valla nefesciğim herkes kalpazan olmuşşş.....az iş çok para
ülen ben eşşekkmişim beee ben az para olsun gider çalışırım sonra performansım iyi olursa bana zam yapar diyordum...şimdikiler cin olmadan adam çarpaya çalşıyolar bee
valla nefesciğim herkes kalpazan olmuşşş.....az iş çok para
ülen ben eşşekkmişim beee ben az para olsun gider çalışırım sonra performansım iyi olursa bana zam yapar diyordum...şimdikiler cin olmadan adam çarpaya çalşıyolar bee
birsen bende senin gibi herkesi beğenmiyorum o yüzden herişimi kendim yapıyorum ama artık temizliğe yetişemiyorum ütüdende nefret ederim parçasını 1 tl ye ütületiyorum ama temizliğede birini bulsam iyi olacak anacığım burada günlüğü 70-80 tl istiyorlar çok geliyor bana halı yok cam kapı yok bir ortalık silip süpürmeyede veremem yani bende canım isteyince yapıyorum yavaş yavaş
bu arada ben afyonda oturuyorum.yardımcı demişsiniz ben de dertliyim bu konuda.sınıf öğretmeniyim ama ücretsiz izin aldım mayısta başlıycam tekrar.bana gelen bayan vardı ev işleri için.çok da iyiydi,gerektiğinde uyuyabiliyordum.sonradan eşi istemedi çalışmasını.sonradan görüşmeye gelenler de bebek bakmak için geldiler.kendim evdeyken zaten bakıyorum başkasına bırakmam.ama burdaki tipler bir acayip sanki ev işi olunca havaları kayboluyormuş gibi burun kıvırıyorlar.
ben halıları yıkatırım camlarım demirli diye güzel silemiyorlar kapılarımı kendim silerim kloraklarla bir ütü ve ortalık kalıyor anlayacağın
bu arada ben afyonda oturuyorum.yardımcı demişsiniz ben de dertliyim bu konuda.sınıf öğretmeniyim ama ücretsiz izin aldım mayısta başlıycam tekrar.bana gelen bayan vardı ev işleri için.çok da iyiydi,gerektiğinde uyuyabiliyordum.sonradan eşi istemedi çalışmasını.sonradan görüşmeye gelenler de bebek bakmak için geldiler.kendim evdeyken zaten bakıyorum başkasına bırakmam.ama burdaki tipler bir acayip sanki ev işi olunca havaları kayboluyormuş gibi burun kıvırıyorlar.
ne güzel fiyatlar bunlar burda aldığın maaşı versen anca yetergünaydın kızlar..
muhabbet bakıcı ve temizlikçi bayanlar üstüne olmuş.bizim burda temizlikçiler 60 lira alıyor,tüm gün geliyorlar..ben temizlikçimden memnunum,her yeri çok güzel silip süpürür..halıları siler,koltukları siler.vileda hiç kullanmaz.evim büyük ama eli çok çabuk kadının.burası küçük bir şehir olduğu için fiyatlar daha uygun tabii.ayda bir geliyor,bende haftada iki gün temizlerim evi.sağolsun bakıcımızda temizler,yardım ediyor.bebekler küçük olduğu için daha öyle kirlenme durumu olmuyor evin.ama temizlik hastasıyım ben,bu konuda tedaviye ihtiyacım var gerçekten.napıcam bilmiyorum,halalarıma çekmişim
bakıcı konusuna gelinci bizimki 300 lira alıyor ama hiç yalnız bakmadı daha.üç gün annem,iki gün eşim ve ben yardımcı oluyoruz.kadın iyi bakıyor.çorbalarını falan hep o yapar.şu anda memnunum.küçük yerde yaşamanın hem böyle avantajları var hem de bir çok dez avantajı işte..
canım ben iki tane battaniye üstüne oyun halısını koyuyorum ama bizim alt boş dükkan o yüzden sizin alt doludor muhtemelen gerçi oyun halısında pek kalmıyolar ama onları oyalıyornefes geçmiş olsun canım
birsen enerjine hayranım diyet ha banada lazım ama yemiyor
firdos günaydın canım ne güzel fiatlar bunlar AMASYA damı yaşasak ne yapsak?
kızlar dediğinizi yaptım orta sehpayı gece 2 de kaldırdım büfenin arkasana sakladım amma yer kaplıyormuş salon kocaman oldu ama bir sorun var klimayla ısıtıyorum evi sıcak oluyor ama yerden soğuk çekerlermiki?altlarına yorgan koymam yeterli olurmu?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?