İkiz Anneleri Geyik Paneli

ayyy gündüzleri kan ağlıyor burası ne bu yaaa gece geliyorsunuz kendi çapımda eyleniyorum valla

burcu cnm enerjilik bi durum değil sistem işte...bide o kadar kilo vermişken başa dönmek istemiyorum valla.....neyse odan sıcak oluyorsa ve ara katta oturuyorsan ,yerdede kocaman bir halı varsa sadece battaniye bile yeter şimdilik senikilere....

ama zemin kat yada en üst katsa yere yorgan koy cnm korkma fazalada efhamlı olma yarın öbürgün sürününce nerede açıklık var oraya gidecekler...o zaman açık alanlara kilim keçe dolduracaksın cnm...

nefes geçmiş olsun cnm....bu arada senin büyük oğlun tam gün kreştemi cnm ???

eylül merhaba cnm sizede geçmiş olsun kızlara limonlı ıhlamurda verebilirsin cnm

winston cnm aksam arkadaş yazınca benimde senin yazın aklıma geldi bir afyonlu geldi diyee...

ayyy bana gelince valla size yazdıktan sonra öle oturdum bulaşık vs. hallettim...çocukları uyuttum sonrada 40 dk .yürüyüş yaptım 10 dk. fazladan yapmak gelmedi içimden tedirgin oluyorum ya uyanırlarsa duymam diye...neyseki uyuyolar...erken kalktıklarından bende yemeğimi yedim...kiraz çayı içeceğim....hava tam uyku havası valla.....bugün miskinlik günü ilan edip hiçbişey yapmıyorum valla...çocuklar kalkınca çorbalarını veririm .....sadece onların bakımı olur ....

ayyy kimseler yok bende kaçar valla bu ne beee perili topikk

bende dantel yapayım bari kuzular kalktı ....çorbalarını içtiler...tarih beni affetmeyecek ama revani yaptım yarım ölçekten ....adet olacağım valla kızlar h.sonu gibi ancak 4 gün dayanabildim tatlısız...ne yapem yaa aksama yarım saat daha koşarım olur biterrr

topiğe nazar mı değdi bilmem göze geldi sanırım bir sen oluyon bir ben kirpi oluyo ama yazmıyo başkada kimseler yok artvinli gelip gidiyo arada

canım bilg sabahtan beri açık ama hiç başına oturamadım bugün, cidden bu ara popülaritesi düştü topiğin, tv programları gibi bi kavga filan çıkaralım reyting olsun

sabahtan beri baktımda ziyaretçi sayısı üyeden daha fazla onlar üye olsunda bari onlarla yazışalım yada atışalım

sağol canım .sizede geçmiş olsun .ben bir battaniye birde yorgan atıyorum bide evin heryerini ısıtıyorum yatak odası hariç yoksa kolidordan kapıyı açtıkça üfürüyor soğuk .amaaaaa bugün bir fatura geldi 430 tl ölecektim gördügümde rekor kırmışım heralde bende tek oda ısıtacagım başka yolu yok .

sağol canım. yok canım ben berki bu yıl aldım kreşten okul yaşımız geldi anaokuluna gidiyor .öğlen gidiyor akşam 5,30 geliyor

ayy sormayın yaaa bize bi nazan lazımmmmmmmmmm

nazan birsen seni özlemiş hadi çıkta gel arkadaşım.

hahahahhahaaha belkim katılım yaparız diyecem ama arkadaşımla gideceğim lak lak olurr şimdii

wayyyy hadi bakalım iyi muhabbetler ayyy valla özendim beeeee .keyfini çıkarın çokta dedikodu yapmayın sakınnnn.

İyi geceler arkadaşlar.

Bugün giremedim topiğe ama yanlız değilmişim kimseler gelmemiş zaten.

Misafirlerimi yolcu ettim,eşim geldi attaaa gittik.

Turladık biraz birerde kokoreç yedik,ordanda anneme geçtik çayımızı içtik yeni geldik eve...

Dırım ve canan muhabettiniz bol olsun.

ERENZEYNO nedenki üyeliğini iptal etmiş?

afiyet olsun canım .

artvinlii kısssssss geldimmm nefesciğim valla başka şeylerden konuştuk iyi geldi bu kaçamak

merhaba anneler..bu saatler hiç çekilmiyor benim açımdan öyle en azından.bebekleri beslemek için oyalanıyorum 1 gibi yatarım daha çok dayanamam .biraz nette gezmek iyi olacak

bu arada bakıyorum da yeni başlayan bir dizi var duymuşsunuzdur,muhteşem yüzyıl,meral okay ın röportajı var kanuni şehvet düşkünüydü demiş.çığ gibi tepkiler var.sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…