gel anam yaıp ettinnnn yatak sermektenmi korkacam kocayı anasına atar senle kucuk kucuk yatarız zuhahahaha
canım snei çok ama çok iyi anlıyorum merak teme bizi bizden başka kim anlar dimi
22 temmuz cumartesicanım karşıya uzak değilim aslınca köprünün diğer ucunda okmeydanındayım ben gelirsen memnun olurummmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yarın sabah 9 da gelecek hiç umutlanmıyorum bu sefer bakalım ne olacak.ben hamile kalmadan önce çalışırken haftada bir kadın geliyordu 2 yıl önce 90 tl alıyordu buda ayda eder 360 tl...bende hamileliğimin son ayında yardımcımı işe aldım 850 tl ile başladık oda günlük 40 tl ye geliyor bana daha hesaplı oldu..ben mecburum çünkü işe dönmem gerekecek ve kızları hiç tanımadıkları birine emenet edip gidemem böyle iyi oldu..birbirlerini çok seviyorlar...darısı Nefesin başına....
canooo kızz bana bişiler oluyor sanırım hasta olacak gibiyim acilll ilaç almalıyım yoksa bensizz yada doğumgününde yatan bir birsen olacak...pöffffff yaaa
doktorum adetliyken ateş basması olurmu yaaa bana bu ay sanki içimde lav var gibi geldi...acayip terliyorum yaaaaaaaaaa
ananem kabuss gibi sesizce oturuyormuş kanepede ödüm patladı beeeeeeeeeee gölgesinden
canooo kızz bana bişiler oluyor sanırım hasta olacak gibiyim acilll ilaç almalıyım yoksa bensizz yada doğumgününde yatan bir birsen olacak...pöffffff yaaa
doktorum adetliyken ateş basması olurmu yaaa bana bu ay sanki içimde lav var gibi geldi...acayip terliyorum yaaaaaaaaaa
ananem kabuss gibi sesizce oturuyormuş kanepede ödüm patladı beeeeeeeeeee gölgesinden
basar canım adetliyken insana herşey basar. ateş basar. hafakanlar basar,sinir basar.bana özellikle adet öncesi çok ateş basar......Allah erken menopozdan korusun valla adet dediği 1 hafta menopozun kesin süreside yok...benim küçük görümcem benle yaşıt kız menopoza girdi bu kış...offf felaket durumda...zaten çok tatlıyı şimdi tadından yanına yaklaşılmıyor...
bence muhakka gel kafa dağıtırsın hemide ben sana özelden telimi atarım arasın beni ben taraif ederim sanaTemmuz mu???Ocak dimi??? bak inan uğraşıcam gelmek için hepinizi tanımayı çok isterim...okmeydanını pek bilmem ama gelirsem adres verirsin bana...
vallaha sırf kk anneleri için yapıyorum zaten bu doğum gününü dışardan kimse olmayacakkkkdoktorumm gell gelll tüm kk orada olacak neredeysee
vallaha bu gece tam formundasın cem yılmaz yanına halt etmiş hahahahabasar canım adetliyken insana herşey basar. ateş basar. hafakanlar basar,sinir basar.bana özellikle adet öncesi çok ateş basar......Allah erken menopozdan korusun valla adet dediği 1 hafta menopozun kesin süreside yok...benim küçük görümcem benle yaşıt kız menopoza girdi bu kış...offf felaket durumda...zaten çok tatlıyı şimdi tadından yanına yaklaşılmıyor...
canancım temmuz mu kız gelmiyelim diye mi temmuz dedin :)))))))))))
benim de adetlerim bozuldu kızlar önceden günü şaşmazdı yazmadım da bi yere tahmini bekliyorum bakalım bu aralar da acayip başım dönüyor kaç gündür geçmedi
bence muhakka gel kafa dağıtırsın hemide ben sana özelden telimi atarım arasın beni ben taraif ederim sana
vallaha sırf kk anneleri için yapıyorum zaten bu doğum gününü dışardan kimse olmayacakkkk
vallaha bu gece tam formundasın cem yılmaz yanına halt etmiş hahahaha
ah yavrum bi devrim bi mustafa derken nevrim dönmüş ocak işte anla sen onuuu
bu arada formumuzun reytingine laf atan yavru kirpi hanım gündüzcü hanım bu gün geçmişi okumak epey vaktini alacak sanırım zuhahahah
ayyy şu muhteşem yüzyıla bend ebir iki laf somadan edemeyeceğim
ya bu halit ergençin ruhunda spaıklık var bence
aliyede karısını aldatıyodu
binbirgecede çalışanı borç istiyo adam kadına bi kere bana ver parayı veriirm diyo
sonra gerçek hayatta dizide kadın verdi diye gerçek hayatatki karısını boşayıp diğer kadını alıyo şimdi bu dizide adam kadınları resmen gün sırasına koymuş bu gün bunu yapcam bu gün bunu ben bu karılardan sıkıldım bana yeni cariyerl bulun hahaha
adamda bi sapıklık var yani belli rollerde tam yapışıyo adama
doktorum ben annemle geleceğim ....aslı annesi ile gelecek cananın annesi olacakk ....anneler var yani seninkiler arada kaynarr gelll bakarızzzzzzzzz....hee tek nasıl gelirsin bilemem ama canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?