ayyy kimseler yok bende kaçar valla bu ne beee perili topikk
bende dantel yapayım bari kuzular kalktı ....çorbalarını içtiler...tarih beni affetmeyecek ama revani yaptım yarım ölçekten ....adet olacağım valla kızlar h.sonu gibi ancak 4 gün dayanabildim tatlısız...ne yapem yaa aksama yarım saat daha koşarım olur biterrr
sabahtan beri baktımda ziyaretçi sayısı üyeden daha fazla onlar üye olsunda bari onlarla yazışalım yada atışalım
ayyy verdiiiiiii kocişşş izinn gidiyommmmmmmmm
ohh eğlenin bakalım bizde burda ruh çağıralım bari belki o gelir
yakınmısınız okkadarrr
hep gece Almina yine fena oldu irbirlerine bulaştırıp duruyolar burnu akmaya başladı bu sefer de melis de kötülemiş pek melisimin sesi çıkmadı ama Almiş sabaha kadar bağırdı anneme verdim o kucağından indirince çığlığı basıyodu biraz uyumuşum ki ta yan odadan onun sesine kalktım uykumda ağlıyolardı sanırım onları duydum şükür biraz daha iyi bu hastalıklar da gece azıyor inşallah bu gece de olmaz
ne güzel fiyatlar bunlar burda aldığın maaşı versen anca yeter
canım ben iki tane battaniye üstüne oyun halısını koyuyorum ama bizim alt boş dükkan o yüzden sizin alt doludor muhtemelen gerçi oyun halısında pek kalmıyolar ama onları oyalıyor
birsen maşallah rejime de başladın yaza fit girersin artık
nefes geçmiş olsun canım
sağol canım. yok canım ben berki bu yıl aldım kreşten okul yaşımız geldi anaokuluna gidiyor .öğlen gidiyor akşam 5,30 geliyorayyy gündüzleri kan ağlıyor burası ne bu yaaa gece geliyorsunuz kendi çapımda eyleniyorum valla
burcu cnm enerjilik bi durum değil sistem işte...bide o kadar kilo vermişken başa dönmek istemiyorum valla.....neyse odan sıcak oluyorsa ve ara katta oturuyorsan ,yerdede kocaman bir halı varsa sadece battaniye bile yeter şimdilik senikilere....
ama zemin kat yada en üst katsa yere yorgan koy cnm korkma fazalada efhamlı olma yarın öbürgün sürününce nerede açıklık var oraya gidecekler...o zaman açık alanlara kilim keçe dolduracaksın cnm...
nefes geçmiş olsun cnm....bu arada senin büyük oğlun tam gün kreştemi cnm ???
eylül merhaba cnm sizede geçmiş olsun kızlara limonlı ıhlamurda verebilirsin cnm
winston cnm aksam arkadaş yazınca benimde senin yazın aklıma geldi bir afyonlu geldi diyee...
.
ayyy bana gelince valla size yazdıktan sonra öle oturdum bulaşık vs. hallettim...çocukları uyuttum sonrada 40 dk .yürüyüş yaptım 10 dk. fazladan yapmak gelmedi içimden tedirgin oluyorum ya uyanırlarsa duymam diye...neyseki uyuyolar...erken kalktıklarından bende yemeğimi yedim...kiraz çayı içeceğim....hava tam uyku havası valla.....bugün miskinlik günü ilan edip hiçbişey yapmıyorum valla...çocuklar kalkınca çorbalarını veririm .....sadece onların bakımı olur ....
ayy sormayın yaaa bize bi nazan lazımmmmmmmmmm
hahahahhahaaha belkim katılım yaparız diyecem ama arkadaşımla gideceğim lak lak olurr şimdii
İyi geceler arkadaşlar.
Bugün giremedim topiğe ama yanlız değilmişim kimseler gelmemiş zaten.
Misafirlerimi yolcu ettim,eşim geldi attaaa gittik.
Turladık biraz birerde kokoreç yedik,ordanda anneme geçtik çayımızı içtik yeni geldik eve...
Dırım ve canan muhabettiniz bol olsun.
ERENZEYNO nedenki üyeliğini iptal etmiş?
artvinlii kısssssss geldimmm nefesciğim valla başka şeylerden konuştuk iyi geldi bu kaçamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?