- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
Selam hanımlar
Selam dorukcum.
Aman uyurmu hiç babasının oğlu neolacak
Eşim uyutmaya çalışıyor.
Sen uyut ben geyik muhabbetine gidiyorum diyorum.
Birde geyik muhabbeti çıktı başımıza diyor isyan var yani :84:
amanınnnnnn 7. ayınız kutlu olsunnn.. ay fatoş büyüyonuz be yaşa ne kaldı şurda....
bizimde irem kudurdu kudurdu bugün sinirimnde bi nara attım kocişle kapışdık ne bağrıyon dio dedim sinirlerim yıprandı.çocuklar ödlek ollcak dio dedim bi ... olmaz ben bağırdıkça oda bana bağrıyo cadı...
Saolasın teyzesi
Biz büyüyoruz sizde peşimizden geliyorsunuz ama naber.
Sizinde 6.ayınız kutlu olsun şimdiden.
Valla doruğum sorma azönce yağız kucağımdaydı eşime diyorum.....
Fındık kadardı şimdi kucağımı dolduruyor bu sıpa..
7 ay olmuş vay be zmaan nasılda geçiyor.
Bu arada benim süt içler acısı:2:yine incir suyu yaptım kendime.Humanada alsın bari selim yarın.
İnsanın bazen çok sinirleri yıpranıyor,elinde olmuyor ne yapacaksın canım.Sabır diyorum.
Ben bugün seyrettiğim bakıcı olayından sonra içim çok kötü,çok sakinim.
geldi canım kociş gelince gittik aldık çokmahsun durmuş hiç oynamamaış gülmemeiş konuşmamış görümcem söyleyince cezmi okuldan gelir gelmez ben gidiyom dedi dedim du bende geleyim duyunca içim acıdı hemen kucaklaştık oğluşumla tabi bizi görünce yaramazlık yine maximuna yükseldigeldimi muddafa paşa:))) sana yine uykusuz geceler geldi yani:))) needion bacim???
Selam hanımlar
kocişinin değerin, bil vallaha çok ilgili bi babaSelam dorukcum.
Aman uyurmu hiç babasının oğlu neolacak
Eşim uyutmaya çalışıyor.
Sen uyut ben geyik muhabbetine gidiyorum diyorum.
Birde geyik muhabbeti çıktı başımıza diyor isyan var yani :84:
yavrum tüm babalar böyle sanırım bağırdıkmı onlarda bize bağırıyo niye bağırıyosun diye sinir burnuma değil beynimden taşmış oluyo vallaha bende bağırıyorum u ara sıklıklaamanınnnnnn 7. ayınız kutlu olsunnn.. ay fatoş büyüyonuz be yaşa ne kaldı şurda....
bizimde irem kudurdu kudurdu bugün sinirimnde bi nara attım kocişle kapışdık ne bağrıyon dio dedim sinirlerim yıprandı.çocuklar ödlek ollcak dio dedim bi ... olmaz ben bağırdıkça oda bana bağrıyo cadı...
hadi iyi gecelerrrİyi geceler kızlar herkese.
Yağız uyumuyor bağırmanın dozu arttı.
Bizim herüf çıldırmadan ben olaya el koyayım
hadi sanada iyi gecelerrrbu gece kimse yok anlaşılan.... bende çıkim yatim dinleniyim bari..
iyi geceler hatunlar diyeceğimmmm,ama ortalık sesizzzzzz
ben bu aksam çıldırmanın son noktasındayken kociş geldi....hemen çocukları sattım hazırladım süslendim...direk markete gittim alışverişe evde bişey kalmamış çocukların bezleri vs. yoktu lise arkadaşımlada buluştuk....önce ben bişiler yedim...sonrada alışverişe girdim...anam hiçbişey indirimde değildi yaaaaaa bu nee bi salça 4,5 tl yaaa en ucuzu indirimdeki yani 3-5 tl ye aldım...
prima bezler 41 tl di...ama mecbur aldım....ötekiler daha pahalıya geldi zaten 2 koli bez 84 tl pufffff
383 tl market ev ve çocuklar +eşime bir karton sigara 55 tl
ayy çıldıracağım yaaa eve aldığımda çok bişey değil sadece nutellayı abarttım 3 kavonoz aldım 750 ml den...
neyse alışverş sonrası aldıklarımızı arabaya koyduk arkadaşımla madoı keyfi yaptık...sıcacık çay içtikk süper iyi geldiii bu bana...
günaydın kızlar...
Nefes okurken bayılacaktım nerdeyse,içim daraldı..hele kızın altına yapması yuh artık ya..madem rahatsızmış insan ya bezler ya da başka bir önlem alır bide 12 yaşında bebek değilki!eğer koltuk kılıfı çıkıyorsa yıka hemen,kokar sanra.kusmuk olayı bizde de oluyor haftada bir kez.mesela Deniz efendi bu sabah çok güzel bir şekilde kahvaltısını yaptı tam mama sandalyesinden kaldırırken böğğğ battı her yer..yediği de boşa gitti! ee peki anlaşabildiniz mi kadınla,son durum ne?Allah kolaylık versin canım.
günaydınnn geyik topiği ahalisi,
kahvemi aldım, elif uyudu keyif modundayımm :)
nefescim okurken daraldım offfff nassı birgün olmuş yaa, yardımcı kafana uydu mu bari, başlıyor mu?
