İkiz Anneleri Geyik Paneli

Selam hanımlar.

Ya bir bakıyorum burdasın,bir bakıyorum hooop herkes yokolmuş.

AAİLCİN canım doğum günün kutlu olsun.Sağılıklı kuzularınla birde odun modun ama aşkınla uzuuuuuuuun ömürler geçir inşallah.Eşin almamış ama ben sana yollayayım canım.

HTC nerelerdesin ya.Merak ediyoruz seni.Arada uğra azcuk.Nasıl oldun.İnşaaaaaallah ikinci ameliyat gerekmez.

DIRIM nevresimini güle güle kullan.(aşkı memnu nevresimi nasıl olaki:
Gönlünden geçen büüüüüüttttttün güzel şeyler teeeeek teeeek olsun en kısa sürede inşallah.

YAVRUKİRPİ valla bende sendenim canım.Eskisi gibi süslü ve bakımlı hissetmiyorum kendimi.
Önceleri dışarı çıkamdan nasıl özenli hazırlanırdım.Şimdi o halimden eser yok..

Bende misafirlerimi şimdi yolcu ettim kızlar.
Yoruldum ama değdi eğlenceliydi.
Kuzenimle çıktık mağazaları dolaştık.Alışverişte yaptık tabi.
Cananın doğum gününe( gelebilirsem tabi.)özel kıyafet aldım kendime.
Bu arada kilolarım çıktı tekrar ortaya.Aman dedim sonra oradaki herkes yeni doğum yapmış benim gibi herkes göbişli,popolu nasılsa

aşk-ı memnu nevresimi o dizideki kullanılan nevresim modelinden bahsettim cnm öle bişiii yanii

aldım canım ben desna

hıııııı şimdik anladım canım.
Güle güle kullan tekrardan.Pek güzel nervresimler oluyordu o dizidede beee.

Canım bende aldım senin

iyigeceler kızlar ben de çocukları yatırdıktan sonra ortalığı topladım sildim çamaşırları makinaya attım ama bu saatten sonra asamam o kadar da hamarat değilim daha Melise mama yedircem birazdan da eşim gelir zaten ay zaman nasıl geçiyo anlamıyorum ki hiç bişeye vakit kalmıyo

hoşgeldin cnm baya iş yapmışsın ......hamarat hatun senii...kocan nereden geliyor kız bu saatte

herkese iyi geceler...canım sıkkın,yorgunum,kızıma yine maalesef bağırdım...kendimden nefret ediyorum...bir saatir ağlıyorum..bir yandanda uyuttum..kavgaa nedenimiz meme...sabaha kadar memede uyuyor..gün içinde neysede gece uyuyana kadar çok sık meme istiyor..başka türlü sakinleşmiyor...vermeyince çıldırıyor..hiçbirşey yaptırmadı bana bu akşam daha yeni popom yer gördü...diğeride emiyor ama onun kadar düşkün değil..memeden ayırmaya kıyamıyorum ama ben mahvoluyorum ve mayısta işe başlamayı düşünüyorum..eşimlede tartıştık niye bağırıyorsun diye oda bana bağırdı...offf bunalımlı günümdeyim...

canımmm yaaa lütfen kendini harap etme hangimiz annemizden zılgıt yemeden büyüdük yaaa...ki senin cadılar hatırlamayacak bile ben hatırlamıyorum şahsen o zamanları

piskolojik olarak çok tükeniyoruz ama insanız canım dayanamadığımız ve koptuğumuz oluyor...onlara bağırman kötü annen anlamına gelmiyor bunu gayet iyi biliyorsun...sen hep gül gülki kuzularınada yansısın bu pozitiflik...ağlama lütfenn

