İkiz Anneleri Geyik Paneli

günaydın fedakar ve cefakar ikiz anaları

ay teyze konusu olmuş,ben 83 doğumluyum,şimdi teyzeliğin hangi sınırındayım acaba?alt,üst,orta.biz hep çıtırız hem de çıtır çıtır:))

ya teyze deyince aklıma bizim burdan bi öğretmen arkadaş geldi.kendisini çok genç ve güzel sanıp bir-iki yaş büyüklere bile teyze yakıştırması yapıyordu zavallı.hala gülerim o kızcağıza.

dün engelliler haftası dolayısıyla okulumuzun şenliği vardı,havada güzel olunca bebekleride götürdüm,çok eğlendik.öğrencilerim gelip dokunuyolar bebişlere,seviyolar bi görseniz.canlarım ya..sonra çarşıya çıktık.bebişlere doğum günü alış-verişi yaptık şotrlar,salopetler,takımlar aldık.fenerium tırı gelmişti ordanda çok güzel şeyler aldık.bizimkiler hiç yaramazlık yapmadılar.gezdik geldik.

günaydın hatunlarrr
kız CANAAAANNNNN valla içim daha da yaşlandı beeaaa evde otura otura pas tuttum ben
WOMEN geçmiş olsun canım dikkat et kendine benim kızların gribi hala geçmedi bana bulaştırdılar ben de tam iyi olmadım
AAAAAAAAAYYYYY bunalttı gari beni bu havalar yaa töbe töbe hep gri,hep kapalı böyle bi sıkıcı,bunaltıcı ooffffff
bişi yapasım yok yaaa yemek bile yapmak istemiyo canım
öptüm hepinizi

canım günaydın ooo sen daha küçüksün kızzz benden geçti gari
doğumgünü telaşları ne güzel,ne heyecanlı
öpüyorum seni ve bebişleri

wayyy göslerime inanamadım günün bu saatinde 5 üye var okuyucu olarak neyse

ben geldim efendim gece ilaçlarımı alıp yattım sabahda kuzularım uyudu bende sonrada kalktım onların bakımı ,kahvaltısı derken bri iki ev topladım annem aradı kahvaltıya geliyorum dedi...tmm dedim..o gelene kadar bulaşıklarım vardı akıttım...makinayı çalıştırdım..çamaşır astım...pisleri attım...o geldi...kahvaltı yaptık...çocukların uykusu geldi ...onları uyuttu annem bende bezelye almıştım 2,5 kilo onu ayıkladım birazını pişiireceğim...birazı buzlupa gidecek..makina durmuş bulaşıkları yerleştireyim...pisleri atayım yemekleri pişriip anneme gideceğiz...onun evini temizleyeceğim...

öptüm sizi....

fridos engelli haftanız kutlu olsun öğretmenlik çok kutsal bir görev seninki ayrıaca çok özel ....senin ve diğer arkadaşlarının önünde saygı ile eğiliyorum cnm...

selam kızlar,
ben temizlikten yeni fırsat bulup gelebildim.Dünkü gezmeden sonra mutfak savaş alanıydı 1 saatte anca çıktım içinden sonra cadıları yıkadım banyoya geçtim daha süpürme var.Kızlar çocuklar daha ayaklanmadan bosch marka şarjlı süpürge almıştım saplı ama kablosuz çok işe yarıyor tavsiye ederim hepinize döküntülere elektrik süpürgesiyle yetişilmiyor çünkü.
firdos sanırım engelli okulunda öğretmensin canım.Çok kutsal göreviniz var.Benim 2 zihinsel egelli kuzenim var oradaki öğretmenlerin nasıl özveriyle çalıştığını çok iyi biliyorum iyi ki varsınız

Huuuu huuuu k.k.nın teyzesiiiii geldiiiiii:79:
Ahhhh ahhhh ne gelen varrrr,ne gidennnnn
Bende bugün arkadaşlarla buluştum,ama yağız efendi durmadı.Ne uyudu nede mızmızlığı bitti,eşimi aradım gel al bizi oğlun durmuyor dedi 3 saat kaldık.
Aman yaaa bu istanbul trafiğinden neeefret ediyorum.Şöyle bir tur attırıyım sizi dedi eşim beşiktaş sahilinde bir çay içelim dedik trafikten gözümüzü açamadık.

