İkiz Anneleri Geyik Paneli

Selam dorukcum.

Aman uyurmu hiç babasının oğlu neolacak

Eşim uyutmaya çalışıyor.

Sen uyut ben geyik muhabbetine gidiyorum diyorum.

Birde geyik muhabbeti çıktı başımıza diyor isyan var yani :84:

Selam dorukcum.

Eşim uyutmaya çalışıyor.

amanınnnnnn 7. ayınız kutlu olsunnn.. ay fatoş büyüyonuz be yaşa ne kaldı şurda....
bizimde irem kudurdu kudurdu bugün sinirimnde bi nara attım kocişle kapışdık ne bağrıyon dio dedim sinirlerim yıprandı.çocuklar ödlek ollcak dio dedim bi ... olmaz ben bağırdıkça oda bana bağrıyo cadı...

Saolasın teyzesi

Biz büyüyoruz sizde peşimizden geliyorsunuz ama naber.

Sizinde 6.ayınız kutlu olsun şimdiden.

Valla doruğum sorma azönce yağız kucağımdaydı eşime diyorum.....

Fındık kadardı şimdi kucağımı dolduruyor bu sıpa..

7 ay olmuş vay be zmaan nasılda geçiyor.

Bu arada benim süt içler acısı:2:yine incir suyu yaptım kendime.Humanada alsın bari selim yarın.

İnsanın bazen çok sinirleri yıpranıyor,elinde olmuyor ne yapacaksın canım.Sabır diyorum.
Ben bugün seyrettiğim bakıcı olayından sonra içim çok kötü,çok sakinim.

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar herkese.

Yağız uyumuyor bağırmanın dozu arttı.

Bizim herüf çıldırmadan ben olaya el koyayım

benimde bitti bityor... artık umudum yok çabalamıyorum.. zormalıyorum napim kısmetleri bu kadarmış.. emselerdi eşşekler kesilmezdi belki... bizmi tembeliz sıpalarmı anlamdım ben:44:

bu gece kimse yok anlaşılan.... bende çıkim yatim dinleniyim bari..

iyi geceler hatunlar diyeceğimmmm,ama ortalık sesizzzzzz

ben bu aksam çıldırmanın son noktasındayken kociş geldi....hemen çocukları sattım hazırladım süslendim...direk markete gittim alışverişe evde bişey kalmamış çocukların bezleri vs. yoktu lise arkadaşımlada buluştuk....önce ben bişiler yedim...sonrada alışverişe girdim...anam hiçbişey indirimde değildi yaaaaaa bu nee bi salça 4,5 tl yaaa en ucuzu indirimdeki yani 3-5 tl ye aldım...

prima bezler 41 tl di...ama mecbur aldım....ötekiler daha pahalıya geldi zaten 2 koli bez 84 tl pufffff
383 tl market ev ve çocuklar +eşime bir karton sigara 55 tl

ayy çıldıracağım yaaa eve aldığımda çok bişey değil sadece nutellayı abarttım 3 kavonoz aldım 750 ml den...

neyse alışverş sonrası aldıklarımızı arabaya koyduk arkadaşımla madoı keyfi yaptık...sıcacık çay içtikk süper iyi geldiii bu bana...

geldimi muddafa paşa:))) sana yine uykusuz geceler geldi yani:))) needion bacim???
geldi canım kociş gelince gittik aldık çokmahsun durmuş hiç oynamamaış gülmemeiş konuşmamış görümcem söyleyince cezmi okuldan gelir gelmez ben gidiyom dedi dedim du bende geleyim duyunca içim acıdı hemen kucaklaştık oğluşumla tabi bizi görünce yaramazlık yine maximuna yükseldi

Selam dorukcum.

Eşim uyutmaya çalışıyor.

kocişinin değerin, bil vallaha çok ilgili bi baba veriyoruz ona geyik topiği olarakkkk
yavrum tüm babalar böyle sanırım bağırdıkmı onlarda bize bağırıyo niye bağırıyosun diye sinir burnuma değil beynimden taşmış oluyo vallaha bende bağırıyorum u ara sıklıkla
İyi geceler kızlar herkese.