hiç canını sıkma sabret inşallah herşey düzelecek yaz gelmiş çocuklar akıllanmış hafta sonu ellerinden tutup gezmeye gitmişsin ohhhhhhh seflan olsun daha ne güzellikler yaşıycaz o veletlerle bazen ben de bağırıyorum gözümün içine bakıyolar hemen şakaya çeviriyorum o yüzden artık beni takmıyolar onlarda beş paraya saymıyolar beni yani

ayol döner yediğimiiz nerden çıkardınnn
kepekli irer tost yedik hahahah

hadi bakalım doğumgünücüler sıraya girsinnnnnn
senden istanbuldaısn gelsene canım doğumgünümüze tanışırz hemideeeee
sen merak etme canım imece usulü sanada yaparız bişiler uzaktan da olsa elimizden geleni yaparız hiçççç içinde kalmasın tatlım
off kaynana işte bu zamana kadar ocağın temiz aferin dediğimiz varki bana hep açık arayıp duruyooo

bu topiğe reyting getirecek bir olay şart oldu. winstonnn en çok biz burdayız, bul bi konu hemen kavgaya tutuşalımmm
topiğimiizn reytingine laf yokkkk,iki çocukla anca yetişiyoz kuzummmm benim ektradan bide koca çocuğum var bi de kaynana çocuğum var zuhahaha
çok klasik olmuş bu da yahuuu,

ya kızlar ben saat 11:30'dan 18:^0'a kadar evlilik programı seyrediyorum. yani bi yandan çalışıp elifle de ilgileniyorum da o açık hep. biri bana dur desinn
durrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sorma bende deli gibi esrayı izliyorum ne olacak bu cüneytin hali??:))))))))
sonunda kocayı boşayıp o cüneyte ben talip olucam bana ilk görüşte tutulacak hahahaha
doğum günün kutlu olsun canımmmm
o odunluk bütün erkeklere has bişi kuzum allah ta onları öyle yaratmış ne yapacaksınnnnn
7 yol bekleidm deyince aklıma geldi palace da çalışırkende varmıydı bu adam
bak bi anımız geldi aklıma anlatayımda gül
bengü vardı serviste çalışan aynı zamanda arkadaşımdı benim meralın odasında kalıyodu o
bi gece sen telefonla konuşuyosun koğuşun önünde bizde bengüyle odada takılıyoruz bi ara hola çıktık sen geizip duruyosun ama biz senin telefonla konuştuğunu farketmiyoruz snei uyur gezer sanmıştık ne yapalım felan diye konuşurken pat telefonu kapadın bize döndün ay biz birbiriize bakıp patlatmıştık kahkahayı aklıma geldi bak gece geceee
nasıl odlun hakket ya takılmıyposun pekkkk

ya ben artık kim ne yaparsa cezasını bulura olan inancımı kaybettim vallaha
eden ettiğini bulmuyo bende mükafat felan göremeyeceğim snaırımmmm
paçoz karııııı

ay oluyo canım ya ben de ilk doğum zamanı öyleydim hatta benimde bebeklerle ilk 2 ay nerdeyse hiç resmim yok heryerim süt içindeydi onu hatırlıommm ahhh ahhh o kıyafetlere akan sütler nerde şimdiiiii
kısa kesemiyon yavrum şu telefon hatlarını uzatıyon uzatma he tamam oldu bitti hadi görüşürüz yap bundan sonra turkceli batırırsa senin cep telefon kullanmaman batırır hayatım zuhahahaha
nevresim takımızda güle güle şey edin anam hahahha

ayyy işallahhh cnaım 2011 ikimizin senesi olsun yazın bol bol plan yapalıms senle

gelebilirsem tabi!!!! vallaha küserim gelmezsennn
yeni ciclerinide merak ettim bende tuvalet giyeceğim anacım hahahah

