İkiz Anneleri Geyik Paneli

merhabalar ben geldim..dün çok yorgundum yaaaa.....
alişin parmağının dolamasını akıttılar ...şimdi rahat...

bugünde sabah kahvaltı yaptık..sonra duş aldım...direk spora gittim...oradan geldim hemen anneme
çocukları hazırladım...annemle bende bu gece rüyamızda ananemi görmüşüz ona gidelim dedik..koşa koşa gittik ama saat 3 de oradaydık ....oturduk bişiler yedik...ilkindiden sonrada kalktık geldik...eve gittim ...biberon aldım .anneme geldim..bu gece burada kalacağım ...cuma günü arkadaşlarım gelecek..bende yarın kahvaltıdan sonra eve gidip camlarımı sileceğim...evi silip süpüreceğim...
geceside hazırlıklarama başlarım..

arkadaşlara

böğrek açacağım
kurabiye
pudingli pasta
makarna saltası yada patates salatası
poğça

yeter heralde...kurabiyeyi ve böğreği geceden yapacağım...
sabahtan poğcayı yaparım...salatayı hazırlarım...

benden böle kızlar bugünde pek kimse gelmdi

caysell kız sen o spor kompleksine yakınmısın cnm ...ben bugün sultançifliğine gittim ikiz pusetimle..bizim buradan direk durağa geçiyorum asansörle geçiyorum ..engelli kapısından yan geçiyorum....siizn oradaki durakta eğer merdiven yoksa yada engelli asansörü varsa gelebilrimm rahat

herkese selamlar...arkadaşlar hepinize teşekkür ederim biraz daha içim rahatladı demekki sadece benim kızım zayıf değilmiş...aslında benim takıldığım zayıflığı değil sağlığı yerinde olduktan sonra hiç önemli değil ama doktorumuzda önemsediği için daha fazla kafama taktım...belki tek bebek olsa insanın gözüne okadar batmaz ama ikiz olunca bakıyorum ikisinide ben büyütüyorum...yemeklerini özenerek hergün taze yapıyorum...biri herşeye mama diye atlıyor öbürkü ağzını kapatıyor açtırana kadar kırk takla atıyoruz...diğr kızım 10.5 kilo civarı....ben yesin diye uğraşıyorum bazen sinirimden ağlıyorum sonra bakıyorum o babasının kucağında benim yedirmeye çalıştığım yemeği birgüzel yiyor...anlamıyorum bana gıcığı var herhalde...ama yemeyen çocukla uğraşmak gerçekten zor...neyse sağlık olsunda gerisi önemli değil...

FİRDOS canım başın sağolsun...dedenin mekanı cennet olsun,Allah taksiratını affetsin...bende anneaneme çok düşkündüm,arkadaşım,sırdaşım,herşeyimdi benim..üniversite 3 bitirdiğim sene yaz tatilinde kaybettik ve biz o sırada tatildeydik..o yolu nasıl geldik hala aklım almıyor..günlerce ağlamıştım...ben onu annem gibi severdim çünkü beni nerdeyse o büyüttü diyebilirim..şimdi bile bunları yazarken gözlerim doldu...rabbim hepsinin mekanını cennet eylesin...

CANAN ve WOMEN sizede çok geçmiş olsun..women canım nasıl dolama olmuş çocuğun parmağı...acaba tırnak mı yiyor kafama takıldı..yani dolama öyle kendiliğinden kolayca olmazda ondan merak ettim..canancım benim en korktuğum kaza yanıktır..tıpta bir söz vardır yanığın tedavisi yanmamaktır diye..bide çocuk söz konusu olunca daha zor...biz akşam onlar ortalıktayken çay bile içemiyoruz.misafirim gelirse kibarca herkesi masaya alıyorum orda içiyorlar...çünkü elimizdeki bardaklara saldırıyorlar sehpa koysam devririler..biz eşimle büyük fincanlara koyup yerde arkamıza saklayarak içiyoruz..ama ne kadar önlem alırsan al olacak oldumu oluyor..çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşir kuzucuk...
başka atlıdıklarım varsa kusura bakmasınlar..kafam çok dağınık ancak bunlar kalmış aklımda...

