinirli halleri beni ondna soğuttu aynız siz gibi gün iyiyiz gün kötüyüz boşanmayaı düşünecek kadar kavga ettiğimiz oluyo hakkımızda hayırlısı bakalım belki çocuklar büyüdükçe normale döner herşey

bende bekarken çok ikiizm olsun istersim çokda dua ederdim millet bana delimiisn derdi kolaymı sanıyosun derdi tabi o zaman bekara karı boşamak kolay gelir hesabı kolay geliyodu şimdi başıma geldi ya ikiz isteyenlere aklınızı peynir ekmeklemi yediniz derdiniz yok dert arıyosunuz diyorum hahha

demek malü müşavirdin o eskide kaldı anacım unut sen büroyu felan bundna sonra açabileceğin tek şey çocuk bakımevi hahahah şaka şaka biraz büyüt kaldığın yerden devam edersin işallahhh ben burcuyla konuşayım sen bana özelden adını yaz ben seni kendi facemi ekliyeyim anacım

yaşını yazmamışsın bu arada artvinli gibi sende teyzemizsen bileleim zuhahah artvinli bunu okuyunca bana çok kızacakkkkk

eylüll has teyzemiz sennsin amaaaaaaa

canım ya inan seni çok iyi anlıyorum ben bi gün sinirden devrşmi ısırdım gece düşünebiliyomusun ya okuyunca gülüyorum bak şimdi ama sinir hali insana neler yaptırıyor çok iyi bilirim hayatım işallah düzene girer işallahhhh

bende sabah beri tembel tembel geziyom buraya yazdım sonr atelle konuştum sonr akaynanama çaya çıktım şimdi çocukları uyuttum daha mutfak berbat tezgahta bardak koyacak yer yok akşama 1 kaşık yemek yok bide spor agideceğim şu pc ye bu yüzden oturmayı sevmiyorum oturdummu saatler geçiyor yawwww

K.K nın teyzesi geldiiiiiiii
Nasılsınız?
Bende oğluşu uyuttum sorunsuz uyudu,bakalım kaç dk.sürecek uyuması.Bu ara uykuya acayip tepkili
Misafirlerim vardı bugün menopozlu teyzeler hepşen şakrak geçti bugünde.
Pazartesi salı günlerini sevmiyorum yaa,eşim geç geliyor.Yağızda babanın yokluğunun farkında,kapı çalınca sevincini görmeniz lazım.
Banyo yaptırdım,aman ilk kez rahat yıkadım sıpayı.Ayakta rahat durdu bana tutunarak,oohhh mis gibi yıkadım bende

CANAN yaaa merdivenlere nasıl bırakıyorsun allah korusun düşerler.Ben çok korkarım merdivenlerdende.:26:
Bu arada nerem teyze benim ya....Fıssssttttık gibi beeeeenn

merhabalar...ben bayadır yazamamışım ...farkında değilim..h.sonu ve şu iki gün yoğun geçince gelemedim işte.....öncelikle c.tesimden başlayım..

