İkiz Anneleri Geyik Paneli

nerdesiniz bakayım .o bar senin bu bar benim gezdiniz demiiiiiiiiiii ayılamadınız .

topik sahibi ayılın lütfen .bekleniyorsunuz.:80:

bu akşammmmm......
bütün meyhaneleriiiiiiiiiiiii
doşatımm mmmmmmmm
isssssstannnnnnbulllllllldaaaaaaaaaaaaaaaaa....................

zuhhaha anca ayıldım kızım ben bira fıçısına düşmüştüm hahahaah biz yeni yılaçocuklarımı öperek hoplatarak zıplatarak 10 dan geriye doğru sayarak gayet neşeli giri,dk vallaha umarım tüm yıl neşeli
geçerrrrr

güne neşeli başlamıştım zati kocamla sevgi slei yaptık sabah
okuldan geldi elinde bir buket gül görürr görmrz dibimdin düştü zaten bi bukette nergis koydurmuş içine çok severimde
bide şu sihirli kupalardan varya sıcak bişi koyunca içinden resim çıkıyo bi tarafına ikimizin diğer tarafınada 2 çocuğumun resmini koymuş üstünede yılın en iyi annesi yazdırmış çok mutlu oldum vallaha 1 ocak sabahıda seni sveiyorumlarla öpücüklerle uyandım ohhhh değmeyin keyfime vallaha sonra kocişi uyuttum ben çocuklara baktım kahvaltıdan sonra çocuklarıda uyuttum kocişin koynuna geri girdim sonra kalktık bizde kahvaltımızı yaptık tabi saat 1 olmuştu patates kızarttım biber kızarttım
bugünde ben yattım kociş baktı bebelere saat 1 eçeyrek vardı vallaha ay nasıl uykumu almışımmm süpe roldu
ama akşama kadar temizlik yaptım belim kopuyo vallaha
banyoyuda çamaşır suyuyla yıkaıdğım için hala ehirlenme noktasındayımmm
ölmedne son yazımı yazayım deidm hahahaha
,

1. p.tesi...yeşil mercimek yemeği ,salata,makarna
  2. salı......yeşil mercimek yemeği ,salata,makarna
  3. çarşamba..karnıbahar,salataa
  4. perşembe..kurufasulye pilav,salata
  5. cuma...patates ,köfte,makarna

süper valla ben ne hızlı yapılıyosa ondan yapıyorum ama benim cocuklarımda masada yemek yemeyi cok seviyo yaaa

bende o günleri görsem keşke medineciğim masada bebelerle yesek yemeğimizi
birsen diyorumki yeni bir topik açsak bugün ne pişirsem diye hem yardımlaşırız hem düşünmekten kurtuluruz tarif falan veririz birbirimize pratik olanlardan nasıl olur?

süper valla ben ne hızlı yapılıyosa ondan yapıyorum ama benim cocuklarımda masada yemek yemeyi cok seviyo yaaa

valla cnm benim çocuklar artık hep bizle yediklerinden mecburen yemek pişiyor ,eşimde yemek yemeği sever ...mesela yeşilmercimeği ben bugün pişirdim...
köfteleride kıyma alınca bir kısmı ile yapar buzlğa koyarım nohut ,kuru baklagilleri önceden haşlarım buzluğa atarım...eee sebzeleri taze taze artıkın....

cnm göreceksiniz o günlerii....ben ilk sene misafir felan hiçç almadım evime ..geçecek cnm

cnm açalımda tuaf olmazmı ikizler topiğnde yemek topiği

?????????????????????????????

womenloveee
neydiyon looooooooooooo

sormaaa çokkk derinlerdeyimm

canım oturuyolar ben masada değilde yerde yemeye basladım cünkü yerde onlarada az da olsa bişiler veriyorum ..
Rabbim gösterir inş..

?????????????????????????????

womenloveee
neydiyon looooooooooooo

Özür dilerim yanlış okumusum hiç iyi değilim 5 te yattım sıplara uyutmadı..
hala uyyamıyorum oglanı annemde bırakttım sabah erkenden gidicem..

cnm göreceksiniz o günlerii....ben ilk sene misafir felan hiçç almadım evime ..geçecek cnm

cnm açalımda tuaf olmazmı ikizler topiğnde yemek topiği

sormaaa çokkk derinlerdeyimm
yüzeye çık yavrum ne işin var derinlerde??? kafanmı bozukkkk

anladım canımmm eşin ilg,lenmiyomu dinlen birazzz

size bakarken arsalın ıh ıh sesi geliyordu bir döndüm salıncakta yok bir bağırdım korktum ayaklık yerine kadar kaymış battaniyenin altında kalmış saniyelik tam düşerken yakaladım aldım kucağıma sarıldım ne yaptın sen diyorum gülüyor şebek artık kendi yanına dönüyor kayıyor yer değiştirebiliyor birdaha kemersiz yatırmayayım çok hareketli ne yapacağım bu oğlanla bilmiyorum

tatşş iyigeceler cnm

canomm kafam bozuk değill,kocişle tv seyrederken yaşarı dinledik
bu şarkısını Sana yine muhtacım
Gel benim baştacım yar
Bana yine sen lazımsın
Gel benim sultanım yar

dedimki romatik değilsin yazamıyorsun bak ne güzel şarkılar bir demet çiçeğin kartına bunudamı yazamıyorsun...bunadamı kafan basmıyor dedim...

haklısın geçen kendimi tarttımda dedi..bayadır odun olmuşum ama bana 1 seneeeeeeeee ver dedi yaa
1 seneeeeee
bu adamlar kontör kartı gibi kazıdım odun çıktı...........

bende eski aşklarıma gömüldüm
benden selam söyleyin bütün aşklarımaaaaaaaaaa

ne yapacan bakacannnnnnn hahaha takiii evlenene kadarrr

çokkkk iç açtımm ama dimii

aman dün dedim cocuk aglıyo falan ben o arada nasıl uyyım aslında cok ilğili fakat beceriksz

o beceriksizlik erkekleirn doğasında var atlım sneinkne has değilllll

womenlove kocam bana aldı diye kıskandınmı kızzzz
bak söyleidm şimdi üzülmeisn onada alırım bi demet diyo ama yanlış anlaşılır diyo o yüzden sana burdan onun adına şunu gönderiyorummm

bua bende sana

Burcucum okadar hareketlendilermi ya.
Aman zor zamanlar başlıypr artık......
Bizim sıpada yuvarlanarak emekliyor yaw.Normalmi bilmiyorum.Yuvarlana yuvarlana odayı turluyor

Aman bize yılbaşı gelmiş neyimize,evde misafir vardı hemde başkumandan.
Ben erkenden uyudum 10,30 eşimle babası girdi başbaşa yeni yıla(ne romantik ama dimi)

Kızlar çok kalamıycam,eşim yağızı uyutana kadar burdayım.Ders çalışacakmışda:87:

canım ben düşürdüm biliyomusun hemen orayı diktm yapışkanı acıyolar sende dik istersen ALLAH korusun

sağollll kankimmmmm................tabi çakma kankim ceziyede tşk.lerr

anam benimkide alırdıııı küçük ormanlar yollardı işyerime..milletin dibi düşerdi...ne olduysa oldu hamilelikle bitti.....şaşkınım çok hasrette duymuyorum ama arada geliyor işte.....

bide aşk olsun nidennn kıskanayımm bilakissssssss mutlu oldumm sen yazıncaa

Bizimkilerde öyleydi tam 8 ayları bitti emeklediler canım

Bizde yoktur yılbası kutlaması bizde kavgalı girdik sonrada barısarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…