en sonunda ben gelicem sana yardıma burda temizlikçiler iş arıyo senin orda kıran girdi inşallah bu sefer ki iyi çıkar canımiyigeceler herkeze
herkez iyidir inşallah. geçmişe bakamadım daha hatta bakayım dedim bir ara canoooooooo demiştin ya geçmiş geçmişte kalır diye aklıma o geldibiraz yazışayım sonra bakarım .
bugün temiz misgibi kokan bir evle uyandım.ayyy temizlik gibisi varmı .benim sıpalarım hiç durmadı bugün özellikle egem aglayarak uyumaya başladı ortalık ayaga kalkıyor bir saat sonra uyuyor inşallah bu dönemi atlatırız kalıcı olmaz.eşim yine yollarda dırımmm kaderimiz aynı valla koca bekliyoruz hep.
bide yardımcı buldum yarın başlayacak hayırlısıyla tabi sabah vaz geçmesse.,
bide emrem dede gel allah diyor bide gel derken eliyle gel hareketinide yapıyor egede anni haddiiiiii diyor bu ay normalmi olması bilmiyorum ama bana erkenmiş gibi geldi berk tam olarak hangi ayda başladı taklitetmeye hatırlamıyorum .
herkese iyi geceler...canım sıkkın,yorgunum,kızıma yine maalesef bağırdım...kendimden nefret ediyorum...bir saatir ağlıyorum..bir yandanda uyuttum..kavgaa nedenimiz meme...sabaha kadar memede uyuyor..gün içinde neysede gece uyuyana kadar çok sık meme istiyor..başka türlü sakinleşmiyor...vermeyince çıldırıyor..hiçbirşey yaptırmadı bana bu akşam daha yeni popom yer gördü...diğeride emiyor ama onun kadar düşkün değil..memeden ayırmaya kıyamıyorum ama ben mahvoluyorum ve mayısta işe başlamayı düşünüyorum..eşimlede tartıştık niye bağırıyorsun diye oda bana bağırdı...offf bunalımlı günümdeyim...
hiç canını sıkma sabret inşallah herşey düzelecek yaz gelmiş çocuklar akıllanmış hafta sonu ellerinden tutup gezmeye gitmişsin ohhhhhhh seflan olsun daha ne güzellikler yaşıycaz o veletlerle bazen ben de bağırıyorum gözümün içine bakıyolar hemen şakaya çeviriyorum o yüzden artık beni takmıyolar onlarda beş paraya saymıyolar beni yani
kızlarrr yaa çok geç geliyorsunuz benim çocuklar 3 saattir uyuyor ben bu saatte ayaktayım saba erkenden tepeme çıkıyolar...yarında misafir varmışşş pehhh pehhh
anam ananemle aynı odada kalıyoruz daha kadın uyumadı şimdi desem neden uyumuyorsun kulakları duymuyor bağra bağra konuşurr ve ali ömer kalkar...en iiisiii susmakk
iyigeceler herkeze
herkez iyidir inşallah. geçmişe bakamadım daha hatta bakayım dedim bir ara canoooooooo demiştin ya geçmiş geçmişte kalır diye aklıma o geldibiraz yazışayım sonra bakarım .
bugün temiz misgibi kokan bir evle uyandım.ayyy temizlik gibisi varmı .benim sıpalarım hiç durmadı bugün özellikle egem aglayarak uyumaya başladı ortalık ayaga kalkıyor bir saat sonra uyuyor inşallah bu dönemi atlatırız kalıcı olmaz.eşim yine yollarda dırımmm kaderimiz aynı valla koca bekliyoruz hep.
bide yardımcı buldum yarın başlayacak hayırlısıyla tabi sabah vaz geçmesse.,
bide emrem dede gel allah diyor bide gel derken eliyle gel hareketinide yapıyor egede anni haddiiiiii diyor bu ay normalmi olması bilmiyorum ama bana erkenmiş gibi geldi berk tam olarak hangi ayda başladı taklitetmeye hatırlamıyorum .
