- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
CANAN oooooohhhhhh bende seni kızdırdım işte.
Canım benim elimden gelen birşey olursa neden yardım etmiyim yaparım tabiki.
YAVRUKİRPİ canım yağızda elifin aylarındayken çok kusuyordu.
Hemde öyle böyle değildi.Artık insanlar kucağına almayı korkuyorlardı yine kusacak diye.
Ama çok şükür artık kusmuyor.Bazen kucakta çok dolaştırıldımı hırpalandımı kusuyor sadece.
DR.bize midede rsflüsü var demişti.Ama 6 aydan sonra geçer demişti öylede oldu.
NEFES aman ya oncacık bebekte kızamıkçık haa.
Berktenmi geçti diycem onda yok sanırım.
Çok geçmiş olsun canım.
Ama sanki bana alerjide olabilirmiş gibi geldi.
Değişik birşeyler verdinmi bu aralar.
CANAN herkes birşey yapıp getiriyor ohhhh bende birşey yapsam ama ne....
Gerçi tek çocukla yapmakta zor olacak şimdi.......
Sizin gibi çifter olacakki rahat iş yapayımmmm.
canım kızamıkçık deyil suçiçegi çıkarıyor bende anlayamadım nasıl oldu bugün her zaman yedigi şeyleri yedi aksine yumurta filanda vermedim bugün anlayamadım çorbasını tavuksuyuyla yaptım ama ondan önce oldu bu kızarıklıklar hadi o dokundu diyeyim.
CANAN herkes birşey yapıp getiriyor ohhhh bende birşey yapsam ama ne....
Allah allah alerjide değil demekki,yarın gidin bakalım dr.ne diyecek.
İnşallah çok hırpalamadan atlatır kuzun.
Canım sen tavuk suyuna geçtinmi.
Bizim sıpayla seninkilerin arası bir kaç günde.Ben daha klasik sebze çorbası veriyorum.
Etsuyu tavuk suyu vs.hiç başlamadım.
DR.gitsek iyi olacak aslında neler ekleyelim listeye öğreniriz.
Ama sırf öğrenmek içinde,hasta değilken yani.150 vermek istemiyorum.
Nefescim,çok geçmiş olsun canım ..
tamam canımnefes yardımcın hayırlı olsun canım
beraberliğinizuzun olsun iaşallahhhh
eylüll çikolatalı toplar kulağa hoş geliyo valallaha hani olmaz demem
canan senin için kolay bişey seçti su böreği ve baklava kura çektik sana bunlar çıktı :)))CANAN herkes birşey yapıp getiriyor ohhhh bende birşey yapsam ama ne....
canım biz 8 aydan sonra geçiyoruz tavuk ve balığa ama etsuyu ve kıyma kullanabilirsin dedi ben kemik suyu kullanıyorum hazırlamıştım o yüzden kıyma da atsam olur geçen de annem içine bi parça et attı gerçi şu kemik suy ver kemikleri kuvvetli olsun düşüncemiz doğru değilmiş dedi doktorAllah allah alerjide değil demekki,yarın gidin bakalım dr.ne diyecek.
İnşallah çok hırpalamadan atlatır kuzun.
Canım sen tavuk suyuna geçtinmi.
Bizim sıpayla seninkilerin arası bir kaç günde.Ben daha klasik sebze çorbası veriyorum.
Etsuyu tavuk suyu vs.hiç başlamadım.
DR.gitsek iyi olacak aslında neler ekleyelim listeye öğreniriz.
