İkiz Anneleri Geyik Paneli

aynen öyle canım hatta bu son gelen bayanın eşi işsizmiş ayda on gün bir işe gidiyormuş .eşimde kızdı hatta bu kadar zor durumdalar çoluk çocuk okutuyorlar para beyenmiyorlar .neysem bu böyle oldukça benim para cebe kalıyor 700 tl azmı bu ay cebe kaldı hatta eşime diyecegim sen ver bakayım şu parayı kadına vermiş gibi kıyıya koyayım belki hoşuma gider bu iş hiç kadın almam kıyıya atıatıveririm

aynen öyle canım hatta bu son gelen bayanın eşi işsizmiş ayda on gün bir işe gidiyormuş .eşimde kızdı hatta bu kadar zor durumdalar çoluk çocuk okutuyorlar para beyenmiyorlar .neysem bu böyle oldukça benim para cebe kalıyor 700 tl azmı bu ay cebe kaldı hatta eşime diyecegim sen ver bakayım şu parayı kadına vermiş gibi kıyıya koyayım belki hoşuma gider bu iş hiç kadın almam kıyıya atıatıveririm

bu arada ben afyonda oturuyorum.yardımcı demişsiniz ben de dertliyim bu konuda.sınıf öğretmeniyim ama ücretsiz izin aldım mayısta başlıycam tekrar.bana gelen bayan vardı ev işleri için.çok da iyiydi,gerektiğinde uyuyabiliyordum.sonradan eşi istemedi çalışmasını.sonradan görüşmeye gelenler de bebek bakmak için geldiler.kendim evdeyken zaten bakıyorum başkasına bırakmam.ama burdaki tipler bir acayip sanki ev işi olunca havaları kayboluyormuş gibi burun kıvırıyorlar.

kuzum sen izmirde deyilmisin 80 tl cam kapı siliyorlar halıda .

ben halıları yıkatırım camlarım demirli diye güzel silemiyorlar kapılarımı kendim silerim kloraklarla bir ütü ve ortalık kalıyor anlayacağın

bu iş konusunda son noktayı koyuyorum kardeşimm

para yüzünden çağresiz kalmamış bu insanlar o zaman 700 tl azmı yaa

valla hiçbişe gocunmam birine muhatç olacağıma tuvalet yıkarım üç kuruşda olsa kendi paramı yerim...
ben ve eşim böyleyiz...

müşkül bir durumdan ötürü benim 14 senelik dostumdan borç alacağız...eşim nasıl sıkılıyor...diyemiyor bile kız gelin alın yaa diyor...ihtiyacımızdan fazlasını veriyor...benimki daha almadığı parayı nasıl ödeyeceğini düşünüyor ....şimdiki insanların totoşunda birsürü borç var ama hiççç havalarından eksik yok....

evet canım bana gelenlerde aynen öyle hiç bir farkı yok .evin içindeyken ben dururken o niye baksın çocuklara ben ev işi yapacagım o çocuklara bakacak ne kadar mantıksız bişey .

burcu silip süpürmeye o para çok beee.....

aman ev küçükse idare et...ben yaptım yapmadım...ütüleri eşim kendi yapıyor...kendi kıafetlerini bende biryere giderken ütülüyorum sadece çocukların ve masa örtüleri önden ütülenir oda iki arada çıkar......

ben tek odada yaşıyorum şimdi koridor mutfa çocuk odası faal çok yorulmuyorum artık

ayyyyyy kaçtımmmmmmmmmmmm muucuksss

ben halıları yıkatırım camlarım demirli diye güzel silemiyorlar kapılarımı kendim silerim kloraklarla bir ütü ve ortalık kalıyor anlayacağın

canım sen yarım güne alsan 40 tl ütüyüde yapar okadar zamanda ortalıgıda tam güne hiç gerek yok.

umarım hepimiz istediğimiz gibi bir yardımcı bulabiliriz hem de en kısa zamanda.yoksa bu kadar yorgunluğa nasıl dayanırız bilmiyorum.çocuk bakmak dünyanın en zor işi.insan çalışırken kafası dağılıyor iki sohbet ediyor kendine güveni artıyor.ama evde aynı rutinleri yapmak kadar boğucu birşey olamaz.sizlere iyi sohbetler dilerim oğlumu beslemem lazım görüşmek üzere:79:

bende bebeklerimi beslemeye gideyim sonrada yatayım artık yoruldum
hepinizi ve bebeklerinizi çok öpüyorummmmmmmmm
kociş yine yanlız yattı adam sarılıp uyumaya hasret kaldı yazık eskiden hiç ayrı yatmazdık

yok öyle değil o yarım güne işleri sığdırıyor sığdıramadıklarını mesela camı haftaya siliyor haftada bir geliyor 35-40 tl dedi 140 yapıyo ayda evin de temiz kalıyo aslında iyi ama işi nasıl acaba apartmanı pek iyi yapmıyo ama fiyatlar böyle diyor günlük temizlik bir kere gelmeye 80 -100 ama böyle olursa ev temiz kaldığı için ucuza geliyor

iyi geceler hepinize benim de uykum geldi

canan sen mi çocukları uyuttun çocuklar mı seni uyuttu ortalarda yoksun canım

günaydın kızlar..

