İkiz Anneleri Geyik Paneli

Günaydıııııııın hepinizi

EYLÜL su böreği harika fikir.....5 dakkada açarım size......oooooooh mis gibide olur hemde......

CANAN ben çok alınganım dimi....Eşimde çok söyler bunu....Bundan sonra seninle konuşurken izin alarak konuşucam der hep,ama henüz almadı tabii...

FİRDOS kıymayı,tavuğu, koyduktan sonra çorbasına blendrdanmı geçiriyorsun.
Birde kemik suyu derken........inekmi,kuzumu.....:26:

CANAN canım bende eğer gelebilirsem açma yaparım kuzum....

Anacım süt sağarken yazayım dedim.Tek elle çok zor oldu bee.
Bu arada mıçımı yırttım anca 30 cc çıktı.:

hala gelebilirsem diyosun canım tam karar veremedini gelip gelmemeye

evet alıngansın vallahi eşinin işide zorrr

Offfkredi kartıma bakayım nekadar olmuş dedim 756 lira olmuş dahada kesilmesine 15 gün var eşim geberetecek vallahi beni yaaaa

bu ay eşimin kartı az gelmiş para kalacak diye sevinirken benimki ayyuka çıkmış farkedemeidm

kızlar bi akıl lütfennnn

şimdi benim veletlere 800 lira borcum vardı ya eşim maaşı alınca paralarını vericem çocukların
şimdi aynı zamanda bende bunlara 600 liraya bilezik ve künye aldım ya
şimdi doğumgünündede anneanne babanne hala teyzede harçlık veriri birazdaha paraları olur

soru şu

ben altınları kendi paralarındamı alayım yoksa benmi almış olayım karra veremedim

hani şu 800 liraları varya onun sadece 200 ünü verirsem kalan 600 de altın olarak vermiş olurum ödeşiriz doğumgününde gelen harçlıkları ile beraber gene bi bilezik alırım atarım kenara onlaırn adıan

yok o onların parası annesi sen kğnye ile bileziği kendinden alacaksın derseniz 800 lirayı yşinede vermem gerekecek

çok saçma oldu dimi yazdığımı ben bile anlamaıdm

Düğünde "Siz ne taraftansınız?" şeklindeki soruya "Valla biz taraf tutmuyoruz, yemek yemeğe geldik. İyi olan kazansın" seklinde cevap veren amca, sen çok yaşa çok!!!

Final ve bütünleme zamanının geldiğini namaz kılmamdan anlayan annem gibi, terk edildiğimi cuma namazlarına gitmemden anlayan bir arkadaşım var...

Kendisine aldığım terlikleri verip yerine başka bir şey almasına bozuluyorum. Açıklama yapıyor, "Bana aldığın hediyeyi ayaklar altına almaktansa, göğsümde taşımayı tercih ettim!" Canım benim, sütyen almış...

Kredi kartı çekim cihazına 'tost' makinesi diyen, bilgisayarda büyük harfin nasıl yazılacağını bilmeyen, Aşk ve Ceza dizinin senaryosunu Dostoyevski'nin yazdığını iddia eden bir oda arkadaşım var. Kendisi otuz yaşında ve öğretmen. Mağarada mı yetişmiş yoksa hiç mi kendini yetiştirmemiş, daha karar veremedim.

İTİRAF.COM DAN ALINTIDIRRR

KIZLAR BİRAZ GÜLELİİM İSTEDİMMMM

slm millett:))
canan bence kumpir yapma soğuk yenmezki yani güzel olmaz(bu arada bana neyse sanki bende yicem:))

Ablam evlenmeden önce saatlerce odamıza kapanır, sig...ara ve kahve ikilisi eliinde sırlarımızı dökerdik. Böyle anlardan birinde, kısık sesle "Müzik açalım mı? Babam yan odada, bizi dinliyor olabilir." dedim. Yan odadan gelen ve hala hatırladığımızda bizi kahkahalara boğan ses: "Ne dinleyecem sizi beee!"

--------------------------------------------------------------------------------
kissinyacake, Kadın , 21 , Bursa

Annemle babam tartışıyor. Tartışma esnasında annemin kafası o kadar çok karışıyor ki, kendisini aldatmakla suçladığı babama "O çocuklar benden mi??" diyor! Zaten tartışma o anda bitiyor, gülmekten tabii.

Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz.

--------------------------------------------------------------------------------
aviakan, Erkek , 35 , Eskişehir
Komşumuzun kızı ilk fırıncıya kaçtı. Geri geldi, 5 ay sonra un fabrikasının sahibine kaçtı. Bunlara annesinin yorumu; "Ben bu gızı una doyaramadım!"

hotelcaliforniaxxx, Kadın , 39 , Adana

Sabah erken okula gidecek oğlumu uyandırmadan önce, kalkar kalkmaz içsin diye hazırladığım sütün bardak ebadını o kadar abartmışım ki, henüz uyanmaya çalışan, tek gözü açık oğlumdan gelen cümle: "İneğin kendisini getirseydin bari."

