İkiz Anneleri Geyik Paneli

dimi ya konuştukça ortak noktamız çıkıyo

ya ben senn kadar düzenli yiyemiorum
benim kahvaltım 11 i buluyoı
sabah 1 bardak su 3 kayısı
11 2 dilimle tost ada peynir zeytin
öğlen çorba
4 gibi meyve
akşam evde pişen yemek yarın ıspanak olucak yanınada 2-3 kaşık makarna ve yoğurt

akşam da gene meyve elma mandalina yda muz olur

yaaa sen bana bakma cnm yaaa buna düzenmi denir saplantımı bilmem ama böyle olmazsam başarılı olamıyorum...bu haftaki ekmeğim tuzsuz etimek olacak haberin olsun kepekk yemeyeceğim

kızlar bende gaza geldim.... yarın bende başlıyım dikkat etmeye yediklerime an azından bi 5 kilo vereyim ya giydiğim yakışmıyo heryerim pırtladı geçen kuzenim dediki aslı sen bu ahllere gelecek adammıydın ayy zoruma gitti( eşimde laf sokmaya başladı. dioki doğuma girerken daha zayıfdın(

napim canım vallaişgüç yapasım yok bugün.kocişde erken gelecekmiş dedim salla aslı yarına temizliği.. öle bi üstünkörü topladım.yemek yapacam birazdan. sizi okuyunca yapmasammı dedim:)))

ben geldimm bizde her sabah gibi kalktım...çocuklar benden önce kalktı tabii...
ilk iş çocukların park yataklarını kalkdırdım...çocukları besledim altlarını aldım...

sonra yatakları topladım....kendim kahvaltı yaptım....evi topla süpür...dün pişirdim yemeğimi rahatım
yürüyüşümü yaptım 40 dk.şimdi şoparlarım oynuyor benimde başım ağrıyor ..hava kapalı

canımm sıkıldı valla........

aslıcığım gel cnm aramızaa

ulen nie kafanız karıştı anlmadım ikiisne yazın nolur yani:)))

ay birsoyla konuşuyoz ikimizde kolumuza trabzon hasırı istiyoruz ama 3000 lira şimdilik avcumuzu yalayacağız sanırmmmm

kızlar bu arda birsoyla ben bi kararverdik ayda bi gün kendimize ayıracağız çocukalrı bırakıp firar edeceğiz
bu pazar günü kapalıçarşıya gidiyoruz hepiniz davetlisinizzzz

firdossss
naber kuzumm geçtimi sıkıntılarrrr dağıldımıkafannnnn
15 tatil ne zamnan gıııı geliyonuzmu istanbulaaaa

şincik burda geyik yapcaz orda sorunları konuşcaz dimi?benim yine bir sorunum var daha doğrusu sorum..Canan ve Birsen diğer topiğe zamanınız olunca bakar mısınız,bugünlerde kaygılıyım yine..buraya taşımıyım sorunumu,geyiğe devam edelim..ayy ne sorunluyum ben ya,millet sürekli birşey deyince bende burda sizin başınızı ağrıtıyorum işte

Not:Canan ve Birsen dememin sebebi sorum 7,5 aylıktan büyük anneleri ilgilendiriyor biraz:)diğerleri için erken daha..

firdossss
naber kuzumm geçtimi sıkıntılarrrr dağıldımıkafannnnn
15 tatil ne zamnan gıııı geliyonuzmu istanbulaaaa

yok canım ya şimdide bebeklere taktım,bak senin mesajını görmeden yazdım bile:)..

15 tatil 28 ocakta başlıyor bakalım inşallah düşünüyoruz..

tamam canım şimdi bakıyorum soruna

ya orda herkes dilediğini sorsun kimse sıkılmaz anladınmı burada kafa dağıtalım sadeceee

evet firoscuğum budan sonra allahtan bi mani olmazsa ayda birkere cananla biryere gideceğiz gezeceğiz......

felekten birgün....

ayyy hava o kadar kötüki karanlıkkkkkkkkkkkk rüzgar uçuruyor çamaşırlarıı amann yaa kışş geçsin bahar gelsin yaaaaaaaaaaa

ben kaçıyorum kızlar az dantel yapayımm ....canan kız 24 ocak p.tesi sen c.tesiimi yacan

püff benimde son 4 kilo yapıştı kaldı üzerime abuk subuk yememden veremiyorum sürekli çikolata kek kuruyemiş ve kola e birde kahve napıcam ben böyle ya midemde iflas edecek yakında

sinirden girip çıkıp abur cubur yiyom kızlar yemedikce iyice yiyorum

çokkk sağlıksız besleniyom çokkkkkkkkkkkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…