aaa nerede bu millet yaaa durun daha yaz gelecek öyle kaybolun

ben çok fena yorgunum ......gece annemde kaldım kahvaltıdan sonrada eve gittim saat 12 gibi

ilk önce oturma odamı ve mutfağımın camını sildim...mutfak tülünü yıkadım...kanepemi sildim

halımı sildim..heryeri sildim süpürdüm..yoıllukları kaldırdım silkeledim..mutfak antreyi yerlere çamaşır suyu dökerek sildim..çocuk odası ,yatak odası banyo tuvalet derken...öldüm yaaaaaaaaaaa

anneme geldim azcık uzandım..bi bakem didim...

felamex cnm bilmiyorumki tırnak vs. yemiyor..kuzum ben yanlışmı kestim diyeceğim ama derin kesmem
bilmiyorum yaniii inş. tekrarlamaz

Tam bir yıl önce bugün...iğrenç bir ambulans yolculuğu,soğuk ,yağmurlu bir Ankara sabahı,dünyaya 2 ay erken gelmek isteyen iki yaramaz ve 'üçüde yaşamaz,belki anneyi kurtarabiliriz' diyen profesörler..bir bedende atan üç kalp..Allah'ım mucizelerle dolu ve o mucizelerden ikisi de sizsiniz yavrularım..Doğum Gününüz-Günümüz Kutlu Olsun..SİZİ ÇOK SEVİYORUM

o bedende atan üç kalbin ikisi şimdi iki koca adamın yüreği oldu ve diğeri aslan parçalarının gözlerine bakan annelerinde, iyi doğmuşsunuz iyiki varsınız annelerinin kıymetlileri, bir ömür boyu bahtınız açık olsun.. SAĞLIKLI, YAŞAM DOLU YAŞLARA, NİCE MUTLU YILLARA..

Doğum Gününüz Kutlu olsun sağlıkla mutlulukla nice mutlu yıllara

doğumgününüz kutlu olsun canım Allah nazarlardan korusun kuzucukları hep gülsünler hep mutlu olsunlar inşallah

çok duygulandım mesajını okurken aynı şeyleri yaşadım ben de üçüzdü doğumdan 1 hafta öncesi birini kaybettim.allah iki yavruma uzun versin.

inş bizde doğum günümüzü kutlarız eylül 11 bizim.

doğum gününüz kutlu olsun yavrularının allah daha nice nice doğum günlerini göstersin size kokladım onları.

herkes kayıplarda geneeeee

tarihç, aramızd akalısn bende arada ezeli görüyorum rüyamda kötü emelelrime alet ederken bayılıyorum adama yaaa bana çok yakışıklı geliyoo

famalexcim bizde çaydanlık salona hiç gelmez deseme yeridir siz gibi fincanda içiyoruz mis gelirsede dediğn gibi sofrada kontrollü içiliyo çaydan yanamdı zaten yaaa ocakta yandııı iyileşmeye başladı şükürrr

birsen geldimi sonunda misafirleirn yarında ben geliyom anacım bana neler yapıyon bakayımmmm

firdozsum ne müthiş bir duygu değilmi yaaaaa profosorler halt etmi allahıma şükür üçünüzde hayatta ve sapasağlamsınızzzz bundan sonraki günlerinizde mutluluğunuz gün be gün katlansınnnnn iyiki doğdunuzzzz minik şehzadelerrrr

arkadaşlar çok çok sağolun.Allah hepimizin yavrularına sağlıklı ömürler versin İnşallah..

Son düzenleme:
Hayırlı geceler
Geçmişe bakmadan yazayım yağız heran uyanabilir.....

Şu iki gün tatil ne iyi geldi anlatamam.Eşim sabah 6 ya kadar deliksiz uyuttu beni saolsun.Ah nasıl uykumu aldım iki gün süper oldu.Gece 11 lere kadar dışardaydık,dolaşmadık yer bırakmadık.
Dün önce ufak bir piknik yaptık,sahile indik hava pek güzel olmasada idare ederdi.
Bugünde cevahirdeydik yağız paşaya yazlık şortlar aldık,daha giydirmeme izin vermedi sıpa ama deniycem bakalım olacakmı.Ahhh ahh önceleri kendim için alışveriş yapardım şimdi hiç girmiyorum bile direk çocuk mağazalarıBirde oyuncak aldık paşaya pek sevdi peşinde dolandı durdu:
Epeydir istediğimiz tv.ünütesi vardı onuda aldık bugün tek eksik koltukları değiştirmek kaldı:78:
Bugün biz cevahirdeyken babamda yanımıza geliyordu,polis arkadaşı bu aralar gitmeyin oraya demiş aklınızda olsun kızlar

