Slm arkadaşlar bende dun 2 kese gördumrabbım bağışlarsa bıze sıze sorum benım rahım ağzı geniş miş dikiş atılması gerekıyormuş bu gıbı sorunu olup yaptıran tecrubelerını paylaşabılırmı lutfen
selam kızlar dicem ama gelen giden pek yok artık sanırım
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar ama melina hala hafif te olsa ateşleniyo arada anlamadım
EYLULL geçmiş olsun canım kıyamam size yaaa iyileşince gönlünüzce kutlarsınız inşallah doğumgününüzü canım
slm herkese ama pek uğrayan yok artık.Ben temizlik ve gezmeden yeni vakit bulabilip yazdım.Dün bayağı bir yoğundum camları sildim yerleri sil süpür derken akşama doğru kuzuları parka çıkardım babamızla beraber döndük.
Havaları da güzel görünce evde oturamıyoruz sürekli biryerlere gidiyoruz geçen sosyete pazarına gittik kuzular ve annemle çok güzel şeyler vardı inanamadım gerçekten çokta ucuz ama deneyemeyince kötü oluyor tabi.
Tarihci kızların nasıl oldu canım uykuları biraz olsun düzelmedi mi?
Eylül sana ve meleklerine geçmiş olsun nice sağlıklı yaşları olsun.
Allah tamamına erdirsin inşallah benim başıma gelmedi ama gelenleri duydum kaygılanma inşallah doğm haberini de alırızSlm arkadaşlar bende dun 2 kese gördumrabbım bağışlarsa bıze sıze sorum benım rahım ağzı geniş miş dikiş atılması gerekıyormuş bu gıbı sorunu olup yaptıran tecrubelerını paylaşabılırmı lutfen
günaydın..buraya yazmayalı baya olmuş valla.herkes iyidir İnşallah.
Eylül yeni yaşınız kutlu olsun.kızçelere de geçmiş olsun.ne güzel ya,tek tek yaşımıza giriyoruz:)
Tarihçi şu kızlara kuduz deme ya,çok gülüyorum:)hele çizelgende de yazmışsın ya,her baktığımda gülüyorum.
Ceysel sen nasılsın?facedeki gruba üye misin?
Canan su çiçeği olabilirler,hatta maalesef yüksek ihtimalle olacaklar.sen bir yere gitme bence,hem oralar yanıyodur şimdi.nisan ayında bile dışarda oturuyoruz diyordu kayınvalidem.
bize gelince...doğum günü telaşı falan derken zaman çabucak geçti.doğum günümüz güzel ve sade geçti.kalabalık değildik,en sevdiklerimizi çağırdım.önce dışarda yemek yedik sonra fotoğrafçıya gittik,fotoları faceye ekledim zaten.sonrada pasta kestik.iyi geçti ama dedemin vefaatından dolayı eğlenemedik öyle.annemin acısı hala çok taze çünkü.şehzadelerim koca adam oldular yav:)..Deniz yürüyor ama düşe kalka Kağan'da adımlıyor.ama çok fenalar ya.birbirlerini taklit ediyorlar,kıskanıyorlar,bıdır bıdır konuşuyorlar aralarında,öpücük atıyorlar,göz kırpıyorlar,dilek demeyi öğrettem onlara:)bana bakıp "dilekkk" diyorlar..eğer yanımızdan güzel bi kız geçerse ikiside bütün güçleriyle "hıı hııı"diye bağırıyorlar:)..en güzelide en ufak bir müzikde göbek atmaya başlıyorlar,çok komik ya:)..bu arada dün 1 yaş aşımızı olduk,bir sorun çıkmadı Şükürler olsun.Kağan 12 kilo Deniz hala 8 kiloymuş..boylarıda iyi dedi,sanırım 80-82 cm falandı.Maaşallah bizeeee
aaa gözlerime inanamadım bizim topik unutuldu zannettim.
Tarihçi canım uykularına çok sevindim gerçekten.Benimkiler de o şuruptan sonra uykuya alştılar canım.Sağlıkları da düzelir inş.
eylül canım sende koy minişleri arabaya gezdir şekercim.Ne yapalım ikiz çocuklarımız var diye evde oturmayalım.Hem benim minişler çok seviyor gezmeyi sabah namazıyla dışarı çıkarsam yatsı da zor içeri alırım valla :))
Canancım inş.kuzularına bulaşmaz su çiçeğinin kuluçka süresi 21 günmüş dikkat et.Gitmek istemiyorsan da su çiçeği bahnen var zaten koçişin de havalanacak bişeyi kalmaz
Firdos canım nice mutlu yıllara Allah uzun ve mutlu ömür versin meleklerine.Canım ben face üye değilim bir ara burcuya msj attım ama beni kabul etmemişti öyle kaldı canım.
aaa gözlerime inanamadım bizim topik unutuldu zannettim.
Tarihçi canım uykularına çok sevindim gerçekten.Benimkiler de o şuruptan sonra uykuya alştılar canım.Sağlıkları da düzelir inş.
eylül canım sende koy minişleri arabaya gezdir şekercim.Ne yapalım ikiz çocuklarımız var diye evde oturmayalım.Hem benim minişler çok seviyor gezmeyi sabah namazıyla dışarı çıkarsam yatsı da zor içeri alırım valla :))
Canancım inş.kuzularına bulaşmaz su çiçeğinin kuluçka süresi 21 günmüş dikkat et.Gitmek istemiyorsan da su çiçeği bahnen var zaten koçişin de havalanacak bişeyi kalmaz
Firdos canım nice mutlu yıllara Allah uzun ve mutlu ömür versin meleklerine.Canım ben face üye değilim bir ara burcuya msj attım ama beni kabul etmemişti öyle kaldı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?