İkiz Anneleri Geyik Paneli

herkese merhaba.Herkes iyidir inşallah.
Bugun sinir krizi geçirdim resmen benim kaynanalar yüzünden.Herşeyimiz aynı olmasına rağmen birbirlerinin elindekini istiyorlar.Delirecem resmen.Arkasından ağlama ısırık kavga dövüş geliyor.
EEE bana da tak dedi resmen biberonları duvara fırlattım.Ben bu cadılara ne yapacam kızlar?Sizinkilerde öylemi bizde hiç kavga eksik olmuyor

canım bizim de almina öyle gidip hemen melisin elindekileri kapıyo o da kızıyor edepsizin teki hani o facedeki sarı var ya o . her gören soruyor sarılar hep mi böyle diye bir tane duymadım uslusunu damarlarında var sanırım

EYLÜLCÜM özlemştik senin paylaşımlarını yav.Valla gerçekten çok zor çocuk bakmak helede iki taneyle başetmek :18:Yeni ev yeni ortam seni zorluyorda tabi,ama alışacaksın o durumdanda zamanla zevk alcaksın canım.Havalr ısınıd artık kızları alıp yakın yerlerdeki parklara avm lere gitsen.Gerçi bazen yağız bile beni çok zorluyor kucak istiyor hem arabası hem o sıkntı oluyor

CEYSEL kavgalarını yerim ben senin kızllaırnın yav.Hayal ettime pek tatlı oluyordur kavgaları.
Bu sinir nedir bu çocuklarda ya,şaşıyorum ben:26:Bizde bile kızdımı hemen ısırmaya geliyor:44:

ahhhh kızlar o tatlılığı gelin birde bana bir sorun.Hala o siniri üstümden atamadım gerçekten.
eylül doğru bir tespit canım.benimkilerin ikisi de sarı olduğu için halimi bir düşün

eylülümm naber canımm ay sana içim gidiyo yaaa kaldın oralarda bir baına evde sıkıntıan patlıyosundur allah gani gani yardımcın olsun canımmm çalışmayı bende istiyorum ama dediğin gibi bakıcı parasına anca çalışırız biz biraz daha zaman geçsin bakalım kreş en güzeli kamera felan var izliyosun orada çocuk ne haldedir seni çok özleidmm kocişine söyle bana getirisn seniii
oo sinir krizlerini bilirim canımmm bende çok geçiridm inankiii yapacak bişey yok sinir boşalıyooo bende camları kırıdm hatta hala çocuk odasınınc amı çatlak duruyo değişmediii

yani bizde kavgalar çok had safhada değil ben en baştan beri kavga etmemeleri için önelem alıyorum kendimce sürekli o kardeş o cici felan diyorum vurmaya kalkıştımı hayır sakın diyorum ısırma olayı allahıma bin şükür bizde hiç olmadıı çok dağıtıyolar ama bu g
n yaptığı bi olayı anlatayım

sehbadan sandalyeye sandalyeden masaya çıkılır vazodaki çiçek çıkartılıp devrim tarafından suyu içilir masadaki akvaryuma balıkların feleği şaşacak kadar elle dalga yapılıp karıştırılır elde ki kalan sular itinayla yalanır anne delirirrrr

oy oy doğum günü hazılrıkları yapan bir anne daha kız o kadar oldumu yaaa yağız da artık bir yaşında haaa en küçük bebeğimizdiii elife kadar elifte kocaman oldu ay allahım zaman nasıl geçiyor sen yavrularımızı bize bağışla yarabbimmm

Canan resmen şoktayım Hay allah ya nasıl içmiş çiçeğin suyunu ya.Valla bu çocuklara akıl sır ermiyor hayatım düz duvara tırmanırlar bıraksan
AMİİİİİİİİİİİİİN allahım korusun bütün kuzularımızı.
Oldu teyzesi benim sıpamda yaşına girecek pazar günü,zaman nasılda geçiyor dimi ama.
Daha dün gibi yaşadıklarımız

günaydın güzel hatunlar!

kızlar Kandiliniz mübarek olsun.bu gece bol bol dua edelim,Kandil geceleri edilen dualar kabul olunurmuş..

Ceysel kaynanalar demişsin ya yazının sonuna kadar herhalde bu kızın üvey ve öz iki tane kaynananası var diye düşündüm ta ki kızlarından bahsettiğini anlayana kadar

Canan ve Artvinli sağolun kızlar.demekki yaptığım atomlar Kağan'da işe yaradı:)..Maaşallah iştahları ikisininde iyi.çok sorun yaşamıyorum.diş zamanları iştahsızlar maalesef.

Canan gidiyo musun antepe?

