İkiz Anneleri Geyik Paneli

famalexcim aynı dertten bende muzdaribim makineleri devamlı açıyolar aç kapa motoru yanacak diye korkuyorum vallahi

aynen bende geçen gün çamaşırı 3 kere yıkadım anneme gitmiştik ordada bulaşıkları 3 kere yıkadık çalıştırıyolar ne yapayımm yaaaa benimkiler ben nerdeysem ordalar yatak odasındada makyaj masasınıd evamlı çekip dağıtıyolarkorkuyorum aynayı üstleirne devriecekelr eşime devamlı baskı yapıyorum sabitl şunu diye ama daha yapmadıı

büyüdükçe bazı şeyler dah akolaylıyo evet ama devamlı dikkat istiyolar benimkiler her yere çıkıyolar sonra sıklıklada düşüyolar olsun canlarına bişi olmasında bizde dün sokağa çıktık ordan oraya ordan oraya nasıl koşuyolar görsen dehşet tatlılar anlayacağınnn

off bizde 10.30 da kalktık kociş haftalar sonr ailkd efa evdeydi bu sabah sınav felan yoktu ama sonra okula rkadaşının nikahına gitti bende temizliğe giriştim halı koltuk herşeyi kaldırıdm sildim süpürdüm yerleştiridm acıkmışım dünden kalan yemeği ısıttım yedim yerkende size bakayım deidm çocukları uyuttum şimdi bıcı bıcı yapacağım terleidm kokum gitsin kociş gelince dışarı çıkarız belkii bendne bu kadar şimdilikk görüşürüzzz

iyi geceler hanımlar...bugünde yoğun ama keyifli bir gün geçirdim..sabah hep aynı terane...yaşanıyor...

sonrasında annem ve komşusu kahvaltıya geldi....onlar varken bende duş aldım

sonra annemin arkadaşı ile çıktım evden kuaföre gittim azcık saçlarımı kestirdim...

fön çektirdim kaş bıyık yaptırdım...

sonrada eve geldim hazırlandık çıktık neroya gittim kızların doğumgünü vardı....

çok güzel keyifli geçti ..oradan eve geldim...eşim gelmişti...çocukları uyuttuk biz uyuduk..kalkınca çamaşır doluydu balkon onları topladım....katladım eşimde sağolsun salata yapmış biber kızartmış yoğurtlamış...patates kızarttı sonra ..oturduk ailecek yedik..bulaşık işini hallettim...çay koyduk tam çocuklar koşa koşaa bişi anlatıyolar bize...mutfağa eşim bi gitti bulaşık mak.fişi yanıyor..hemen şartel attı zaten....koşa koşa elektirikci getirdi...o sırada cananla konuştum bizim buraya gelmişler...çaya geleceğiz dediler...geldiler...oturduk çay içtik..güzel geçti

özlemişim kankimi valla ...şincik otururken bakimmm dedimm sizee...

günaydın hatunlar
WOMEN geçmiş olsun Allah korusun valla korkarım elektrik işlerinden
havalar azcık düzeldi diye herkes dışarılarda galiba hadi iyi pazarlaaaaarrrr

günaydınlarrr ....bizde erken kalktık bu sabah yaa bu çocuklar babası yokken uyuyor baba varken erken kalıyolar yaaa.....mecburen kalktık...kahvaltı vs. ancak oturdum...
eşim valizini hazırlıyor....çocuklar camda bağrışıyolar...

bende nette dolanıyroum...hava güzel yaa parka gideceğiz bugün..

hiç sevmiyorum park işini devamlı oraya buraya kaçıyolar uyuz oluyorumm...canımız çıkıyorr valla

merhaba herkese...
makinalarınızın çocuk kilidi yok mu kızlar??şimdiki makinaların hepsinde var hemen hemene..
ya kızlar pandora vardı burda hatırlıyomusunuz benle tek hemşeri olan oydu facede eklemiştik birbirimizi ama facesini kapatmış buralara da gelmez olmuş merak ettim eşiyle problemleri falan vardı hiç buralarda göreniniz oldu mu yada pandora burayı okursan bana bi msj at merak ettim seni...
bende nasıl bi yorgunluk var anlatamam dün gece ece hiç durmadı sürekli ağladı ama bağırarak...neden ağladı çözemedimde...
ruhum daralıyo artık şu yaz gelsin...gelecek hafta komple sağanak yağışlı gösteriyo yine burayı...ekvatora mı gitsek güneş görmek için bilmem...
herkes ii mi??
hepinizi öpüyorum..