efendim c.tesi annem kahvaltıya geldi kahvaltı faslı vs. derken doğumgünleri var...bebek mevlüdü var diye..gidelim hediyelerimizi alalım dedik..çıktık yola...geze geze alışveriş faslı öğle saatini geçti eve gelmemiz....sonrasında bişiler yedik annem eve gitti saat 6 geliyordu o gün kuzenimin kızının doğumgünü vardı ....eşimde eve gelmedi..bende açtım tlf kızdım neredesin saat 6 geliyor hazırlanacağızda gideceğiz dedim...formda kendine bişiler alacaktı oyalandı fazla...neysee..bi baktım eve geldi hemen..bende çocukları hazırladım..saçımı yapıyordum....neden geldin hemen dedim...işte sen gel dedin..tlf bakmadın..ben senin için geziyordum...hediye bakıyormuş bende istemediğimi belirttim..çocuklarımın kendisi bişiler yapana kadar gerek yok dedim..neyse hazırlandık çıktık...gece güzel geçti çocuklu bir doğumgünüydü...keyifliydi..gece 12 gibi geldik.sabahda kahvaltı bile yapmadan hazırlandık yollara düştük...kaynamama gittik..kahvaltıya öle salak saçma bir kahvaltı faslı geçti...sonrasında kaynımın yorgan yastıklarıını ayarladık....evine gittik baktık.......onların işide salak saçma ..eşimin ailesi salak saçma olmuşş ..bence kaynana bana kınadan bahsetti..yapalım vs. dedi..bende tmm dedim..kına çerez kesesi vs. aldım..kaftan kiralansın dedi..ama pek yanaşmıyorum bu işee...neyseee....binmişler bi alamete gidiyolar kıyamete diyelim...pazar günü oradan çıktık kaynımlarla form ist. geldik...bunların evi için günlük tabak canaklarını aldık...yemek vs. yedik baya geç oldu eve geldiğimizde çok yorgunduk...hemen çocuklar uyudu...bizde tv. seyrettik sonrada tatiş...p.tesi sabahda çamaşır yıkadım çocukları besle alt üst temizliği annemle kahvaltı yaptık...sonra hazırladım spora gittim..zaten spordan geldiğimdeilkindi saati oluyor..yemek ye vs. annem allahtan yemeğimi yapmış....bende beyazlar yıkanmış onları astım...kuruyanları topladım...pestil olmuşum tabi oturdum ..eşim geç geleceğim dedii..bu sefer tekrar annem geldi..bende pazara gittim..gelidim açım tabi...hemen salata yaptım yemek yedim...çocukları besledim..vs. oturdum eşimde kendi hazırladı...bu sabahta kahvaltı faslı çocuklar ..sonra hazırlandım...avcılarda arkadaşım var kk da ona oturmaya gittik eve geldim..üstümü değiştim..arkadaşım geldi..eski iş arkadaşım....annemle onlar oturdu namaz klımaya gittimki eşim geldi..annem gitti..bende sofra hazırladım yedik içtik...çay demledim..arkadaşımla birer fincan çay içtik......o gitti bende ancak oturdum..osmancığı izliyorum pisko aliye takılıyorum...hemde size bakıyam dedim.....benden böle yarında olmayacağım.....halamın torunun mevlüdü var....sabahtan da alişi doktora götüreceğim sonrada mevlüte gideceğim....alişimde bir öksürük başladı ateş yok,burun akıntısı yok kuru kuru öksürüyor...götürmem gerek ...

eylülcüğümcnm sormuşsun ama bende özel bişi yapmıyorum ölee tereyağlar vs. vermiyorum bide benimkiler çok kuduruklar yakıyolar...ama kiloları iyi ...bence ekmek kat her çorbada..bebe bisküvisi ,muhallebiler kilo yapıcı gibi geliyor...etini vs. yedir yine hee bide seninkiler pilav makarna yerr onlarıda ver cnm

canancığım sende yoğun ama keyifsiz geçirmişsin cnm...takma kafana diyeceğim ama olmuyor ...

tarihci senin için sadece allaha dua edebilirim cnm kuzuların biran önce düzelsin cnm inş....

ceysel demek doğal ikiz hee şansmı şansızlıkmı artık bişey diyemeyeceğim ama allahın lütfü bu mucizee.....zor olsada rabbim bilip bilippp vermiştir...

adetinde geçmiş sanıırm strestendir cnm...

ayyy allah hayıra yorsun ama bir gece kız bebek doğurmusum çok güzell çok tatlıııı ,ama kız bebek beklemiyormusun kuzenime diyorumki herkes bana senin kızın olmaz dedi o yüzden eşya almadım sizin kızın küçülmüşlerini verin bana diyorum ama ayığımda gibi yaa

sonraki gece yine test yapıyorum hiç ayığımda görmediğim çift çizgiyi görüyorum..arkadaşıma diyorumki yaa hamile olamam ben diyorum adet oldum diyorumki rüyayı görürken adetliyim...
üstüne görmüşsün diyor.....