Artvinli doğum gününüz ne zaman?doğum günleri arka arkaya olunca ne güzel oldu böyle.çiçek gibi açıyo bebelerimiz

Birsen nerelerdesin?Birsen bizi diskoya götüüürrrrrrrrrrr

kızlar bugün Almina'nın Sarı Papatyaları'nın doğum günü..ikisinide kocaman öpüyoruz..güzellikler iyiki doğdunuz.Anneniz çok emek harcadı sizin için,çok gözyaşı döktü,zorlu yollardan geçti ama sonu güzel oldu..

Canan senin çocukların nasıl becerdiler o işleri.AYYY nedir bu yaramazlıklar yarabbim nasıl akıl ediyorlar hangi biri uslu acaba
Firdos aslına bakarsan gerçekten kaynanalar benim cadılar çünkü 2.isimleri biri benim kaynana diğeri kocişin kaynanasının ismi yani annelerimizin isimlerini taktık o yüzden isimleri kaynanalar kaldı.
Birsencim bir görünüp bir kaçmışsın bu aralar seni buralarda göremiyoruz.
Bu arada herkesin regaip kandili mübarek olsun.

hayırlı kandiller kızlar...Allah dualarınızı kabul etsin inşallah...
CEYSELLLL ya melinaya ilaç kar etmiyo yine yaaa kaç gecedir 2-4 nöbetindeyiz nolcek bizim bu halimiz bilmiyom ben
CANAN atmaca gibi kızım bunlar yaa kaşla göz arasında yapmadıkları şey kalmıyo valla bize de bunu nasıl becerdi diye düşünüp durmak kalıyo mesela biz tv nin önüne çit kurduk geçen gün elfin çitle tv nin arasına girmiş bi türlü nerden nasıl girdiğini bulamadık şaka gibi
FİRDOS diyom kızım ben sana kuduz bunlar kuduzz
ARTVİNLİ yağız oğlan abi olduk artık desene yirim ben onu
hepinizi öpüyorum bacılaarr kuzuları da koklayın benim için...

ayyyy kızlar ben bu ara çokkkkk yoğunum düüğünümüz var kaynım evleniyor h.sonu
geçen h.sonu kına gecesi oldu..ondan önceki h.sonu canan vardı ...h.içi nasıl geçiyor anlamıyorum..p.tesi semt pazarım oluyor...spora gidiyorum...gün bitiyor...salıda halama gittik çocuklarla....eşim seyhatte diye...çarşambada spora gittim..halama döndük...
oradan annmele bize geçtik...perşembe hazırlık yaptım cuma sabahtan kaynanama gittim...

kaynanam çok yaşlanmış kızıyorum felan ama acıyorum kadınada yanlız başına....
gittim ev toparladım eltim hazretleri de aksama geleceğiz dedi..yemek yaptım..vs. kına günüde...evi temizle çocuklarla ilgilen ömer 5. azı dişini çıkarıyordu huysuzdu...dolma yaptım,börek yaptım..bezelye pişirdim...gelinle kuaföre gittim..gelene gidene ben hizmet ettim...diğer eltim hiç bi boka yaramadı...ama görünürde bişey yapıyormuş gibi yaptı ......o gece feleğim şaştı evde oldu kına ama 15 kişi vardı ...güzel geçti...ama büyük eltiler kavga etti...aman ortalık karıştı...bu çok ayrı konu bi ara anlatırım.....gece 4 de yattım pazarda ..imam nikahı yapılacak diye aksama kadar bekledik...oradan eve geldiğimde yorgunluktan sızmıştım...bu haftada bişey yapamadım..p.tesi misafirim vardı ....bide adet olacağım için şiddetli bir başağrısı.....mide bulantısı öldüm kız gidene kadar gözüne baktım...ve hep yattım...salıda sabahtan annem ve komşusu vardı kahvaltıda hemde ev hediyesi almış kadın onun için gelmiş..dünde topladım pılımı pırtımı anneme gittim ...hep senmi geleceksin kahvaltıya ben geldim dedim..sonra orada kahvaltı faslından sonra mağzalarla dolu bir cadde var ,oraya gittik...dolaştık çocukları parka götürdük....eve gelmemiz aksamı buldu..yemek faslı derken uyuya kaldık yorgunluktan..bu sabahta erkenden kalktık annemle kaynanama gittik...annem kaynımlara düğün hediyesi yatak odası halısı aldı onu götürdük...oradanda gelin hanımın saç ve makyaj provasına gittik oradan çıktım..direk ev için alışveriş yaptık annmele...öldük tabii çocuklar kuduruyor...bütün standlardaki kızları öpüyolar...bizle çay bisküvi keyfi yapıyolar...allahımm...market arabsından bütün aldıklarımı atıyolar...arsızca sucuk tanıtımı olan yerden çiğ sucuk yemek için bağrıyolar..çok utandım yaa....hiç öle şeyler yedirmedik .tadını bilmiyolardı...bas basss bağırdılar mamama diyee...kızda çiğ yemesinler dedi..ızgarayı açtı...onlar için pişirdi yediler....alim tam lazzz yaaa çok inat bi çocuk istediği olacak diyeee hop oturup hopp kalkıyorr....çok fırlama oldular....bi konuşmalar koparsınız...onlara boyama kitabı ve boya kalemi aldım...ilk sanat eseri evin duvarı oldu....kızdım bunu buraya yapmayacaksınız burayı boyayacaksınız dedim...tabi eve gel aldıkları yerleştir vs. geçtiii zaman...hergün sokaklarda gezmekten bitap düşüyoruz çocuklarda erkenden uyuyor...aksam otururken kafa dinliyoruz.....

