İkiz Anneleri Geyik Paneli

elmalı tarçınlı toplar
Malzemeler
1 paket bisküvi
1 tatlı kaşığı margarin
4 adet elma
5 yemek kaşığı şeker
1 çay bardağı doğranmış ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
üzeri için:
ceviz ve hindistan cevizi
Hazırlanışı
Elmaların kabuğu soyulup rendelenir.Şeker ve tarçın ilave edilip suyunu çekene kadar pişirilir ve soğumaya bırakılır.Bisküviler derin bir kaba kırılır.Ceviz,margarin ve soğumuş elmalar eklenip,iyice karıştırılır.Ceviz büyüklüğünde toplar koparılıp yuvarlak şekil verildikten sonra hindistan cevizi ve ince doğranmış ceviz karışımına bulanır.Dolapta bir kaç saat bekledikten sonra servis edilir.Afiyet olsun..

linda+6th+birthday+145.JPG (image)

kızlar doğumgünü yaa gelenler kesin yapsınnnn

bende muz portakal elma ile yapsam nasıl olur kızlar bide ananas ne dersinizzzz

hayatım elma ve muz kararır gibime gelio ya... yani görüntü bouk olur bence. sen bilirsin tabi.. ama ananas+ portakal+mandalina+kivi+donrulmuş böğürtlen yada vişneden olabilir gibi..
minik kumpirler şahane gözüküo...

Son düzenleme:
merhaba kızlar..

Canan parti hazırlıkları tam gaz devam ediyo desene,hadi bakalım İnşallah çok güzel bir gün olacak...pastayı özel birşey yaptıracak mısınız?

o kadar okudum ama aklımda birşey kalmadı,kafam dalgın bugünlerde..

bizde herşey yolunda,desteksiz oturma çalışmalarımız devam ediyor son hız..ama bizimkiler hep ayakta durmak istiyorlar ya da yürüteçle odaları dolanacaklar..hele ben ev süpürürken peşimdelerbilinçsizce anlamılı kelimler çıkarıyoruz bazen:)..Allah'a Şükür yeme sorunumuz yok gibi..ama yavaşız azıcık gelişim açısından sanki bana öyle geliyor ama doktor sorun yok diyor.Allah sağlık versinde ötesi olur.

kızlar son bir haftadır her kokuyu alır oldum..özellikle bazı yemek kokuları midemi aşırı bulandırıyor ya,dayanamıyorum..hamile falan değilim çünkü adetim yeni bitti..bu neki şimdi anlamadım

men geldimmm,

canancımm muhabeti biz mi kısırlaştırıyoruz kısmı tabii ki geyikti sadece bu akşam gelicem bende inşallah. benim de komşum gelmişti pasta yaptım oturduk biras, elif milyon kere kustu önlük ve üst değişmekten belim ağrıdı, şimdi uyuyacak gibi, biras kestirse de dinlensem diyorumm.
şimdi gelelim doğumgünü fikirlerineee, pancar al düdüklüde pişir, rendele ve sarımsaklı yoğurtla karıştır, açık mor rengi ve mükemmel tadıyla sofrana renk katacak. aynısının havuç versiyonunu da yapabilirsin, o da renk katar, elmalı tarçınlı topların yanısıra havuçlu cevizli toplar yapabilirsinn. dorukcuuma katılıyorum muz ve elma kararır olmass.

ayyy bugün hiç açamadım kkmı ayyy sabah bi kalktık direk mutfağa girdim çay koydum ocağa,bulaşıkları hallettim,hemen baktım dolaba kek yapacaktım misafir gelecek diye...kabartma tozu yoktu anneme dedim kalk çayı demledim bakkala gidiyorum dedim....annemed kek yapmayalım dedi....bende pratik pastamdan yaptım...

canancığım senin için tarafi yazacağım cnm ....

puding pastası

1 paket petibör bisküvi(şimdi arası şokellalı çıkmış petibör süper oluyor onlada)

1 paket kakolu petibör
1 paket muzlu puding
1 paket çikoloata sosu
1 muz
hindistancevizi

canım pudingi pişir...bir borcama bir petibörlerden birer sıra diz..sonra soğuk sütle ısla ama az ıslat..
sonra pudingi dök...arasına muz dilimleri koy ,tabi çeşitlendirebilrisinde...fındık,antep fıstığı gibi
sonrada üzerine kakolu bisküvi koy sonra tekrar puding koy ....üzerine çikolata sosu....bu malzemeden 2 borcam çıkar..orta boy borcamla sadece bir paket puding daha gerek...

