ben geldim bugün benim doğum günüm biraz dışarı çıktım kafam dağıldı eşimin çıkış saatinde foruma uğradım yemek yedik kutlamadı bile doğumgünümü .nefret ediyorum artık doğumgünümden bu adam bana hiç değer vermiyor sana çiçek alacaktım bilmem ne ya ben çiçeğin derdinde miyim insan bir gülümseme bir sıcacık sarılmayla bile kutlar ne evlilik yıldönümü ne doğumum ne doğumgünüm yok yok yok ben bir odonla evlenmişim bi de 7 yıl yollarını bekledim kıymet bilmez vefasızın .doğum günümü kutlayan arkadaşlarım çokkkkkk teşekkürler ama hala çok üzgünüm umurunda değil yattı uyudu
canım ya inan çok üzüldüm erkekler bizim kadar ince düşünmüyor canını sıkma inşallah herşey gönlünce olurben geldim bugün benim doğum günüm biraz dışarı çıktım kafam dağıldı eşimin çıkış saatinde foruma uğradım yemek yedik kutlamadı bile doğumgünümü .nefret ediyorum artık doğumgünümden bu adam bana hiç değer vermiyor sana çiçek alacaktım bilmem ne ya ben çiçeğin derdinde miyim insan bir gülümseme bir sıcacık sarılmayla bile kutlar ne evlilik yıldönümü ne doğumum ne doğumgünüm yok yok yok ben bir odonla evlenmişim bi de 7 yıl yollarını bekledim kıymet bilmez vefasızın .doğum günümü kutlayan arkadaşlarım çokkkkkk teşekkürler ama hala çok üzgünüm umurunda değil yattı uyudu
canım doğum günün kutlu olsun lütfen sıkma canını.nedense bu erkeklerin geneli böle genlerinde var bişey sanırım.valla benim ayağım kırık 40 gündür yatıyorum adam bana bile hala naz ediyor.akşam kızı salladı 5 dakika uyumayınca başladı ayağı kopmuş herşeyi o yapıyormulş felan.yani anlayacağın hepsi düşücesiz bunların sen üzme kendinii
ben geldim bugün benim doğum günüm biraz dışarı çıktım kafam dağıldı eşimin çıkış saatinde foruma uğradım yemek yedik kutlamadı bile doğumgünümü .nefret ediyorum artık doğumgünümden bu adam bana hiç değer vermiyor sana çiçek alacaktım bilmem ne ya ben çiçeğin derdinde miyim insan bir gülümseme bir sıcacık sarılmayla bile kutlar ne evlilik yıldönümü ne doğumum ne doğumgünüm yok yok yok ben bir odonla evlenmişim bi de 7 yıl yollarını bekledim kıymet bilmez vefasızın .doğum günümü kutlayan arkadaşlarım çokkkkkk teşekkürler ama hala çok üzgünüm umurunda değil yattı uyudu
canım sen nasıl oldun iyi misin biraz daha kim ba:kıyor sana
doğumgünün kutlu olsun canım, evet maalesef biraz odunluk etmiş, bizimki de çok önemsemez özel günleri maalesef, erkeklerin çoğu böyle sanırım, yaptığın tafrayı bile anlamazdan gelmiş baksana, işin zor walla.
htc07 nerelerdesinn, nasıl oldun? umarım bir an önce eski sağlığına kavuşursun, cidden çok zor durum.
ben de muhteşem yüzyılı seyrediyorumm, elifi babasına sattım evi accuk topladım ama daha çook uğraşmak lasımm. ya ben doğumdan beri accaip paçoz oldum, o kadar hoşuma gitmiyorum ki foto bile çektirmiyorum elifimle
öhömm öhömmmm ben geldimmm bakimmmm sayfanın reytingi düşmüşş
ben şimdi canlandırırım o sayfayııı....
bi iki gün çevrimdışı oldum yaww....
bu sabah erken uyandık halbuki ali yok diye uyuruz dedim
ama nerede ömer erkenden kalktı bizde annemle yatak keyfi yaptık sonra kahvaltı yaptık hazırlandık...annemlerin burada bir meydan var mağzaların olduğu ....yemek yerleri olan bi yer
neyse gittik annem,ben, ömer baya gezdik tozduk ...mobilya baktım şöle allahım neler neler var yarabbim küçük kuyumcu dükkanı gibi gardolaplar yapmışlar...benim yatak odam baya eskidi yeni bişey lazım bayaaa bayaaa baktımm.....mağzaları gezdim ömerde uslu usluu oturdu ......yorulduk eve geldik etli karalahana sardık aliş bey geldiii.....oynadık vs...aman allah bozmasın annemle çok iyiyizz...yarında dayımın kızı gelecekmiş oturmaya yarın gecede evime geçeceğim evim mok gibiii....ve cuma günü halamla gelini gelece artık perşembe geceden kek yaparım böğrek açarım....sabahda kahvaltıdan sonra evi temizlerim..onlar gelincede kısır yaparım.....aksamada kocaları gelirr ne yapsam sulu bir çorba yapsam böğrek kısır yerler erkeklerdee..
