İkiz Anneleri Geyik Paneli

daha biz yeni olduğumuz için bazen imdattt diye bağırasım geliyor diyorum bunlar ne zamna büyüyecek Allah yardımcımız olsun sizinkiler gezmelik olmuşlar maşallah...

merhabalar....evet havalar ısındı womende leyleği havada gördü misali..geziyoruz..

bizim babamız iki haftadır seyhatte .....zaten p.tesileri çok yoğun pazar ve spor beni bitiriyor...

tarihci kuzular hasta olmuş ...canım geçmiş olsun...havalar çok dengesiz bu ara gerçi iyi gidiyor....

biz çok şükür iiyiyizz .........işte bi koşturmaca hızlı hızlı geçiyor yaşam.....

c.tesi canancığım geldi valla resim çekilemedik........çok hızlı geçti....bize geldiğinde 11 di kahvaltı faslı vs. derken...annemler geldi....sonrada bizim kuzular uykudan uyandı nermine gittik...oradan hoş beş oturduk geç bile kaldık kıza...anneme geçtik...oradan hemen eve geldim çocukları bıraktım babasına form ist. gittik..orada dolaştık vs..eve geldiğimizde saat 9 du canan hemen eve geçti ..pazar günüde biz full gezdik..canımız çıktııı...bizden böleeeeeeeeeee

selam arkadaşlar biz biraz kötüyüz pazar doğum günümüzü ne yazık ki kaç gün ateşli geçirdik ve o gün de doktordaydık birer tane serum aldılar artık bana da bulaştı çok fena durumdayım ağlayıp duruyolar annem bendeydi ama doğum günü gitti biraz gitsin istedim o da bin tavırla gitti . biraz gidip tekrar gelsin istedim eşim de sıkılıyo ama anlayışlı davranmıyo ben zaten onlara gidemiyorum . kayınvalidem de o gece kalıp zor kaçtı herşeye rağmen Allaha şükür çocuklara bakıcak gücüm var

herkes kaçmış havalar güzel tabi ay çatlıyolar bağırmaktan byeeeeee

selam kızlar dicem ama gelen giden pek yok artık sanırım
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar ama melina hala hafif te olsa ateşleniyo arada anlamadım
EYLULL geçmiş olsun canım kıyamam size yaaa iyileşince gönlünüzce kutlarsınız inşallah doğumgününüzü canım

slm herkese ama pek uğrayan yok artık.Ben temizlik ve gezmeden yeni vakit bulabilip yazdım.Dün bayağı bir yoğundum camları sildim yerleri sil süpür derken akşama doğru kuzuları parka çıkardım babamızla beraber döndük.
Havaları da güzel görünce evde oturamıyoruz sürekli biryerlere gidiyoruz geçen sosyete pazarına gittik kuzular ve annemle çok güzel şeyler vardı inanamadım gerçekten çokta ucuz ama deneyemeyince kötü oluyor tabi.
Tarihci kızların nasıl oldu canım uykuları biraz olsun düzelmedi mi?
Eylül sana ve meleklerine geçmiş olsun nice sağlıklı yaşları olsun.

Slm arkadaşlar bende dun 2 kese gördumrabbım bağışlarsa bıze sıze sorum benım rahım ağzı geniş miş dikiş atılması gerekıyormuş bu gıbı sorunu olup yaptıran tecrubelerını paylaşabılırmı lutfen

buraya nolmuş böyleeee unutulmuşş(
CEYSELcim şükür uykularımız biraz daha iyi hastalıklar bozuyo ama düzelcek inşallah

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim erken doğum oldu ama dikiş olayı olmadı bende bilemiyorum o yüzden

sağoln çok teşekkür ederim biraz daha iyiler tüm kış bişey olmadı tam yaza girdik şans işte hırıltıları var perşembe kontrole gidicez inşallah iyileşirler
tarihçi maşallah yknuz biraz daha iyiymiş geceleri sana yardım eden var mı yoksa yalnızmısın çok zor oluyo uykusuzlk
ceysel maşallah gezmelerdesiniz inşallah darısı başımıza biz genellikle evdeyiz
Allah tamamına erdirsin inşallah benim başıma gelmedi ama gelenleri duydum kaygılanma inşallah doğm haberini de alırız

nerdesinzi canlarım yawww özledim sizi tabi size nerdesiniz derken önce ben kendimin nerede oludğunu söyleyeyim geçen hafta kızkardeşimin kızı hastalandı apar topar karşıya geçtim çarşamba gece geldim orada net yok tabi bide hafta sonua sınavım vardı ders başındaydım hep ondna uğrayamadım kızkardeşimin kızıda su çiçeği olmuş 4 gün yüksek ateşten sonra vücuttaki dökülen çiçeklerle nedenini anlamış olduk bizimkilere bulaşacakmı bilmiyorum yawwww

