canım sadece kka nneleri olacakcanan doğum gününe kimler gelecek birde herkes çocuğunu getirecek mi? benim yardımcım cumartesi çalışmıyor eşim çocuklara tek kesinlikle bakamaz eee bende tek bakamıyorum yani onları bırakıp gelemem çocukları alırsam tek başıma bakabilirmiyim acaba?????valla bu espiri değil yani tek zaten onları arabaya atıp gelememde ama bir çözümleme yaparım yarın sakin kafayla...
ben dün osmanı seyredemedim..bu gece netten seyretmeyi planlıyordum ama havamda değilim diye vazgeçtim..geçen haftaki bölümden sonra face te bir arkadaş paylaşmış benim çok hoşuma gitti belki sizede gelmiştir...( meteyi saklayasım,cemileye omuz veresim,osmanı evlat edinesim,Ali kaptanın yüzüne tüküresim,carolinin saçını başını yolasım var)
heheee yakışır Firdevs hanıma...valla kadın aralarındaki en asıl sanatçıydı eee saraya çıkmakta Nebahat Çehreye yakışır...Bihter Hürrem olsaydı gerisini düşünemiyorum tüm saray birbirine girerdi herhalde...
canım sadece kka nneleri olacak
ikisini getirirsen nede olsa oturuyolar artık çocuklarlaoynalrlar yada birini annene sat birini getir sen nasıl raht edersen birsenin dediği gibi annlerde olacak zatn arada kaynarrr
heheh facede o guruba bende katılayım güzelmiş
sende face varmı bu aradaaa
san şimdi telimi atuyommm
simla mutlu canım altta görüyom seni
niye aramıza katılmıyon bakımmm
canım benimkiler küçük daha öyle şeyler yapmıyorlar ama berk yaptı ki çok sakin bir bebekti bir çogunun yaptıgı birşey hatta berk 2,5 yaşında ufacık birşeye sinirlenip yolda yerelere vururdu kafasınıooooo herkes planlamış anneleri..eee bende anneme bir yamanayım bakayım ne der..birsen yanımda biri olmadan gelemem..kaynamaz benimkiler arada..çok edepsiz oldular. sabahtan beri 3kere bana kafa attı ve malesef sağ gözümün altı hafif moradı...tırnaklamaları ve şakayla karışık ısırmaları saymıyorum...ya bu arada soracaktım sizinkilerde yaptımı benim kızın biri sinirlenince yada huysuzlaşınca kafasını çok sert bir şekilde geriye yada öne doğru atıyor tutmasan bir yanı kırılacak yani o kadar..
canım sadece kka nneleri olacak
ikisini getirirsen nede olsa oturuyolar artık çocuklarlaoynalrlar yada birini annene sat birini getir sen nasıl raht edersen birsenin dediği gibi annlerde olacak zatn arada kaynarrr
heheh facede o guruba bende katılayım güzelmiş
sende face varmı bu aradaaa
san şimdi telimi atuyommm
simla mutlu canım altta görüyom seni
niye aramıza katılmıyon bakımmm
ne hafıza var sende şaşırdım kaldım kocaya alıştım ama yine de sevmiyom çıplak ayakları.hastalık mı bilmiyom cinlerim tepeme geliyo üniversitedeki ev arkadaşımda tiksiniyormuş aynı evi paylaşınca öğrendik ikimizindee ayak fobisini. nasıl bulmuşuz birbirimizi hahahaay allahım bi çocuklar bi bura nevrim döndü hiç takip edemiyom vallaha
womenlove çabuk iyileş ban diş buğdayındada böle yaptın yok bana bi üşüme geldi yok hastalanıyom önnde koca 10 gün var ya hastalanma yada hastalanacaksna 10 güne adar iyilrş
kendimi pek bi bencil gördüm hahaha
ayşecim bide senle ilgili aklıma kalan bişey daha var