bu sabahda rüyamda bebek emziriyorum ..allahımm hepsiii hamileliği işaret ama gerçekten yeni adet oldum ben....biri var dua okumuştuk inş. o kız hamiş kalırr yaaaaaaaaaaaaa ona yormak istiyorum ben

işteee böleee kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım,ben dün aldığım gebelik sonucundan sonra çok iyiyim bişi yokmuş çok şükür sanırım gerçekten stresten hayatımda yaşamadığım stres ve sinir harbini bu ay yaşadım galiba.Cuma kontrolum var tekrar bakalım artık.
canancım ben 27 yaşındayım eee fazla yaşlı sayılmam heralde ruh halimi saymasan artvinli teyzemin yaşını merak ettim ayıp olmasa. bide menapozlu teyzelerle güne katılıyormuşaslında benim kociş sinirli değil hiç ama beni anlamaması beni sinir ediyor bişi konuştuğumda sus başlarına bişi gelecek dedikçe gırtlaklayasım geliyor sanki benden daha fazla düşünür gibi biz aynı dili konuşamıyoruz her konuda ama yinede koçişimi seviyom
women cnım ikiz çok güzel ama yardımcısı olan için ben tek başımayım bazen çıldırıyorum inan ama yinede herkesin sahip olamadığı bişey olduğu için çok güzel bence
tarihcim gözün aydın canım inş.cadıların öyle devam eder de sende rahat bi nefes alırsın şekercim

kendinize iyi bakın öptüm hepinizi

Günaydııııınnnnn.

Nasılsınız?

Bizde oğluşla sabah 8 de uyandık.Kahvaltısını yaptırdım bende yaptım onunla.Sbahları portakal suyu içiriyorum bayılıyorum resmen biberonu görünce nasıl heyecanlanıyor.
Allahım yaaa artık okadar tatlı olduki kuzum hergün yeniden aşık oluyorum ona evde iyiki doğurmuşum diye dolaşıyorum Ama kınamayın beni yaaa ben çok zor kavuştum bu sıpaya ne yapıyım elimde değil.

CEYSEL canım ben seninde teyzenim sanırım 29 yaşındayım tatlım.7 yıllıkta evliyim.
Burada menopozlularla gün yapmıyorum,misafirimdiler sadeceBirde onlarala gün çekilmez yaa,içim şişti bütün gün tutumluluk formülleri dinledimmmmmm
Gün olayınada bayılırım.şöyle güzellll şık masalar olacak,şıkır şıkır giyinecek herkes ooooh süpeeer süperrrr amaaaaa eşimden yasaklaıyım gün olayında

WOMEN neden saçma buluyorsun kaynının durumunu işler karışık galiba.
Ohhh gez hayatım gez,çok hayalini kurdun bu günlerinin alişle ömer bebekken.
Bende bütün kış evdeydim hiç ev gezmelerine gidemedim doğru dürüst artık gezmek istiyorum.Ama eşim bu ara bana dokunma dersler çok yoğun diyor

artvinli gıııı 29 yaşla teyze oluyorsan bizim canan daha 18 inde heralde.Allah hepimizin kuzularını bize bağışlasın tabiiki iyiki de doğurduk.
tabii tüp bebek olan arkadaşlar heralde daha farklı duygular hissediyordur ama gerçekten ane olan herkes çok çok çooook seviyordur kuzularını

Dimiiiii amaaaaa bende diyorum cananada ama teyze oldum işteeee
Amiiiiiiiiiiin rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin.
Benim mazim pek karanlık canım da,içini daraltmıyım şimdi,gerçi belki biliyorsundur.
O sebepten oğlum kıymetlimdir

