İyi geceler arkadaşlar.
Aman çok şükür artık bir sen bir ben birde bebek olduk.
22 ocak arkadaşlarla tabi katılıma bağlı bu az olursa olmayacakben kaçıyorum kızlar az dantel yapayımm ....canan kız 24 ocak p.tesi sen c.tesiimi yacan
sık canım biraz dişini veirsin ya inan verdikçe gaza geliyosun 1 hafta sık düzenli beslen gerisi a zçok geliyoooopüff benimde son 4 kilo yapıştı kaldı üzerime abuk subuk yememden veremiyorum sürekli çikolata kek kuruyemiş ve kola e birde kahvenapıcam ben böyle ya midemde iflas edecek yakında
sinirden girip çıkıp abur cubur yiyom kızlar yemedikce iyice yiyorum
çokkk sağlıksız besleniyom çokkkkkkkkkkkk..
vayyyy topiğimiizn becerikli hatunu çayı koymuş kekeide yapmış hımmmmgece güzelleri daha gelmediniz ama ben kapıyı açayım dedim.sizin için çay demledimkekte yaptım boşverin rejimi,yemeye devam ben yatarım biraz sonra tabii benimkiler uyanmazsa:)..hadi size iyi muhabbetler canlarım
İyi geceler arkadaşlar.
Aman çok şükür artık bir sen bir ben birde bebek olduk.
merhaba kızlar bugece katılımcı olamıyorum migrenim tutu haftaya salı gibi adet olacağım şimdiden vururmu beeee ....
aslımm okudum arkadaşın için diyecek söz bulamıyorum...heleki şu dönem 3 hamilelik haberi aldım...bu kötü olanıydı...rabbim kollarını boş bırakmasın cnm....
beren o dediklerinle yaşasam ben var yaaa fill olurum filll
firidoşş kaçmış bile
bende kaçacağım kankim henüz gelmemiş nerelerde aceppp:26:
iyi geceler herkeze .
sonunda girebildim allahım bir insanın günü bu kadarmı moktan geçer çatlıyacagımmmmmmmmmmmmm
hatta atacagım şurdan kendimi.dün gece saat 4 te yattım bütün halıları topladım yıkamaya verdmek için onlar kalkınca heryer silindi süprüldü bide mutfagı temizledim çamaşırdı filan saat oldu 4 kalmam 5 tekrar yatmam 7 tekrar kalmam 8,30 ve bir daha uyumadım şükür evde çok işim yoktu .hidi eşim gidecek gitmeden sarma sarayım dedim onla ugraştım bitince uyurum annem var dedim .pat telefon birini bulmuşlar yardımcı onu getireceklermiş uyku yine kaldı neyse geldiler bizim eski bakıcı getirdi .kadının kızıda gelmiş 12 yaşlarında heralde neyse o oturdugu yerde uyudu kaldı bende uzansın koltuga dedim demez olsaydım zaten 3 saat kaldılar ne konuştugumu biliyorum ne önümü görüyorum tam gidecekler kadın kızını kaldırdı ayyy dedi biz bir şey yaptık hayattta aklıma gelmez kız uykusunda altına yapmışşştamam sorun deyil dedim ama siz bana sorun .kıza bişey demiyorum buda bir nevi hastalık kınamıyorumda olabilir be kadın madem kızının böyle huyu var ya uyutma yada bişey iste altına benim salon koltugunun iki minderi tam ortada altına kadar çiş içinde puffff onlar gidince aldım attım balkona ne yapacagım bilmiyorum kafayı yiyecegim bide o yetmezmiş gibi ege ve emre olanca şiddetiyle kustular yer gök kusuk onları temizledim tam bitti dedim oturayım soluk alayım dedim masadaki koca cam meyva kagsesi düştü tuz buz bide onla uraştım bide dakka başı net kopupduruyor
bir yazı yazacagım çıldırıyorum ahhhhhhhhhhhhhhhh .:84::95::111:
banada selam yokmuşşşşş
hahahhaaaa
2 velet dönemine geri döndük gene gececiyiz anlayacağınızzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?