İkiz Anneleri Geyik Paneli

Temmuz mu???Ocak dimi??? bak inan uğraşıcam gelmek için hepinizi tanımayı çok isterim...okmeydanını pek bilmem ama gelirsem adres verirsin bana...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yarın sabah 9 da gelecek hiç umutlanmıyorum bu sefer bakalım ne olacak.

basar canım adetliyken insana herşey basar. ateş basar. hafakanlar basar,sinir basar.bana özellikle adet öncesi çok ateş basar......Allah erken menopozdan korusun valla adet dediği 1 hafta menopozun kesin süreside yok...benim küçük görümcem benle yaşıt kız menopoza girdi bu kış...offf felaket durumda...zaten çok tatlıyı şimdi tadından yanına yaklaşılmıyor...

basar canım adetliyken insana herşey basar. ateş basar. hafakanlar basar,sinir basar.bana özellikle adet öncesi çok ateş basar......Allah erken menopozdan korusun valla adet dediği 1 hafta menopozun kesin süreside yok...benim küçük görümcem benle yaşıt kız menopoza girdi bu kış...offf felaket durumda...zaten çok tatlıyı şimdi tadından yanına yaklaşılmıyor...

canancım temmuz mu kız gelmiyelim diye mi temmuz dedin :)))))))))))

Son düzenleme:
ay allahım bi çocuklar bi bura nevrim döndü hiç takip edemiyom vallaha
womenlove çabuk iyileş ban diş buğdayındada böle yaptın yok bana bi üşüme geldi yok hastalanıyom önnde koca 10 gün var ya hastalanma yada hastalanacaksna 10 güne adar iyilrş
kendimi pek bi bencil gördüm hahaha
ayşecim bide senle ilgili aklıma kalan bişey daha var
cıplak ayakla biri sana dokundumu iğreniyodun meralsenle yatarken çorapların giyip geliyodu kız kocanla yatabiliyonmu yoksa adamcağız da çorapları ilemi yatıyooo

Kızlar hep sorucam unutuyorum sizin facebooktaki grubunuzun adı ne..bir yazan olursa sevinirim..

ayyy bana basmazdııı ama bu sefer çok terliyorum...anam menopozumu düşünemiyorum katil olmadan geçiririm inş..

erken menopozmuuu allah korusun yaa

benim de adetlerim bozuldu kızlar önceden günü şaşmazdı yazmadım da bi yere tahmini bekliyorum bakalım bu aralar da acayip başım dönüyor kaç gündür geçmedi

canan len garuuu iyi olurum elbet 1 hafta önceden ilaç alacağımda iyi olmayacağımmı yanii

önce allahın izni ile olurum yanii...olmazsam zaten annem bana bakmaz ....sürünürüm...

doktorum ben faceden ikizanneleri gurubuna takılmıyorum....direk facemi vereblirim ......... istersen ekle

Son düzenleme:
Temmuz mu???Ocak dimi??? bak inan uğraşıcam gelmek için hepinizi tanımayı çok isterim...okmeydanını pek bilmem ama gelirsem adres verirsin bana...
bence muhakka gel kafa dağıtırsın hemide ben sana özelden telimi atarım arasın beni ben taraif ederim sana
doktorumm gell gelll tüm kk orada olacak neredeysee
vallaha sırf kk anneleri için yapıyorum zaten bu doğum gününü dışardan kimse olmayacakkkk
vallaha bu gece tam formundasın cem yılmaz yanına halt etmiş hahahaha
canancım temmuz mu kız gelmiyelim diye mi temmuz dedin :)))))))))))

ah yavrum bi devrim bi mustafa derken nevrim dönmüş ocak işte anla sen onuuu

bu arada formumuzun reytingine laf atan yavru kirpi hanım gündüzcü hanım bu gün geçmişi okumak epey vaktini alacak sanırım zuhahahah

ayyy şu muhteşem yüzyıla bend ebir iki laf somadan edemeyeceğim
ya bu halit ergençin ruhunda spaıklık var bence
aliyede karısını aldatıyodu
binbirgecede çalışanı borç istiyo adam kadına bi kere bana ver parayı veriirm diyo
sonra gerçek hayatta dizide kadın verdi diye gerçek hayatatki karısını boşayıp diğer kadını alıyo şimdi bu dizide adam kadınları resmen gün sırasına koymuş bu gün bunu yapcam bu gün bunu ben bu karılardan sıkıldım bana yeni cariyerl bulun hahaha
adamda bi sapıklık var yani belli rollerde tam yapışıyo adama

benim de adetlerim bozuldu kızlar önceden günü şaşmazdı yazmadım da bi yere tahmini bekliyorum bakalım bu aralar da acayip başım dönüyor kaç gündür geçmedi

korkma hamile değilsin diyeceğim ama anacığım korunuyorsa sorun yokturrr.....

stresten gecikiyordur...

canan doğum gününe kimler gelecek birde herkes çocuğunu getirecek mi? benim yardımcım cumartesi çalışmıyor eşim çocuklara tek kesinlikle bakamaz eee bende tek bakamıyorum yani onları bırakıp gelemem çocukları alırsam tek başıma bakabilirmiyim acaba?????valla bu espiri değil yani tek zaten onları arabaya atıp gelememde ama bir çözümleme yaparım yarın sakin kafayla...

kirpoşşş ve winston nerede yaa gerçekten bu gecede boş sandılar haha

valla halit bey öle karizmada değil neden bu adama böle roller veriliyorr....hurremde az fena değil haaaa bide facede şöle bişi vardı bihter fatma gül oldu,behül piskopat ,firdevs hanım ise saraya sultan diyee bişeyy vardıı baya makara bişii

doktorum ben annemle geleceğim ....aslı annesi ile gelecek cananın annesi olacakk ....anneler var yani seninkiler arada kaynarr gelll bakarızzzzzzzzz....hee tek nasıl gelirsin bilemem ama canımm

ben dün osmanı seyredemedim..bu gece netten seyretmeyi planlıyordum ama havamda değilim diye vazgeçtim..geçen haftaki bölümden sonra face te bir arkadaş paylaşmış benim çok hoşuma gitti belki sizede gelmiştir...( meteyi saklayasım,cemileye omuz veresim,osmanı evlat edinesim,Ali kaptanın yüzüne tüküresim,carolinin saçını başını yolasım var)

heheee yakışır Firdevs hanıma...valla kadın aralarındaki en asıl sanatçıydı eee saraya çıkmakta Nebahat Çehreye yakışır...Bihter Hürrem olsaydı gerisini düşünemiyorum tüm saray birbirine girerdi herhalde...

öhömmm öhömmmmm ben yavastann kaçayımm ananemde uyumayacak yoksaaaaa bu gidişlee

iyi gecelerrrrrrrr

doktorum ben annemle geleceğim ....aslı annesi ile gelecek cananın annesi olacakk ....anneler var yani seninkiler arada kaynarr gelll bakarızzzzzzzzz....hee tek nasıl gelirsin bilemem ama canımm

ooooo herkes planlamış anneleri..eee bende anneme bir yamanayım bakayım ne der..birsen yanımda biri olmadan gelemem..kaynamaz benimkiler arada..çok edepsiz oldular. sabahtan beri 3kere bana kafa attı ve malesef sağ gözümün altı hafif moradı...tırnaklamaları ve şakayla karışık ısırmaları saymıyorum...ya bu arada soracaktım sizinkilerde yaptımı benim kızın biri sinirlenince yada huysuzlaşınca kafasını çok sert bir şekilde geriye yada öne doğru atıyor tutmasan bir yanı kırılacak yani o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…