- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
evet,ilk isimleri bizim kendi isimlerimiz..Almina facede farkettim bebişlerin ilk ismi sizin isimlerinizmiş.çok ilginç ve ne güzel düşünmüşsünüz.veee ikiside sana benziyor.
de miay evet ben de hasretle bekliyorum o günleri evde bunaldık artık bizim bebeklerin ayları yakın şimdi farkettim
iyi yapmışsın cnm gezmek şuan en iç acıcı şey gerçekten
bende hasretle bekleyenlerdenim :82:
yok canım diğerleri yok sadece ateş ama 3 gündür geçmiyo iniyo çıkıyo devamlı bi bakmışım eller buz kafa sırt yanıyo bi bakmışım tüm vücudu normal gece39 du yanıyodu resmen ben soğuk bezleri koydukça nasıl ağladı bi görsendorukcum hoşgeldin cnm
cano ve aşk kadunu iyi yaptınız valla, canancım benim sıpalar başkasıyla dursa İstanbul a gelir sizle bilem gezerim vallaartık havalar ısınsın ankaralılarla bi buluşma yaparız inş.
doudou, vil, kirpoş ve bennnnnn :)
artvinli canım kıyamam ya bende hep alttan alıyrdum ama konu saçma olunca direniyorum artık ama ne kötü dimi sebepsiz küsmeler halbuki meleklerimize kavuşmak için neler çektik, yine şükür senin kociş ilgilibenimki hemen başlar ne kızım, sus kızım, ne istiyon püffff..
yağız ın dişi belki huzursuz yapıyordur çıkmamıştı daha dimi.. bu arada biz dişsiziz sanırım
canancımmm çok geçmiş olsun cnm, sadece ateş dimi ishal falan yok.. inş. bişeyciği yoktur kuzumun
geçmiş olsun dileğin için teşekkürler canımselam kızlar.......
Fikrimi değiştirdim hazırladım yağızı eşime dedim beni annemlere bırak,tabi hiç konuşmadık.
Yağızı bıraktığım gbii çıktık kuzenimle,önce cevahire gittik dolaştık bizim sıpalara oyuncak aldık.Oradanda oturuduk çay ve pasta keyfi yaptık.Valla içim açıldı çok iyi geldi.
Bu gcede burada kalıcam yarın sabah 10 gibi eminönüne gidicez.
Hepinizi öpüyorum.
Canancım çok geçmiş olsun oğluşuna,
Berennazcım çıkmadı daha dişlerimiz bizde dişsizis yani.
Evet eşim çok ilgili bir babadır saolsun.Hakkını ödeyemem o konuda.,
Ama bu sefer ondan yeşil ışık bekliyorum.
çok sağol canım bademciklerden olmuş canım zaten 5 gündür felan sümüklerimiz vardııı şükür ki basit bi rahatsızlıkkkartvınlı canım almina da bıktı ben de mandalinaya yada bunun gibi meyvelere batırıp yediriyorum yada yoğurda batır pekmez de olabilir yani sevdiği herhangi bişey
canım maşallah kocayla konuşmuyosun ama kendini annene bıraktırıyosun alemsin kızben de çok inadımdır hayatta ne arabaya binerim ne de konuşurum genelde o barışır
canancım geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsınız neden oldu acaba bu ateş bize de haber ver alemsin valla topluca kocalarla kavga etme kampanyası açtık haklısın
sağl canım mustafanın bademcikleri şişmiş şurupla geçiricez işallahhh antibiyotiğe gerek yok dedi basit bişemiş anlıyacağınben geldim...
Canan geçmiş olsun,Mustafa nasıl haber ver bize..
Berencim bizimde dişlerimiz yok,eğer dayılarına çektilerse iki yaşından öncede çıkmaz sonra hepsi bir anda çıkar...
Eylül nasılsın canım..
Almina facede farkettim bebişlerin ilk ismi sizin isimlerinizmiş.çok ilginç ve ne güzel düşünmüşsünüz.veee ikiside sana benziyor.
kızlar ben karar verdim okulumdaki bir bayan arkadaşı dövecem
iyi canım şükür ateş kontrolündeyim genegünleirn uykusuzluğu var çocukta 7.3 da yattı ve bu saate kadar hiç uyanmadı işallah 12 de kalkıp sabaha kadar nöbet tutturmaz bana çünkü bend ebitmiş durumdayımiyi yapmışsın cnm gezmek şuan en iç acıcı şey gerçekten
bende hasretle bekleyenlerdenim :82:
benimde çıktığında yaşıma geliyormuşum, galiba bana çektiler
hayırdır niye sinir yaptın, neymiş sıkıntısı arkadaşın
canancım nasıl oldu mustafa ???
evet,ilk isimleri bizim kendi isimlerimiz..Çınar babasını da andırıyor..
de mi
offf ,sabır sabır...
canan,yazamadım,çok geçmiş olsun...
günaydın bayanlarr....
canan geçmiş olsun inş tez vakitte iileşir mustafa...
bişiler daha yazacaktım ama unuttum bu ara okuyup çıkıyorum aklımdada kalmıyo...
en iisi bütün hastalar tez vakitte iileşir diim bari..
kimindi hatırlamıyorum birinin kuzusunda yumurta alerjisi çıkmış şükretsin belirti vermiş kızarmış kaşınmış benim babannemler kardeşleri yumurta yiyince mide ağrısından kıvranıyolar kekin içinde poğaçanın içinde hiç bi şekilde yiyemiyolar öle olsaydı daha hiç anlayamazdın kıvranırdı kuzun yazık..bendede varmış küçükken ama geçmiş üzülme arkadaşım
valla kızlar süperr bigün geçirdik baya güzeldi yaniiii faceye resimleri attım bile
günaydın kızlar...
