- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
günaydıııııııın hepinizi
Eylül su böreği harika fikir.....5 dakkada açarım size......oooooooh mis gibide olur hemde......
Canan ben çok alınganım dimi....eşimde çok söyler bunu....bundan sonra seninle konuşurken izin alarak konuşucam der hep,ama henüz almadı tabii...
Firdos kıymayı,tavuğu, koyduktan sonra çorbasına blendrdanmı geçiriyorsun.
Birde kemik suyu derken........inekmi,kuzumu.....:26:
Canan canım bende eğer gelebilirsem açma yaparım kuzum....
Anacım süt sağarken yazayım dedim.tek elle çok zor oldu bee.
Bu arada mıçımı yırttım anca 30 cc çıktı.:
slm millett:))
canan bence kumpir yapma soğuk yenmezki yani güzel olmaz(bu arada bana neyse sanki bende yicem:))
aşk olsun bananede ne demek yavrummm
ahanda alındım zuhahahaha
tamam tamam bende patates salatası yapayım o zaman hemide o daha kolayyy
ayyy winston bayıldım itiraflara ya kopardı yemin ederim beni ben kahkaha attıkça çocuklarda bana bakıp bakıpgülüyooooo
evett mutfağı tas tamam topalrdaım elde yıkanacakları yıkadım kıymalu şehriye çorbası pişirdim soğumaya bıraktım
yemek yedireyim sonra yatak odası ve salonu toplayacağım
ay allahım hergün dağıtıyorum her gün topluyoprum bi gün dağıtıcam ve artık toplamıyorum diye pes edicem vallahaaaa
Selam arkadaşlar.....
FİRDOS naber canım.....
Bugün tlf.görüşmemizden sonra bir kez daha anladım......
Biz çok benziyoruz birbirimize........
Ya seni tanımak çok isterdim.
anacım banane ne ağzımı hayra açcam yap et ondan sonra ağzını hayra aç benim suçum ne hamilesin iştegünaydın..
Canancım ne desen haklısın,sana kızar mıyım hiç?başka şeylerde var canımı sıkan ama telde konuşuruz..yoğunsun diye aramak istemiyorum,sen uygun olursan çaldır beni ararım konuşuruz.
Dırımcım sen kapamışsın ben açtım topiği:)..nasılısın canım,AÖ çetesi ne alemde:)
Eylül kız ağzını hayra aç,üstüne görmem yaaa
Artvinli canım ben 6,5 aylıktan itibren tavuk ve kıyma verdim..doktor verebileceğimi söylemişti.7 aylıkken de bir kez balık verdim ama kemik suyunu 8 aydan önce ağır gelebileceği için önermedi doktorumuz.bende acele etmedim,nasılsa az kaldı.
Allah bağışlasın sen de gel vakit buldukçaselam kızlar benimde 10 aylık kız-erkek ikizlerim var allah cümlemizin evladına sağlık versin harika bi topik olmuşah bide vakit bulup da takılabilsek değil mi inşş akşamları çocuklar uyudukça tecrübelerinizden yararlanmak isterim :90:
canancım ben de sizi anıyodum bugün ay şu çocukları bırakıp da uğrayabilsem iki lak lak yapardık Alminayı size evlatlık olarak verebiliriz ha bi eksik ha bi fazla evde kaynar giider kalabalık da biraz kızımız edepsiz ama olsun her güzelin bi kusuru olurOfffkredi kartıma bakayım nekadar olmuş dedim 756 lira olmuş dahada kesilmesine 15 gün var eşim geberetecek vallahi beni yaaaa
bu ay eşimin kartı az gelmiş para kalacak diye sevinirken benimki ayyuka çıkmış farkedemeidm
kızlar bi akıl lütfennnn
şimdi benim veletlere 800 lira borcum vardı ya eşim maaşı alınca paralarını vericem çocukların
şimdi aynı zamanda bende bunlara 600 liraya bilezik ve künye aldım ya
şimdi doğumgünündede anneanne babanne hala teyzede harçlık veriri birazdaha paraları olur
soru şu
ben altınları kendi paralarındamı alayım yoksa benmi almış olayım karra veremedim
hani şu 800 liraları varya onun sadece 200 ünü verirsem kalan 600 de altın olarak vermiş olurum ödeşiriz doğumgününde gelen harçlıkları ile beraber gene bi bilezik alırım atarım kenara onlaırn adıan
yok o onların parası annesi sen kğnye ile bileziği kendinden alacaksın derseniz 800 lirayı yşinede vermem gerekecek
çok saçma oldu dimi yazdığımı ben bile anlamaıdm
vallaha ha bi eksik ha bi fazla ver kız sen bana akminayı büyütürüm onu
gelsene yavrum vallaha 2 lak lak yapalım eşin bıraksın snei ölenden sonra sohbet ederiz yawww illa davetmi laızmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?