:Herkese hayırlı akşamlar...
Bugün süperrrr bir hava vardı istanbulda.Nasıl özlemişiz güneşiOğluşu hazırladığım gibi doğru attaaaaaa gittik.Önce oğlumu dedesine götürdüm şöyle güzelllll bir saçlarını kesti yazmak isterdim ama malesef müsade etmedi yarım yamalak kalktık koltuktan dedemiz ağlamasına kıyamadı

oğluşa ilk şapkasınıda aldık bugün malum artık güneşten korunmak gerekecek.Sonra babamızıda kurstan aldık doğru emirgana lale devri bitmişti ama yinede çok güzeldi yağızı çimlere attım,ağaçlara dokundurttum çocuk şöyle iki yeşillik görsün yaaaPek keyifliydi kuzum ama nasıl hoşuna gitti

WOMEN cananla çaylar içilmiş oh afiyet olsun.
Canancım eşimin c.tesileri 8 e kadar dersi oluyor malesef ben gelemem Size iyi eğlenceler.

WİNSTON bende pandorayla hiiiç karşılaşmadım.Facedende çıkmış diyorsun inşallah sorun yoktur.

iyi aksamlar hanımlar

artvinli sen zaten gelebilirim deseydin ben şaşardımmm zatennnnnnnnnn

cananada didimm gelmez o diyeee hahhahahhaaaaaaaa

canın sağolsun

efendim bu muhteşem havada biz evdeydik..nedense yatmak istedi canımız...kocamın yemek istekleri bitmedi........

çocuklar bütün gün camda balkondaydı...balkon arka tarafa bakıyor demirlikli olduğundan çok rahat köpekler var onlara bayılıyolar...önde çocuklar cama toplanıyor onlarla konuşuyolar....

bizde keyif yaptık kocişle ...h.içi 5 gün gezince arka arkaya yoruldum sanırım....

neyse artvinli hanım emirgan yapmış ohh ne güzel valla yağızada sıhatler olsun cnm

selam hatunlaarrr
acayip sıcak bir izmir günü geçirdik şaşkın oldum ben yaa bi gün yaz bi gün kış
dışarı çıktık biz önce market alışverişi sonra ailecek çimlere yayılmaca amaan valla kızların peşinde koşmaktan bitap düştük beeaa resmen zonkluyo her yerim neymiş gezmişiz hadi bee böyle dinlenmece gezmece mi olurr sırf yorgunluk bu heryere atmaca gibi atlıyolar delülerrr ben de koca totişimle peşlerinde zuhahaaa
şimdi çay içiyom kendime gelmeye çalışıyom öptüümm hepiniziiii

ooo herkes gezmlerde ee hava güzel olunca bizden kaçarmı bizde park sefasındaydık bugün saldık çocukları çayıra özgürce onadılar tabi peşleirnden koşmak epey yordu sonra annemlerde geldi olayı pikniğe çeviridk mabgal felan yaıktık güzle olu vallahiii

evet dünde kankime gece baskını yaptıkkkk vallaha ne yalan söyleyyeim bend eçok özlemişim kankimi doyamadımz zaten cumartesi gidip daha uzun oturacam kahvaltıdan akşam yemeğine kaar hahha

evi çok güzel kankamın bi güzle bi sıcak ki sormayın her köşesi ayrı huzur veriy insanan güzle güle huzurla oturun kankim evinde çok güzel günleriniz geçsin işallahh yeniz evinzideeee

körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olacak ama bende özlemişim sohbetini tlf la konuşuryoruz ama yüzyüze olmanın keyfi bi başka.....

güzel sözlerin ve dileklerin için teşekkür ederim cnm aminn rabbim herkese isteyen herkese nasip etsin ....ev,bebe,araba,para pul

ohh maşallah paşama yarasın inş. kız artvinli kaçırmasana buluşmayı kız, bak benim bursalardan canım çekio...

iyi olmuş evde olmak da ii gel,iyor bazen, özellikle eşine hasretsen evden çıkmak istemiyor insan. ben de balkonumu kapattırmayı düşünüyorum yaza kızları zptedemem demirlere trmanıyorlar. cam balkon yapem diom o da nerden baksan 1000 tl. ama şimdi semn anlaınca balkondaki eğlencelerini daha i istedim sanki.

valla tarihçi ben de aynen öyle düşünüyorum, acaip yorucu dışarısı. yok terledler soy, yok rüzgar çıktı giydir ay uykusu geldi, nesi gezme bunun bee

canom hani bana da haber vercektin giderkene aşşşkkkollllsunnnnn

aminn, iyi yğrekli arkadaşım amin :)

biz de dışarıdaydık bugün baya iyiiydi kızlar, damlanın hırıltıı jhemen hemen geçti ama çağlnın iltihapta lması biraz zaman alacak sanırım ama keyfi yerindeydi bugün maşallah çok hoşuna gittti park, bu arada damla salıncak sırasında kavga etti resmen salıncaktakilerle nasıl bağırıyo beniiim beniiim diye sonra da indiremedik zaten fena cadı olacak bu...