-----------------------------------------
2 gece önce arabasını otoparkta unutup eve dolmuşla dönen ve sabah "Arabam çalındı!" diye ortalığı kasıp kavuran salak benim:)

isidnehümanikam, Erkek , 26 , Antalya

Çok sevdiğimiz dedemi kalp krizi sonucu kaybettik. Sevilen bir esnaf olması sebebiyle cenazesine oldukça büyük bir kalabalık katıldı. Biz taziyeleri kabul ederken uzun süredir görmediğim bir arkadaşım beni gördü ve geldi. "Bu kalabalık da ne böyle?" diye sorunca gayet normal bir şekilde "Dedemi kaybettik." dedim. Cevabı beni o an bile krize sokmaya yetti: ''Bu kadar insan hala bulamadınız mı?''

keyfekederolsun, Kadın , 24 , İstanbul

Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu: "Toplama bilgisayar gibi olmuşsun!"

hanibununilksahibi_, Kadın , 25 , Yalova

İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı.":)))))

love, Kadın , 26 , Ankara

Şiddetli kavgamız sırasında "Gidiyorum ben, bitti!" dediğimde "Dönerken mutfaktan su getir, sana laf anlatacağım diye boğazım kurudu!" diyen kocamı huzurlarınızda yılın kozalağı seçiyorum:)))
Tatile giden, hayat dolu yaşlı teyzemiz güya helalleşiyor. "Hadi çocuğum, hakkınızı helal edin, hayat bu; siz ölürsünüz ben göremem, veya siz kör olursunuz beni göremezsiniz...

slm millett:))
canan bence kumpir yapma soğuk yenmezki yani güzel olmaz(bu arada bana neyse sanki bende yicem:))

aşk olsun bananede ne demek yavrummm
ahanda alındım zuhahahaha

tamam tamam bende patates salatası yapayım o zaman hemide o daha kolayyy

ayyy winston bayıldım itiraflara ya kopardı yemin ederim beni ben kahkaha attıkça çocuklarda bana bakıp bakıpgülüyooooo

evett mutfağı tas tamam topalrdaım elde yıkanacakları yıkadım kıymalu şehriye çorbası pişirdim soğumaya bıraktım

yemek yedireyim sonra yatak odası ve salonu toplayacağım

ay allahım hergün dağıtıyorum her gün topluyoprum bi gün dağıtıcam ve artık toplamıyorum diye pes edicem vallahaaaa

Canan canım ben doğum gününe gelmeyi çok istiyorum.Hatta hazırlıklarımı bile yaptım yavaştan...
Ama o günkü şartlar ne olur bilmiyorum.Malum ocaktayız ve yağız var hasta olmasın mazallah babamız asla dışarı çıkarmaz çocuk hasta diye vs....

Canım soruna cevap.

Çocuklarının parasını kullanmak doğru değil biliyorsun.Ama olduda kullanmak zorunda kaldın o senin borcun onlara.Çocuklara künye almışsın.Kendi parandan aldığın için onlardan aldığın borca sayabilirsin.
Çünkü onlar için harcıyorsun...
Birşey daha duymuştum.Hani çocuklar doğduğunda onlara kıyafet geliyorya hediye.
Eğer onları sen bir başka bebeğe götürürsen,buda borç oluyormuş.
Maddi değeri neyse hesaplayıp onların hesabına yatırman gerekiyormuş.
Paylaşayım dedim.
Katılmıyada bilirsiniz.

alınma amaaaa:26:
hani kendim yemicem ya karışıyorum onu yapma diye onu demek istedim gideceklerden fikir al bence...
itiraflar süper yaa bende çok güldüm
bende şöle evde 3-5 çalışan olsun biri çocuklara baksın diğeri bulaşık yıkasın temizlik yapsın kısacası bütün işleri yapan olsa ben şöölleee uyusam yatsam gezsem tozsammm ama bu senede loto çıkmadı seneye allah kerim..

Yani çocuklara 200 lira daha verirsem fitim iyigüzelll

winston vallaha loto sade sana çıkmasın bacım banada çıksınnn aynı hayallerden benimde var çünküüüü

ayy acıktım ya hala pijamalarla oturuyom kıymalı şehriye çorbasınıda içmediler rondodan geçirdimgene içmedileroff ne yapsamki acepppp

kendime pizzamı söylesem yawww

kaynanam biber dolma yapmış gel ye diye bağırıd şimdi
beni paklasa biber paklar zaten
öpüldünüzz akşama görüşürkkk

Selam arkadaşlar.....

FİRDOS naber canım.....
Bugün tlf.görüşmemizden sonra bir kez daha anladım......
Biz çok benziyoruz birbirimize........
Ya seni tanımak çok isterdim.