benden böyle kızlar....h.sonunuda atlattıkmı rahat olacağım sanırım...

Herkese selamlar...kandiliniz mubarek,dualarımız kabul ve makbul olsun...göz açıp kapayana kadar üç aylar geldi..iki yıldır yok hamilelikti,yok emzirmeydi derken ramazanı hep yedim bu sene mazeret yok oruç tutucam inşallah...

valla women senin kadar olmasada bende oldukça yoğun günler geçiriyorum..geçen hafta full ateş ,hastalık ve bolcaa yeni gelen dişle geçirdik...benim kızlar bir anda bütün dişlerini çıkarıyor korkunç...bütün kış hastalanmayan çocuklar yaza girerken hastalandı...birinin ateşide oldu ama o dişten..neyse bu haftada bahar temizliğiyle geçti.bugün bütün mutfağımı indirdim sildim ve tekrardan yerleştirdim şu an yorgunluktan ölüyorum.....tertemiz oldu değdi emeklerime..bana temizliğe gelen kızı çağıracaktım yarım gün mutfağı temizlesin diye vazgeçtim kimse benim istediğim gibi yapamıyor..Ayşe abla yardım etti biraz kayınvalidemde bendeydi oda kızlarla uğraştı ve işimin büyük kısmı bitti.
geçmişe çok bakamadım...umarım herkes iyidir...

femalex çok geçmiş olsun...malsef diş dönemi heleki birden çıkması çocukları çok yıpratıyor bizim kışa denk gelmişti..amma lay layy olmuştu çocuklara bakamadığım için hasta olduğu söylenmişti..
neyse geçti biz 1 yaştan sonra dişlerimizi çok sorunlu yaşamadık...

ev temizlenmiş.. ohh missssssss benimde ihtiyacım var ...aslında bi gaza gelsem yapacağım ama yokk...şimdilik...anneme çocuk bak ben ev temizleyeceğim desem oooooooooooo çene 1500 basar bana.....duu bakalım beklemedeyim......

günaydın millet..bize sabah hergün 7 de oluyo bi kere 8 de kalkın eşek sıpaları
WOMEN anam senin hızına yetişmek ne mümkün maşallah
ben de dün temizlik ettim iki gecedir melina yine nöbetteydi uykusuzluk+yorgunluk akşamına misafir öldüm bittim valla
biraz önce kuduruk melina koltuktan düştü pek ağlamadı çok şükür ya kafalarının üstüne düştüler mi ödüm kopuyo Allah korusun

tünaydınlar ayyy bi miskinlikle kalktım ne olacak bu halimmm evimi pokkk götürüyor...

sabah kalktım.....çocukların yatağını kapattım...kendi yatağımızı topladım...çamaşır yıkamıştım onları astım...yine makinayı çalıştırıdım..çocukları besle giydir ..derken kendim kahvaltı yaptım..oturuyorum bir saattir...çocuklar cama çıktı ...allahımm evi süpüreyim bariii....pasaklınınn önde gideni oldum

kız 2 yaşları bitecek hala bi uyumaya alışamadı sein cadılar yawwww az kaldı bak gelip kulaklarını çekicem onlarınn kız seninkiler koltuktan düşmüler iyi benimki geçen apartman merdivenleridnden yuvarlandııı offf hergün ddüşüyolarr yaa beyinleri sulanacak sonudna yetişemiyorum bunlara allahım yaaaa