ayyyyyyyy süpersiniz yaaa yazz yaa arada valla çok güldümmmCanım doğum günün kutlu olsun....boşver erkeklerin DNA sında var odunluk hemde hepsinin..benimki özel günlerimizi hiç unutmaz mutlaka hatırlar çiçeğini hediyesini alır ama mesela dışarda asla elimi tutmayı başaramadı..geçen hafta bir yere giderken arabayı almadık metroyla gidelim dedik.metro geldi herkes bindi arıyorum eşim yok Allahım kaldım ortada iyot gibi tek ben..neyse bindim bende..metro hareket etti baktım benimki cebimden arıyor ağır konuşacaktımda dibimdeki pala bıyıklı amcadan biraz tırstım. bir dakika sonra baktım benimki akıncı gibi adamları yara yara geliyor diğer vagondan...işin kötüsü yine ben suçlu oldum. o demiş hadi binelim ben duymamaışım..yazsam bunu gibi odunluklarını kitap olur..boşver Allah başımızdan eksik etmesin..
ay evet iyi olur ama böyle toplanınca işi biteremeyiz belki de laklaktan
famelexcim bende sendein bu gece
kızı sallıyom uyutuyom çığlıkla kendni o tarafa atıyo yne sallıyom uyutuyım gene çığlıkla diper tarafa tıyo rahat 45 dk uğraştım sonrada bağırıdm kalk uyuma bu ne ya deidm uykudanda geberiyo
hiç üüzlme onlarda istemeyerek biiz üzüyo bizde istemeyek onları üzüyoz
birsen imece usülü temizlik ha çok sevdim bu fikri
yok ben temizlikten vazgeçtim haftaya bi gün yarımgünlüğüne bi kadın tutmaya karar verdim geçen annem almış bi kadın 80 lira tüm gün güzelde yapmış
bende sadece camları sildirecem bide mutfak dolaplarını sildirecem yarım güne anca bunlar sığar zaten kalnıda ben yaparım toz alma silme süpürme kalıyo zaten bide vitrinimin içini temizliycem olur biter yaaa
en sonunda ben gelicem sana yardıma burda temizlikçiler iş arıyo senin orda kıran girdi inşallah bu sefer ki iyi çıkar canım
normal canım benimkiler de başladı Allah mı diyo bi de
bizi doğumgününe çahgırmak yokmu yatak yorgan sermeyemi korkuyon kızımmmmmm.famelexcim bende sendein bu gece
kızı sallıyom uyutuyom çığlıkla kendni o tarafa atıyo yne sallıyom uyutuyım gene çığlıkla diper tarafa tıyo rahat 45 dk uğraştım sonrada bağırıdm kalk uyuma bu ne ya deidm uykudanda geberiyo
yok ben temizlikten vazgeçtim haftaya bi gün yarımgünlüğüne bi kadın tutmaya karar verdim geçen annem almış bi kadın 80 lira tüm gün güzelde yapmış
bende sadece camları sildirecem bide mutfak dolaplarını sildirecem yarım güne anca bunlar sığar zaten kalnıda ben yaparım toz alma silme süpürme kalıyo zaten bide vitrinimin içini temizliycem olur biter yaaa
evet ya ona allah bir diyorum bide biri gösteriyorum parmagımla berkede yapardım aynışeyi ben allah bir dedimmi parmagını kaldırıyor ikigündürde allah demeye başladı.valla benim bu emre doktor istiyormuş
çocuk emardan sonra açıldı resmen coştu şükür ama onu böyle gördükçe sevinçten çıldırıyorum resmen zor günler geçirdim korkularla
benimkiler çok tiyatrocular hele ömerr ellerini yüzüne kapatıp yalandan ağlıyor...alide asla ben ona bağrıyorsam yüzüme bakmıyor ve bıyık altından gülüyor...ne kadaar tırssalarda yapacaklarını hep yapıyolar.....ama babamdan çokkkkk korkuyolar.....asker oluyolar valla ama dede yaa dayanamıyor tüm karizmayı çzdiriyor onları öperkenevet yaaaa bugün anneme dedim valla bu ege beni takmıyor diye daha evel hafif sesimi yükseltip suratımı asıp yeter ama uyu bakayım diyordum inanmassınız örtüyü beş saniyeliginede olsa yüzüne kapatıyordu.bende pek gülüyordum o haline ama aynı şeyi yapıyorum sırıtıyor resmen .