CANAN valla çok güzeldi bana geldiğin gün.Yine gelseneeeee

FAMELAX valla çok merak ettim senin cadıları.bıcır bıcırdırlar şimdi ne güzel.
Bizde 1 yaramaz var gerçi ama bizde karı koca pek gezmeyi severiz,yağızın bütün edepsizlikelri engelliyemez bizide.:84:

FİRDOS engelliler haftanız kutlu olsun canım....oooh paşalar gezmişler sefaları olsun.Birde anlamadım tırmı geldi dedin.O nedir?Yaz gelemdiki bir türlü şöyle yazlık birşeyler alsam bende sıpaya,daha üşüyoruz ya.kafada bereyle dolanıyoruz.

WOMEN sanada çok geçmiş olsun.Oğluşunada çok geçmiş olsun.Alerjik durum bizdede var sanırım sürekli burnumuz akıyor

selam guzel hatunlar bı ugrayayım dedım kahvee yokmu .....nasılsınız bebekler nasıl ......artvınlı women medıne eylul ve tum ıkız anneleri...yaz gelsın dıye beklıoomm:92:

günaydın..

Women,Ceysel ve Artvinli sağolun kızlar..engelli çocuklarla çılışmak çok farklı,ayrı bir zevk.onların dünyaları tertemiz.kin,nefret,kavga,kıskançlık yok..hepsi birer melek.çok seviyorum onları,bi görseniz yavrularımı hepsi birbirinden güzel.onlara en ufak bir yardımım oluyorsa ne mutlu bana..

Evet Tarihçim doğum günü telaşımız başladı ama kutlama yapmak istemiyorum.dedem vefaat ettiği için içimden gelmiyor.

Artvinli evet tır geldi fenerium tırı oluyor ya hani,fenerbahçe ürünlerini satıyor o tırlar.tabii sen bilmezsin sizin orda fenerium mağazaları var zaten ama burda yokkkkkkk.ya beşiktaşa gittik çay içtik falan deme kıskançlıktan çatlayabilirim bak yazık olur bana

ben iki gün yokum kızlar,Sivas'a dedemin mevlidine gidiyoruz.annem orda zaten,pazar günü onuda alıp döneceğiz.Sivas çok soğukmuş,annem gelmeyin falan diyor ama cenazesine gidemedim mevlide gitmek istiyorum.çoook öpüyorum sizleri.

Günaydııııın.....

Bu sabahta sıkıcı bir havayla uyandık artık yaz gelsinnnnnnnnn:84:
Dün gece saat 3 te bir uyandı bizim sıpa 6 ya kadar salladım,calpol verdim azcık ateşimiz vardı,dişine jel sürdüm mama yedirdim ama nafile uyumadı uyumadı.En son ayağımda oda bende uyumuşuz aman 10 dk.sonra nasıl çığlıkla uynadı aklım çıkıyordu resmen rüyasında birşeymi gördü anlam veremedik eşimle.Şimdi uyuttumda biraz rahat eder oda bende tabi.

Kızlar 19 mayısta okul pikniği varmış 1,5 saatlik bir uzaklıktaymış,eşim gidelimmi diye sordu ama yağız zorlanırmıki sabah 8 den akşam dönüş saati belli değili,nerede uyuturum arabasında oturmaktan sıkılırmı bir sürü sorular var kafamda..Değişiklik olsun rahatlıyalım derken hepten gerilmeyelim yaaa.

