İkiz Anneleri Geyik Paneli

buzluğumda yazdan sebze dışında et tavuk vardır
öle sigra böğ.vs koymam sig.böğ.başkasında yerim ama evde sevmyiyorum
bende çok plancıyımdır bana birimi gelecek geceden banyo temizliğimi oturma odasını vs. temizlerim...
akdamdan kekmi yaparım...kurbiye gibi şeyler varsa menüde yaparım ya milföy yaparım yada gece 12 den sonra açarım....salata işini en son..ama servis tabağımdan tut peçeteye akdar masa örtüsüne kadar hazırlar bırakırım kafam rahatken

üstüne de iki çocuk yaparım de tam olur hamarat arkadaşım

senin dediğin gibi çok toptancı var benim caddemde hemen yan binamdada var....eşim sormuş vergi mükellefi olmanız gerek demişler....bizim buradada bir temizlikci var aylık toğlu alırsan mama yı felan fark atıyo primanın 120 paketini 38 tl den satıyordu en son ama şimdi ne durumda bilmiyorum

üstüne de iki çocuk yaparım de tam olur hamarat arkadaşım

canım yaa hamaratlık değil bu saplantı bendeki..uyum düzen benim yaşam biçimim şimdi halılarım üzerini kapatıyorum ve o örtüleri 2 günde bir değiştiriyorum ben tabi ne kadar eski çarşaf pike varsa bana örtü o kadar rahatsız oluyorumki evin öle rengarek uyumsuz görüntüsünden
ama temizlikmi uyummu dersen temizlik diyorum o yüüzden kapatıyorum ...halılarım açık ren benim aö çetesine 30.dk dayanır sadecee

canım ramideki toptancılar vergi mükellefi misin diye sormamışlar satece bizim market kart çıkarttırıyo

canım ramideki toptancılar vergi mükellefi misin diye sormamışlar satece bizim market kart çıkarttırıyo

ayyy cnm yaa eşim ramiden gidip bez mez almaz vallla eve zor geliyor bide biz kartla alıyoruz nakit akışımız kısıtlı belli yerlere kullanılıyor...toptancıdanda kredi kart çekmi diyecez

ben geldim kızlar
artvinli aşk olsun gece gece saydın börekleri kekleri olan var olmayan var
dırımcım iki bebekle tek başıma uğraşıyorum anca yazabildim okuyorum ama kim ne halde haberim var
misafirim vardı eşimin teyzesi ve kuzeniyle eşi yeni evliler ev kuracaklar istanbulda yazık birşeyleri yok oğlan öğretim üyesi olacak tayin bekliyor kızda mühendis iş arıyor eşya alacaklar para yok bende klima aldığımda hediye çıkan hiç kullanmadığım elektrikli süpürgem vardı onu verdim nasıl sevindiler yeni gittiler bende size bakayım dedim
benim oğlanlar büyüdükçe azıyorlar oyun istiyorlar salıncakla yatakta sıkılıyorlar ağlıyorlar yere atma zamanı geldimi sizce?orta sehpam kocaman kaldırsammıki?evimin süsü bozulacak zaten salon lunaparka döndü park yatak 2 salıncak var ortayada oyun halısı alıp koyarsam tam olacak

birsencim bende bir çay demledim içiyorum .aynen canım benimkide seyahatte ve bende gıcık oluyorum yeni su geldiginde pompayı takmaya hahahha hatta takmam bakarım evde birisi varsa belki takardiye o kadar işi yapalım bu zor gelsin alem kadınlarız vallaaaa

aman ne yılan hikayesi valla oku okuda bitmiyor bu hikaye ben vaz caydım zaten o beni bulursa üstünede para verirse alacam anam hahaha.

ayyy cnm yaa eşim ramiden gidip bez mez almaz vallla eve zor geliyor bide biz kartla alıyoruz nakit akışımız kısıtlı belli yerlere kullanılıyor...toptancıdanda kredi kart çekmi diyecez

doğru söylüyosun kredi kartı geçer geçmez ona göre ayarlamak lazım ben de gitmedim eşim gitmişti oraya bizim dediğim yerde geçiyo da ramiyi bilmem artvinli sordu ya onun içinde belirtiyim dedim

Dırım bende aynen öyleyim.Akşamdan tabağımı,bardağımı herşeyimi hazırlarım sabaha bir tek salatamı bırakırım onunda malzemelerini yıkar doğrar hazırlarım.
Sabah acuk uykumdan eksik olsun pek istememde.

