İkiz Anneleri Geyik Paneli

gece güzelleri daha gelmediniz ama ben kapıyı açayım dedim.sizin için çay demledimkekte yaptımboşverin rejimi,yemeye devamben yatarım biraz sonra tabii benimkiler uyanmazsa:)..hadi size iyi muhabbetler canlarım

İyi geceler arkadaşlar.

Aman çok şükür artık bir sen bir ben birde bebek olduk.

ben geldim kızlar uyandı babalrı oynuyo bende size bakim dedim. çamaşır katladım yerleştirdim 1 sepet daha var ama sonraa katlarım daraldım yahu saat 10 dan beri çamaşırlarla boğuşuyorum... kızların dolabını dökdüm yerleştirdim yeniden..
hadi gelinde bi kahve yapim bende:))
firdos yarın başlıom diyete... bakalım ne kadar dayanacam.. kek yiyebilirim hmmmm..

merhaba kızlar bugece katılımcı olamıyorum migrenim tutu haftaya salı gibi adet olacağım şimdiden vururmu beeee ....

aslımm okudum arkadaşın için diyecek söz bulamıyorum...heleki şu dönem 3 hamilelik haberi aldım...bu kötü olanıydı...rabbim kollarını boş bırakmasın cnm....

beren o dediklerinle yaşasam ben var yaaa fill olurum filll

firidoşş kaçmış bile
bende kaçacağım kankim henüz gelmemiş nerelerde aceppp:26:

ben kaçıyorum kızlar az dantel yapayımm ....canan kız 24 ocak p.tesi sen c.tesiimi yacan
22 ocak arkadaşlarla tabi katılıma bağlı bu az olursa olmayacak
23 ocak aileye yani arkadaş katılımı az olursa sadece 23ocak pazar olacak çok olursa 22 ocak cumarteside olacak 2 doğum günü yani :))))
sık canım biraz dişini veirsin ya inan verdikçe gaza geliyosun 1 hafta sık düzenli beslen gerisi a zçok geliyoooo
gece güzelleri daha gelmediniz ama ben kapıyı açayım dedim.sizin için çay demledimkekte yaptımboşverin rejimi,yemeye devamben yatarım biraz sonra tabii benimkiler uyanmazsa:)..hadi size iyi muhabbetler canlarım
vayyyy topiğimiizn becerikli hatunu çayı koymuş kekeide yapmış hımmmm afiyetle yiyorum şimdiiiii
İyi geceler arkadaşlar.

Aman çok şükür artık bir sen bir ben birde bebek olduk.

ah canım genemi migren yawww ne olacak senin bu halinnnn

ezeli izliyodum canım kocişide anya yatırıdm bende bu gece fazla kalamayacağım ztai fatura ödemeye giridm oda ödeyemeidm garanti ile iş bankası anlaşma yeniliyormuş finanstan denedim oda 9.ile 18.30 arası alıyomuş faturayı yarın öğlen girerim artık

öpüldünüzzzz

oğlumsuz bir gece olacakkkk:26::26:

iyi geceler herkeze .

sonunda girebildim allahım bir insanın günü bu kadarmı moktan geçer çatlıyacagımmmmmmmmmmmmm

hatta atacagım şurdan kendimi.dün gece saat 4 te yattım bütün halıları topladım yıkamaya verdmek için onlar kalkınca heryer silindi süprüldü bide mutfagı temizledim çamaşırdı filan saat oldu 4 kalmam 5 tekrar yatmam 7 tekrar kalmam 8,30 ve bir daha uyumadım şükür evde çok işim yoktu .hidi eşim gidecek gitmeden sarma sarayım dedim onla ugraştım bitince uyurum annem var dedim .pat telefon birini bulmuşlar yardımcı onu getireceklermiş uyku yine kaldı neyse geldiler bizim eski bakıcı getirdi .kadının kızıda gelmiş 12 yaşlarında heralde neyse o oturdugu yerde uyudu kaldı bende uzansın koltuga dedim demez olsaydım zaten 3 saat kaldılar ne konuştugumu biliyorum ne önümü görüyorum tam gidecekler kadın kızını kaldırdı ayyy dedi biz bir şey yaptık hayattta aklıma gelmez kız uykusunda altına yapmışşştamam sorun deyil dedim ama siz bana sorun .kıza bişey demiyorum buda bir nevi hastalık kınamıyorumda olabilir be kadın madem kızının böyle huyu var ya uyutma yada bişey iste altına benim salon koltugunun iki minderi tam ortada altına kadar çiş içinde puffff onlar gidince aldım attım balkona ne yapacagım bilmiyorum kafayı yiyecegim bide o yetmezmiş gibi ege ve emre olanca şiddetiyle kustular yer gök kusuk onları temizledim tam bitti dedim oturayım soluk alayım dedim masadaki koca cam meyva kagsesi düştü tuz buz bide onla uraştım bide dakka başı net kopupduruyor
bir yazı yazacagım çıldırıyorum ahhhhhhhhhhhhhhhh .:84::95::111:

ayyyyyyyyyy allah yardımcın olsun.insan çatlamazmı.ben olsam hem çatlarım hem patlarım.bebişlerinede geçmiş olsun.

günaydın kızlar...