FİRDOS fener tırı gelmiş deyince anlayamadım ondan sordumHıııı bak şimdi oldu güle güle kullansınlar cicillerini.Bizde yağıza beşiktaş stordan almıştık,ama çooook pahalılar ya,değermi bilmem.
Dedenin mevlüdünü şimdiden allah kabul etsin diyorum canım.Valla ben yağızla 3 kez bursaya gittim yollarda pek sıkıntımız olmadı ama illaki hasta olduk hemde her gidişimizde,inşallah siz sorunsuz gelirsiniz..Benim sıpa pek hassas galiba insan her seferinde hasta olurmu yaaa

merhaba herkeseee nasılsınız hanımlar bakalım??
uzun süredir yazmamıştım buraya...
yaş mevzusu açılmışda canan sen hakket kaçlısın??
firdos allah sabır versin benimde doğum yaptığımda anneannem öldü fransada buraya getirdiler cenazeyi ne mevlütüne nede cenazeye gidebildim 24 km mesafedeydi halbuki hala daha mezarına gitmedim((çok kötü oluyo insan ama gidemezdim de ege evdeydi ece hala küvezdeydi...bu sene tekrardan mevlüt yapılacak sanırım nasipse ona artık...
artvinli yağız değil sadece koca insanlar hava değişiminden etkileniyo.az kaldı inş yazında gelmesine..çok sıkıldım iice kapalı hava görmekten..
herkesleri öpüyorum

buradayım cnm yaaa

çok yorgunum okuyup kaçıyordum yazını görünce yazam dedim...

dün annemin evini temizledim 5 saat sürmüş...en sonunda evini ben yerleştirdim...heryeri sil süpür..toz al anam ağladı valla...eşim geldi yemek vs. yedik...eve geldik..bugünde çocuklar uyumadı bende kalktık.onların bakımı kahvaltısı vs..

annem ,halam geldi kahvaltıya saat 12 de gittiler...onlar gider gitmez...

evdeki silkelecek herşeyi silkeledim...çocuklar uyanıkken evi süpürdüm..koltuk örtülerini kaldırdım..çocukları yıkadım...onları uyuttumn..sonra evi koltukları çekerek sildim toz aldım kanepemi sildim..mutfak antre ,banyo,tuvaleti dezenfekte ettim..yatak odasını sildim süpürdüm...tam ütü yapacaktım...nero geldi kahve içtik....oturdu azcık...sonra annem geldi..nero gitti..ütümüü bitirdim..

yerleştirdim..sabahtan bezelye yapmıştım...cacık yaptım ..annemede dedim.. bulgur pişir oda onu yaptı..bende iki makina çamaşır astım..ancaK oturdum..tabi bu arada çocuklarla uğraşmam cabası ..annem artık kontrol edemiyor beenden tırsıyolar sadece...şimdi pestil gibiyim..yarın neronun doğumgünü var..oraya gideceğim

kızlar selam çok uykum var ama 2 gündür giremedim bakmadan yatağa gitmeyeyim dedim çatlarım yoksa meraktan perşembe annemdeydim bugünde nette sorun varıd neyse kıs akısa yazayım aklımdakiler le idare edinnn

famelex kesinlikle yaşındna sonra acayip ttalıalr hareketelr flan bizde sinirliolan eşim aslında bend eçok sinirliyimdir ama bana fırsat kalmıyoo

kızlar teyze muhabbeti şaka hepimiz çıtıtızzz
winston 85 liiym anacım 26 oluyorum dimii

zuhal olsaydı bak oda hatrı sayılır bi yaşta hahahha

bu ara beceriksiz izmir anaları bi buluşamamaışsınız haberinizi aldımmm

artvinli evet anacım buluşalım haftaya cumartesi ben birsoya gidiyorum ayarla sende gel anacım hatta eşin bıraksın bizi benimki çanakkaleye giidyodaa

ayrıca pikniğe git ya ne olacak ben 6 aylıklardı geçen sene götürüdm bizim okulun pikniğine hemde 2 bebeyle gittik :)))

firdozsum engelliler haftanız kutlu olsun öğretmenlik zaten kutsal bi meslek siiznki dahad akutsal bence mesleğinle gururu duyyy

sivasa gidiyosun demek yolun açık olsun ttalım güle güle git güle güle gel canımm

tarihçi az kaldı anacım yaz geliyoo enerjin depolanacak gerii bırakma kendiniii

birsom görüşemeidk iki gündür neroya çok selam söyle aradım bu güm durumu izah ettim haftaya gelicem sana dedim haberin olsunn

ee kim kaldı aklıma yazıcam diyipte buraya yazmayı unuttuğum.......

