İkiz Anneleri Geyik Paneli

Almina facede farkettim bebişlerin ilk ismi sizin isimlerinizmiş.çok ilginç ve ne güzel düşünmüşsünüz.veee ikiside sana benziyor.
evet,ilk isimleri bizim kendi isimlerimiz.. Çınar babasını da andırıyor..
ay evet ben de hasretle bekliyorum o günleri evde bunaldık artık bizim bebeklerin ayları yakın şimdi farkettim
de mi
iyi yapmışsın cnm gezmek şuan en iç acıcı şey gerçekten

bende hasretle bekleyenlerdenim :82:

offf ,sabır sabır...

canan,yazamadım,çok geçmiş olsun...

Son düzenleme:
yok canım diğerleri yok sadece ateş ama 3 gündür geçmiyo iniyo çıkıyo devamlı bi bakmışım eller buz kafa sırt yanıyo bi bakmışım tüm vücudu normal gece39 du yanıyodu resmen ben soğuk bezleri koydukça nasıl ağladı bi görsen
geçmiş olsun dileğin için teşekkürler canım

ne o kız bizi görmemek içinmi erken gidip erken döneyim diyosun 10 da ne işin var ben 2 den önce orada olamam sanırım geç gel biraz bi öğle yemeği yeriz yada bi çay içeriz bizi görmek istemediğini düşündüm vallaha
çok sağol canım bademciklerden olmuş canım zaten 5 gündür felan sümüklerimiz vardııı şükür ki basit bi rahatsızlıkkk
sağl canım mustafanın bademcikleri şişmiş şurupla geçiricez işallahhh antibiyotiğe gerek yok dedi basit bişemiş anlıyacağın
canım o karıyı döveceğin zaman haber ver tüm kk toğlanıp gelelim bizde stres atmış oluruz kyanan ve kocalara olan hırsımızı ondan çıkarırız hahaha
iyi canım şükür ateş kontrolündeyim genegünleirn uykusuzluğu var çocukta 7.3 da yattı ve bu saate kadar hiç uyanmadı işallah 12 de kalkıp sabaha kadar nöbet tutturmaz bana çünkü bend ebitmiş durumdayım
evet,ilk isimleri bizim kendi isimlerimiz.. Çınar babasını da andırıyor..

de mi

offf ,sabır sabır...

canan,yazamadım,çok geçmiş olsun...

sağol canımmmm

evet kızlar yazdığım gibi mustafa badencikleirni üşütmüş ciğerlerde felan bişey yok maşallah gelişimi güzel boyumuz 76 cm olmuş dr uzun aına görededi ama zayıfsınız dedi hala 9 kiloyuzda yaşınıza geldiniz dedi ama 2170 gram doğduğunu düşünürsek çok kötü değil dedi
uyku içinde zaditen diye bi şurup verdi iştahta açar dedi umarım iyi gelir ben yorgunluktan bitmiş haldeyimmmmm

canancım çoook geçmiş olsun...

şu yaz bi gelse hastalıklar bitseeeee...

günaydınnnnn.

canommm geçmiş olsun hayatım .şükür çok önemli birşeydeyilmiş inşallah çobuk geçer .

bizde kalktık doğrusu sabaha kadar uyumadık desem yeri .bugün evde temizlik var bir taraftan

kahvaltı hazırlamam lazım ama elimi kaldırmıyorum uykusuzluktan mecbur hazırlayacagım kaçış yok

güzel birgün olsun hepimiz için hepinizi öpüyorum.

günaydın kızlar...

Canan doğru diyosun,hadi bi koşun gelin amasyayada toplaşıp dövek...Mustafanın iyi olmasına çok sevindim,boyuda uzamış Maaşallah..kilosu önemli değil alır nasılsa..

kızlar Kıvırcık Ali trafik kazasında ölmüş.çok üzüldüm.sesini ve yorumunu çok beğenirdim.gencecik adam,Allah rahmet eylesin.

Fatoş,Eylül günaydın:)..Eylülcüm sizede geçmiş olsun.

Son düzenleme:
canan geçmiş olsun çok şükür kötü bişey çıkmasın da bunla kalsın gitmişken devrimi de götürdün mü kontrole o nasıl ona bulaşmasın da iki çocuk zor olur bizimkiler de aynı durumda melisim çok şükür iyi almina aynı durumda ilacımızı kullandık şimdi bekliyoruz atlattı sanırım

günaydın hatunlarr.....
ay sabah sabah ne üzüldüm ne üzüldüm ya allah rahmet eylesin çok sevrdim kıvırcık aliyi...
bende kalkdım kızları doyurdumaltlarını aldım.kociş evde bugün arabayı servise bırakmaya gitti. gelir 1 saate kahvaltı hazırlıycam öğleden sornada kızları babasına satıp dışarı çıkmayı düşünüyorum... az hava alayım dime bu fırsat kaçmaz...

günaydın bayanlarr....
canan geçmiş olsun inş tez vakitte iileşir mustafa...
bişiler daha yazacaktım ama unuttum bu ara okuyup çıkıyorum aklımdada kalmıyo...
en iisi bütün hastalar tez vakitte iileşir diim bari..
kimindi hatırlamıyorum birinin kuzusunda yumurta alerjisi çıkmış şükretsin belirti vermiş kızarmış kaşınmış benim babannemler kardeşleri yumurta yiyince mide ağrısından kıvranıyolar kekin içinde poğaçanın içinde hiç bi şekilde yiyemiyolar öle olsaydı daha hiç anlayamazdın kıvranırdı kuzun yazık..bendede varmış küçükken ama geçmiş üzülme arkadaşım

