linda+6th+birthday+145.JPG (image)
kızlar doğumgünü yaa gelenler kesin yapsınnnn
bende muz portakal elma ile yapsam nasıl olur kızlar bide ananas ne dersinizzzz
şimdiyi anlatayım kocam şuan uçağa binmek üzere.....saat 11 gibi gelir bizi alır ben hemen eve gideceğim..eve gider gitmez çocukları uyuturum..sonrasındada hemen leşş mutfağıma girip temizleyeceğim...sonrada böğrek açacağım bugün iiçini hazırladık......
yarın halamla gelini gelecek..allahtan oturma odam temiz ama yatak odası banyo mutfak antre çocuk odası felakett...yarın sabah jett hızı ile yapmam gerekkk...aksmadan yine puding pastası yapsam...
sabhata makarna salatası yaparım yaaa........
winston ve kirpoşummm sohbete bekleriz inş. bende yetişirim sizlere ....aksamdan nutfak işlerimi halledeceğim çünki....saat 12 gibi gelirim sanırım....
ben gelemiyorum geceleri gelemem de sanırım gelsem uykusuzluktan ölürümm herhalde sizdeki bu enerjiye hayranım doğrusu gece 1 e kadar durup sabah kalkabiliyosunuz ya helall
hımm bak kararma işini ben hiçdüşünemedimhayatım elma ve muz kararır gibime gelio ya... yani görüntü bouk olur bence. sen bilirsin tabi.. ama ananas+ portakal+mandalina+kivi+donrulmuş böğürtlen yada vişneden olabilir gibi..
minik kumpirler şahane gözüküo...
evet canım parti hazırlıkları gün yaklaştıkça ayyuka çıkıyo vallaha kızıştık iyice hahahamerhaba kızlar..
Canan parti hazırlıkları tam gaz devam ediyo desene,hadi bakalım İnşallah çok güzel bir gün olacak...pastayı özel birşey yaptıracak mısınız?
o kadar okudum ama aklımda birşey kalmadı,kafam dalgın bugünlerde..
bizde herşey yolunda,desteksiz oturma çalışmalarımız devam ediyor son hız..ama bizimkiler hep ayakta durmak istiyorlar ya da yürüteçle odaları dolanacaklar..hele ben ev süpürürken peşimdelerbilinçsizce anlamılı kelimler çıkarıyoruz bazen:)..Allah'a Şükür yeme sorunumuz yok gibi..ama yavaşız azıcık gelişim açısından sanki bana öyle geliyor ama doktor sorun yok diyor.Allah sağlık versinde ötesi olur.
kızlar son bir haftadır her kokuyu alır oldum..özellikle bazı yemek kokuları midemi aşırı bulandırıyor ya,dayanamıyorum..hamile falan değilim çünkü adetim yeni bitti..bu neki şimdi anlamadım
pasta yaptın haaa pek bi hamarat gördüm sneii maşallah sanaaaamen geldimmm,
canancımm muhabeti biz mi kısırlaştırıyoruz kısmı tabii ki geyikti sadecebu akşam gelicem bende inşallah. benim de komşum gelmişti pasta yaptım oturduk biras, elif milyon kere kustu önlük ve üst değişmekten belim ağrıdı, şimdi uyuyacak gibi, biras kestirse de dinlensem diyorumm.
şimdi gelelim doğumgünü fikirlerineee, pancar al düdüklüde pişir, rendele ve sarımsaklı yoğurtla karıştır, açık mor rengi ve mükemmel tadıyla sofrana renk katacak. aynısının havuç versiyonunu da yapabilirsin, o da renk katar, elmalı tarçınlı topların yanısıra havuçlu cevizli toplar yapabilirsinn. dorukcuuma katılıyorum muz ve elma kararır olmass.