ARTVİNLİ sen teyzeysen ben nineyim o zaman 1980 liyim kızım ben
CEYSEL sağol canım inşallah düzene girerler korkuyorum aslında ilaç vermeye ama napiim bu zamana kadar düzelcekler diye bekledim ama nerdeee daha da kötüye gidiyo eşekler
kuzularım bu aralar değişti sanki eskiden bişi anlatamazdım kitaplardaki resimleri falan anlatmaya kalkardım bakardım yanımda kimse yok kendi kendime anlatıyorum ama şimdi resimli kitaplardaki resimleri anlatıyorum dikkatlice dinliyolar hatta kitabı getirip sayfalarını açıp elimi sayfalara götürüyolar göstererek anlatayım diye aahh bi de konuşsalar artık seslerini duymak istiyorum yaaa

artvinli cnm geçmişi elimden geldince okumaya çalışıyorum ama senle ilgili bişi bulamadım. olsun canım kıymetli olsun yakışır kuzularımıza.
tarihcim cnım kimse keyfinden vermez ilacı ama bizi mecbur ettiriyo edepsizler.canım dikkat ediyorumda şimdiki çocuklar çok geç konuşuyor ben 9 aylıkken konuşmaya başmış 1 yaşımda pabuç kadar bir dile sahip olmuşum

TARİHÇİ canım üzülme 2 yaş için nine yapmayız seni
Her çocuğun gelişimi farklı canım ya,seninkilerde pek akıllı maşallah,kitap olayınızada bayıldım.çok yaratıcı olmuş.

CEYSEL bu bölümde bulamazsın benim geçmişi İkiz anneleri topiğine takılıyorduk ozaman

selam hatunlar ayy çok sıkıldım artık evde yaa yazı geçtim bahar bile gelemedi hele ki izmir çokktan sıcak olurdu bu ne bu sene anlamadım vallaçocukları dışarı çıkarmaya korkuyoz bi sıcak bi soğuk hasta ediyoz sonra çocukları
kocacım geç gelcek bugün bi de acıktım ki sormayın gitsin kızları yedirdim oyun oynuyolar şimdi bi çince gibi bişiler konuşuyolar çok komik yaa
şimdi şöyle bi otelde olsaammm yemekler önüme gelsee oohh yeseem sonra denize karşı otursam çayımı içsemm sonra hafif bi müziikk oohhh aman beeeeeee

slm kızlar ayyyy daha yeni eve geldim.Öğleden sonra annem aradı halamlara gidecekmiş bende geleyim dedim çocuklarda hava alsın.Kalktım taaaa s.gaziden fatihe gittim aaaa bide ne göreyim halamlar yok biraz dolaştık baktık hala gelmediler bende döndüm öldüm ama hava aldık güzel oldu.
Tarihçi cıkar kız çocukları alışsınlar dünyanın dengesi bozuldu artık napalım sende evde patlarsın öyle çeklimez hep ev hep ev

ay hayatım 17 17diiiiiiiiiiiiiiiiiii

oooo se3n eylül kadar yaşlıymışsın anacımmm senide üst sınıf teyze ilan ediyorummmm

şaka bi yana teyze muhabbeti şöyle çıktı ben artvinliye gitmiştitm yaştan açılınca muhabbet ben 82 liyim senden büyüüym felan dedide bende şakasına ooo sen teyem sayılırısn dedim şaka mahiyetinde takılıyorum anlayacağın

başka alıntılarda yapmıştım ama sayfa koptu gitti alıntılarım ühü ühü hüüüüüü

En yaşlı teyzeden herkese iyi akşamlar..ben 34 ü bitirdim yani hepinizden yaşlıyım..siz benim kardeşim yaşındasınız...:)))

