Canım değiştirdim bile menüyü
Buzluğuma bakayım neler var dedim.
Sarılmış sigara böreği,tahinli kurabiye,havuçlu kek çıktı.
Altın bulmuş gibi sevindim valla
Yanınada brokoli,fırında patates ve biber kızartması yapıcam.
Olur gider işte.
Ben yağızda önce pek bir meraklıydım hamur işlerine,neler yapardım saatlerce uğraşıp.
Şimdi hiç vakit bulamıyorum ya.Elimde iyi kötü çabuktur ama :26:
buzluğumda yazdan sebze dışında et tavuk vardır
öle sigra böğ.vs koymam sig.böğ.başkasında yerim ama evde sevmyiyorum
bende çok plancıyımdır bana birimi gelecek geceden banyo temizliğimi oturma odasını vs. temizlerim...
akdamdan kekmi yaparım...kurbiye gibi şeyler varsa menüde yaparım ya milföy yaparım yada gece 12 den sonra açarım....salata işini en son..ama servis tabağımdan tut peçeteye akdar masa örtüsüne kadar hazırlar bırakırım kafam rahatken
canım ramide toptancılar var orda bayağı uygun ordan koliyle alıyosun bir kolide 4 tane oluyo şu anki fiyatını bilmiyorum ama orası da bu fiyatlar
şu anki aldığımız yer de bizim toptan market diye bir yer vergi mükellefi olanlar alabiliyo bi kart çıkartıyosun o kadar burda da mama 35-36 bizim burda ufak bir yer var bez temizlik malzemesi falan satıyo mamayı da isteyenlere getiriyo 35 tl .
üstüne de iki çocuk yaparım de tam olur hamarat arkadaşım
senin dediğin gibi çok toptancı var benim caddemde hemen yan binamdada var....eşim sormuş vergi mükellefi olmanız gerek demişler....bizim buradada bir temizlikci var aylık toğlu alırsan mama yı felan fark atıyo primanın 120 paketini 38 tl den satıyordu en son ama şimdi ne durumda bilmiyorum
canım ramideki toptancılar vergi mükellefi misin diye sormamışlar satece bizim market kart çıkarttırıyo
bende kimse yok nerede bu millet diyecektimm
anam pek sesiz herkes nerelerdesiniz bee ....firoş bugün hiç girmedi
doktorumda yok yeniyıldan beri yoksam tatildemiler???
burcu gelmiyor....ayy ne bilem yoookkkkk herkess
gankam heralde iki çocukla boğuşuyorrr......cesur yüreğim benim
ayyyy bizde çocukları uyuttuk çay demeledimm yaaa çocuksuz keyifle içeceğim...kociş çayı koydu duşa gitti bende bulaşıkalrı makinaya attım...kocişe kahvaltılık ekmek hazırlaıdm....su bidonun pomposını taktım...allahım uyuz oluyorum eve yeni su gelince hep ben açıyorum bidonun ağzını yaa
birde heo sürahileri ben dolduruyorum uyuz oıluyorum bu duruma yaaaaaaaa
Aman ben hazırlıklarımı yaptım geldim siz halen yoksunuz
CANAN eşim adına nazar boncukları için teşekkür ederiz canım benim.
Valla benden iyi uyutur yağızı,türkü söyleye söyleye uyutuyor
Şimdide uyutma faslı var içerde.Bende yaptım humanamı aldım halleyimi size bakayım dedim.
EYLÜL canım nerede o toptancı yav.Banada ver adresini :
Nasıl yani,primanın kaçlısı 12 tl. canım;?
Bugün yol üstünde tansaşa baktım söylediğim fiyatlar oranın.
Genelde kim,ve üçlerden alıyoruz bez ve mamalarımızı.
Yakın oluyor bize.
NEFES senin bu kadın işi yılan hikayesine döndü canım bee.
Aman uyuz işte hem fiyat vermiş,sonrada kendi olmaz diyor.
Üstünede verdiği zarar cabası
Valla annelerimizin hakkını nasıl öderiz bilmem.
Bugün annemde vardı bende.Eve girdiği gibi başladı yardıma.