offffffffffff geç kalıyom hep size yaaa kaynanam felan geliyo akşam çaya onunda yanında açtımmı vır vır söyleniyooo çok yorgunum ya
adette oldun sabah
belim karnım bacaklarım öyle kötüki kelimeler yetmezzz bugün allaha yalvardım ne olur birni gönderde şu çocuklara baksın diye ame nerdeee
üstüne bide kaynama mis geldi kaynanamda evde yoktu kayınpeder yukarı çağırdı gel ilgilen diye allahtan çay istemediler bende ısrar etmedim birer kahve yanına bi kaç bisküvi bide meyve koydum nlerini oh işte bu
kaynanamda geldi yemek hazırlsaydın diyooo duymamazlığa geldim vallaha
ben çocuklara çorba yapamadım öğlene ya hazır muhallebi yedirdim vallaha kıvrandım resmen ağrıdan çok kötüydü
birsonun dedği gibi hani evlenince geçiydu hani doğurunca geçiyodu hep yalan vallaha yaaa

yok anacım ne hamaratı evi şöyle bi toparlamak üstten yaptım yani aslına bakarsan bayağı bi temizlik lazım dip köşe
eşim işte canım

olsun cnm yaaaa yapmışsın

valla canancığımında ihtiyacıı var temizliğe keşke yakın olsam gidip yardım ederdim valla...sanada el atardım...aslında yakın olsak bir ay birimize bir ay birimize temizlikte buluşsak imece usulü süper olur..hem stres atarız çocuksuz ...hemde işlerimiz görülür,hemde sohbet ederizzzzzzz

iyigeceler herkeze

herkez iyidir inşallah. geçmişe bakamadım daha hatta bakayım dedim bir ara canoooooooo demiştin ya geçmiş geçmişte kalır diye aklıma o geldi biraz yazışayım sonra bakarım .
bugün temiz misgibi kokan bir evle uyandım.ayyy temizlik gibisi varmı .benim sıpalarım hiç durmadı bugün özellikle egem aglayarak uyumaya başladı ortalık ayaga kalkıyor bir saat sonra uyuyor inşallah bu dönemi atlatırız kalıcı olmaz.eşim yine yollarda dırımmm kaderimiz aynı valla koca bekliyoruz hep.
bide yardımcı buldum yarın başlayacak hayırlısıyla tabi sabah vaz geçmesse .,
bide emrem dede gel allah diyor bide gel derken eliyle gel hareketinide yapıyor egede anni haddiiiiii diyor bu ay normalmi olması bilmiyorum ama bana erkenmiş gibi geldi berk tam olarak hangi ayda başladı taklitetmeye hatırlamıyorum .

Canım doğum günün kutlu olsun....boşver erkeklerin DNA sında var odunluk hemde hepsinin..benimki özel günlerimizi hiç unutmaz mutlaka hatırlar çiçeğini hediyesini alır ama mesela dışarda asla elimi tutmayı başaramadı..geçen hafta bir yere giderken arabayı almadık metroyla gidelim dedik.metro geldi herkes bindi arıyorum eşim yok Allahım kaldım ortada iyot gibi tek ben..neyse bindim bende..metro hareket etti baktım benimki cebimden arıyor ağır konuşacaktımda dibimdeki pala bıyıklı amcadan biraz tırstım. bir dakika sonra baktım benimki akıncı gibi adamları yara yara geliyor diğer vagondan...işin kötüsü yine ben suçlu oldum. o demiş hadi binelim ben duymamaışım..yazsam bunu gibi odunluklarını kitap olur..boşver Allah başımızdan eksik etmesin..

ay evet iyi olur ama böyle toplanınca işi biteremeyiz belki de laklaktan

kızlarrr yaa çok geç geliyorsunuz benim çocuklar 3 saattir uyuyor ben bu saatte ayaktayım saba erkenden tepeme çıkıyolar...yarında misafir varmışşş pehhh pehhh

anam ananemle aynı odada kalıyoruz daha kadın uyumadı şimdi desem neden uyumuyorsun kulakları duymuyor bağra bağra konuşurr ve ali ömer kalkar...en iiisiii susmakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…