Canan doğru diyosun,hadi bi koşun gelin amasyayada toplaşıp dövek...Mustafanın iyi olmasına çok sevindim,boyuda uzamış Maaşallah..kilosu önemli değil alır nasılsa..
kızlar Kıvırcık Ali trafik kazasında ölmüş.çok üzüldüm.sesini ve yorumunu çok beğenirdim.gencecik adam,Allah rahmet eylesin.
Fatoş,Eylül günaydın:)..Eylülcüm sizede geçmiş olsun.
çok sağol tatlım yoksun bu aralarrrrcanancım çoook geçmiş olsun...
şu yaz bi gelse hastalıklar bitseeeee...
sağol kuzummmmgünaydınnnnn.
canommm geçmiş olsun hayatım .şükür çok önemli birşeydeyilmiş inşallah çobuk geçer .
bizde kalktık doğrusu sabaha kadar uyumadık desem yeri .bugün evde temizlik var bir taraftan
kahvaltı hazırlamam lazım ama elimi kaldırmıyorum uykusuzluktan mecbur hazırlayacagım kaçış yok
güzel birgün olsun hepimiz için hepinizi öpüyorum.
geliriz canım sen çağırgünaydın kızlar...
Canan doğru diyosun,hadi bi koşun gelin amasyayada toplaşıp dövek...Mustafanın iyi olmasına çok sevindim,boyuda uzamış Maaşallah..kilosu önemli değil alır nasılsa..
kızlar Kıvırcık Ali trafik kazasında ölmüş.çok üzüldüm.sesini ve yorumunu çok beğenirdim.gencecik adam,Allah rahmet eylesin.
Fatoş,Eylül günaydın:)..Eylülcüm sizede geçmiş olsun.
sağol canımcanan geçmiş olsun çok şükür kötü bişey çıkmasın da bunla kalsın gitmişken devrimi de götürdün mü kontrole o nasıl ona bulaşmasın da iki çocuk zor olur bizimkiler de aynı durumda melisim çok şükür iyi almina aynı durumda ilacımızı kullandık şimdi bekliyoruz atlattı sanırım
al yavrum havanı al gez dılaşşşgünaydın hatunlarr.....
ay sabah sabah ne üzüldüm ne üzüldüm ya allah rahmet eylesin çok sevrdim kıvırcık aliyi...
bende kalkdım kızları doyurdumaltlarını aldım.kociş evde bugün arabayı servise bırakmaya gitti. gelir 1 saate kahvaltı hazırlıycam öğleden sornada kızları babasına satıp dışarı çıkmayı düşünüyorum... az hava alayım dime bu fırsat kaçmaz...
bencede müthişti tabi her zamanki gibi benim için koşturmacalı olduuuu hep bi eve yetişme telaşesi biliyosunnnnslm kızlarr geldik ayyy ben regli oldum bbugün beni migren tutarr ....neyse bugün rahat geçti...
çok güzel geçti,eylendik,ihtiyaclarını aldık cananın.....bence keyifliydii
selam canımmm naberrrslm kızlarr....
çok güzeldi ciciler aldıkk kızımada bi bilezik aldım oğluşumada bi künye aldımm benim doğumgünü hediyem kuzularımaaaaslmmm nbr nAsıl bir gün geçirdiniz kızlar
çok iyi yapmışsın canım çık böyle aradaaaasüper bi gündü womenlovela cananınkiğ kadar olmasada uzun bi zaman sonra ilk kez güne gittim kızımı aldım oğlum evde kaldı anneannesiyle iiydi bi değişiklik oldu yanlız şimdi pek ii değilim başım feci dönüyo 15 gündür reglim bitmedi sanırım kansız kaldım iice(
sağol canımmm hepimizin keyfi daim olsunnnnnkeyfiniz daim olsun bacularrrr
selamm
bende bugün ilk kez uzun bi aradan sonra yalnız başıma dıları çıkdım.gezdim alışveriş yapdım. geldim 3 saat kızlardan ayrıçok garip geldi ama...babamız iyi idare ettiama gelir gelmez burnumdan getirdi tabi:)) duymadımmmm:))
womenlove resimler harikaaaa...sefanız olsun iyi oldu arada yapmaklaızm böle.. yakın değilizki ancım çıkalım hepberaber... neyse yaza inşallah az daha yakalanılar bebelerle çıkarız...
artvinlim dişmiçıkarıo acaba yağız huysuzluğu ondan olabilirmiki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?