Çamaşırlarımı astı,yatağımı topalmış yağız zaten bütün gün kucağında
Yazık giderken çok yorgun görünüyordu anacım.
ayyy cnm yaa eşim ramiden gidip bez mez almaz vallla eve zor geliyor bide biz kartla alıyoruz nakit akışımız kısıtlı belli yerlere kullanılıyor...toptancıdanda kredi kart çekmi diyecez
ben geldim kızlar
artvinli aşk olsun gece gece saydın börekleri kekleri olan var olmayan var
dırımcım iki bebekle tek başıma uğraşıyorum anca yazabildim okuyorum ama kim ne halde haberim var
misafirim vardı eşimin teyzesi ve kuzeniyle eşi yeni evliler ev kuracaklar istanbulda yazık birşeyleri yok oğlan öğretim üyesi olacak tayin bekliyor kızda mühendis iş arıyor eşya alacaklar para yok bende klima aldığımda hediye çıkan hiç kullanmadığım elektrikli süpürgem vardı onu verdim nasıl sevindiler yeni gittiler bende size bakayım dedim
benim oğlanlar büyüdükçe azıyorlar oyun istiyorlar salıncakla yatakta sıkılıyorlar ağlıyorlar yere atma zamanı geldimi sizce?orta sehpam kocaman kaldırsammıki?evimin süsü bozulacak zaten salon lunaparka döndü park yatak 2 salıncak var ortayada oyun halısı alıp koyarsam tam olacak
heee misafirin vardı demek...ayy yasıkk yaaa dimek ev kuracaklar allah yardım eder bi bakmışsın ortaya çıkmışlar.....canım artık yere at halının üzerine koy battaniye vs. soğuk almasınlarrrrrrrrben geldim kızlar
artvinli aşk olsun gece gece saydın börekleri kekleri olan var olmayan var
dırımcım iki bebekle tek başıma uğraşıyorum anca yazabildim okuyorum ama kim ne halde haberim var
misafirim vardı eşimin teyzesi ve kuzeniyle eşi yeni evliler ev kuracaklar istanbulda yazık birşeyleri yok oğlan öğretim üyesi olacak tayin bekliyor kızda mühendis iş arıyor eşya alacaklar para yok bende klima aldığımda hediye çıkan hiç kullanmadığım elektrikli süpürgem vardı onu verdim nasıl sevindiler yeni gittiler bende size bakayım dedim
benim oğlanlar büyüdükçe azıyorlar oyun istiyorlar salıncakla yatakta sıkılıyorlar ağlıyorlar yere atma zamanı geldimi sizce?orta sehpam kocaman kaldırsammıki?evimin süsü bozulacak zaten salon lunaparka döndü park yatak 2 salıncak var ortayada oyun halısı alıp koyarsam tam olacak
birsencim bende bir çay demledim içiyorum .aynen canım benimkide seyahatte ve bende gıcık oluyorum yeni su geldiginde pompayı takmaya hahahha hatta takmam bakarım evde birisi varsa belki takardiye o kadar işi yapalım bu zor gelsin alem kadınlarız vallaaaa
aman ne yılan hikayesi valla oku okuda bitmiyor bu hikaye ben vaz caydım zaten o beni bulursa üstünede para verirse alacam anam hahaha.
doğru söylüyosun kredi kartı geçer geçmez ona göre ayarlamak lazım ben de gitmedim eşim gitmişti oraya bizim dediğim yerde geçiyo da ramiyi bilmem artvinli sordu ya onun içinde belirtiyim dedim
veeee elif kız çeyrek yaşındaaaaaaa
yaşasınnn herkes burdaymışş,
ben de bugün elifi babasına yıktım kaçtım, birsoş sen başaktın diimi? yaw iyiki elif başak olmadı walla, ana dağınık baba dağınık, çocuk kafayı yerdi
nefescim seninki de tam saçmalık olmuş, hem kendi fiyat veriyor hem de olmaz diyor, sen hemen olur dedin de ulan ucuza mı gittik korkusuna mı kapıldı aceba?
artvinlim sen de hamaratmışsınn, yaa kızlar ben bi kısır yapmayı severim geri hiçbir misafir hazırlıını sevmem, bir de sarma sarmayı severim okkadar.
cano nerelerde yahu, bugün savaş fena gidiyor herhal?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?