İkiz Anneleri Geyik Paneli

famelexcim bende sendein bu gece
kızı sallıyom uyutuyom çığlıkla kendni o tarafa atıyo yne sallıyom uyutuyım gene çığlıkla diper tarafa tıyo rahat 45 dk uğraştım sonrada bağırıdm kalk uyuma bu ne ya deidm uykudanda geberiyo
hiç üüzlme onlarda istemeyerek biiz üzüyo bizde istemeyek onları üzüyoz

birsen imece usülü temizlik ha çok sevdim bu fikri
yok ben temizlikten vazgeçtim haftaya bi gün yarımgünlüğüne bi kadın tutmaya karar verdim geçen annem almış bi kadın 80 lira tüm gün güzelde yapmış
bende sadece camları sildirecem bide mutfak dolaplarını sildirecem yarım güne anca bunlar sığar zaten kalnıda ben yaparım toz alma silme süpürme kalıyo zaten bide vitrinimin içini temizliycem olur biter yaaa

en sonunda ben gelicem sana yardıma burda temizlikçiler iş arıyo senin orda kıran girdi inşallah bu sefer ki iyi çıkar canım
normal canım benimkiler de başladı Allah mı diyo bi de

evet yaaaa bugün anneme dedim valla bu ege beni takmıyor diye daha evel hafif sesimi yükseltip suratımı asıp yeter ama uyu bakayım diyordum inanmassınız örtüyü beş saniyeliginede olsa yüzüne kapatıyordu.bende pek gülüyordum o haline ama aynı şeyi yapıyorum sırıtıyor resmen .
ben gece çıldırıyorum bazen uyu uyan 10 dakkada bir kan şekerimde düşüyor kızdıgım oluyor .ama elinde deyil insanın yıpranıyor sinirler napalım geçecek ama inanın bitmiyecek daha deyişik versiyonları olacak ben günde berke adını 100den fazla söylüyorumdur oda en fazla 5 kere cevap veriyordur saglıklı olsunlar napalım alışacagız sabrada

ahhhh keşke benimkilerde erkenden uyusa damlarım şuraya ama nerde....ama Allahtan sabah uykusunu seviyorlar yada yardımcım saat 8:30 da geliyor uyanıklarsa ona satıp bir saat daha uyuyorum..oda benim lüksüm...ya tekrardan tek başına bakan arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum...Valla size kimse bişey demesin Allah çarpar...banada bu ara demesin kimse bişey ben çarparım....(sözüm meclisten dışarı)

geçmişi sonra okuyorsun anam sonrada yorum yapıyorsun ,eğer okumazsan cnm sohbet ilerlemezzzzzz sonrada reyting düşerrr......hahhaa
sorma bacım yaaa bekle bekleee büyükmü konuştuk nee

ayyyyyyyy süpersiniz yaaa yazz yaa arada valla çok güldümmm
ay evet iyi olur ama böyle toplanınca işi biteremeyiz belki de laklaktan

yokkk başta ben olursam o işler biter ben hem çene yaparım hemde işimiii

canan lan kısa kes demişsinde kızım benmi anlatıyorum he karşı tarafa onlarada konuşuyor
hele en çok kocama sepet havası oluyor....eltimlede ayda 2 ayda bir konuşurum ...az dedikodu yaparızzzzzz...ama kuzenimin karısı ile yoktur sohbetimiz çokk

canım ben de düşünüyorum haftada bir yada iki haftada bir geliyo 40 alıyo gerçi aynı hesaba geliyo seninkiyle çünkü bu yarım gün geliyo o fiyata

en sonunda ben gelicem sana yardıma burda temizlikçiler iş arıyo senin orda kıran girdi inşallah bu sefer ki iyi çıkar canım
normal canım benimkiler de başladı Allah mı diyo bi de

evet ya ona allah bir diyorum bide biri gösteriyorum parmagımla berkede yapardım aynışeyi ben allah bir dedimmi parmagını kaldırıyor ikigündürde allah demeye başladı.valla benim bu emre doktor istiyormuş
çocuk emardan sonra açıldı resmen coştu şükür ama onu böyle gördükçe sevinçten çıldırıyorum resmen zor günler geçirdim korkularla

bizi doğumgününe çahgırmak yokmu yatak yorgan sermeyemi korkuyon kızımmmmmm.
valla bende dün aldım birini 80 aldı ama akşam 8 di gitti harika temizlik yaptı bende yardım ettim tabi
yoksa kadın sabah çıkardı bu evden batmışım resmen sanki hiç iş yapılmıyor bu evde .bakalım kaç gün gidecek .

canan valla bazen tükeniyorum birini uyutuyorum öbürü afedersiniz eşek sesi gibi bir bağırıyor hop öbürü uyanıyor. evim malikane değilki yollayayım birini üst kata..bağırma kızım Allah aşkına diyorum daha çok bağırıyor...ama çooookkkk seviyorum onları ayrı...
canım doğum gününe gelmek isterim ama çok zor ben anadolu yakasında Bostancıda oturuyorum...çocukları bırakıp gelmem çok zor ama yinede tarihi hatırlatırsan gelmeyi denerim inşallah ama zor gibi...