neyse ben bakkala gittim...malzemeleri aldım....sonra sofrayı kurdum ...çocukalrı besledim..kahvaltı yaptım bulaşıkları attım....pastamı yaptım..sonra soğan soydum...böğrek içi hazırladık annmele..sonra alişi uyuttum...hamur yoğurdum....herzamanki gibi annem böğrek açtırdı bana...
onun bulaşığını temizledim....fırına attım..makarna salatası yaptım...annemde evi temizledi...

annemin yiğeni gelecekti 2 kızı ile ...sonra başka yiğeni daha vardı yakında onuda aradık onada gel dedik...çok yaramaz bir oğlu var kız dedi yok gelmeyim durmaz şimdi dedi...yok gel dedik...

neyse onları beklerken benim aracı olduğum çiftin erkek tarafının annesi geldi...habersiz oturmaaya ..kadınla otururken...annemin yiğeni geldi...yanında kuzenide vardı sonra diğer yiğeni vardu...sonra halam geldi.....6 çocuk 7 kadın vardı...o kadar ses gürültü olduki neyseki güzel geçti...gittiler..ancak gelebildim cnm.....

şimdiyi anlatayım kocam şuan uçağa binmek üzere.....saat 11 gibi gelir bizi alır ben hemen eve gideceğim..eve gider gitmez çocukları uyuturum..sonrasındada hemen leşş mutfağıma girip temizleyeceğim...sonrada böğrek açacağım bugün iiçini hazırladık......
yarın halamla gelini gelecek..allahtan oturma odam temiz ama yatak odası banyo mutfak antre çocuk odası felakett...yarın sabah jett hızı ile yapmam gerekkk...aksmadan yine puding pastası yapsam...
sabhata makarna salatası yaparım yaaa........

winston ve kirpoşummm sohbete bekleriz inş. bende yetişirim sizlere ....aksamdan nutfak işlerimi halledeceğim çünki....saat 12 gibi gelirim sanırım....

Son düzenleme:

ben gelemiyorum geceleri gelemem de sanırım gelsem uykusuzluktan ölürümm herhalde sizdeki bu enerjiye hayranım doğrusu gece 1 e kadar durup sabah kalkabiliyosunuz ya helall

ben gelemiyorum geceleri gelemem de sanırım gelsem uykusuzluktan ölürümm herhalde sizdeki bu enerjiye hayranım doğrusu gece 1 e kadar durup sabah kalkabiliyosunuz ya helall

cnm sanırım gece alıştım geç yatıp kalkmaya ama ben sabah 9 da kalkıyorum en erken 8.30 da kalkıyorum cnm......

sizler küçüksünüz henüzzz seneye daha rahat edeceksiniz....

ayyy bugün varya 5 yaşında bir erkek çocuk 4 yaşında bir kız çocuğu 10 yaşında kız çocuğu 8 yaşında kız çocuğu ve aö çetesi vardı anam aö çetesi ve o 5 yaşındaki erkek çocuğu ortalığı birbirine kattı ama o kızlar nasıl kuzu kuzu oturduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

nerdesiniz yahuuu, ağaç oldum beklemekten kök saldım, daha çamaşır asıcaammm, mutfağı toplıııcamm, bebonun nevresimini değişicemm ohooooo kimse yok

baktım ve kaçtımzaten kimsede yok,muhabbet mi sıktı millet yoğunda mı giremiyo anlamadım bu işi valla..iyi geceler..

hımm bak kararma işini ben hiçdüşünemedim
ananas portakal kivi mantıklı gibi bakayım kivi kaç para olmuşş

sen neyapıp getiriyon bakayım
birso bi kurabiyem var kıyır kıyır çok güzel oluyo diyo
güzel simit yada açma yapabiliyonmu kuzumm
evet canım parti hazırlıkları gün yaklaştıkça ayyuka çıkıyo vallaha kızıştık iyice hahaha
ama yavaşız azıcık gelişim açısından sanki bana öyle geliyor

bu cümlene anlam veremedim dilekçim çocukların ne yapmalarını istiyosun bu ayda
koşarak sana sarılmalarınımı
veya anne kaşığımızı ver yemeğimiiz yiyecez denemesinimi bekliyosun
çocuklar sırayla gelişimini gösteriyorişte oturuyolar sonra emekleyecekler sonra ayakta duracaklar sonra yürüyecekler sonra konuşacaklar yani
anlamadım seni saplantı yaptın kendine iyice sen bu bebeleri

bebeklerden çok şey bekliyosun bence kendinide harap ediyosun bence
bu ayların tadını kaçır bidaha bu aylara geri dönemeyeceksin

