İkiz Anneleri Geyik Paneli

DIRIM üzülme tatlım bizdede yılbaşında bir numara yoktu.
Ben 15 ocağı bekliyorum,Bakalım neler düşünecek bizimki,
Benimde 18 ocağı düşünmem lazım.

kafayı yedim habire dantel yapıyorum beeeee çişe gitmiyomm anasını satimm

yinee idrar yanmasıı olacam hahaa

İyi geceler herkese.

Yağız uyumuş,bende uyuyayım.Yarın beni bekler tüm enerjimle:

yılbaşı için bizde hediye almayız ben genel anlamda didim benimm çınar ağcına

ay bu ara diyet myet hal getire bendede bu saatte bi tabak patates kızartması yedim yarım ekmekle birazda ıstık ezmesi kociş acıkmış bende hazırlaıdm yumulduk vallahaaa kiloalr geri gelecek gibi
1 aydan beri 77 den 1 gram oynamadım zaten sinirim bozuluyorrrr

bende aynıı moddayımmm titirrr etttttttttttttt az serbestt sonraa sıkk

kafayı yedim habire dantel yapıyorum beeeee çişe gitmiyomm anasını satimm

yinee idrar yanmasıı olacam hahaa

aslında ben cokseverim yapmayı ne havlu kenarları yaptım
Kızıma kazak basladım hala bitecek önü var arkası yarıda bitiricem azmettim

aslında ben cokseverim yapmayı ne havlu kenarları yaptım
Kızıma kazak basladım hala bitecek önü var arkası yarıda bitiricem azmettim

en son 10 sene önce dantel yapmıştım geçen sene 2,5 havlu kenarı yaptım yarım kalan 2 tanenin birini bitirdim ...şimdi diğerini bitireceğim yeni basit şeyşleer arıyorum netten ben ölesine yapıyorum hediye veririm diye.......bide kendim atmasyon bişi yapıyorum biraz uğraştırıcı ama bakacağım nası olacak

birsen senle hedef yapalun hazirana kadar 70 olalım ne dersinnn

hazirana kadar 70 heeee hahaha bilemem yaparmıyım heçç diyet modumda değilim

ama yarın spor ve diyetle başlıyorum mayıs annelerinde bir arkadaşla başlayacaktık

senelede yaparız cnm h.sonları söleriz ne yapmışız....ok mi

hazirana kadar ayda 1 er kilo veremezmiyiz yaaaa
bende sabahları ebru şallı ile plates yapsam yapabilirmiim acaba diye düşünüyorummm

tek başına olmuyo ya birbirimizi gaza getirmeemiz lazım

kaçmadım kız face resim yükledim yeniii bakarsınnn

yaa yapıncaa verililrrr cnm yaaa tamam yarın başlıyoruz cnm

c.tesi sabahları tartılalım kaç gr gittiğini söleriz birbriimize...
benim bu hafta şansım az haftaya cuma hapım bitecek göğüslerim şimdiden şişmiş...
adet geliyor...ama olsun başlıyoruzzzzzzzzzz...duyuldu zilin sesii

İlk kocam, ben hamile iken vefat ettiği için, kızım biyolojik babasını hiç görmedi. Arkadaşlarının babalarına baba diyen, aklı ermeye başlayınca babasını sorgulayan bir çocuktu. Yeni bir evlilik aklımın ucundan bile geçmezken, öyle bir adama aşık oldum ki tekrar evlenmeye karar verdim. Evlenmeden önce kızım kocamı kabul etmez diye çok korktuk ama çok şükür ki tam tersi oldu ve “Yaşasın benim de artık bir babam olacak” diye çok sevindi. Kocam mükemmel bir erkek. Öyle tatlı tatlı, sevgiyle girdi ki o küçücük yüreğe... Üçümüz harika zamanlar geçiriyoruz. Kızım sanki 5 yılın acısını çıkarıyorcasına "baba" kelimesini sürekli kullanıyor. "Baba oyun oynayalım, baba parka gidelim, babam uyutsun beni, babişkom yemeğimi yedirsin, baba beni kucağına al, babacığım seni çook seviyorum…" diyor sürekli. Kocam hiç sıkılmıyor ve kızıyla zaman geçirmekten son derece keyif alıyor. Zamanın nasıl geçtiğinin farkında bile değiller. Duygulanıyorum, seviniyorum arasıra da mutluluk gözyaşı döküyorum. Bir gün kocama, "Sen bu yetime babalık yapıyorsun ya, Allah senden razı olsun, cennetin kapıları ardına kadar sana açılsın inşallah" dedim. Gelen cevap karsında hala gözlerim doluyor. "Benim kızım yetim filan değil bir kere tamam mı? Sadece biraz geç karşılaştık seninle o kadar..."

itiraf.com dan alıntıdır...

listeler bellimi herkes kendi listesinimi yapacak yani?

yani cnm ben evdeki yemek durumuna göre listemi beyan edeceğim

yarınkini vereyim hemen sana

sabah kalıkınca 2 bardak su 2 ceviz...

saat.10.00.birdilim b.peynir domates ,salatalık

saat..11.30 -12 gibi bir portakal

saat 14 gibi 6 kaşık makarna yiyeceğim(bugünden kaldı domatesli)

saat 16 gibi bir meyve

saat 18 gibi yarımpaket altın başak ve 1 bardak yoğurt yerim

saat 19.30-20 arasıda 6 kaşık yeşilmercimek ,salata ,yoğurt yerim...yanındada 4 tane tuzsuz etimek yerim

çocuklar uyuduğunda 20 dk. yürüyüş yaparım...20 dk bel hareketi ..10 dk . karın hareketi...

ama çok sistemli olmam gerek mesela sabaj kk da takılamam bunları yapmam için evin işi ertesi günün yemeği derken sadece aksamları gibi gelirim yada kaçamak yaprım bilmiyorum herşey sisteme bağlı iştee

süpermiş yaaaa valla helal olsun ne diyelim........

eskiden bende işyerinde sabah açılışımı itiraf com. sabah gaz.takvimle yaprdım haha

hhaha benimde itiraf.com
vatan gazetsi hürriyetti sabahlarımmm
o kadar itiraf gönderdim bi tanesini yayaınlamadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…