İkiz Anneleri Geyik Paneli

canım sadece kka nneleri olacak
ikisini getirirsen nede olsa oturuyolar artık çocuklarlaoynalrlar yada birini annene sat birini getir sen nasıl raht edersen birsenin dediği gibi annlerde olacak zatn arada kaynarrr

heheh facede o guruba bende katılayım güzelmiş
sende face varmı bu aradaaa
san şimdi telimi atuyommm

simla mutlu canım altta görüyom seni
niye aramıza katılmıyon bakımmm

canancım aldım telefonunu...gerçekten gelmeye çalışıcam...gelemezsem başka sefere inşallah...kızlar bende kaçayım çok yorgunum gözlerim kapanıyor hepinize iyi geceler tatlı rüyalar...

canım benimkiler küçük daha öyle şeyler yapmıyorlar ama berk yaptı ki çok sakin bir bebekti bir çogunun yaptıgı birşey hatta berk 2,5 yaşında ufacık birşeye sinirlenip yolda yerelere vururdu kafasını
başından kan geldigini biliyorum dr. dönem demişti bitmeyen dönemler bide ben çok korumacıydm çocugu çok kastım heralde patlaması böyle oldu. ondan sonra kreşe göndermeye başladım öyle kurtulduk .

kızlar bende kaçar bu net çıldırttı beni bir gitip bir geliyor .ne yazabiliyorum ne okuyabiliyorum düzgün.
hepinize iyigeceler..

Evet canım muhakkak her gece okuyorum hoşuma gidiyor hepinizi tanıyor gibiyim dizi film izler gibi okumakdan keyif alıyorum açıkcası:) muhabbetiniz arkadaşlığınız çok hoş gerçekden.Sizler uzun zamandır arkadaşsınız paylaşacak şeyleriniz çok o nedenle muhabbete karışmak istemedim böyle okumasıda zevkli:)

ne hafıza var sende şaşırdım kaldım kocaya alıştım ama yine de sevmiyom çıplak ayakları.hastalık mı bilmiyom cinlerim tepeme geliyo üniversitedeki ev arkadaşımda tiksiniyormuş aynı evi paylaşınca öğrendik ikimizindee ayak fobisini. nasıl bulmuşuz birbirimizi hahaha

günaydınlarrr
kirpi biz olmayınca muhabbet akmış fark ettin mi
sabah açınca 3 sayfa geçmiş olmasına alışmıştı bu gözler halbuki bu sabah zor oldu:))

günaydınnn,

olmazkiii bu kadar da yazılmazkii, okuu oku bitmedi yahuu çocuğun altını bile değiştiremedim vaktinde sizin yüzünüzdenn :)) bilseydim kalırdım walla gece postasına tühh.
ben de doğumgününe gelmek istiyorum yaaa, walla ocak değil de nisan fln olsaydı kanına girerdim kocişin, o arkadaşlarıyla takılırdı ben sizle. neyse yine fotolarla yetiniciizz artıkın.
bu gece bende gelicemm ona göre dağılmayın sakınn :84::84::84::84::84::84:

Hayırlı günler arkadaşlar.

Dün gece muhabbet pek güzeldi hiç bırakmak istemedim ama çok uykum vardı katılamadım daha fazla.
Sizde anacım gece kuşları erken gelmiyorsunuzki.

Dün gece çok kötüydü hiç uyumadım neredeyse.Dişim çok ağrıyor halada ağrı var....Dişçimi aradım bugün izin vermiş kendine yarın gel dedi:Bu gecede uyku yok bana anlaşılan.

Ev berbat durumda süpürmem lazım.Dün çocuk vardı her yer kırıntı çips,bisküvi şeker kalıntısı.
Bendede hiç yapacak güç yok..Yemeğimde yok offfffff.