bend ebu gün karşı komşuma gittim çaya apartmandan düşüp ölen çocuk vardı ya onun annesine başsağlığına gittim ay yazık kadına ya yinede şükür etmesini allah verdi allah aldı demesin biliyo kadın ya çok takdir ettiö kadını ben olsam yapamazdım allah korusun

sınavlarımdakötü geçti ben hep en zorlara yoğunlaşmıştım formüllere felan çalıştığım yerlerden hiç çıkmadı sonuçlar işallah iyi gelirrr

ayın 18 inde dayımın düğünü var gaziantepte eşimle 1 ay süren kavga sonrası 4 günlüğüne iizn aldım şimdide uçak biletlerine bakıyorum bna git gel sadece uçalk parası 250 liraya patlıyo ben yanımda devrimi götğrecem mustafayı babasıyla bırakıcam eşimle onca kavga sonrası izin aldım ama şimdide benim gidesim kaçtı mustafayı 5 gün yalnız bırakmak kardşi ile ayırmak istemiyorum beni ve kardeşini çok çok özleyeceğine eminim çünkü ben bi kaç saat bile bi yere gitsem mahsunlaıyor ayrıca antep çok sıcak oluyo tabi farklı bi havasıda oluyo devrimi oraya götürüp hasta ederim diyede korkuyorum bide git gel takısı felan bana 500 liraya patlayacak onud biliyorum bu sebeplerde benim gitmemek istememe yol açıyo tabi onca kavgaan sonrada eşime ben vazgeçtim gitmek istemiyorum diyerek onuda şımartmak istemiyorum uçak bileti buldum ama bi türlü elim al butonuna gitmiyo bide şey aklıma geliyo zeynep su çiçeğini benimkilerede bulaştırdıysa diyorum 1 hafta 10 gün kuluçka süresi oluyomuş pat diye çıkar bide promosyonlu biletleride iade almıyolar kafam allak bullakkk pöööffff
sizler nasılsınız bakalım

ikiz bebeleri peş peşe yaşına giriyor maşallah maşallahh alah bu heyecanı herkese yaşatsınn aminnnn 1 yaşından sonra daha güzel günler bekliyor kızlar sizi haberiniz olsunnnn

EYLULL canım 20 günlükten beri yalnız bakıyorum benim kuduzlara gece de yalnızım anlayacağın hatta bu sene eşim özel okulda çalışmaya başladı 630 da kalkıyo yazık o yüzden gece uyanmasın diye onunla da ayrı yatıyoz

CANANcım valla ben gidemezdim herhalde çok uzak antep yawbi de su çiçeği felan diyosun riskli gibi geldi bana ama sen bilirsin kuşumm

günaydın..buraya yazmayalı baya olmuş valla.herkes iyidir İnşallah.

Eylül yeni yaşınız kutlu olsun.kızçelere de geçmiş olsun.ne güzel ya,tek tek yaşımıza giriyoruz:)

Tarihçi şu kızlara kuduz deme ya,çok gülüyorum:)hele çizelgende de yazmışsın ya,her baktığımda gülüyorum.

Ceysel sen nasılsın?facedeki gruba üye misin?

Canan su çiçeği olabilirler,hatta maalesef yüksek ihtimalle olacaklar.sen bir yere gitme bence,hem oralar yanıyodur şimdi.nisan ayında bile dışarda oturuyoruz diyordu kayınvalidem.

bize gelince...doğum günü telaşı falan derken zaman çabucak geçti.doğum günümüz güzel ve sade geçti.kalabalık değildik,en sevdiklerimizi çağırdım.önce dışarda yemek yedik sonra fotoğrafçıya gittik,fotoları faceye ekledim zaten.sonrada pasta kestik.iyi geçti ama dedemin vefaatından dolayı eğlenemedik öyle.annemin acısı hala çok taze çünkü.şehzadelerim koca adam oldular yav:)..Deniz yürüyor ama düşe kalka Kağan'da adımlıyor.ama çok fenalar ya.birbirlerini taklit ediyorlar,kıskanıyorlar,bıdır bıdır konuşuyorlar aralarında,öpücük atıyorlar,göz kırpıyorlar,dilek demeyi öğrettem onlara:)bana bakıp "dilekkk" diyorlar..eğer yanımızdan güzel bi kız geçerse ikiside bütün güçleriyle "hıı hııı"diye bağırıyorlar:)..en güzelide en ufak bir müzikde göbek atmaya başlıyorlar,çok komik ya:)..bu arada dün 1 yaş aşımızı olduk,bir sorun çıkmadı Şükürler olsun.Kağan 12 kilo Deniz hala 8 kiloymuş..boylarıda iyi dedi,sanırım 80-82 cm falandı.Maaşallah bizeeee