çok şükür sağlıkları yerinde olsun da dediğin gibi maşallah yerim onun parmağını ben de bugün ilk defa söyledim ama söyleyemez daha erken diye düşünüyodum bizimkiler de melis baba anne abla almina da mama baba diyo alminam en çok mama diyo öyle demesine karşı bi de kilo alsa cadı anne demiyo daha velet düzgünce

temizlikci işi süperrr sevindim senin adına vallaa cnm

benimkiler çok tiyatrocular hele ömerr ellerini yüzüne kapatıp yalandan ağlıyor...alide asla ben ona bağrıyorsam yüzüme bakmıyor ve bıyık altından gülüyor...ne kadaar tırssalarda yapacaklarını hep yapıyolar.....ama babamdan çokkkkk korkuyolar.....asker oluyolar valla ama dede yaa dayanamıyor tüm karizmayı çzdiriyor onları öperken

ayy canım yaaa geçecek bugünler yaa valla siz benim zamanınmda benden çok daha rahat olacaksınız ...eğer buralarda olursan diyeceksin bana

bu gece seni çok formda gördüm doktorum valla sende ne cvherler varmışş dişi cem yılmaz kopardın beni valla ...sende çok gül emii

dırım canım bu oyunculukları kime çekmiş sana mı babaya mı bizimkilerin iyi huylar anne kötü huylar babadır hep

gel anam yaıp ettinnnn yatak sermektenmi korkacam kocayı anasına atar senle kucuk kucuk yatarız zuhahahaha

canım snei çok ama çok iyi anlıyorum merak teme bizi bizden başka kim anlar dimi
22 temmuz cumartesicanım karşıya uzak değilim aslınca köprünün diğer ucunda okmeydanındayım ben gelirsen memnun olurummmm

canooo kızz bana bişiler oluyor sanırım hasta olacak gibiyim acilll ilaç almalıyım yoksa bensizz yada doğumgününde yatan bir birsen olacak...pöffffff yaaa

doktorum adetliyken ateş basması olurmu yaaa bana bu ay sanki içimde lav var gibi geldi...acayip terliyorum yaaaaaaaaaa

ananem kabuss gibi sesizce oturuyormuş kanepede ödüm patladı beeeeeeeeeee gölgesinden

ben hamile kalmadan önce çalışırken haftada bir kadın geliyordu 2 yıl önce 90 tl alıyordu buda ayda eder 360 tl...bende hamileliğimin son ayında yardımcımı işe aldım 850 tl ile başladık oda günlük 40 tl ye geliyor bana daha hesaplı oldu..ben mecburum çünkü işe dönmem gerekecek ve kızları hiç tanımadıkları birine emenet edip gidemem böyle iyi oldu..birbirlerini çok seviyorlar...darısı Nefesin başına....

ahamda aynı durum bende var valla birileri çatsada bir çarpsam diye bakıyorum .hoş dün akşam yola çıkacaktı bende teldeyim 2 saat sigarada içmemişim ege mızırdandı salla salıncagı dedim ben yola çıkacagım sonra konuş telle dedi sanki ben telle konuşurken sallayamıyorum derdim sigara dedim ve telsiz telefonu sokak kapısına yapıştırdım ohhhh rahatladım ama yazık oda bişey demedi ama keşke sarsaydı birazda rahatlasaydım .

ege doğdugundan beridi hep hanni diye aglıyordu ondan anne demek pek zorlamadı onu ama emremin agzı çok dolu sürekli geveliyor bişeyler.baba olayına daldım bende bugün bakalım ne zaman söyliyecekler

canan evet hatırlıyorum dün gibi o telefonla gecenin bi yarısı konuştuğum kişi eşim oldu şimdik. çok komikti ya ama ondan öncesi de vardı siz ondan uyurgezer olduğumu düşündünüz ben bir gece yatmadan çarşafım yastığım beni huylandırdı kaşıntı geldi neyse uyandığımda çarşaf yastık yok meral demişti koridorun sonunda yastık çarşaf var diye oraya atmşım gece hiç hatırlamıyorum

eylül bizde ali tip olarakda huy olarakda babasına benze ömerde bana o yüzden bizde tartışma yokk....ama ben numaracımıydım bilmem ...ama eşim çok haylazmış annesi öle der alide öyle bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…