Yağız uyumuyor bağırmanın dozu arttı.

Bizim herüf çıldırmadan ben olaya el koyayım
hadi iyi gecelerrr
bu gece kimse yok anlaşılan.... bende çıkim yatim dinleniyim bari..
hadi sanada iyi gecelerrr

sormaq ya salçalar uçmuş 1 ay önceki alışverişten doğusun salçasını 2.75 e almıştım realden bu defa bend e4.5 aldım bu çaylarla salçalara ne oldu anlamadım uçtu fiyatlarrr
pirmalar yükselmiş canım ya 32.80 den almıştım bende 2 koli bu gitmemde alamadım biraz vardı evde zaten cezmi abisi gile televizyon almaya gittiğinde indirimdeydi hala başını yiyom gittinde niye almadın diye
vallaha bende eve bişi alamadan 200 lirayla çıkıyorum ralden
sebze meyve enelde pahalı oluyo zaten süt pirinç felan ind ise alıyom yağlarda çok indirime girmiyo orada bide dondurulmuşlarda bazen güzel ind oluyo onlardan alıyom biraz milföy felan yani
yavrum paranın adı var kendi yok
ohhh mado keyfide yapmışsınız kız kıza süper ötesiiiii
bende hala devrim kızı sallıyom ve altıma kaçırmak üzereyimmmmm

bizde sabah 8.30 kalktık...anam aliş bi işemiş bi işemiş leşşşş hemen onu kople çıkarıdm sildim giydirdim ömeride ,yataklarımı topladım...onlara ıhlamur demledim...o arada bulaşık makinamı boşalttım pisleri yerleştirdim....kahvaltılarını hazırladım...yedirdim...sonra kendime çay demledim güzelce yumurtamı haşladım yeşil zeytinimi vs. aldım şöle güzel bir kahvaltı yapam dedim...ama çocuklar illa salça oluyor işte...yedim kaldırdım bulaşıkalrı teptim...sonra çocuklara mercimek çorbası yaptım...evede kruu fasulye pişirdim...çamaşırları asatım...yatak odasını topladım...tek bişey kaldı evi süpürmem....başkada bişey yok...

canancığım herşey çok pahalı yaa sorma açık mercimek kalmamış bende kapalı aldım indirimdeki tek mercimek 3,5 tl idi yaa.....teneke yağada aymar indirimdeydi cnm 13.9 adamın biri diyorki dahada zamlanacak kızım diyor...anaa didim...1 kilo tariş sızma zeytinyağa aldım anam 5 kilosu 55 tl eskiden 5 kilo alırdık şimdi 1 kilo aldım....toz şeker unutmuşum...daha alişe 20 paket süt alacağım..bebe bisküvilerde indirim yoktu .....ben realden sebze ve kruu bakilayt almıyorum zaten..şeker,çay,tuz,çocukların gideri vs. onları alyorum....sütümüzüde bimden alıyorum....halamların orada peynirci var kuru gıdalarda satıyor...oradan nohut alacağım adamın nohutu harikaymış valla helva gibi olmuş......

ayyyyyy eşim seyhate gidiyor hemde 2 hafta arka arkaya şimdide adam izmit yollarında ...
annem arza çıkaracak kesin demiştim eşime iki hafta arka arkaya gidersen bunun ertesi günü gelip öle gidiyorum dedi..anneme dedim...1 hafta sen gel dedi....ananenm çocukları görmek istiyormuş onun için gel dedi..sonraki hafta ben gelirim dedi...iyi dedik...yine stres gerginlik içinde bir haftaya gireceğim...püfff püffff

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar.

Daha kimsecikler yok,siz gelirsiniz bu seferde ben olmam.

Bugün misafirim vardı şimdi gittiler,yarında misafirim gelecek azönce aradılar.
Hazırlık yapmam lazım,bugün yemekliydi yarınki çaya hazırlık olacak.
Ne yapsam acaba?
Aklıma gelenler
Yoğurtlu brokoli,börek,fırında baharatlı patates,kek,çikolata dolgulu kurabiye.