kızlar ben de 73.5'ta takıldım kaldım eskiden 58 kiloyduuummm beni de zayıflatınn. ya bir de hareketsizlikten dizlerim fln ağrıyo artık benim, hamilelik başından beri doğru dürüst dışarı çıkmadığımdan yürümekte bile zorlanıyorum, sizde yaşamışmıydınız bu tutukluğu? yüzmeye gitmek istiyorummm, elif accık büyüse.
ayyy tünaydınlar bu sabahda 9.15 de kalktık hemen çocuklara kahvaltı hazırlamaya koyuldum o arada kendimede bir yumurta koydum ....kuru fasulye ıslatmıştım onu koydum ocağa haşlansın diye.....sonrada çocuklara kahvaltı verdim...yatakları topladım alt ,üst temizliği yaptım...kendime kahvaltı hazırladım....kahvaltımı ettim...balkondan çamaşırlarımı topladım katladım...o arada benimkiler buzdolabını açık bulmuşlar olduğu gibi şurupları almışlar bide nar ekşisini alıp odalarına getirmişler...
dökmüşler...allahtan örtü vardı...sanırım ben 4 yaşına kadar evin heryerini örteceğim...
sonra örtüyü kaldırıdm ..bir iki parça renklide vardı makşinaya attım...
şimdi sizlere bakem dedim...kuzuların uykusu gelmeye başladı uyur uyumaz onlar yürüyüşümü yapacağım...dün sadece bel hareketi ve yürüyüş yaptım pelt oldum beee hamlamışım ben ç...gerçi spor salonunda 40 dk. tempolu yürümüyordum....yinede salonu tercih ederim ama neredeeeeeeeeeee
ama yapacağım kızlar dönem dönem düzenli yaşamaktan sıkıldığımdan salıveriyorum kendimi. tabi nankör bir vücudum olduğundan saldığım an kilo olarak dönüyor hemde ilk haftada
aslında 10 kilo daha versem süperrr olacak amakısmettt hahha.....
kirpoşum cnm senin spor ve diyet için çok erken bi dönem cnm ....
en az 6 aydan sonra por oda hafif bişey sen sütünü kesmeyecek şekilde düzenli beslenebilrisn bunun içinde diyetisyene gidebilirsin emzirirken nasıl beslenmeliyim diye sor cnm....
nefess cnm yaaa sakıın kadını alma işe kızını tatilerde yanına getirir...bu durum yeniler...senin iki küçük bebeğin var cnm yaaa....bu bir ksuur değil hastalık ama tedavi ettirmeli sonuçta insan pisliği bu aşırı bakteri demek...öfffffff anladın sen onu...
selam kızla nasılsnızzzz
nefescim gerçekten pek zor bi geceymiş senin için gündüzüde bi o kadar zo rolmuşşş
kirpi ne kahvesi kızzzz kafein yasak sana otur üzüm ayva hoşafı hiçççç
NEFESCİM aman allah yardımcın olsun canım ya,o kızcağızı kınamadım bende bizimde çocuklarımız var.Ama kız epey büyük pisliği çok zor çıkar.
Bende sonucu merak ettim anlaştınızmı peki kadınla:
YAVRUKİRPİ canım senin için çok erken daha.
Vucudun ağır bir yükten çıktı,o yorgunluk hissi çok normal.
Bendede olmuştu,çok çabuk yoruluyordum,hemen oturmak dinlenmek istiyordum.
Daha eski enerjime dönemedim bile ben :26:
Selam arkadaşlar.
Daha kimsecikler yok,siz gelirsiniz bu seferde ben olmam.
Bugün misafirim vardı şimdi gittiler,yarında misafirim gelecek azönce aradılar.
Hazırlık yapmam lazım,bugün yemekliydi yarınki çaya hazırlık olacak.
Ne yapsam acaba?
Aklıma gelenler
Yoğurtlu brokoli,börek,fırında baharatlı patates,kek,çikolata dolgulu kurabiye.
DIRIM aramışsın tatlım şimdi gördüm.Geç oldu arasam:26:
Bende katılıyorum size her şey çok pahalı yav.
Dırım 20 tane süt?aylıkmı alıyorsun.
Bizde bugün yağıza ıslak mendil,aptamil kahvaltı,bebelac kahvaltı,birde aptamil mama aldık.En pahalısıda mama kızlar ya,40 tl.
PRİMA 4 numara 56 lı paket 23 tl.di.
Bu ara indirimde olan yerler yok galiba bezlerde
Selam arkadaşlar.
Daha kimsecikler yok,siz gelirsiniz bu seferde ben olmam.
Bugün misafirim vardı şimdi gittiler,yarında misafirim gelecek azönce aradılar.
Hazırlık yapmam lazım,bugün yemekliydi yarınki çaya hazırlık olacak.
Ne yapsam acaba?
Aklıma gelenler
Yoğurtlu brokoli,börek,fırında baharatlı patates,kek,çikolata dolgulu kurabiye.
DIRIM aramışsın tatlım şimdi gördüm.Geç oldu arasam:26:
Bende katılıyorum size her şey çok pahalı yav.
Dırım 20 tane süt?aylıkmı alıyorsun.
Bizde bugün yağıza ıslak mendil,aptamil kahvaltı,bebelac kahvaltı,birde aptamil mama aldık.En pahalısıda mama kızlar ya,40 tl.
PRİMA 4 numara 56 lı paket 23 tl.di.
Bu ara indirimde olan yerler yok galiba bezlerde
cnm bi bakem dedim ne yapıyonn ....
bence menünü değiştir bi böğrek bi kek birde ksıır yada patates salatsı yap gitsin ne kurabiye vs.ile uğraşıyonn boşverrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?