kız artvinli hiç bi gezmeden kalmıyon haaa ohh sefan olsun anacım bizde prş pikniğe gidecektik herşeyi arabaya yerleştirdik yağmur başladı çatıda mangal yaptık bizde bende o ara gittim permamı yaptırdım çok kıvırcık istemedim doğal dursun dedim eltim felan beğenmedi çok düz olmuş permalı gibi durmuyo sanki taramamşışsın öyle duruyo dedi tabi jölesiz felan olunca yarın yapıcam saçlarımı resim çekip eklerim

bak sana son çağrı gel yarın benimde eşim yok çnakkaleye giidyolar sabah erkenden devrim benimle sadece atlıycaz taksiğye gidecez kap gel yağıız gğdelim hem neroyada gidicez çok yakınmış gerisini sne bilirisn ne diyeyimmm canımm

ya kapalı yerler herzaman riskli aslına bakarsan yaa hele istanbypdaysan terör olaylarına herzaman gebe bi yer buralar ben otobüste giderken bazen acaba yanımdaki canlı bomba olabilirmi diye şüpheleniyorum düşün :))))

selamlar; bu hafta hiç uğrayamadım çok yoğun geçti gezmelerden.Umarım herkes iyidir.Bu akşamda görümcelerdeyiz yemeğe vakit bulmuşken bir bakem dedim
Firdos canım nice mutlu yıllara çocuklarınla beraber güzel bir ömür dilerim.
Women canım bütün duraklarda engellei geçişi varken birtek bizim durak ve sağmacılarda geçiş yok.Ama ben bir durak önce yani metriste iniyorum çok yakın oluyor kestirme yollardan.Kuzum al bir gün gel alişle ömeri bizim burda görmüşsundür yeni bir park yapıldı muhteşem olmuş oynatırız minikleri beraber

alooooooooooooooo millet nerdesiniz yahuu tatil aldı götürdü hepinizi galiba
kuzularım yine ateşli kızlar yaaa akşam 38.8 i gördük sabah fitil attım artık.üşütme mi,sıcak çarpması mı anlamadım iştah yine zayıfladı,neşeleri kaçtı ooff yaaa daha yeni kalkmıştık hastalıktan bu havalar kuzuları mahvetti valla

TARİHÇİ çok geçmiş olsun.Bu havalar çok fena,tam güneş açtı diyoruz hooop rüzgar çıkıyor,terliyorlar vs.ne kadar dikkat etsekte yine hasta oluyorlar.
Yağızında 1 aydır geçmeyen burun akıntısı var gecede tıkanıyor,iki gündürde azda olsa öksürük başladı.Bugün dr.götürdüm hemen alerjik dedi geniz akıntısı varmış.Neyseki öksürük ciddi değilmiş.

CANAN davetini geç okusamda tekrar saolasın canım.Nasıl geçti bakalım,hani fotolar bekliyoruz
Gelmeyi çok istedim ama söylediğim gibi Birde iki gün misafirlerim vardı.Kısmet inşallah başka sefer beraber gideriz....

Bana gelince yağız paşayı dr.götürdüm ciddi birşeyi yok şükür.Azcukta turladık dışarda pek mutlu oluyor sokaktayken bır bır konuşması bitmiyor
Artık çok hareketli oldu bütün gün hem kendine hemde eve çok zarar veriyor.Düşüyor,atıyor kırıyor her yaramazlık var yani.Banyosunu yaptırdım uyuttum sıpayı,bakalım kaç dk.uyuyacak.
Canan geçen sene yağıza getirdiğin şortlar geçti elime tam oldu sıpaya artık havalr ısınsada giysek şortlarımızı yaaa.

Valla Artvinlicim,çok haklısın..İyice ısınsa da havalar sıpalara şort,tişort giydirebilsek gönül rahatlığıyla....

ARTVİNLİ sağol canım size de çok geçmiş olsun valla İzmir yanıyo bikaç gündür noluyo anlamadık daha geçen hafta yorgan örtünürken bu hafta şortlarla yatıyoz bu ne yaa kızlar da ani sıcaktan etkilendiler herhalde kuzucuklarım ayak uyduramıyo hızlı geçişlere kıyamam yaaa bütün kuzucuklar Allah'a emanet

Havalar düzelince forum terkedildi galiba.Herkez kuzuları alıp gezmelere çıkıyor sanırım.Bende bugun hazırlandım kızlarımla ama arabamızın kilidini biri bozmuş geri çıktık eve şimdi evde pinekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…