ben gece çıldırıyorum bazen uyu uyan 10 dakkada bir kan şekerimde düşüyor kızdıgım oluyor .ama elinde deyil insanın yıpranıyor sinirler napalım geçecek ama inanın bitmiyecek daha deyişik versiyonları olacak ben günde berke adını 100den fazla söylüyorumdur oda en fazla 5 kere cevap veriyordur saglıklı olsunlar napalım alışacagız sabrada
ahhhh keşke benimkilerde erkenden uyusa damlarım şuraya ama nerde....ama Allahtan sabah uykusunu seviyorlar yada yardımcım saat 8:30 da geliyor uyanıklarsa ona satıp bir saat daha uyuyorum..oda benim lüksüm...ya tekrardan tek başına bakan arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum...Valla size kimse bişey demesin Allah çarpar...banada bu ara demesin kimse bişey ben çarparım....(sözüm meclisten dışarı)
Canım doğum günün kutlu olsun....boşver erkeklerin DNA sında var odunluk hemde hepsinin..benimki özel günlerimizi hiç unutmaz mutlaka hatırlar çiçeğini hediyesini alır ama mesela dışarda asla elimi tutmayı başaramadı..geçen hafta bir yere giderken arabayı almadık metroyla gidelim dedik.metro geldi herkes bindi arıyorum eşim yok Allahım kaldım ortada iyot gibi tek ben..neyse bindim bende..metro hareket etti baktım benimki cebimden arıyor ağır konuşacaktımda dibimdeki pala bıyıklı amcadan biraz tırstım. bir dakika sonra baktım benimki akıncı gibi adamları yara yara geliyor diğer vagondan...işin kötüsü yine ben suçlu oldum. o demiş hadi binelim ben duymamaışım..yazsam bunu gibi odunluklarını kitap olur..boşver Allah başımızdan eksik etmesin..[/
ay gece gece güldürdün beni yalnız değilmişim demek ki.
gel anam yaıp ettinnnn yatak sermektenmi korkacam kocayı anasına atar senle kucuk kucuk yatarız zuhahahahabizi doğumgününe çahgırmak yokmu yatak yorgan sermeyemi korkuyon kızımmmmmm.
valla bende dün aldım birini 80 aldı ama akşam 8 di gitti harika temizlik yaptı bende yardım ettim tabi
yoksa kadın sabah çıkardı bu evden batmışım resmen sanki hiç iş yapılmıyor bu evde .bakalım kaç gün gidecek .
canan valla bazen tükeniyorum birini uyutuyorum öbürü afedersiniz eşek sesi gibi bir bağırıyor hop öbürü uyanıyor. evim malikane değilki yollayayım birini üst kata..bağırma kızım Allah aşkına diyorum daha çok bağırıyor...ama çooookkkk seviyorum onları ayrı...
canım doğum gününe gelmek isterim ama çok zor ben anadolu yakasında Bostancıda oturuyorum...çocukları bırakıp gelmem çok zor ama yinede tarihi hatırlatırsan gelmeyi denerim inşallah ama zor gibi...
ahhhh keşke benimkilerde erkenden uyusa damlarım şuraya ama nerde....ama Allahtan sabah uykusunu seviyorlar yada yardımcım saat 8:30 da geliyor uyanıklarsa ona satıp bir saat daha uyuyorum..oda benim lüksüm...ya tekrardan tek başına bakan arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum...Valla size kimse bişey demesin Allah çarpar...banada bu ara demesin kimse bişey ben çarparım....(sözüm meclisten dışarı)
çok şükür sağlıkları yerinde olsun da dediğin gibi maşallah yerim onun parmağını ben de bugün ilk defa söyledim ama söyleyemez daha erken diye düşünüyodum bizimkiler de melis baba anne abla almina da mama baba diyo alminam en çok mama diyo öyle demesine karşı bi de kilo alsa cadıanne demiyo daha velet düzgünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?