işini evinemi yansıtıyosun acaba hep sorunlu çocuklarla uğraştığın için acaba benimkilerdede bişeymi olur yada ne bilim
kendi çocuklarınadamı biraz pay çıkartıyosun bi korku mu var içinde
kırmak istemem seni ama mutlu ol kuzum çocukların gayet sağlıklıııı
pasta yaptın haaa pek bi hamarat gördüm sneii maşallah sanaaaa
pancar fikri çok hoşuma gitti bu arada düdüklüm yok normal tencerede pişermi acaba bide nerde satılırki yoğurdu sarımsaklı olacak dimi
yavrum benim bebeler uyumuyoo burda olmasamda uyumuyrum zatennnn bide ben 1 yıldır uykusuzm vallaha 3-5 saat hep uykualrımmm
nerdesiniz yahuuu, ağaç oldum beklemekten kök saldım, daha çamaşır asıcaammm, mutfağı toplıııcamm, bebonun nevresimini değişicemm ohooooo kimse yok

vay vay vayyyyy
bu ne hamaratlık böyleeeeeee

geldik anam kök salma birso harıl harıl yemek hazırlığı yapıyo evine geçmişş benle idare edeceksinnn

bende bu günbi yere çocuk görmeye ittim
anam yağımı ne sürümüşüm bi gittim misafirin arka ardı kesilmedi yawww
yatak odasında tıkıldım bende
ay benim bebeler iyice çocuk oldu ya orada benimle durmadılar illa beni bırak çocuklarla oynayalım diyolar çok hoşuma gittiiii

leş gibiyim bu arada banyo yapmam laızm erteleyip duruyom kokucma yakında hahahah

ooo ekip toplanmışş, ama kociş banyoya girecek ben de elifi uyutmaya çalışıcam, hemen uyursa gelirimm. bugün çok kustu yazık yaaa. çocuğun midesi bomboş kaldı walla. ne yese çıkarıyo kuzucukk.

canoo pancar büyük marketlerde oluyo, realde fln oluyo genelde, çok büüykse tencerede pişmesi bayaa zaman alır ama küçükse belkim pişer, kaynanada vardır düdüklü? tabee sarımsaklı yoğurt.

ya sözde bi pasta yaptım komşuya, o da biras yanmış, kadının 4 tane tabağı birikmişti, onları da verdik bugün neyse, baktı bende iş yok ver tabakları senden bişey beklemem bebelisin fln dedi.

ben bi, uyutmaya gidiim kızlar.

elifik üşüttümü ne yaptı kız niye devamlı kustu öyleee

bakayım pancara benkaynanadada yok ya kesip pişirsme genemi olmaz olmadı havuşluyu yaparım yaww ne olacak oda güzel oluyo vallaha
nasıl becerdin kız yakmayaı nasıl pasta yaptınki sennnn

çocuğu felan yokmu komşunun bnada alt komşu nbaız bişiler gönderiyo geri verirken bi paket çikolata koyuyom çocuklara oluyo bitiyo işte hahaha

iyigeceler herkeze .

anca girebildim misafirim vardı onu gönderdim .yine bakamadım tabi geçmişe .herkez iyidir inşallah.
bugün sabah egenin yüzünde kızarıklık vardı bir kaç yerinde akşama çogoldı tam yıkayacaktım annem suçiçegi olmasın çocuk dedi iyiki yıkamamışım kime gösterdiysez su çiçwgi dedi .sabah dr götürecegim o nediyecek bakalım .şükür ateş filan bişey yok ama ikigündür çok mızmızdı uyuyamıyordu heralde bundanmış.

benim yardımcıda geldi bugün şükür sorunsuz geçti iyibirine benziyor gelecek günler gösterecek tabi
hayırlısı olsun.

korkma hamile değilsin diyeceğim ama anacığım korunuyorsa sorun yokturrr.....

stresten gecikiyordur...
eminim ondan da kansızlıktandır belki yada düzgün yemek yiyemiyorum ondan canım

canım benimki değil ama bazı çocuklar yapıyo gördüm aklı erdiği zaman devam ederse ilgisini başka yöne çekin o anda diyor dr yapma falan diyince daha çok yapıyo seninkilerin sebebini bilmiyorum ama büyük olanlar ilgi için yapıyormuş
canım gel sen de katıl bize
geçmiş olsun diş fena olur ben de doğumdan hemen sonra yaptırdım daha da gitmem lazım aksatıyorum yine bi acil yaparım ben
canancım istersen ben de kek yapıyım yada çikolatalı toplardan yapıyım bir seçeneğim daha onu kabul eder misin bilmem yeni bi şey deniyim yine seni kobay olarak kullanıyım
üstüne görmüşsündür gibi kötü bi espiri yapmak geldi içimden
maşallah sana börekçimi açsak ne köşeyi döneriz

geçmiş olsun canım yıkanmaması gerektiğini de ilk defa duydum ne oluyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…