hatırlayamadım beni soracak olursanız iyiyim işte evle barkla yemek bulaşık standart bildiğinzi şeyler b gün kpcişimle evlilik yıl dönümümüz gelirken şarap almış yemekten sonra 2 şer kadeh içtik düğün cd mizi izleyip nostalji yaptıkk sonra ayrı ayrı yataklarda uyumaya koyulduk hahha artık yatakları ayırdıkta biz ben devrimle eşim mustafayla yatıyooo

çok öpüyorum siiziiii

iyi gecelerrr...çok yorgunum..bütün günüm bu iki cadının peşinde koşmakla geçiyor..birde sadece biri yürüyor diğeri emekleyerek olaylara karışıyor..arkamı dönüyorum çalışan çamaşır makinasının programlarını bozuyorlar bugün makina aynı çamaşırı 3 kez yıkadı..ondan kurtarıyorum boş bulaşık makinasını çalıştırıyorlar, mutfağın kapısını kapıyorum kapıyı aç diye önünde tepine tepine ağlıyorlar..Ayşe abla ütü yaparken odanın kapısını kapıyor kadına kapıyı açtırana kadar bağırıp ağlıyorlarr...yani kısaca kızlarım evde kapalı kapı istemiyor...heryeri gezip meraklarını gidermeleri gerekiyor....bunlar sadece sayabildiğim..çok tatlılar ama çok fenalar..en çokta babalarının gelmesine yakın sokak kapının oraya oturup baba diye bağırıyorlar..bugün akşam biraz dışarı çıkarıp gezdirdik eşimle, okadar mutlu oldular ki..akşam hiç ağlamadan uyudular..artık havalar düzelsin istiyorum evde çok sıkılyorlar...ya kızlar bunlar büyüdükçe bazı şeyler daha rahat oluyor ama zaptetmek çok zorlaşıyor...bu arada puset soran bir arkadaş olmuştu biz ikiz puseti olarak mclaren twin trump aldık inanılmaz güzel..bizim tekli pusetlerimizde daha rahat sürülüyor ve ben bugün kucağımda çocuk varken tek elimle kapatıpp arabaya koydum malum eşim hala ağırlık kaldıramıyor...kullanmasıda çokk rahat ve çok geniş değil..ben öneririm...yarın doktor kontrolümüz var su çiçeği aşısı olucaz..umarım herkesler iyidir..maalesef gündüz hiçbir şekilde pc yi elime alamıyorum..gece ben geldiğimdede kimse olmuyor..herkese güzel bir haftasonu dilerim...

canım ya ben iki cadıyla hiçbir yerden geri kalmam..git ne olacak..hem kuzuyada iyi gelir..yani artık o kadar hızlı hazırlanıyorum ki dışarı çıkmaya karar vermemizle çıkmamız en geç 25-30 dk alıyor...biz eşimle her yere gidiyoruz kızlarda alıştı yolda genelde uyurlar ağlamazlar..korkma artık yağız büyüdü kolay oyalarsın..arabasında uyutursun..yiyeceğini al yanına bak keyfine...

günaydıııınnn hatunlar napıonuz bakeemm
bugün çarşıya çıkcaz kızlara ayakkabı felan alcam izmirin simgesi kemeraltına gidiyoz tabi kiiii görümcemin nişanı var onun için elbise bakcam tombulluğuma moralim bozulcak yine dua edin de kuduzlarım üzmesinler beni rahat rahat gezebileyim Allah'a şükür hava da güzel bugün
öpüyorum hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…