daha sık katılcanım tanışalım senlede sıkı fıkı oluruz o zaman okumaktan daha zevkli olur senin içinnn
neredensin mesla hangi şehirrr
hafızam iyidirde
bu hafızamla alakalı değil
çok değişik bi huydu ondan unutamıyorum hahahahah
neyse kocana alışmış olman güzellll bebeklerininde ayaklarını öpüyosundurrrr
günaydın güzel annelerrrrrrrrrrrrr
sanada günaydın güzel anneeee
günaydınlarrr
kirpi biz olmayınca muhabbet akmış fark ettin mi
sabah açınca 3 sayfa geçmiş olmasına alışmıştı bu gözler halbuki bu sabah zor oldu:))
canım benim inanki gündüz vakit olmuyo girmeye ortalık topla yemek yap uyut kaldır kahvaltısını ver öğlen yemeğini yap kaynana çağırdı yukarı çık kaynana geldi evde dur akşam kocaya yemek felan derken çok zor oluyo gşrmek 5-10 dakkalık boşluklardada ben açmıyorum açonca kalkmaıyorum çünü başından akşam çocukları uyuturken açıyorum gece yemek yedirene kadar takılıyorum bazı anneleirnde çocukları uyumuyo ondan geliyolar siizn kuzular 9 da uyuyo galiba ondna sizde erken yatıyonuz biz gececei anneleri zkuzummmm
hahahah kandır kocayı kız uçağa atla gel vallahaaaa

yaaa sen biizm topiğin reytingine laf atarsın haa düşltü dersin haaa topiğime laf söyleyeni böyle yaparım işte okumaktan kızının altını değiştiremezsin zuhahahaha
winstoncum biz mi kısırlaştırıyomuşuss muhabbeti, bak biz çekildik akmış gitmişler görüyomusunn
ayy aşk olsun o nedemek gıııııı zamanlama problemimiz var sadeceeee

geçmiş olsun şekeirm diş ağrısı fena vallahaaa

offff benimde bugün keisn temizlik yapmam lazım
akşam yemeğim var dün pırasa pişirmiştim yanına tarhana yapmıştım çorba bitti ama artık makarna yaparım pırasanın yanına yeriz evi süpürüp silmem lazım dün 3 makine çamaşır katladım yerleştiridm vallaha akşamda bi yere bebek görmeye gidecem değişiklik olsun banada
pc yi açtımki doğumgünümüze pratik değişik bişiler hazırlayayım diye kızlar tarifi olsan varsa versin

mesela dirim şey verdi
milföy ham sosil koy üçgen değilde normal sar dedi onları 3 eböl kürdanbatır dedi hem pratik hem güzel hemde ufak olduğundan ziyan olmaz herkes tabağına aldığını yer bende zeytinyağlı yaprak sarıcam annemede kısır yaptıracam birsen fıdnıklı kurabiye yaparım dedi ama yapmasın 1 ya kurabiyesi yapacak gerçi onlar yemelik değil
makarna salatası yapmayı düşünüyoruz bide pide patates salataso deidm ama kevserde minik kumpir yap dedi şimdi verdiği isteden yapılışına bakıcam kolaysa salata yerine kumpir yapacam
menü nasıl kızlar neler ekleyebiliriz
tarifi olan versin malum 2 doğumgünü yapcsm pazar ki içinsw bişiler hazırlamam laızmmmm

canan:
1)hazır yufkadan börek yapabilrsin arasına bir kat milföy koyuyolar milföyü büyültüp su börekimsi bişi oluyo güzel oluyo
2)iğneli pasta tarifi vermiştim çok kolay dök büyük borcama al sana bir sürü pasta:))istersen tekrar vereyim..
3)birde milföy hamuruna tahinli bi karışım yapılıyo şeker ve tahin normal sarıp onuda kesiyosun değişik kıtır kıtır bişi oluyo ama onun içine ne katılıyo bilmiyorum:86:

hazır yufkadan börek düşünüyorum bende ya onuda ufak ufak kesip gene kürdanlı servis yapabilirim mesela

pasta tarfini verme kuuzm pasta olacak ya ayrıca yapmayayım diyorum bide milföyden sosilli yapcam
o dediğin yufkanın içne milföy konuluyo nasıl bişiii

Yasemin Mutfakta: Mini Kumpir

şu tarife bakın bakayım biiii

normal börek gibi yapıyorsun canım bi katına milföy hamurunu elinle genişletip yayıyosun öle bişi güzel oluyo kabarıyo birazda ama ilk önce denemesini yap o kadar misafire ilk deneme:)))

canan birde parfe yapabilirsin oda çok kolay hemde çok lezzetli etinin kakaolu bisküvisini ufalıyosun bir paketini bir paket kren şantiyi çırpıyosun içine atıyosun muz ceviz kakao biraz fındık varsa fındık içine atıp seraladığın bir pasta kabına döküyorsun şekil vermek için bu uzun kek kalıplarından olacak ama şekil verdikten sonra buzluğa at en az 1 gün sonra ye istersen 1 ay sonrada yiyebilirsin buzluktan çıktığı gibi yeniliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…