bizden böleee yaniiiii
berenciğim en güzel doğumgününü yaparsın kızlarına cnm ...hatta elbirliği ile yaparızz ben sana 1 kurabiyeleri yaparım......sonra davetiye hazırlarım sen resimcide bastırırsın cnm ....masa süslerinide canan sana yollar....eee geriyee mama hazırığı kalıyorrr onuda yaparsın kuzummmm
fridos canımm gezdikkk tozdukk iyide oldu valla cnm inş. sizlerlede buluşuruz bigünn
teşekkürler tatlım.geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda kavuşursun sağlığınacanım doğum günün kutlu olsun lütfen sıkma canını.nedense bu erkeklerin geneli böle genlerinde var bişey sanırım.valla benim ayağım kırık 40 gündür yatıyorum adam bana bile hala naz ediyor.akşam kızı salladı 5 dakika uyumayınca başladı ayağı kopmuş herşeyi o yapıyormulş felan.yani anlayacağın hepsi düşücesiz bunların sen üzme kendinii
canancım iyi bi alışveriş yapmışsın kuzularına iy gelmiştir evde otur otur insan sıkılııyo değişiklik olur insana kyananan da maşallah laf sokma gününde mi Allah sabır versin sana sen ona katlandığın için Allah seni mükafatlandıracak inşallah
canım ya inan çok üzüldüm erkekler bizim kadar ince düşünmüyor canını sıkma inşallah herşey gönlünce olur
artık ince düşünmesini düşünmemiyorum da normal bari düşünseydi
doğumgünün kutlu olsun canım, evet maalesef biraz odunluk etmiş, bizimki de çok önemsemez özel günleri maalesef, erkeklerin çoğu böyle sanırım, yaptığın tafrayı bile anlamazdan gelmiş baksana, işin zor walla.
hem de nasıl zor .ben zor adam severim dedim gördüm günümü
htc07 nerelerdesinn, nasıl oldun? umarım bir an önce eski sağlığına kavuşursun, cidden çok zor durum.
ben de muhteşem yüzyılı seyrediyorumm, elifi babasına sattım evi accuk topladım ama daha çook uğraşmak lasımm. ya ben doğumdan beri accaip paçoz oldum, o kadar hoşuma gitmiyorum ki foto bile çektirmiyorum elifimle
canım yaa gerçekten çok kırııcı olmuş...bu konuda bişey diyemiyorum ama gerçekten zor biz kadınlar yedide yetmiştede bekleriz böyle günlerde güzel bişey ...sıkma canını canım...boşverr
zamanla alışacağım galiba önemsenmemeye
eh biraz daha iyiyim ama 1o gün beklemedeyim belki tekrardan ameliyat olucam.walla annemin yanında felçli ananem var oğlumda akşamları orda.kızımla bakıcı bizim ewde oğlumda öğlen geliyor akşama kadar böle.akşamda oğlum ananesiyle gidiyor bakıcıda gidiyor kızımada babası bakıyor
canancım iyi bi alışveriş yapmışsın kuzularına iy gelmiştir evde otur otur insan sıkılııyo değişiklik olur insana kyananan da maşallah laf sokma gününde mi Allah sabır versin sana sen ona katlandığın için Allah seni mükafatlandıracak inşallah
canım ya inan çok üzüldüm erkekler bizim kadar ince düşünmüyor canını sıkma inşallah herşey gönlünce olur
ince değil normal düşünse de ii olurdu
zor adam severim dedim gördüm günümü
cnm sen nasıl oldun nasılsın zor durumun yaaa,,neden tekrardan ameliyat olacaksın cnmcanım yaa gerçekten çok kırııcı olmuş...bu konuda bişey diyemiyorum ama gerçekten zor biz kadınlar yedide yetmiştede bekleriz böyle günlerde güzel bişey ...sıkma canını canım...boşverr
önemsenmemeye alışmalıyım canım galiba
eh biraz daha iyiyim ama 1o gün beklemedeyim belki tekrardan ameliyat olucam.walla annemin yanında felçli ananem var oğlumda akşamları orda.kızımla bakıcı bizim ewde oğlumda öğlen geliyor akşama kadar böle.akşamda oğlum ananesiyle gidiyor bakıcıda gidiyor kızımada babası bakıyor
ayyy kızlar kendime aşk-ı memnu nevresiminden aldım pamuklu saten 100 tl miş 2 tane kalmış normalde 150 tl dir....bunun taksidi bitsin kendime en kokoşlusundan yatak örtüsü alacağım....
yeni evime çok hayallerim var yatak odamı toz pembe yapacağım....nede olsa alişle ömer bey büyüyorlar...azcık çeki düzen vermeliyim...şuan evimi görseniz dört duvar çocuklar duvarlardaki süsleri bile söktüler....inş.rabbim gönlüme göre verir ama 2011 benim senem olacak hissediyorum....en olumsuz şeyde bile içim karamsarlığa düşmedi.....
güle güle kullan canımayyy kızlar kendime aşk-ı memnu nevresiminden aldım pamuklu saten 100 tl miş 2 tane kalmış normalde 150 tl dir....bunun taksidi bitsin kendime en kokoşlusundan yatak örtüsü alacağım....
yeni evime çok hayallerim var yatak odamı toz pembe yapacağım....nede olsa alişle ömer bey büyüyorlar...azcık çeki düzen vermeliyim...şuan evimi görseniz dört duvar çocuklar duvarlardaki süsleri bile söktüler....inş.rabbim gönlüme göre verir ama 2011 benim senem olacak hissediyorum....en olumsuz şeyde bile içim karamsarlığa düşmedi.....
yaw sen ne tatlı bi insansın, iyiki tanımışız walla bu yaz gezi planlarımıza bir de istanbul attırsak da sizleri de görsemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?