iki gün boyunca gezmiş ve enerjisini boşaltamamış iki kızım daha henüz uyudu...ben sabahın köründen beri ayaktayım...sanırım sonunda bahar geldi....biz dışardayken çok mutluyuz...ama benim canım biraz sıkkın..dün doktor kontrolümüz vardı aşı olduk..berra hala 8 kilo...boyu uzamış ama kilo alımı durmuş..bir damla birşey zaten..doktorumuzda biraz pimpirik araştıralım dedi..kendimi biraz toparlayıp üniversitesi hastanesine götürmeyi düşünüyorum...kızım oldukça sağlıklı ama kilo almıyor boy uzuyor ama en alt sınırdan... bu arda durmadan diş çıkarıyyor ve kesinlikle bir dakikadan fazla bir yerde durmaz sürekli hareket halinde...doktorumuz büyük ihtimalle birşe çıkmaz genetik gibi dedi bilemiyorum..kayınvalidem dün dedi babasıda çok ufak zayıf bir bebekmiş ama şimdi maşallahı var yaniiii...bilemiyorum bakalım...

femalex slm, bişi soryucam; benim kızlar çok soğuk su içtiler malsef ve ertesi gün öksürük ses kısıklığı ve ateşle dr.a gittik. hemde çocuk hastanesine, dr. hafif soğuk algınlığı dedi diş çıkarıyo ondan ateş dedi ve kreval öksürük şurubu spazmo panalgine iburamin ve dolven yazdı. eczanede zaaten iburamin ve dolveni aynı anda veremem karşılamaz dedi, neyse spazmo panalgine de gaz sancısı için die almadım,2 gn kreval kullandık ateş düşmeyince aile hekimime götürdüm boğazlar iltihaplanmış antibiyotik verdi ve ateş düştü neyseki ama kreval öksüürüğü keser dedi broconil die bi şurupl muconex b-verdi. am geç kalmış olmalıyız ki mlesef o kşm ciğerlere indi hırıltılar bşladı. evde pulmicort ve ventolini buhar makinasıyla 6 saatte bir verdim ama 2 gün sonunda çağlanın ciğerlerinden fışırtılr gelmeye başladı hemen çocuk dr.uma götürdüm meğer ciğerler iltihaplanmaaya başlamış. benim anlamadığım şu canım ya neden bu kadr ilerledi bu soğuk algınlığı yani kreval kullandığım için öksüremedi ve ciğerlere mi indi? yanşi her öksürük de balgam sökücü m kullanmalıyız. bu çocuk hastanesindeki dr. neden böyle alakasız ilaçlar yazdı. reprezantlar mı saın aldı yani benim kuzularımın sağlığını, bu kadar ucuz mu yoksa ben mi hata yaptım..

öncelikle geçmiş olsun canım...ilk olarak şunu söyleyeyim sen hata falan yamamaışsın her anne gibi hassas davranıp yavrunu doktora götürmüşsün..yanılmıyorsam ilk gittiğin doktor ya yaşlıca biri. yada yani dilim varmıyor söylemeye gerçekten doktormu acaba ..alakasız ilaçları bir arada yazmış,iburamin ve dolvenin içeriği aynı..iki aynı içerkli ilacı normal bir doktor reçete etmez...spazmo panalgin bu durum için çok alakasıziçinde barbütürat var..çocuk sadece öksürüyorken bu kadar ilaç yazmak çok saçma..benimkiler pek hasta olmaz ama olsada asla öksürük şurubu vermem sadece asist verip balgamı yumuşatırım oda öksürerek atar...çünkü öksürük bir reflekstir şurupla bu reflexi kesersen tüm balgam içeride kalır..ama sanırım senin kızların biraz allerjik bir durumu var ve malesef böyle durumlarda bronşite çok hızlı ilerler...sana tavsiyem ilk gittiğin doktora bir daha gitme...umarım yavrun iyileşmiştir...çok zor bunları zapetmek çok zor çabuk terliyorlar...ama Allaha şükür benimkiler biraz dirençli bu kış sadece bir kere hasta oldular...bunuda eşimin doktor olmasına bağlıyorum çünkü hergün bize hastaneden taze ,dirençli hastane mikrobu taşıyor eeee doğal bağışıklı kazanıyoruz...