Nefes okurken bayılacaktım nerdeyse,içim daraldı..hele kızın altına yapması yuh artık ya..madem rahatsızmış insan ya bezler ya da başka bir önlem alır bide 12 yaşında bebek değilki!eğer koltuk kılıfı çıkıyorsa yıka hemen,kokar sanra.kusmuk olayı bizde de oluyor haftada bir kez.mesela Deniz efendi bu sabah çok güzel bir şekilde kahvaltısını yaptı tam mama sandalyesinden kaldırırken böğğğ battı her yer..yediği de boşa gitti! ee peki anlaşabildiniz mi kadınla,son durum ne?Allah kolaylık versin canım.

günaydınnn geyik topiği ahalisi,

kahvemi aldım, elif uyudu keyif modundayımm :)
nefescim okurken daraldım offfff nassı birgün olmuş yaa, yardımcı kafana uydu mu bari, başlıyor mu?
kızlar ben de 73.5'ta takıldım kaldım eskiden 58 kiloyduuummm beni de zayıflatınn. ya bir de hareketsizlikten dizlerim fln ağrıyo artık benim, hamilelik başından beri doğru dürüst dışarı çıkmadığımdan yürümekte bile zorlanıyorum, sizde yaşamışmıydınız bu tutukluğu? yüzmeye gitmek istiyorummm, elif accık büyüse.

ayyy tünaydınlar bu sabahda 9.15 de kalktık hemen çocuklara kahvaltı hazırlamaya koyuldum o arada kendimede bir yumurta koydum ....kuru fasulye ıslatmıştım onu koydum ocağa haşlansın diye.....sonrada çocuklara kahvaltı verdim...yatakları topladım alt ,üst temizliği yaptım...kendime kahvaltı hazırladım....kahvaltımı ettim...balkondan çamaşırlarımı topladım katladım...o arada benimkiler buzdolabını açık bulmuşlar olduğu gibi şurupları almışlar bide nar ekşisini alıp odalarına getirmişler...
dökmüşler...allahtan örtü vardı...sanırım ben 4 yaşına kadar evin heryerini örteceğim...
sonra örtüyü kaldırıdm ..bir iki parça renklide vardı makşinaya attım...
şimdi sizlere bakem dedim...kuzuların uykusu gelmeye başladı uyur uyumaz onlar yürüyüşümü yapacağım...dün sadece bel hareketi ve yürüyüş yaptım pelt oldum beee hamlamışım ben ç...gerçi spor salonunda 40 dk. tempolu yürümüyordum....yinede salonu tercih ederim ama neredeeeeeeeeeee
ama yapacağım kızlar dönem dönem düzenli yaşamaktan sıkıldığımdan salıveriyorum kendimi. tabi nankör bir vücudum olduğundan saldığım an kilo olarak dönüyor hemde ilk haftada
aslında 10 kilo daha versem süperrr olacak amakısmettt hahha.....

kirpoşum cnm senin spor ve diyet için çok erken bi dönem cnm ....
en az 6 aydan sonra por oda hafif bişey sen sütünü kesmeyecek şekilde düzenli beslenebilrisn bunun içinde diyetisyene gidebilirsin emzirirken nasıl beslenmeliyim diye sor cnm....

nefess cnm yaaa sakıın kadını alma işe kızını tatilerde yanına getirir...bu durum yeniler...senin iki küçük bebeğin var cnm yaaa....bu bir ksuur değil hastalık ama tedavi ettirmeli sonuçta insan pisliği bu aşırı bakteri demek...öfffffff anladın sen onu...

selam kızla nasılsnızzzz

nefescim gerçekten pek zor bi geceymiş senin için gündüzüde bi o kadar zo rolmuşşş

kirpi ne kahvesi kızzzz kafein yasak sana otur üzüm ayva hoşafı hiçççç

NEFESCİM aman allah yardımcın olsun canım ya,o kızcağızı kınamadım bende bizimde çocuklarımız var.Ama kız epey büyük pisliği çok zor çıkar.
Bende sonucu merak ettim anlaştınızmı peki kadınla:

YAVRUKİRPİ canım senin için çok erken daha.
Vucudun ağır bir yükten çıktı,o yorgunluk hissi çok normal.
Bendede olmuştu,çok çabuk yoruluyordum,hemen oturmak dinlenmek istiyordum.
Daha eski enerjime dönemedim bile ben :26:

valla benim çocuklarım koç burcu ve ikisininde yükseleni boğa....

ve ali müthişşş inattttttttttt yere attı ekmeği başka bişey isityor....ekmeği al öyle vereceğim dedim
yokkk almıyor ama annenin fendi aliyi yendi........

bugünde canımı yaktı ali ....bende ona küstüm dedim...gelip sarılıyor...öp beni diyorum yokk öpmüyor ...ikikere sırnaştıı öpeceksin barışacağız dedim...yanağımdan öptü dikkat ettim dudağımdan çok nadir öpüyor bu alii

bizimkiler boğa aslında ama bir gün daha dursalardı ikizler olacaktı,benimle aynı burç..onlar 20 mayıs ben 25..daha miniğiz bakalım burçları ne özellik gösterecek...

Dırım faceye ne yazdın çok merak ettim ya,valla...bide bu gece öyle bir geçer zamanki yok galiba dimi..

nerde bu millet nosmanınız bitmedi hala:)))

Merhabalar..Sözde sabahtan beri açık pc..Ama hiç izin vermiyor sıpalar...Anca göz atıyorum geçmişe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…