doktorum hoşgeldin bu geceyazamıyorum ama nettendende kopamıyorum off adet oldum adet dönemi migren tutuyor beni prol fayda etmiyor alerjik bir bünyem olduğundan minoset yada parol içebiliyorum...
anlayacağın pc ışığı kısık hala bakınıyorum bide bugün yorgun düştük cananla doğumgünü alışverişi yaptık...
sen eve döndün sanırım artık bizlesin dimi?
Birsencim şu an aynı senin durumundayım desem inanırmısın..ikinci günüm ve Cumadan beri bekliyorum..başım feci ağrıyor...pc nin ışığı en kısıkta yazmaya çalışıyorum...kızları yeni uyuttum.bu gece kayınvalideye gittik Allahım çıldırdılar. girdik ağlamaya başladılar çıktık ağlıyorlardı...bir ev insan gönüllerini yapamadı serseri kızlarımın... babaanne alıyor ağlıyorlar,halası alıyor yookkk,enişte aldı kıyamet koptu sanki adam dövüyorlar ikiside babasının kucağından inmedi..başım iyice ağrıdı...uykularını alamadılar diye bide sanırım çok sık gördüklerinden yabancılıyorlar...bu arada artık inşallah buralardayım evime döndüm...
ahhh bu kadınların dertleri yaaa bulantım bile var nefret ediiyorum yaa hani evlenince geçerdi hani doğurunca geçerdii yalannnn
dimek cadılar çoştuuu kızlarda valla çok alem yaa neden böleler uffffffff
benim aliş sabahtan beri halamda orada kaldı burada ömer var ömerde çok mahsun oluyor kardeşi olmayınca içim acıııdııııı rabbim içlerindeki kardeşlik sevgisini hiç yitirtmesin inş...
yazını görünce cvp vermeden kaçmayım dedim çok öptüm cnmm
bende kaçıyorum ancak uyuyunca geçer bu illet...hadi iyi geceler sana...umarım yarın daha iyi bir güne uyanırız...
ayyy gezdik dolaştık gleidkkkk
yorulduk
süsler aldım güzelce 45 lira tutumu
canım arkadaşım 1 yaşkurabiyesi yapacak bize onun için kalıp şeker hamuru süsleme aleti felan aldık 36 lira tuttuu
kızıma bi badi aldımm
oğluma kostüm bulamadımm maalesefff olamzsa hafta sonu wenicede bişiler görmüştüm onu alırım
oğluma bi künye aldım üstüne adı yazılacak cuma günğ eşim gidecek almaya o zaman o da bakar kızışımada bi bilezik aldım 600 lirada onalra verdim peynir felan aldık 45 lirada orayaverdim ıvır zıvır işte epey para harcadım bugünn olsun doğum günümüz güzel geçer işallah ilk doğum günümüz içimizde kalamsın sonrakiler bu kadar şaşalı olmaz sanırımmmm
kaynanaın epey bi lafını çektim bu akşammm şiştimmm vallaha yaaaa
yok ocağım pismiş
yok eim dağınıkmış
yok oğluna çorba yapmamışım
yok kızın üstünü değiştirriken ağlatmışım
kıza bileizk aldım aldım ya benim gözümğ altına doyrmamaış artık düğünde taktığındna başka bana ne altın verdiyseee
bide bütün torunlarına ben ölürsen takamam diye 1 er bileizk yapmışşş ama şimdi veremem yersiniz diyo öyle zoruma gittiki ben kızımın oğlumun parasını mı yiycem heleki zevkime allah muhtaç etmesin ona beni ama niye yiyeyim yani takmazsan takma yani öyle zoruma gidiyoki
şişmiş vaziyetteyim anlayacağınız ağzımın içide bi hoşşş
zaten bu aradiyet miyette hak getire pöfffff birsoyla gene dönerleir götürdük vallaha
hattaaa evde yemek üzere yarımşar kiloda fıstıkkk
Bir kesme şekere bir kaç damla nane yağı damlat ,sonra em o şekeri canım..:) Gerçi sen sevmeyebilirsin pek bu yöntemi ama nane yağının faydalarını okurken gözüme çarpmıştı..Sözüm ona anne sütünü de arttırıyormuş..
günaydınlar kızlar..
ohhh sefanız olsun Canan ve Birsen..dün baktım resimlerinize süper çıkmışsınız..çok güzelsiniz canlarımmmm...aman kaynananı boşver,o kadar biliyosa gelsin yardım etsin..bizimkide bebekleri görmeye gelince birer künye getirmiş ama isimlerini yanlış yazdırmış.iki simi var ya bizimkilerin birbirine karıştırmış:)..bende geçen gün bozdurup çeyrek aldım.bebekler için gelenleri biriktiriyoruz onlara ekledim.ama yazın gidince künyeleri soracak
Almina bizimkilerde çok farklı.Deniz Oğuz sevgi dolu bir bebek..etrafa gülücükler saçar,Kağanı okşamaya çalışır,oyuncakları ona uzatır ama Kağan Samet bir felaket..Denizi tırmalıyor,emziğini alıyor ve oyuncaklarla vuruyor..Deniz onu sevmeye kalkıncada basıyor çığlığı
Berencim günaydın şekerimmmm
baya masraf olmuş valla ama değer kuzulara, ben ilk doğumgünlerini yapamayabilirim bu ara çok sıkıştık bir pastayla kendimiz kutlarız heralde ama içimde kalır gönül isterki en güzelini yapalım kısmet bakalım daha 4 ay var..
ay bu kaynanalarda laf söylemeye pek bi mrklıcanım ocağın üzerine alimülyum folyo ser üstünden demirleri tak herşeyi taşır şaşır sıçrat sonra biri gelirken hop kaldır mis :) buda biraz halının altına ev süpürme gibi oldu ama benim işimi görüyor malum yemek başını bekleyemiyorum bu aralar:))))
bu arada mustafa maşallha boyu uzune kiloda zaten 10 kilo normal diyolar bizimkiler prematüre olunca iyi, devrimin kilosu nasıl cnm?
cnm baş ağrısı içinmi ? ben severim böle yöntemleri
bu topiğe reyting getirecek bir olay şart oldu. winstonnn en çok biz burdayız, bul bi konu hemen kavgaya tutuşalımmm
kagözünün üstünde kaşın var:)))))
çok klasik olmuş bu da yahuuu,
ya kızlar ben saat 11:30'dan 18:^0'a kadar evlilik programı seyrediyorum. yani bi yandan çalışıp elifle de ilgileniyorum da o açık hep. biri bana dur desinn
sorma bende deli gibi esrayı izliyorum ne olacak bu cüneytin hali??:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?