günaydın,topiği yine ben açtım.uykusuzum,yorgunum,hastayım.yani mağdurumda mağdurummmmm

iki gün Sivastaydık,önce mevlid okundu,yemekler dağıtıldı.çok kalabalıktı,adım atacak yer yoktu.bütün dayılarım,teyzelerim falan ordaydı.hepsiyle hasret gidirdik,bazısı bebişleri ilk defa gördü.sonra mezarlığa gittik.dedemin mezarını görene kadar hiç ağlamamıştım ama o anda hayatımda ilk defa gücümün yettiğince dede diye bağırarak ağladım.toprağına elimi sürdüm,kokladım.sanki dedeme sarıldım...o kadar ağlamışımki sesim kısıldı,boğazım acıyor şimdi.hasta olacağım sanırım.pazar günüde perdeleri yıkadım ama storları yıkıyamadım hava yağmurluydu kurumazlar.çarşambada onları halledicem.bugünde halıları yıkamaya vericem.hafta sonuda temezlikçi alıcam ve bitecek..gelecek haftayada misafirlerim var.yazın evlenecek kaynımla nişanlısı gelecekler.yeni eltimi ilk kez göreceğim bakalım beğenecek miyim

Canan ve Birsen ne güzel buluşmuşsunuz,Allah dostluğunuzu bozmasın hiç.

Artvinli bak yine emirgan falan valla çatlıycammmm.iyi yapmışsınız canım,gezdir paşamı.

Kevser geçmiş olsun canım.

Winston pandora kimdi tam hatırlayamadım ben?

Alminaaa hapisten çıkmışsın,hoşgeldin

kızlar faceye resimlerimisi attım,nasıl büyümüş me şehzadelerim:)..isim yazılı ve soy ağacı badilerimizi nasıl buldunuz?kızlarrr 4 gün sonra yani cuma günü bizim doğum günümüzzzzzzz...veee Deniz dün ilk adımlarını attı

teşekkür ederim cnm, ilk götürdüğüm dr. çocuk hastanesi aciliyi ppazar gün olduğu için acele ettim bi gün daha beklemiim de ilerlemesin daha çok dedim aklım sıra...neyse

kızlar,bakın benim kikirdeklerime...:)
Bize neşe veriyorlar,izleyen sizlere de neşe versinler...:)

Dailymotion - M2U00230 - Kadınca Kanalı

şunları cevaplıyım yazayım hemen izliycem yoksa bi daha yazmıyorum kalıyor da kalıyor.. bak telefon çaldı yine

tekrar başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun ağlaman iyi olmuş atmışsın içinden

ben resme baktım ama tişörtünüzü incelemedimya sou ağacımı var üstündeeee????

kevsercim esasında cumartesi günü giidyorum o gün elimde büyük paket vardı çocuklara doğumgünü hediyesi onu bırraktım hemde tesadüf oldu forumdayken karar verdim yani gitmeye planlı değildi ama cumartesi planlı giidyorum müsiat olduğunda ara beni

kızlara geçmiş olsun canım ya yazın hastalıktan kurtulurlar işallahhh

kime yaazacaktım daha yawww?

kızlar sabah devrimin eli yandı ben yemeklerini mutafak tezgahının üstünde yediriyorum çünkü yerde yediridğimde hem döküyoalr yere hemde kaçıyolar orda kaçamıyolar eşşek oğlum hazırladığım kahvaltıyı yemedi piskürttü ağzındna bende canı onu yemek istemiyo diye çorba ısıttım çorbayı ocaktan alıp kase doldurmak için arkamı döndümki devrim ocağın ızgarasını tutmuş eli yandı ya çok morelim bozudlu soğuk torbam var şu mavi jel oluyo ya içinde tut bunu diyorum onada cıss demeye başladı suya fekan tuttum ama nafile hemen sağlık ocağına götürüdm gidene kadar su toplamış zaten onalrı jiletle patlattılar sarı suyla sildiler merhemi elinde tutmaz sar dedim yanık sarılmaz deid biliyorum ama yapacak bişey yok dedim elini heryere sürüyo sürüdkçe acıyo ayrıca mikropta kapar ayrıca merhemide heryere sürer bi faydasını göremez neyse hafiften sarayım havaalsın dedi sardı arkasını döndü devrim çekti attı sargıyı sonrasında heryerini sardı hemşire bende acz den aldım gazlı bez felan gündüz sararım gece açarım artk ne yapayım

CANANcım çook geçmiş olsun yaa daha neler gelcek başımıza bunların kudurukluklarından kimbilir Allah beterinden korusun kıyamam kuzuyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…