İkiz Anneleri Geyik Paneli

e iimiş walla, ben 800 veriodum tek bebeğe, hem de yemeği bile yok. gerçi aptal kadın tembelliinden bir kez bile tam maaş alamadan gitti ama.

kızlar beni uyku basıtı fena halde, yavaştan uzayayımm yarın zor bir gün olacak. herrkese iyi geceler, özellikle bebelere bol uykulu ve rüyalı gecelerr. annişlere de deliksiz uykularr.

nefes yardımcı bayan çocuklarlamı ilgilenecek yoksa ev işi ilemi???

mesela bir tanıdığım var yardımcı kadın sadece evle ilgileniyor...
işte sabah geliyor....kahvaltı hazırlıyor kızla kendisi beraber yapıyolar...sonra bulaşık çamaşır,yemek vs. yapıyor,mesela kız dışarı çıkması gerekse birini kadına bırakıp birini alıp gidiyor...yada iksiini bırakıyor ama o zaman kadın iş yapmıyor....yani kadın sadece ev işinde ama çocuklar çok kudurursa ben uykusuzsam beni uyutuyor çocuklara bakıyor..yani çocuklara bakarsa ev işin yarım bırakıyor...

sende düzen nasıl olacak eğer bi kadın bulursan

herkese merhaba bayanlar.ben de ikiz annesiyim benimkiler 9 aylıklar.aslında gebeliğimde başka başlığa birkaç mesaj yazmıştım sizleri tanımıyorum ama anladığım kadarıyla siz kanka olmuşsunuz ne güzel.önceki gece bktım bu başlığa yazmak şimdiye kısmetmiş.

valla takılabilirsen gel cnm kafa dağtıyoruz şurada .....

evde temizlik varrr, aylardır almadığım doğum izni maaşlarımı almaya gitcess, ablam cuma günü belfıtığı ameliyatı olcak, öğlen hastaneye bir moral ziyareti yaparıss. bunnar var normalin dışında ekstralar.

e iimiş walla, ben 800 veriodum tek bebeğe, hem de yemeği bile yok. gerçi aptal kadın tembelliinden bir kez bile tam maaş alamadan gitti ama.

canım ben bide çocuk filande baktırmayacagım çok sadece banyolarına yardım edecek bide arada uyuyacagım onlar uyuyunca erken kalkarlarsa biraz oyalayacak iş desen inan evimde abartacak bişeyde yok halı sildirmem koltuk sildirmem direk yıkatırım .yemekte yaptırmam arada dişarda işim olursa bırakırım oda annem olmadan zaten bırakmam .yani hergün benim evi silse süpürse taş çatlasın iki saatini alır. hımmm biride ne demiş o kadının burnu büyük gibi bütün gün oturur işleri ban yaptırır çocuklara baktırır .yuhhh dedim ben daha evel yardımcıya banyomu bir kere bile temizletmedim
hep kendim yaptım wc temizlemek zorunda deyil içi kaldırmaya bilirdiye .

bizim merdivenlere gelen bi bayan var temizlik için o ama haftada bir çağırırsan yarım gün geliyo 40 tlye çok iyi geldi bana mesela o hafta mutfak dolaplarını silmiyo yada camı silmiyo bir dahaki hafta yapıyo

hee anlamışemmm cnm ohhh misss olacak evin heeee ne güzel

paraları çıtırrr çıtırrr ye cnm

ablanada geçmiş olsun

hadi iyi gecelerr

hoşgeldin canım sanki ben nicki hatırlıyorum

aynen benimkide böyle canım bide ben annem olmadan bırakmam kadın iki çocukla başa çıkamaz bir sorun olur kime koşar .eee ben ne yapayım daha bide ben durmam kıyamam yapabildigim kadarda yaparım kadın var ne olursa o yapacak mantıgıda yok bende önüne yemegini bile koyarım çayınıda
ama şans yok işte

bizim merdivenlere gelen bi bayan var temizlik için o ama haftada bir çağırırsan yarım gün geliyo 40 tlye çok iyi geldi bana mesela o hafta mutfak dolaplarını silmiyo yada camı silmiyo bir dahaki hafta yapıyo

oooo iyiyimiş beee valla tek bebem olsaydı kesinlikle temizlik işine giderdim valla yarım günlüğü özellikle kim verecek bee 4 saatte 40 tl...haftada 3 kere gitsen süper....

valla kızlar imkanınız varsa alınn ...benim yok o yüzden her iş birsen çavuşa bakar...ben ütü hariçç her işi yapıyroum annem deseniz iş yapmaz bana ....eşimin seyhatleri yüzünden çok biraraya geldiğimizden...tahammülü az....bana...

ben kadın maddi durumum olsada zor alırıdım sanırım ....çünki herkesin işini beğenmem titz olaacak eee titizde olmuyor kadınlar artık pratiğe döktüklerinden mesela asla vilada ile yer silmem banyoda olsa silmeden yerleri süpürürüm... ve her sildiğim suda çamaşır suyu olacak.........gıcık bi insanım yani

size gelen bayan evde olsa daha çok iş yapacak yani

hoşgeldin canım sanki ben nicki hatırlıyorum
teşekkür ederim hoşbulduk.belki de nickimi estetik bölümüne takıldıysan ordan hatırlıyo olabilirsin zamanında çok mesaj yazmıştım oraya şaka bir yana sık giremiyorum ben pc bebeklere uzak uykuda bile mızıkladıkları için duymam zorlaşıyor.zaten gebeliğimde de mümkün olduğunca tehlikesini düşünerek uzak kaldım bu meretten

valla nefesciğim herkes kalpazan olmuşşş.....az iş çok para
ülen ben eşşekkmişim beee ben az para olsun gider çalışırım sonra performansım iyi olursa bana zam yapar diyordum...şimdikiler cin olmadan adam çarpaya çalşıyolar bee

benim çalıştıgım dönemde 15 de bir gelen bir bayan vardı evime 1,5 yıl mutfagımın bir tek camını ve yerini sildirttim çok korkardım başka bezleri mutfaga sokar diye ben geceden temizlerdim ama bir gün denedim evde kaldım mutfagın bezinden başka bez kullanmadı ondan sonra sokmaya başladım .
ama ne olursa olsun kendi yaptıgın gibi olmaz canım .

kankammm gelmeyecek sanırım benimde uykum geldi ben kçar kızlar hadi iyi gecelerrrrrrrrrr

birsen bende senin gibi herkesi beğenmiyorum o yüzden herişimi kendim yapıyorum ama artık temizliğe yetişemiyorum ütüdende nefret ederim parçasını 1 tl ye ütületiyorum ama temizliğede birini bulsam iyi olacak anacığım burada günlüğü 70-80 tl istiyorlar çok geliyor bana halı yok cam kapı yok bir ortalık silip süpürmeyede veremem yani bende canım isteyince yapıyorum yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…