aaa gözlerime inanamadım bizim topik unutuldu zannettim.
Tarihçi canım uykularına çok sevindim gerçekten.Benimkiler de o şuruptan sonra uykuya alştılar canım.Sağlıkları da düzelir inş.
eylül canım sende koy minişleri arabaya gezdir şekercim.Ne yapalım ikiz çocuklarımız var diye evde oturmayalım.Hem benim minişler çok seviyor gezmeyi sabah namazıyla dışarı çıkarsam yatsı da zor içeri alırım valla :))
Canancım inş.kuzularına bulaşmaz su çiçeğinin kuluçka süresi 21 günmüş dikkat et.Gitmek istemiyorsan da su çiçeği bahnen var zaten koçişin de havalanacak bişeyi kalmaz
Firdos canım nice mutlu yıllara Allah uzun ve mutlu ömür versin meleklerine.Canım ben face üye değilim bir ara burcuya msj attım ama beni kabul etmemişti öyle kaldı canım.

evet bende olurlar diyorum ama bak bir hafta oldu daha tık yok benimkilerde işallah olmazlar o ayrıda ben su çiçeği aşısını yaptırdım ya belkide olmazlar diyorum kızlar su çiçeği aşısı özel aşı yaptırmanızı tavsiye ederim bakın benim düştüğüm duruma kız kardeşim cüretli diye yaptırmamıştı kızcağız iltihaplı çiçek oldu 10 gündür ateşlerde yanıyo kaşıntı felan filan hergün hastanede nerdeys eiltihaplı olduğunu anlayıncada 6 tane iğne vermişler yan şimdi daha çok para harcadı kreşte bulaşır okulda bulaşır herkesin düşüncesine saygım sonsuz ama yaptırmanızı öneriirm

dilekçim resimleirniz çok çok güzel bizde hala resim çektiricez önce mustafad ayürüsün diye bekleidm sonra havalar ısınsın az cıbıl giydireyim diye bekleidm yaşı ettik 1.5 elimi çabuk tutmam lazımmm

benim mustafada öyle reklamd abile oynuyo çok oynak çocuk yaaaa dilek diyen ağızlarını yerim ben onların benimkiler sadece eltimib ismrini ösylüyolar başka hiç iism söylemiyolar ama devrim çok güzel anne diyo ölüyorum anne demesine bide öpeyim dediğimde çok güzle dudak uzatuıyo ben de öpüyorum diyorumki ama hiç bişi anlamaıdm bu öpücükten bi daha uzatıyo ama ben gene bişey anlamıyorum o ballı dudaklarındna milyon kez öpsem gene dıymammmm

canım 12 kilo haa maşallahhh biz sanıırm o kiloyu 4 yaşımızda felan anca görücez resimlerde aralarında 4 kilo varmış gibi hiç durmuyolar ama yaaaa

21 gün demek daha vaktimiz var desene

burcu hala eklemedi seni desene dur ben bi fırçalayım onu sen bana özelden adını yazmıştın dimi sen beni faced e ekle bakayım adım canan çer facede okmi

canancım sana katılıyorum bende 1 yaşlarını doldurur doldurmaz aşılarını yaptım.Benimde halamın kızı su çiçeği olmuştu biz döküntüsü başlamadan 1 gün önce oradaydık Allahtan kızlarıma bulaşmadı.Belki de aşıdan kaynaklanıyor.Diğer aşılara göre pahalı biraz ama olsun pişman olmaktansa canları sağolsun kuzularımızın.Bu arada ekledim seni face te kabul etmen gerekli canım.

ayy bedne adet oldum sabah gene belime vuruyoo çocukları uyuttum çorbamı yaptım biber dolduracam ama kıymam yok hazırladım biberleri artık kıyma için eşimi bekliyeceğimmm

evim tek kekime leş gibiii 1 haftalık işim var geçen hafta sadece gardolaplarla uğraştım bizim kışlıklar paketlendi yazlıkalr çıktı giymedikleirmiiz çuvalladım 2 çuval çıktı ya ne müsrif bi karı kocayız alıyoz giymiyoz kriacıya verdim köye gönderecek sonr açocukların gardolabına geçtim küçükleri ayırıdm küçüklerden saklanıcakları ayrdım görümcedemden kızının kıyafetleir gelmişti onları 3 yaş 4 yaş 5 yaş diye ayrıca kolileidm çatıya çıkarttık yazlıkları yerleştirdim yaklışık 3 günümü aldı tabi bu işlerrr

