Tam bir yıl önce bugün...iğrenç bir ambulans yolculuğu,soğuk ,yağmurlu bir Ankara sabahı,dünyaya 2 ay erken gelmek isteyen iki yaramaz ve 'üçüde yaşamaz,belki anneyi kurtarabiliriz' diyen profesörler..bir bedende atan üç kalp..Allah'ım mucizelerle dolu ve o mucizelerden ikisi de sizsiniz yavrularım..Doğum Gününüz-Günümüz Kutlu Olsun..SİZİ ÇOK SEVİYORUM
Doğum Gününüz Kutlu olsun sağlıkla mutlulukla nice mutlu yıllaraTam bir yıl önce bugün...iğrenç bir ambulans yolculuğu,soğuk ,yağmurlu bir Ankara sabahı,dünyaya 2 ay erken gelmek isteyen iki yaramaz ve 'üçüde yaşamaz,belki anneyi kurtarabiliriz' diyen profesörler..bir bedende atan üç kalp..Allah'ım mucizelerle dolu ve o mucizelerden ikisi de sizsiniz yavrularım..Doğum Gününüz-Günümüz Kutlu Olsun..SİZİ ÇOK SEVİYORUM
Tam bir yıl önce bugün...iğrenç bir ambulans yolculuğu,soğuk ,yağmurlu bir Ankara sabahı,dünyaya 2 ay erken gelmek isteyen iki yaramaz ve 'üçüde yaşamaz,belki anneyi kurtarabiliriz' diyen profesörler..bir bedende atan üç kalp..Allah'ım mucizelerle dolu ve o mucizelerden ikisi de sizsiniz yavrularım..Doğum Gününüz-Günümüz Kutlu Olsun..SİZİ ÇOK SEVİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?