cıplak ayakla biri sana dokundumu iğreniyodun meralsenle yatarken çorapların giyip geliyodu kız kocanla yatabiliyonmu yoksa adamcağız da çorapları ilemi yatıyooo
daha sık katılcanım tanışalım senlede sıkı fıkı oluruz o zaman okumaktan daha zevkli olur senin içinnnEvet canım muhakkak her gece okuyorum hoşuma gidiyor hepinizi tanıyor gibiyim dizi film izler gibi okumakdan keyif alıyorum açıkcası:) muhabbetiniz arkadaşlığınız çok hoş gerçekden.Sizler uzun zamandır arkadaşsınız paylaşacak şeyleriniz çok o nedenle muhabbete karışmak istemedim böyle okumasıda zevkli:)
hafızam iyidirdene hafıza var sende şaşırdım kaldım kocaya alıştım ama yine de sevmiyom çıplak ayakları.hastalık mı bilmiyom cinlerim tepeme geliyo üniversitedeki ev arkadaşımda tiksiniyormuş aynı evi paylaşınca öğrendik ikimizindee ayak fobisini. nasıl bulmuşuz birbirimizi hahaha
sanada günaydın güzel anneeeegünaydın güzel annelerrrrrrrrrrrrr
canım benim inanki gündüz vakit olmuyo girmeye ortalık topla yemek yap uyut kaldır kahvaltısını ver öğlen yemeğini yap kaynana çağırdı yukarı çık kaynana geldi evde dur akşam kocaya yemek felan derken çok zor oluyo gşrmek 5-10 dakkalık boşluklardada ben açmıyorum açonca kalkmaıyorum çünü başından akşam çocukları uyuturken açıyorum gece yemek yedirene kadar takılıyorum bazı anneleirnde çocukları uyumuyo ondan geliyolar siizn kuzular 9 da uyuyo galiba ondna sizde erken yatıyonuz biz gececei anneleri zkuzummmmgünaydınlarrr
kirpi biz olmayınca muhabbet akmış fark ettin mi
sabah açınca 3 sayfa geçmiş olmasına alışmıştı bu gözler halbuki bu sabah zor oldu:))
hahahah kandır kocayı kız uçağa atla gel vallahaaaagünaydınnn,
olmazkiii bu kadar da yazılmazkii, okuu oku bitmedi yahuu çocuğun altını bile değiştiremedim vaktinde sizin yüzünüzdenn :)) bilseydim kalırdım walla gece postasına tühh.
ben de doğumgününe gelmek istiyorum yaaa, walla ocak değil de nisan fln olsaydı kanına girerdim kocişin, o arkadaşlarıyla takılırdı ben sizle. neyse yine fotolarla yetiniciizz artıkın.
bu gece bende gelicemm ona göre dağılmayın sakınn :84::84::84::84::84::84:
ayy aşk olsun o nedemek gıııııı zamanlama problemimiz var sadeceeeewinstoncum biz mi kısırlaştırıyomuşuss muhabbeti, bak biz çekildik akmış gitmişler görüyomusunn
Hayırlı günler arkadaşlar.
Dün gece muhabbet pek güzeldi hiç bırakmak istemedim ama çok uykum vardı katılamadım daha fazla.
Sizde anacım gece kuşları erken gelmiyorsunuzki.
Dün gece çok kötüydü hiç uyumadım neredeyse.Dişim çok ağrıyor halada ağrı var....Dişçimi aradım bugün izin vermiş kendine yarın gel dedi:Bu gecede uyku yok bana anlaşılan.
Ev berbat durumda süpürmem lazım.Dün çocuk vardı her yer kırıntı çips,bisküvi şeker kalıntısı.
Bendede hiç yapacak güç yok..Yemeğimde yok offfffff.
süper canan çok güzel olur valla tüm doğumgünü hazırlıklarını paylaş baktıkça hoşuma gidiyor fikir oluyor bize delinda+6th+birthday+145.JPG (image)
kızlar doğumgünü yaa gelenler kesin yapsınnnn
bende muz portakal elma ile yapsam nasıl olur kızlar bide ananas ne dersinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?