umarım herkes iyidir..bugün kızlar gündüz bir kez uyuduğu için az önce ikiside sızdı bende şimdilik rahatça pc yi elime alabildim...Her geçen gün daha tatlı oluyorlar ama bir o kadarda akıllı ve yaramaz..sürekli ilgi ve oyun istiyorlar ama Allahtan yardımcımız Ayşe Teyzemiz onlarla bol bol oyun oynuyor akşamda babalarıyla inanılmaz neşeli oynuyorlar...ben pek beceremiyorum zaten ben neye dahil olsam olay hemen memeye bağlanıyor ve kavga çıkıyor..ben bunları nasıl kesicem memeden bilmiyorum..yeni düzenimiz oturdu gibi bende artık biraz ders çalışmayı düşünüyorum malum bizim meslek sürekli okumak istiyor bide Temmuzda akademik bir sınav var ona katılmayı düşünüyorum bakalım...
Canancım birtek seni online görüyorum sana ayrıca merhaba..canım yazdıklarını okudumda senin eşin sanırım çocuklara biraz çabuk sinirleniyor...ama malesef çocuk sonsuz sabır gerektiriyor..bizdede ben çabuk parlarım ama eşimde inanılmaz bir sabır var o hiç kızmaz sinirlenmez benim şarteller çabuk atar...
ama onların ağlayıp zırlaması asla bizim gezmelerimizi engellemez...biz karı koca gezmeyi çok seviyoruz..son birkaç hafta sonuda hep dışardaydık iyi geldi....

aklımda fazla birşey kalmadı umarım herkes iydir..

iyi geceler ...yorgun bir aşk kadını var karşınızda azda hasta olmaya yeltenmiş bir kadın...

efendim bugünde mevlüde gittim..sabah erkenden kalktım...alişimde uyandı ömer uyurken gizliden kahvaltı verdim ona....sonrada ömer uyandı ..annem geldi... ebn hazırlandım aliş hazırlandı---ladım

çıktık gittik doktora doktorum bigün boş olsun dişimi kıracağım yaaa 3 doktor var ikisinde 1 er hasta beklerken bizde 5 hasta var neysem..gittik baktı alerjik bir öksürük başlamış ama derinlerden gelen bişi..hemen ventolin ve diğer ilacı ekledi..balgam sökücü ve aferimde verdi..bende hasta oluyorum ondan geçiyor sanırım..bide çok yorgunum bu ara çok gezdim.çok koşturdum...

inanın bide unutkanlık vurdu bana yaa...deli olacağım kızlar..söylemesi ayıp namaz kılarken ben hangi rekattaydım diyorum...yada ilaç alıyorum acaba bunu içtimmi diyorum...offf b12 mi düştü ağızımın kenarından yarada çıkmış...ama yeni baktırdım 250 idi...ikikerede iğnesini oldum...vücudum depolamıyor hızlamı indi...ama öle olsa uykku halide olur..aman doktor olmaya başladım..neyse eve geldim...annemle kahvaltı yaptım bitti..halam geldi oda bi çay faslı yaptı çocukları hazırladık kendimiz hazırlandık...yollara düştük neyse gittik ..çok kalabalık olmayan bir mevlüttü...ama hoca uzattıkca uzattı valla 2 saat yaptı mevlüdü....millet kırıldı açlıktan bide oturulmadı...yemek yendi çıkıldı...ben pilav servisini yaptım...sonrada bulaşığa girdim....sonrada çıktık eve geldik..çok yorgun halsizdim..eşiem pilav ve tatlı getirmiştim..yanına tavuk kızarttım..kendim ise toktum..salata vs. yaptım oturdu o sonrada ben ..gittim yattım...kanepeye şimdide yatacağım bi bakem dedim....

yarın inş. dinleceğim sadece yemek yaparım..yoksa çok hasta olurum...

aertvinki teyzee heee aramızda 1 yaş var bende yan sanayi teyzeyim diyeceğim ama asla kabul görmem ....ben hep çıtırım...

ceysell gezmiş ohh ne güzelll olmuş...

doktorum hoşgeldin cnm .....demek çok tatlı odu cadılar daha neler olacak göreceksin rabbim sağlık sıhat versinde...

neyse ben kaçar mucukssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…