EYLÜL 4 numarada 56 var 66 var canım.

yaşasınnn herkes burdaymışş,

ben de bugün elifi babasına yıktım kaçtım, birsoş sen başaktın diimi? yaw iyiki elif başak olmadı walla, ana dağınık baba dağınık, çocuk kafayı yerdi
nefescim seninki de tam saçmalık olmuş, hem kendi fiyat veriyor hem de olmaz diyor, sen hemen olur dedin de ulan ucuza mı gittik korkusuna mı kapıldı aceba?
artvinlim sen de hamaratmışsınn, yaa kızlar ben bi kısır yapmayı severim geri hiçbir misafir hazırlıını sevmem, bir de sarma sarmayı severim okkadar.
cano nerelerde yahu, bugün savaş fena gidiyor herhal?

canım benim ne salonu ne süsü evde misafiri oturtacak yer yok .ben yere atıyorum bayagıdır .hatta biraz ufaktı alanımız biraz büyüttük battaniye seriyorum üstünede çift kişilik yorganı atıyorum ama oda yetmiyor döne döne kapıya geliyorlar beş dakkada .bide at canım yere özgür haraketetsinler ben ilk oğlumu hiç yere koymadım hasta olur üşütür diye yavrum ne emeklemek bildi nede dönmek .ondan bunları atıyorum valla.

heee misafirin vardı demek...ayy yasıkk yaaa dimek ev kuracaklar allah yardım eder bi bakmışsın ortaya çıkmışlar.....canım artık yere at halının üzerine koy battaniye vs. soğuk almasınlarrrrrrrr

alemizz tabi yaaaaaaaaa
ohhh afiyet olsun 2 fincan içtim iyi geldiii banada kocişşş horul horul uyuyorrrr
doğru söylüyosun kredi kartı geçer geçmez ona göre ayarlamak lazım ben de gitmedim eşim gitmişti oraya bizim dediğim yerde geçiyo da ramiyi bilmem artvinli sordu ya onun içinde belirtiyim dedim

ben marketlere takılayım en iisii havamda değişiyorrr

veeee elif kız çeyrek yaşındaaaaaaa

yerim çeyrek yaşınızıı kızına çeyrek altın takkk bakim...

kirpoşş efett ben başak cadılarındanım....iyiki elif olmamışşş gerçekten zıt gidebilirdi size
çünki yakın bir arkadaşım var onun annesi çok dağnık kızzzaaa sinir geliyorrr bıktım annemin mıçını toplamaktan diyooo....valla elif yeni jenerasyon o eşylarınızı kapı dışarı koyar mazallahh neysekii yırttın sen terazımi oldu o şimdi..?????

sarma sarmasını severim ama yemeği daha çokkk....kısırıda severim ama vazgeçilemz salatamam patates salatası üşenirsem makarna salatsının pratik versiyonu hahaha

valla anneme dedim ben bak haber gönderecegim gelsin diye bu sefer verdigi paraya az diyecek birazdaha yükseltsin diyecek dedim anam artık uzman oldum bu konuda gelen gidenin hadi hesabı yok
daha ne yapacaksın kuzum sarma sarmayı seviyorsun ya bende severim sarma sarmayıda sırtımdaki kulunçlar mafediyor beni sararken

izmirde nedir rayici buı işin nefescim kaç istedi?

eylülcüm, birsoşum teşekkürler çeyrek tebriklerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…