sıkma canını canım ya artık çok hareketliler kilo almıyolar zaten benim oğluş çok kilo alıyordu şimdi hareketlenince onun da durdu boyu uzuyor ama.inşallah bir sorun yoktur.dişlerde çok etkiliyor .bir de benim yeğenim 2 yaşında 1 yaşından 2 yaşına kadar 200 gr almışiki gün boyunca gezmiş ve enerjisini boşaltamamış iki kızım daha henüz uyudu...ben sabahın köründen beri ayaktayım...sanırım sonunda bahar geldi....biz dışardayken çok mutluyuz...ama benim canım biraz sıkkın..dün doktor kontrolümüz vardı aşı olduk..berra hala 8 kilo...boyu uzamış ama kilo alımı durmuş..bir damla birşey zaten..doktorumuzda biraz pimpirik araştıralım dedi..kendimi biraz toparlayıp üniversitesi hastanesine götürmeyi düşünüyorum...kızım oldukça sağlıklı ama kilo almıyor boy uzuyor ama en alt sınırdan... bu arda durmadan diş çıkarıyyor ve kesinlikle bir dakikadan fazla bir yerde durmaz sürekli hareket halinde...doktorumuz büyük ihtimalle birşe çıkmaz genetik gibi dedi bilemiyorum..kayınvalidem dün dedi babasıda çok ufak zayıf bir bebekmiş ama şimdi maşallahı var yaniiii...bilemiyorum bakalım...
tekrar başın sağolsun dilekcim allah rahmet eylesingünaydın,topiği yine ben açtım.uykusuzum,yorgunum,hastayım.yani mağdurumda mağdurummmmm
iki gün Sivastaydık,önce mevlid okundu,yemekler dağıtıldı.çok kalabalıktı,adım atacak yer yoktu.bütün dayılarım,teyzelerim falan ordaydı.hepsiyle hasret gidirdik,bazısı bebişleri ilk defa gördü.sonra mezarlığa gittik.dedemin mezarını görene kadar hiç ağlamamıştım ama o anda hayatımda ilk defa gücümün yettiğince dede diye bağırarak ağladım.toprağına elimi sürdüm,kokladım.sanki dedeme sarıldım...o kadar ağlamışımki sesim kısıldı,boğazım acıyor şimdi.hasta olacağım sanırım.pazar günüde perdeleri yıkadım ama storları yıkıyamadım hava yağmurluydu kurumazlar.çarşambada onları halledicem.bugünde halıları yıkamaya vericem.hafta sonuda temezlikçi alıcam ve bitecek..gelecek haftayada misafirlerim var.yazın evlenecek kaynımla nişanlısı gelecekler.yeni eltimi ilk kez göreceğim bakalım beğenecek miyim
Canan ve Birsen ne güzel buluşmuşsunuz,Allah dostluğunuzu bozmasın hiç.
Artvinli bak yine emirgan falan valla çatlıycammmm.iyi yapmışsınız canım,gezdir paşamı.
Kevser geçmiş olsun canım.
Winston pandora kimdi tam hatırlayamadım ben?
Alminaaa hapisten çıkmışsın,hoşgeldin
kızlar faceye resimlerimisi attım,nasıl büyümüş me şehzadelerim:)..isim yazılı ve soy ağacı badilerimizi nasıl buldunuz?kızlarrr 4 gün sonra yani cuma günü bizim doğum günümüzzzzzzz...veee Deniz dün ilk adımlarını attı
günaydınnnn...yazılarım maviş maviş çıkıyor ya,neden acaba?
Kevser,Ayşe sağolun kızlar.
Ayşecim bende Umut'u merak ediyordum,nasıl durumu?yaşıtlarını yakalayabildi mi?biraz anlatsana..Özge'ye de Maaşallah.
Burcucum öyle yürüme diyemeyiz ama adımlıyor.sağol canım.
Canancım Devrime geçmiş olsun,kıyamam onaaaaa..bodyleri faceden msj attım canım.
kilo konusu olmuş.bir ara bende çok takmıştım buna,ağladığım günler olmuştu ama takmıyorum artık.Deniz hala 8 kilo,2 gün sonra doğum günleri var ama hala 8 kilo.boyu 75 cm di en son.Kağan 10 kilo o 2 cm daha uzundu.sağlıkları yerinde olsunda napalım zayıf olsunlar.bende 2 kilo doğmuşum ama şimdi zayıf falan değilim
DENEYİMLİ ANNELER,ARTIK BEBİŞLERE ÇİLEK VEREBİLİR MİYİM SİZCE?İKİ KERE VERDİM ÇOK SEVDİLER,1 yaşına girmek üzereler.bal ve çilek versem zararı olur mu acaba????
ben yaşlarında verdim çileği canım bişey olmadı balı da kahvaltılarına 1 tatlı kaşığı koyuyorum.bizim alerjimiz tavuk.günaydınnnn...yazılarım maviş maviş çıkıyor ya,neden acaba?
Kevser,Ayşe sağolun kızlar.
Ayşecim bende Umut'u merak ediyordum,nasıl durumu?yaşıtlarını yakalayabildi mi?biraz anlatsana..Özge'ye de Maaşallah.
Burcucum öyle yürüme diyemeyiz ama adımlıyor.sağol canım.
Canancım Devrime geçmiş olsun,kıyamam onaaaaa..bodyleri faceden msj attım canım.
kilo konusu olmuş.bir ara bende çok takmıştım buna,ağladığım günler olmuştu ama takmıyorum artık.Deniz hala 8 kilo,2 gün sonra doğum günleri var ama hala 8 kilo.boyu 75 cm di en son.Kağan 10 kilo o 2 cm daha uzundu.sağlıkları yerinde olsunda napalım zayıf olsunlar.bende 2 kilo doğmuşum ama şimdi zayıf falan değilim
DENEYİMLİ ANNELER,ARTIK BEBİŞLERE ÇİLEK VEREBİLİR MİYİM SİZCE?İKİ KERE VERDİM ÇOK SEVDİLER,1 yaşına girmek üzereler.bal ve çilek versem zararı olur mu acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?