günaydın fedakar ve cefakar ikiz anaları
ay teyze konusu olmuş,ben 83 doğumluyum,şimdi teyzeliğin hangi sınırındayım acaba?alt,üst,orta.biz hep çıtırız hem de çıtır çıtır:))
ya teyze deyince aklıma bizim burdan bi öğretmen arkadaş geldi.kendisini çok genç ve güzel sanıp bir-iki yaş büyüklere bile teyze yakıştırması yapıyordu zavallı.hala gülerim o kızcağıza.
dün engelliler haftası dolayısıyla okulumuzun şenliği vardı,havada güzel olunca bebekleride götürdüm,çok eğlendik.öğrencilerim gelip dokunuyolar bebişlere,seviyolar bi görseniz.canlarım ya..sonra çarşıya çıktık.bebişlere doğum günü alış-verişi yaptık şotrlar,salopetler,takımlar aldık.fenerium tırı gelmişti ordanda çok güzel şeyler aldık.bizimkiler hiç yaramazlık yapmadılar.gezdik geldik.
Günaydııııın.....
Bu sabahta sıkıcı bir havayla uyandık artık yaz gelsinnnnnnnnn:84:
Dün gece saat 3 te bir uyandı bizim sıpa 6 ya kadar salladım,calpol verdim azcık ateşimiz vardı,dişine jel sürdüm mama yedirdim ama nafile uyumadı uyumadı.En son ayağımda oda bende uyumuşuz aman 10 dk.sonra nasıl çığlıkla uynadı aklım çıkıyordu resmen rüyasında birşeymi gördü anlam veremedik eşimle.Şimdi uyuttumda biraz rahat eder oda bende tabi.
Kızlar 19 mayısta okul pikniği varmış 1,5 saatlik bir uzaklıktaymış,eşim gidelimmi diye sordu ama yağız zorlanırmıki sabah 8 den akşam dönüş saati belli değili,nerede uyuturum arabasında oturmaktan sıkılırmı bir sürü sorular var kafamda..Değişiklik olsun rahatlıyalım derken hepten gerilmeyelim yaaa.
FİRDOS fener tırı gelmiş deyince anlayamadım ondan sordumHıııı bak şimdi oldu güle güle kullansınlar cicillerini.Bizde yağıza beşiktaş stordan almıştık,ama çooook pahalılar ya,değermi bilmem.
Dedenin mevlüdünü şimdiden allah kabul etsin diyorum canım.Valla ben yağızla 3 kez bursaya gittim yollarda pek sıkıntımız olmadı ama illaki hasta olduk hemde her gidişimizde,inşallah siz sorunsuz gelirsiniz..Benim sıpa pek hassas galiba insan her seferinde hasta olurmu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?