yavrum benim bebeler uyumuyoo burda olmasamda uyumuyrum zatennnn bide ben 1 yıldır uykusuzm vallaha 3-5 saat hep uykualrımmmben gelemiyorum geceleri gelemem de sanırım gelsem uykusuzluktan ölürümm herhalde sizdeki bu enerjiye hayranım doğrusu gece 1 e kadar durup sabah kalkabiliyosunuz ya helall
nerdesiniz yahuuu, ağaç oldum beklemekten kök saldım, daha çamaşır asıcaammm, mutfağı toplıııcamm, bebonun nevresimini değişicemm ohooooo kimse yok
ooo ekip toplanmışş, ama kociş banyoya girecek ben de elifi uyutmaya çalışıcam, hemen uyursa gelirimm. bugün çok kustu yazık yaaa. çocuğun midesi bomboş kaldı walla. ne yese çıkarıyo kuzucukk.
canoo pancar büyük marketlerde oluyo, realde fln oluyo genelde, çok büüykse tencerede pişmesi bayaa zaman alır ama küçükse belkim pişer, kaynanada vardır düdüklü? tabee sarımsaklı yoğurt.
ya sözde bi pasta yaptım komşuya, o da biras yanmış, kadının 4 tane tabağı birikmişti, onları da verdik bugün neyse, baktı bende iş yok ver tabakları senden bişey beklemem bebelisin fln dedi.
ben bi, uyutmaya gidiim kızlar.
eminim ondan da kansızlıktandır belki yada düzgün yemek yiyemiyorum ondan canımkorkma hamile değilsin diyeceğim ama anacığım korunuyorsa sorun yokturrr.....
stresten gecikiyordur...
canım benimki değil ama bazı çocuklar yapıyo gördüm aklı erdiği zaman devam ederse ilgisini başka yöne çekin o anda diyor dr yapma falan diyince daha çok yapıyo seninkilerin sebebini bilmiyorum ama büyük olanlar ilgi için yapıyormuşooooo herkes planlamış anneleri..eee bende anneme bir yamanayım bakayım ne der..birsen yanımda biri olmadan gelemem..kaynamaz benimkiler arada..çok edepsiz oldular. sabahtan beri 3kere bana kafa attı ve malesef sağ gözümün altı hafif moradı...tırnaklamaları ve şakayla karışık ısırmaları saymıyorum...ya bu arada soracaktım sizinkilerde yaptımı benim kızın biri sinirlenince yada huysuzlaşınca kafasını çok sert bir şekilde geriye yada öne doğru atıyor tutmasan bir yanı kırılacak yani o kadar..
canım gel sen de katıl bizeEvet canım muhakkak her gece okuyorum hoşuma gidiyor hepinizi tanıyor gibiyim dizi film izler gibi okumakdan keyif alıyorum açıkcası:) muhabbetiniz arkadaşlığınız çok hoş gerçekden.Sizler uzun zamandır arkadaşsınız paylaşacak şeyleriniz çok o nedenle muhabbete karışmak istemedim böyle okumasıda zevkli:)
geçmiş olsun diş fena olur ben de doğumdan hemen sonra yaptırdım daha da gitmem lazım aksatıyorum yine bi acil yaparım benHayırlı günler arkadaşlar.
Dün gece muhabbet pek güzeldi hiç bırakmak istemedim ama çok uykum vardı katılamadım daha fazla.
Sizde anacım gece kuşları erken gelmiyorsunuzki.
Dün gece çok kötüydü hiç uyumadım neredeyse.Dişim çok ağrıyor halada ağrı var....Dişçimi aradım bugün izin vermiş kendine yarın gel dedi:Bu gecede uyku yok bana anlaşılan.
Ev berbat durumda süpürmem lazım.Dün çocuk vardı her yer kırıntı çips,bisküvi şeker kalıntısı.