merhaba kızlar
yeni topik açtım ama sizede söyleyeyim 3 yaşında 15 kg bir kız bebek var çok yardıma muhtaçlar olabilecek herşey lazım elinizde varsa yada çevrenizde varsa çok makbule geçer

bizim alerjimiz var canım ne olduğu belli değil ama yumurtadan şüpheleniyor doktor

slm kızlarr geldik ayyy ben regli oldum bbugün beni migren tutarr ....neyse bugün rahat geçti...
çok güzel geçti,eylendik,ihtiyaclarını aldık cananın.....bence keyifliydii

süper bi gündü womenlovela cananınkiğ kadar olmasada uzun bi zaman sonra ilk kez güne gittim kızımı aldım oğlum evde kaldı anneannesiyle iiydi bi değişiklik oldu yanlız şimdi pek ii değilim başım feci dönüyo 15 gündür reglim bitmedi sanırım kansız kaldım iice(

valla kızlar süperr bigün geçirdik baya güzeldi yaniiii faceye resimleri attım bile

Selam arkadaşlar....

Maşallah size güzel geçirmişsiniz gününüzü.
Valla ben anneme gittim biraz kafa dağıtayım diye.
Ama yağız hiiiiiiiç müsade etmedi buna.
Gece hiç uyumadı uyutmadı,annemle nöbet tutturdu bize,en sevdiği meyve ve yoğurdunu bile ağlayarak yedi.
Eminönünede gidemedik gece hiç uyuyamayınca sabahta uyuya kalmışız,sonrada vazgeçtik gitmekten,iyiki gitmemişim anneme zorluk olurdu,gün içindede çok huzursuzdu.
İşte böyle kızlar.......

selamm
bende bugün ilk kez uzun bi aradan sonra yalnız başıma dıları çıkdım.gezdim alışveriş yapdım. geldim 3 saat kızlardan ayrıçok garip geldi ama...babamız iyi idare ettiama gelir gelmez burnumdan getirdi tabi:)) duymadımmmm:))
womenlove resimler harikaaaa...sefanız olsun iyi oldu arada yapmaklaızm böle.. yakın değilizki ancım çıkalım hepberaber... neyse yaza inşallah az daha yakalanılar bebelerle çıkarız...
artvinlim dişmiçıkarıo acaba yağız huysuzluğu ondan olabilirmiki??

sağol canım teşekkür ederim

canancım çoook geçmiş olsun...

şu yaz bi gelse hastalıklar bitseeeee...
çok sağol tatlım yoksun bu aralarrrr
sağol kuzummmm
geliriz canım sen çağır
ay bende eminönünde bi satıcıdan suydum şokk oldum vede çok üzüldümmmmm
sağol canım
yok devrimi götürmedim onunda burnu akıyodu sadece grip ilacını şuan ikisinede kullanıyorum iyi olacaklar işallahhh
al yavrum havanı al gez dılaşşş
slm kızlarr geldik ayyy ben regli oldum bbugün beni migren tutarr ....neyse bugün rahat geçti...
çok güzel geçti,eylendik,ihtiyaclarını aldık cananın.....bence keyifliydii
bencede müthişti tabi her zamanki gibi benim için koşturmacalı olduuuu hep bi eve yetişme telaşesi biliyosunnnn
slm kızlarr....
selam canımmm naberrr
slmmm nbr nAsıl bir gün geçirdiniz kızlar
çok güzeldi ciciler aldıkk kızımada bi bilezik aldım oğluşumada bi künye aldımm benim doğumgünü hediyem kuzularımaaaa
çok iyi yapmışsın canım çık böyle aradaaaa
15 günmüüü niye o kadar sürdüüüü
keyfiniz daim olsun bacularrrr
sağol canımmm hepimizin keyfi daim olsunnnnn

keisnlikle yapmak lazım yaza işallah hep beraber buluşup bi piknik ayarlarız o zamana kadar hepimizinkiler ayaklanmış olurrrr

ayyy gezdik dolaştık gleidkkkk
yorulduk
süsler aldım güzelce 45 lira tutumu
canım arkadaşım 1 yaşkurabiyesi yapacak bize onun için kalıp şeker hamuru süsleme aleti felan aldık 36 lira tuttuu
kızıma bi badi aldımm
oğluma kostüm bulamadımm maalesefff olamzsa hafta sonu wenicede bişiler görmüştüm onu alırım
oğluma bi künye aldım üstüne adı yazılacak cuma günğ eşim gidecek almaya o zaman o da bakar kızışımada bi bilezik aldım 600 lirada onalra verdim peynir felan aldık 45 lirada orayaverdim ıvır zıvır işte epey para harcadım bugünn olsun doğum günümüz güzel geçer işallah ilk doğum günümüz içimizde kalamsın sonrakiler bu kadar şaşalı olmaz sanırımmmm

kaynanaın epey bi lafını çektim bu akşammm şiştimmm vallaha yaaaa
yok ocağım pismiş
yok eim dağınıkmış
yok oğluna çorba yapmamışım
yok kızın üstünü değiştirriken ağlatmışım
kıza bileizk aldım aldım ya benim gözümğ altına doyrmamaış artık düğünde taktığındna başka bana ne altın verdiyseee

bide bütün torunlarına ben ölürsen takamam diye 1 er bileizk yapmışşş ama şimdi veremem yersiniz diyo öyle zoruma gittiki ben kızımın oğlumun parasını mı yiycem heleki zevkime allah muhtaç etmesin ona beni ama niye yiyeyim yani takmazsan takma yani öyle zoruma gidiyoki
şişmiş vaziyetteyim anlayacağınız ağzımın içide bi hoşşş
zaten bu aradiyet miyette hak getire pöfffff birsoyla gene dönerleir götürdük vallaha
hattaaa evde yemek üzere yarımşar kiloda fıstıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…