muhabbet bakıcı ve temizlikçi bayanlar üstüne olmuş.bizim burda temizlikçiler 60 lira alıyor,tüm gün geliyorlar..ben temizlikçimden memnunum,her yeri çok güzel silip süpürür..halıları siler,koltukları siler.vileda hiç kullanmaz.evim büyük ama eli çok çabuk kadının.burası küçük bir şehir olduğu için fiyatlar daha uygun tabii.ayda bir geliyor,bende haftada iki gün temizlerim evi.sağolsun bakıcımızda temizler,yardım ediyor.bebekler küçük olduğu için daha öyle kirlenme durumu olmuyor evin.ama temizlik hastasıyım ben,bu konuda tedaviye ihtiyacım var gerçekten.napıcam bilmiyorum,halalarıma çekmişim

bakıcı konusuna gelinci bizimki 300 lira alıyor ama hiç yalnız bakmadı daha.üç gün annem,iki gün eşim ve ben yardımcı oluyoruz.kadın iyi bakıyor.çorbalarını falan hep o yapar.şu anda memnunum.küçük yerde yaşamanın hem böyle avantajları var hem de bir çok dez avantajı işte..

selam hatunlarr...bu sabah 7.30 da kalktı veletusss bende yat dedim...ses duymuşş tıkk tıkk geliyo diyip yanıma girdi yattı...8.30 kadar ancak dayandılar sonra kalktık onlara kahvaltı hazırlamaya başladım...kendime yumurta koydum haşlansın diye...

bu arada formun kiraz saplı çayını aldım benim gibi yeşil çay içme özürünüz varsa tavsiye ederim tadı güzell ben beğendiysem herkes içer o kadar diyet hayatım oldu yeşil çay içmedim..bunu beğendim sabah aç karnına bir fincan içtim....

sabahlarıda kalkınca 2 bardak su ceviz içiyorum
sonrada çocukalrı besleme süreci yaşadıkdan sonrada kahvaltıya giriyorum bir haşlanmış yumurta ve 2 dilim ince kaşar 4 dilim tuzsuz etimek yiyiyorum.....yarım saat sonrada 1 portakal yiyeceğim...
diyete başladığımdan bu yana güde 40 dk. yürüyüş yapıyorum 10 dk. hafif tmepolu 30 dk. hızlı tempoda oluyo..10 dk. bel hareketi yapıyorum...şimdiye kadar dün aksam bozdum oda ekmek yemedim ama bir tabak pilav yedim kurunun yanında pilavı az yiyemezdım bugün çocuklar müsade ederse 10 faazla yürürüm......

bugün canım iş yapmak istemiyor ama çamaşır yıkamam gerek....ama yemeğim var...
kalpazanlık ilan ediyorum...öğlenede peynri etimek yerim bir kase yoğurdada etimek koyarım canım kuru istemiyor çünki....

günaydın herkeze.

bu sabah bogazlarım şiş gögsümde agrı egenin çıglıklarıyla kalktım sanki kene yapışmış çocuga

ayyy bir aldım kucagıma sırılsıklam ee normal uykuya dalmak için koca biberon suyu içiyor gecede

mama emzigi bıraktıgından beri karnı yoksa uyumak için su içiyor .neyse üst baş deyiştirdik .

kahvaltı hazırlayamadım kolum kalkmadı mama verdim .birazdan kalkarlar roterli kahvaltımızı yaparız

inşallah gribim ilerlemez yandım yoksa annemde sabah karga b.....ta hem yanlızım . yemeden eve

gitmiş oda şimdi

geldi hasta avukat aramış miras işi vardı onu halledeceklermiş yani bugün hem hasta hem yanlızım

ben kaçar emre mızıldıyor.

nefes geçmiş olsun canım
birsen enerjine hayranım diyet ha banada lazım ama yemiyor
firdos günaydın canım ne güzel fiatlar bunlar AMASYA damı yaşasak ne yapsak?
kızlar dediğinizi yaptım orta sehpayı gece 2 de kaldırdım büfenin arkasana sakladım amma yer kaplıyormuş salon kocaman oldu ama bir sorun var klimayla ısıtıyorum evi sıcak oluyor ama yerden soğuk çekerlermiki?altlarına yorgan koymam yeterli olurmu?:26:

yaşasınn afyonda oturan biri var artık bende yanlız değilim:)))

hep gece Almina yine fena oldu irbirlerine bulaştırıp duruyolar burnu akmaya başladı bu sefer de melis de kötülemiş pek melisimin sesi çıkmadı ama Almiş sabaha kadar bağırdı anneme verdim o kucağından indirince çığlığı basıyodu biraz uyumuşum ki ta yan odadan onun sesine kalktım uykumda ağlıyolardı sanırım onları duydum şükür biraz daha iyi bu hastalıklar da gece azıyor inşallah bu gece de olmaz

ne güzel fiyatlar bunlar burda aldığın maaşı versen anca yeter
canım ben iki tane battaniye üstüne oyun halısını koyuyorum ama bizim alt boş dükkan o yüzden sizin alt doludor muhtemelen gerçi oyun halısında pek kalmıyolar ama onları oyalıyor

birsen maşallah rejime de başladın yaza fit girersin artık
nefes geçmiş olsun canım

kızlar geçenlerde konuşulmuştu demir ilacının lekesi çıkmıyo falan diye çocuklara içirirken halımın beyaz yerine 2 damla damladı nasıl olsa çıkmıyo diye allah var uğraşmadım hiç sonra temizlikçi geldi sildi çıkmadı neyse eşim halıya bir bardak ayran dökmüş ben evde yokken silmemiş oda kurumuş eve geldim halıyı neyle silsem diye düşünürken açıkcası üşendim bulaşık deterjanıyla sileyim dedim ayran lekesi zaten çıktı da demir ilacının lekeside çıktı belki 1 haftadır oradaydı aklınızda bulunsun diye yaziim dedim..
çocuk kıyafetlerinde benim pek yok önlük varken veriyorum genelde ilaçları o yüzden kıyafetleri kirlenmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…