eve gelincede camlar fayanslar mutfak dolapları vitrdin koltuklar hep silincekek mekanizmalı perdeyi çıkartıp normal tül perdemi takacağım halılar değişecek çok işim var kısacaa çokkk

bugün kuaföre giidp permam tutmayan saçımı tekrar sardıracaktım ama adet oldum genede gitsemmi acabaa hoş kocad ayok ya daha ordata platesimde var bu gün bide koltuk altıma lazer epilasyona gidicem onu arayıp randevu alayım barriii

kabul etmemek değil ben senin face adını bilmiyorum bana davet yolladıysan tanımadığım için eklememişimdir kapalı grup olduğundan tanımadıklarımızı ekleyince kızlar bana fırça atıyorlar buradaki mesajını okudum cevap yazma hakkım yokmuş nic değiştirdiğim için 100 mesaj altına yetki yok yoksa sana cevap vermiştim iletilmedi benim face adım burcu çapan istek gönderirken mesajda ben ceysel yazarsan o dakika eklerim gruba yada direkt gruba istek gönder ama her şartta face adını bilmem gerkiyor bekliyoruz senide grubumuza

GünaydınlarrrrrNasılsınız kızlar,epeydir girip okuyup çıkıyorum.Tam yazıcam yağız tepemde klavyenin tuşlarını çıkardı 4,5 tanesini babamız isyanlarda dikkat etmiyorsun diye.Ama oooohhhh o bakarkende 2 tuş birden çıkarmış çok sevindim valla

Bize gelince dün eminönündeydim hiç birşey almıycaktım sözde tüm param sıfırlandı.Yağıza doğum günü süsleri aldım,birde bebek şeklinde biblolar onalrıda kendim süsleyip hatıra dağıtacağım.
Bnede doğum günü telaşesine başladım kızlar,menümü belirledim aile yemeği gibi olacağından menüm farklı biraz.

Tavuklu pilav.
Biber dolması,yaprak sarması.
Bir iki çeşitte kurabiye vs.yapmak istiyorum ama onlara karar veremedim:Zaten çok kalabalık olmayacak en fazla 15 kişi aileden.Yağıza kıyafetlerini aldım birde kırmızı beyaz olacak oğlum o gün
Çok yaramazız çok artık çekmeceleri boşaltıyoruz hemde içini boş görene kadar,alt bitiyor üste geçiyoruz,deviriyor kırıyor her şey var yaniDişlerde çıktı iyice sinirlenince hemen ısırıyor dün çeneme ısırdı şişti resmen yaaa

CANAN antep uzak haklısın ama uçakla gidecekmişsin.Ortam kalabalık olur devrim çok sıkılırmı,uçakta seni zorlarmı sıkıldım yürümek istiyorum diye vs.aklıma bir sürü sorular geliyor:44:
Ama çok gitmek istiyorsan herşeyi göze al git derim ben.

FİRDOS maşallah yaa 12 kilo süperrrBakalım biz kaç kilo olduk ama asla 12 değilizdir ben 10 a bile razıyım.Dilekmi diyorlar Maşallah ya bizde bıcır bıcırız ama şimdilik çince konuşuyoruz anne baba dede mama haricince,aradada dayı duyuyorum okadar.Oh şiz aşınızı olmuşsunuz ne güzel sorunsuzda bitmiş darısı bize.
Annelik nasıl birşeymiş böyle,hele evlat tarifi bile yoktur.Yağızı yesem yesem öpsem doymuyorum yaa

selam kızlar kızlaı beşiklerine koydm almiina anne anne diye bağırıp duruyo birazdan ağlamaya başlarlar havalar iyice güzelleşiyo ama sanırım biz bu sene hiç bi yere gidemeyeceğiz zaten bnlarla bu sene imkansız seneye şimd,iden tatil planları yapıyoruz inşallah bi aksilik çıkmazsa çocuklar da biraz daha bü
yümüş olur anca bir günlüğüne biyerlerei gideriz belki
benim için brda hayat iyice rtinleşmeye başladı burda kimseyi tanımıyorum benim için herkese uzak o yüzden hep evdeyim yat kalk çocuklarla uğraş inşallah bunun da bi sonu vardır artık çalışmayı bile özledim ama imkansız gözüküyo şu an için dadı parası maaşını buluyor neredeyse anneme baktırsam ben de kalması lazım o da burnumdan getiriyo kaynanam da zaten hayatta bakmaz anlıycağınız yanıma bi yardımcı tutana kadar ben bu şekilde evdeyim

bi,rsen nerelerde haberiniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…