ayy bende b ara pek gelemiyorum benimkiler benden önce pc ye koşuyolar eşimde gündüzleir okula götürüyo pc yi kendi laptopu bozuldu benikine kaldııı gündğzde gelemyorum o yüzden bitsin şu not girme teraneside kavuşayım oc me gerçi ondna sonrada okullar kapanacak benim herif evde olacak gene çok gelemiycem neysemmm hayırlısıı ay bende yeni şeylere alışamama huyu var ya netbooka alışmam bir ay sürmştü sonra telim bozulodu eşim bana nokıa almıştı şu tuşlu olanlardan alışamadım bi türlüü eşiminde teli bozulunca ne olur bunu sen al git bana samsung al dedim gene tuşlu aldı ama olsun gözünü seveyim samsungun yaaa alışmış kudurmuştan beter derler ya aynı o hesap eşimlede aynı model gdiyoz hep yaee eksi telefonalrımız kızaklıydı dokunmatitti üst kısmı şimdi ikimiiznkide bol tuşlu hahah karı kocamıyız neyiz anlamadım vallahaaa

ay sonudna çocuklara bu gün şort giydirerek yaz sezonunu açtım dolabımızada devir daim yaptım haftayada genel temizlik düşnüyorumm allah yürü ya kulumd erseee yürü ya kulum demişken ahh ahhh bi yürü ya kulum dese piyangodan sayısaldan bişiler vursak yawww

gel ağustos gelll gel tatil gellllll

herkese mutlu hafta snlarııııı

saat de kahvaltı yapıyorum oda mideme oturuyo vamı böyle bişey yaaaa kociş bu hafta sonu gene yokk sbs sınavı var orda görevli yeni geldi sayılır yukarı çıktı çaya görümcek gelmişte bende çocuklara tarhana yaptım uyuyolar uyanınca içireyim canım gezmek istiyo aslında istiklalae çıkalım diyorum kaç haftadır sallıyo beni bu gün gene niyeti yok gibi hoş saatte 4 e geliyo kalkacaklar çorba içecekler saat 5 i geçer sanırım bizim istiklal işide gene yatar bizi paklasa paklasa park paklar hahah

Selam:79:Nasılsınız?
Benimde belim feci tutuldu ilaç alıyorum ama iyide gelmedi ya.
Bugün annem yağıza baktı bende evi temizlemeye çalıştım
Herşey hazır sayılır.Böreğim,ilk kez yaptığım şeker hamurlu kurabiyelerim vs.Pek özendim nedense
Oğluşumla evimizide süsledik bugün babamız çok şaşırdı pek karşıydı süslemeye hoşuna gitti onunda.

Oğlum pek akıllı bu aralar teyzeleriOyuncaktan anlamaya başladı,okadar güzel arabasını sürüyorkiOyuncaklarının farkına anca vardı.Bütün gün evin içinde bıdı bıdı konuşup duruyor.Camdan balkondan bakmaya bayılıyor,her geçen arabaya el sallıyor

Geçmişe şöyle baktımda.

WOMEN düğününüz şimdiden hayırlı olsun.Valla çok iyi yapmışsın kayınvalidene yardım etmekle,o bilmese bile kıymetini boool sevap kazanmışsın ne mutlu.
Yaw bu ALì ler hepmi inatçı olur,bir tanede bende var.Dediği olmadımı yere yatıp ağlıyor olmadı ısırmak için kovalıyor bizi

CANAN aman dikkat yavrum yaa,sen ilk dediğinde devrim emrdivenlerden inip çıkıyor diye benim canım sıkılmıştı allah korusun kuzumu.Mustafayada çok üzüldüm ne acımıştır canı.Ama büyüdükçe kazaların boyutuda değişiyor malesef

artvinli heyecan doruta desene yarın işallah herşey güzel olur canımmm beni niye arayıp davet etmiyon bakayımm seni gidi seniii

canım ben merdivenlere bırakıyoruma ma alttan ben üstten babannesi başlarını bekliyoruz bırakıp içeri girmiyorum bu defa girişte oldu olan hadi gel dedim çıkmadı benimle girişte oynamak istedi dışardan gelmiştik bende adetliydim belim çok ağrıyodu çıkayım mustafayı ttayım cezmide insin kızı alsın dedim o o arada peşimden çıkmaya çalışmış bende elimdeki poşeti bırakıp mustafayı alayımd erken devrim düştü eşimde avazı çıktığı kadar bağırdı apartmand açocuklar en çok onun bağırtısına kokrtu ağladı zaten devrimi bırka mustafada başladı ağlamaya bağırmasına kokrtular susu bağırma diyorum ama nafile bana sayıp sövüyoo devrim kucağımı istiyo ağlıyo ver diyorum git gözüm görmesin dseni diyo bana ulan ver kucağıma gelmek için ağlıyo diyorum nafile giridk bi güzel birbiirmize zaten bütün apartman toplanmıştı baımıza oh bi güzel rezil oldukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…