Ama sırf öğrenmek içinde,hasta değilken yani.150 vermek istemiyorum.
doğum gününde de iyip üstüne kiraz sapı mı dağıtıcan herkese :))))ikisinide uyuttum yedirdim
ay bu mustafa ne aksi çocuk oldu yaaa devrimin ne kadar kötü huyu varsa mustafaya geçti yemek yedirene kadar işkence çekiyorum ya
ama uyuutpta yatağına götürmek için kucağıma aldığım an melek melek öpe öpe yatırıyom yatağına ama yemek yerken yada uyurken şeytannn kan kusturuyo banaa
birsen o kiraz saplı çaydan bende aldım kankim ayrımız gayrımız olmasın hahahaah
kızlar hepinize iyi geceler sayfa çok zor açılıyo zaten birazdan da eşim gelir öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz
ay alemsin eylülcüm yaa valla ha kocaman öpesm geldi seniii bide ben alminayı çok özledim yawwww o cilveli bakışlarınıııııtamam canım
canan senin için kolay bişey seçti su böreği ve baklava kura çektik sana bunlar çıktı :)))
canım biz 8 aydan sonra geçiyoruz tavuk ve balığa ama etsuyu ve kıyma kullanabilirsin dedi ben kemik suyu kullanıyorum hazırlamıştım o yüzden kıyma da atsam olur geçen de annem içine bi parça et attı gerçi şu kemik suy ver kemikleri kuvvetli olsun düşüncemiz doğru değilmiş dedi doktor
doğum gününde de iyip üstüne kiraz sapı mı dağıtıcan herkese :))))
dur ben bi liste hazırlayayımda karışmasın gelecekler tammamıııayyyy işe bulaşmaya gör anam elimi bi attım ...arkadaşım getirdi beni eve eşimde sonra geldi...eve gelir gelmez....çocukların mıcını aldım üstlerini değiştirim ..çantamı yerleştirdim...
sonra babamıız geldi zaten çocukları ona satıp hem cano ile konuşup hemde pastamı yaptım...
sonra böğremin hamurunu yoğurdum .....açtım bitti...bu seferde bulaşık makinası durdu...onları çıkardım yerleştirdim...pisleri koydum tencere cifledim...amannn yaaaa tezgah yağ oluyor çok böğrek açarken ...vs.vs.. elim girdi çıkmadı işte...oraya sil burayı topla...elbezileri çamaşırsuyuna bastırdım şimdi...çamaşır attım makinaya...geldim...tabi ben gelene kadar çıktınız...ne yapem yaa yarın gelen halam çok titiz biri gelini ise tam paspal....neyse yarında evi süpürüm silmem zaten 3 çocuk evi mahfederler.....böğreğim hazır..pastamda...yarına ev süpürülecek....ocak silinecek...belki yerleride silerim...salata yapılacak...mercimek çorbasıda yaparım....bide banyom temiz ama rutuş atmam gerek...
canancığım bende tuzlu bişiler yapacağım cnm ama ne bilmiyorum...
bu arada öylebirgecer zamankinin fragmanını söyleyince morelim bozuldu yaa
osmanamı vurmuşşş tam o......... karı yaa allahımm valla zaman geçsin yoksa biri kalp krizi geçirecek bu dizide....
tamam ben seni çaldırırım birazdan uyuttum veletleriiigünaydın..
Canancım ne desen haklısın,sana kızar mıyım hiç?başka şeylerde var canımı sıkan ama telde konuşuruz..yoğunsun diye aramak istemiyorum,sen uygun olursan çaldır beni ararım konuşuruz.
Dırımcım sen kapamışsın ben açtım topiği:)..nasılısın canım,AÖ çetesi ne alemde:)
Eylül kız ağzını hayra aç,üstüne görmem yaaa
Artvinli canım ben 6,5 aylıktan itibren tavuk ve kıyma verdim..doktor verebileceğimi söylemişti.7 aylıkken de bir kez balık verdim ama kemik suyunu 8 aydan önce ağır gelebileceği için önermedi doktorumuz.bende acele etmedim,nasılsa az kaldı.
selam kızlar benimde 10 aylık kız-erkek ikizlerim var allah cümlemizin evladına sağlık versin harika bi topik olmuşah bide vakit bulup da takılabilsek değil mi inşş akşamları çocuklar uyudukça tecrübelerinizden yararlanmak isterim :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?