nerdesiniz bakayım .o bar senin bu bar benim gezdiniz demiiiiiiiiiii ayılamadınız .
topik sahibi ayılın lütfen .bekleniyorsunuz.:80:
- p.tesi...yeşil mercimek yemeği ,salata,makarna
- salı......yeşil mercimek yemeği ,salata,makarna
- çarşamba..karnıbahar,salataa
- perşembe..kurufasulye pilav,salata
- cuma...patates ,köfte,makarna
canan senin ikizin mi var canım yanlış mı anladım...
süper valla ben ne hızlı yapılıyosa ondan yapıyorum ama benim cocuklarımda masada yemek yemeyi cok seviyo yaaa
bende o günleri görsem keşke medineciğim masada bebelerle yesek yemeğimizi
birsen diyorumki yeni bir topik açsak bugün ne pişirsem diye hem yardımlaşırız hem düşünmekten kurtuluruz tarif falan veririz birbirimize pratik olanlardan nasıl olur?
?????????????????????????????
womenloveee
neydiyon looooooooooooo
bende o günleri görsem keşke medineciğim masada bebelerle yesek yemeğimizi
birsen diyorumki yeni bir topik açsak bugün ne pişirsem diye hem yardımlaşırız hem düşünmekten kurtuluruz tarif falan veririz birbirimize pratik olanlardan nasıl olur?
?????????????????????????????
womenloveee
neydiyon looooooooooooo
yüzeye çık yavrum ne işin var derinlerde??? kafanmı bozukkkkcnm göreceksiniz o günlerii....ben ilk sene misafir felan hiçç almadım evime ..geçecek cnm
cnm açalımda tuaf olmazmı ikizler topiğnde yemek topiği
sormaaa çokkk derinlerdeyimm
canım oturuyolar ben masada değilde yerde yemeye basladım cünkü yerde onlarada az da olsa bişiler veriyorum ..
Rabbim gösterir inş..
Özür dilerim yanlış okumusum hiç iyi değilim 5 te yattım sıplara uyutmadı..
hala uyyamıyorum oglanı annemde bırakttım sabah erkenden gidicem..
İyi geceler kızlar
yüzeye çık yavrum ne işin var derinlerde??? kafanmı bozukkkk
anladım canımmm eşin ilg,lenmiyomu dinlen birazzz
size bakarken arsalın ıh ıh sesi geliyordu bir döndüm salıncakta yok bir bağırdım korktum ayaklık yerine kadar kaymış battaniyenin altında kalmış saniyelik tam düşerken yakaladım aldım kucağıma sarıldım ne yaptın sen diyorum gülüyor şebek artık kendi yanına dönüyor kayıyor yer değiştirebiliyor birdaha kemersiz yatırmayayım çok hareketli ne yapacağım bu oğlanla bilmiyorum
aman dün dedim cocuk aglıyo falan ben o arada nasıl uyyım aslında cok ilğili fakat beceriksz
size bakarken arsalın ıh ıh sesi geliyordu bir döndüm salıncakta yok bir bağırdım korktum ayaklık yerine kadar kaymış battaniyenin altında kalmış saniyelik tam düşerken yakaladım aldım kucağıma sarıldım ne yaptın sen diyorum gülüyor şebek artık kendi yanına dönüyor kayıyor yer değiştirebiliyor birdaha kemersiz yatırmayayım çok hareketli ne yapacağım bu oğlanla bilmiyorum
o beceriksizlik erkekleirn doğasında var atlım sneinkne has değilllll
womenlove kocam bana aldı diye kıskandınmı kızzzz
bak söyleidm şimdi üzülmeisn onada alırım bi demet diyo ama yanlış anlaşılır diyo o yüzden sana burdan onun adına şunu gönderiyorummm
bua bende sana
Burcucum okadar hareketlendilermi ya.
Amanzor zamanlar başlıypr artık......
Bizim sıpada yuvarlanarak emekliyor yaw.Normalmi bilmiyorum.Yuvarlana yuvarlana odayı turluyor
Aman bize yılbaşı gelmiş neyimize,evde misafir vardı hemde başkumandan.
Ben erkenden uyudum 10,30 eşimle babası girdi başbaşa yeni yıla(ne romantik ama dimi)
Kızlar çok kalamıycam,eşim yağızı uyutana kadar burdayım.Ders çalışacakmışda:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?