herkese merhaba.Herkes iyidir inşallah.
Bugun sinir krizi geçirdim resmen benim kaynanalar yüzünden.Herşeyimiz aynı olmasına rağmen birbirlerinin elindekini istiyorlar.Delirecem resmen.Arkasından ağlama ısırık kavga dövüş geliyor.
EEE bana da tak dedi resmen biberonları duvara fırlattım.Ben bu cadılara ne yapacam kızlar?Sizinkilerde öylemi bizde hiç kavga eksik olmuyor
selam kızlar kızlaı beşiklerine koydm almiina anne anne diye bağırıp duruyo birazdan ağlamaya başlarlar havalar iyice güzelleşiyo ama sanırım biz bu sene hiç bi yere gidemeyeceğiz zaten bnlarla bu sene imkansız seneye şimd,iden tatil planları yapıyoruz inşallah bi aksilik çıkmazsa çocuklar da biraz daha bü
yümüş olur anca bir günlüğüne biyerlerei gideriz belki
benim için brda hayat iyice rtinleşmeye başladı burda kimseyi tanımıyorum benim için herkese uzak o yüzden hep evdeyim yat kalk çocuklarla uğraş inşallah bunun da bi sonu vardır artık çalışmayı bile özledim ama imkansız gözüküyo şu an için dadı parası maaşını buluyor neredeyse anneme baktırsam ben de kalması lazım o da burnumdan getiriyo kaynanam da zaten hayatta bakmaz anlıycağınız yanıma bi yardımcı tutana kadar ben bu şekilde evdeyim
bi,rsen nerelerde haberiniz var mı
oo sinir krizlerini bilirim canımmm bende çok geçiridm inankiii yapacak bişey yok sinir boşalıyooo bende camları kırıdm hatta hala çocuk odasınınc amı çatlak duruyo değişmediiiherkese merhaba.Herkes iyidir inşallah.
Bugun sinir krizi geçirdim resmen benim kaynanalar yüzünden.Herşeyimiz aynı olmasına rağmen birbirlerinin elindekini istiyorlar.Delirecem resmen.Arkasından ağlama ısırık kavga dövüş geliyor.
EEE bana da tak dedi resmen biberonları duvara fırlattım.Ben bu cadılara ne yapacam kızlar?Sizinkilerde öylemi bizde hiç kavga eksik olmuyor
EYLÜLCÜM özlemştik senin paylaşımlarını yav.Valla gerçekten çok zor çocuk bakmak helede iki taneyle başetmek :18:Yeni ev yeni ortam seni zorluyorda tabi,ama alışacaksın o durumdanda zamanla zevk alcaksın canım.Havalr ısınıd artık kızları alıp yakın yerlerdeki parklara avm lere gitsen.Gerçi bazen yağız bile beni çok zorluyor kucak istiyor hem arabası hem o sıkntı oluyor
CEYSEL kavgalarını yerim ben senin kızllaırnın yav.Hayal ettime pek tatlı oluyordur kavgaları.
Bu sinir nedir bu çocuklarda ya,şaşıyorum ben:26:Bizde bile kızdımı hemen ısırmaya geliyor:44:
günaydın millet..bize sabah hergün 7 de oluyo bi kere 8 de kalkın eşek sıpaları
WOMEN anam senin hızına yetişmek ne mümkün maşallah
ben de dün temizlik ettim iki gecedir melina yine nöbetteydi uykusuzluk+yorgunluk akşamına misafir öldüm bittim valla
biraz önce kuduruk melina koltuktan düştü pek ağlamadı çok şükür ya kafalarının üstüne düştüler mi ödüm kopuyo Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?