DIRIM aramışsın tatlım şimdi gördüm.Geç oldu arasam:26:
Bende katılıyorum size her şey çok pahalı yav.
Dırım 20 tane süt?aylıkmı alıyorsun.
Bizde bugün yağıza ıslak mendil,aptamil kahvaltı,bebelac kahvaltı,birde aptamil mama aldık.En pahalısıda mama kızlar ya,40 tl.
PRİMA 4 numara 56 lı paket 23 tl.di.
Bu ara indirimde olan yerler yok galiba bezlerde

Son düzenleme:
merhaba
ben de alminanın mamasını yedirdim melisin çok uykusu gelmişti uykuda yedircem birazdan kızları iki taraftan annemle uyuttuk inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kalkmazlar da rahat ederim
Artvınli canım ben bezi toptancıdan alıyorum bir kutunun içinde 4 paket oluyo ama bayağı hesaplıya geliyo şimdiye kadar stoktan kullandık bu ay bezimiz bitti biz de toptan market var ama tek tek de alabiliyosun bir paket huggies 12 tl civarıydı prima da yakındı ona ben tek beze alıştırmadım doğduklarında değişik değişik kullandım ki alışmasınlar diye şu an da en memnun kaldıklarım prima huggies molfix hangisi indirimdeyse onları alıyorum molfix daha da uydundu 11di sanırım prima da bir iki lira fark ediyodu tam fiyatını unuttum.

mamayı da ordan 36ya aldık kaşık mamaları 7,5 milupanın burda bi yer var ordan 35e alıyoruz 33 dü yeni zam geldi sen nerden alıyosun büyük marketlerde genelde mama çok pahalı oluyor

selam ben geldimm .kimseler yok muhteşem yüzyılı seyrettim kuzuları uyuttum büyük kuzu hariç .

annemede ben kaçar mutfaga sen tv seyret bende kafa dagıtayım dedim .eşim yok o yüzden bende

annem .dün giremedim benim nette sorun vardı şükür bugün haloldu .bugün şükür iyi geçti sabahtan

yengem geldi kahvaltı yaptık fazla iş yoktu bugün geceden sildim süpürdüm .oda yazık git hemen

uyudedi bende iki saat uyumuşum annemde gelmiş çocukları yıkamışlar ütülerini yapmışlar ayyy pek

sevindim allah razıolsun haklarını nasıl öderim bilmem .bende onlara kalktıgım gibi kısır yaptım çay

demledim .günümüz güzel geçti inşallah gecemizde güzel geçer.

selam kızla nasılsnızzzz

nefescim gerçekten pek zor bi geceymiş senin için gündüzüde bi o kadar zo rolmuşşş

kirpi ne kahvesi kızzzz kafein yasak sana otur üzüm ayva hoşafı hiçççç

valla kızlar okurken hepiniz daralmışsınız benim tansiyon bugün düzeldi hatta kulaklarımda bir ugultu başladı inanın dahale geçmedi .bide benim hayatta en nefretettigim şeydir .anneme çekmişim o konuda şükür berkte hiç görmedim 15 günde gece gündüzü bitirdik ve hiç böyle birşeylede karşılaşmadım ama bu kuzular ne olur bilmem halalara çekerlerse vayyyyy halime .

koltuga gelince benim yüzler çıkıyor esasında çok zor çıkıyorlar ama ben saatlerce ugraşıp çıkarıyorum
halıları gönderdigim yeri aradım geldiler yüzü çocukla beraber çıkardık süngeri götürdü yıkarız abla ama sünger sıkarken ne hale gelir bilemem dedi bende siz yıkayın olursa olur olmassa atın dedim napayım yeni sünger alırım .eşime kalsa komple süngerleri yüzleri deyiştirelim bahaneyle dedi .beyaza yakın benim koltuklar aman yok dedim yepyeni çocuklarla bir kaç yılda zaten haşat olcak o zaman düşünürüz dedim .