Bendede hiç yapacak güç yok..Yemeğimde yok offfffff.
canancım istersen ben de kek yapıyım yada çikolatalı toplardan yapıyım bir seçeneğim daha onu kabul eder misin bilmem yeni bi şey deniyim yine seni kobay olarak kullanıyımmesela dirim şey verdi
milföy ham sosil koy üçgen değilde normal sar dedi onları 3 eböl kürdanbatır dedi hem pratik hem güzel hemde ufak olduğundan ziyan olmaz herkes tabağına aldığını yer bende zeytinyağlı yaprak sarıcam annemede kısır yaptıracam birsen fıdnıklı kurabiye yaparım dedi ama yapmasın 1 ya kurabiyesi yapacak gerçi onlar yemelik değil
makarna salatası yapmayı düşünüyoruz bide pide patates salataso deidm ama kevserde minik kumpir yap dedi şimdi verdiği isteden yapılışına bakıcam kolaysa salata yerine kumpir yapacam
menü nasıl kızlar neler ekleyebiliriz
tarifi olan versin malum 2 doğumgünü yapcsm pazar ki içinsw bişiler hazırlamam laızmmmm
üstüne görmüşsündür gibi kötü bi espiri yapmak geldi içimdenmerhaba kızlar..
Canan parti hazırlıkları tam gaz devam ediyo desene,hadi bakalım İnşallah çok güzel bir gün olacak...pastayı özel birşey yaptıracak mısınız?
o kadar okudum ama aklımda birşey kalmadı,kafam dalgın bugünlerde..
bizde herşey yolunda,desteksiz oturma çalışmalarımız devam ediyor son hız..ama bizimkiler hep ayakta durmak istiyorlar ya da yürüteçle odaları dolanacaklar..hele ben ev süpürürken peşimdelerbilinçsizce anlamılı kelimler çıkarıyoruz bazen:)..Allah'a Şükür yeme sorunumuz yok gibi..ama yavaşız azıcık gelişim açısından sanki bana öyle geliyor ama doktor sorun yok diyor.Allah sağlık versinde ötesi olur.
kızlar son bir haftadır her kokuyu alır oldum..özellikle bazı yemek kokuları midemi aşırı bulandırıyor ya,dayanamıyorum..hamile falan değilim çünkü adetim yeni bitti..bu neki şimdi anlamadım
maşallah sana börekçimi açsak ne köşeyi dönerizşimdiyi anlatayım kocam şuan uçağa binmek üzere.....saat 11 gibi gelir bizi alır ben hemen eve gideceğim..eve gider gitmez çocukları uyuturum..sonrasındada hemen leşş mutfağıma girip temizleyeceğim...sonrada böğrek açacağım bugün iiçini hazırladık......
yarın halamla gelini gelecek..allahtan oturma odam temiz ama yatak odası banyo mutfak antre çocuk odası felakett...yarın sabah jett hızı ile yapmam gerekkk...aksmadan yine puding pastası yapsam...
sabhata makarna salatası yaparım yaaa........
winston ve kirpoşummm sohbete bekleriz inş. bende yetişirim sizlere ....aksamdan nutfak işlerimi halledeceğim çünki....saat 12 gibi gelirim sanırım....
iyigeceler herkeze .
anca girebildim misafirim vardı onu gönderdim .yine bakamadım tabi geçmişe .herkez iyidir inşallah.
bugün sabah egenin yüzünde kızarıklık vardı bir kaç yerinde akşama çogoldı tam yıkayacaktım annem suçiçegi olmasın çocuk dedi iyiki yıkamamışım kime gösterdiysez su çiçwgi dedi .sabah dr götürecegim o nediyecek bakalım .şükür ateş filan bişey yok ama ikigündür çok mızmızdı uyuyamıyordu heralde bundanmış.
benim yardımcıda geldi bugün şükür sorunsuz geçti iyibirine benziyor gelecek günler gösterecek tabi
hayırlısı olsun.
yıkanınca çogalıyormuş canım suyu sevmezmiş su çiçegi.geçmiş olsun canım yıkanmaması gerektiğini de ilk defa duydum ne oluyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?