bayana gelince olmadı kendi fiyatını kendi söyledi .sonrada tamam gelsin deyince verdigi fiyat az gelmiş daha fazla istemiş tabi canım dedim
yok anam insanlarda şaşırmış artık ne yapacagını ben anlayamadım .kimse işsizim işim yok demesin iş beyenmiyorum desin valla.

menü güzel hayatım şimdiden afiyet olsun .

bende kimse yok nerede bu millet diyecektimm
anam pek sesiz herkes nerelerdesiniz bee ....firoş bugün hiç girmedi

doktorumda yok yeniyıldan beri yoksam tatildemiler???

burcu gelmiyor....ayy ne bilem yoookkkkk herkess

gankam heralde iki çocukla boğuşuyorrr......cesur yüreğim benim

ayyyy bizde çocukları uyuttuk çay demeledimm yaaa çocuksuz keyifle içeceğim...kociş çayı koydu duşa gitti bende bulaşıkalrı makinaya attım...kocişe kahvaltılık ekmek hazırlaıdm....su bidonun pomposını taktım...allahım uyuz oluyorum eve yeni su gelince hep ben açıyorum bidonun ağzını yaa
birde heo sürahileri ben dolduruyorum uyuz oıluyorum bu duruma yaaaaaaaa

Aman ben hazırlıklarımı yaptım geldim siz halen yoksunuz

CANAN eşim adına nazar boncukları için teşekkür ederiz canım benim.
Valla benden iyi uyutur yağızı,türkü söyleye söyleye uyutuyor
Şimdide uyutma faslı var içerde.Bende yaptım humanamı aldım halleyimi size bakayım dedim.

EYLÜL canım nerede o toptancı yav.Banada ver adresini :
Nasıl yani,primanın kaçlısı 12 tl. canım;?
Bugün yol üstünde tansaşa baktım söylediğim fiyatlar oranın.
Genelde kim,ve üçlerden alıyoruz bez ve mamalarımızı.
Yakın oluyor bize.

NEFES senin bu kadın işi yılan hikayesine döndü canım bee.
Aman uyuz işte hem fiyat vermiş,sonrada kendi olmaz diyor.
Üstünede verdiği zarar cabası
Valla annelerimizin hakkını nasıl öderiz bilmem.
Bugün annemde vardı bende.Eve girdiği gibi başladı yardıma.
Çamaşırlarımı astı,yatağımı topalmış yağız zaten bütün gün kucağında
Yazık giderken çok yorgun görünüyordu anacım.

cnm bi bakem dedim ne yapıyonn ....
bence menünü değiştir bi böğrek bi kek birde ksıır yada patates salatsı yap gitsin ne kurabiye vs.ile uğraşıyonn boşverrr...

cnm bi bakem dedim ne yapıyonn ....
bence menünü değiştir bi böğrek bi kek birde ksıır yada patates salatsı yap gitsin ne kurabiye vs.ile uğraşıyonn boşverrr...

Canım değiştirdim bile menüyü

Buzluğuma bakayım neler var dedim.

Sarılmış sigara böreği,tahinli kurabiye,havuçlu kek çıktı.

Altın bulmuş gibi sevindim valla

Yanınada brokoli,fırında patates ve biber kızartması yapıcam.

Olur gider işte.

Ben yağızda önce pek bir meraklıydım hamur işlerine,neler yapardım saatlerce uğraşıp.

Şimdi hiç vakit bulamıyorum ya.Elimde iyi kötü çabuktur ama :26:

canım ramide toptancılar var orda bayağı uygun ordan koliyle alıyosun bir kolide 4 tane oluyo şu anki fiyatını bilmiyorum ama orası da bu fiyatlar
şu anki aldığımız yer de bizim toptan market diye bir yer vergi mükellefi olanlar alabiliyo bi kart çıkartıyosun o kadar burda da mama 35-36 bizim burda ufak bir yer var bez temizlik malzemesi falan satıyo mamayı da isteyenlere getiriyo 35 tl .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…