Son düzenleme:
Canan kuşum ben baktım pastalara yeşil olanıda güzel ama şunlar daha çok hoşuma gitti..onu tercih sebebin ne,rengi mi?birde ordan örnek alıp mı yapacaksın yoksa oraya mı ısmarlayacaksın?bak ben şunları beğendim.

26 YUMURCAK AYICIKLAR

10 UYUYAN İKİZLER

1-D 1 RAKAMI

1-G 1 RAKAMI

umarım kopyalayabilmişimdir.

Selam arkadaşlar.....

FİRDOS naber canım.....
Bugün tlf.görüşmemizden sonra bir kez daha anladım......
Biz çok benziyoruz birbirimize........
Ya seni tanımak çok isterdim.

iyiyim canım,misafirim gelecekti ama son anda iptdal oldu..işleri çıkmış..sen naptın,dişlerini yaptırdın mı?

evet çok benziyoruz gerçekten,seninle konuşunca kendimi çok iyi hissediyorum ya..keşke yakında otursaydık..

Annemle babam tartışıyor. Tartışma esnasında annemin kafası o kadar çok karışıyor ki, kendisini aldatmakla suçladığı babama "O çocuklar benden mi??" diyor! Zaten tartışma o anda bitiyor, gülmekten tabii

anacım banane ne ağzımı hayra açcam yap et ondan sonra ağzını hayra aç benim suçum ne hamilesin işte ay seni kızdırırken allah korusun ben çıkıyomuşum
Allah bağışlasın sen de gel vakit buldukça
canancım ben de sizi anıyodum bugün ay şu çocukları bırakıp da uğrayabilsem iki lak lak yapardık Alminayı size evlatlık olarak verebiliriz ha bi eksik ha bi fazla evde kaynar giider kalabalık da biraz kızımız edepsiz ama olsun her güzelin bi kusuru olur

senin ufaklıklar da tefeci olmuş hadi hayırlısı bu arada benim de borcum var çocuklara eşime verdim ama inşallah hemen geri koyacağız bence sen çocuklara aldığın hediyeyi hiç karıştırma onları ömür boyu saklarlar ilk doğum günü hatırası diğer gelen hediyelerle sen yine bişey al sizin borcunuzu da elinize geçtikçe koyarsınkendini sıkmadan tabi mecbur değilsin ama böyle düşününce koymak zorunda kalırsın diğer türlü oraya ödeme buraya ödeme köşeye para koymak zor olur canım

vallaha ha bi eksik ha bi fazla ver kız sen bana akminayı büyütürüm onu
gelsene yavrum vallaha 2 lak lak yapalım eşin bıraksın snei ölenden sonra sohbet ederiz yawww illa davetmi laızmmmm

vallaha ha bi eksik ha bi fazla ver kız sen bana akminayı büyütürüm onu
gelsene yavrum vallaha 2 lak lak yapalım eşin bıraksın snei ölenden sonra sohbet ederiz yawww illa davetmi laızmmmm

yok davet beklemeyiz biz yüzsüzlük ederiz de hastalıkları geçsin diye bi yere gitmedim çok şükür iyiler şimdi düzeldiler inşallah bundan sonra

Firdos canım yaptıramadım sayılır...Flim istedi ondan sonra işlem yaparım anca dedi.
Ağrı fazla olunca bakacak kanalmı gerekiyor normal dolgumu.Of ama bana stresi yetti.
Dişçiden çok korkuyorum ya
Valla seninle yakın olsak çok iyi olurdu.

Dişçiden çıktıktan sonra avm.gittim yağıza oyuncak alayım dedim ama neye elimi attıysam prc.geri bıraktım almadan çıktım.Sonra tanşasa uğradım şu milupanın yolladığı indirim kuponlarını kullandım.
Valla milupayı tebrik ederim çok güzel şeyler yollamışlar saolsunlar.
Otobüse binmeyeli çok uzun zaman olmuştu,ama hiiiiiç özlememişim çok sıkıldım trafik vardı 1 saate eve geldim.Pazar açıktı halen pazar alışverişimide yaptım.
Valla bir iyi geldi içim açıldı.

ohhh sefan olsun artvınlı iyi bi gezmişsin biz de eşimle çocukları kaynanama bıraktık vergi dairesine gitmem lazımdı yok nereye gidiyosunuz ne yapcaksınız eşim kısa kesmek için çocuklara kıyafet bakıcaz dedi neyse gittik dönüşte bi yerde oturduk bişeyler yedik içdik o şirkete gitti ben eve geldim bizim anca bu kadaridişl oldu ben pek bırakmıyorum sanırım bu ikinci bırakışım doğduklarından beri küçükken hiç güvenmiyodum bişeyler yedirirler diye öyle takıntıları vardı çünkü yeni doğmuşken yemek falan vericeklermiş geriler ... neyse artık yeseler de bişey olmaz ay benim iki kaynanam var kaynanamın kaynanası var hatta kaynanamın babanesi hatta kaynanamın anası ve anasının anası da var benim babam bile hayatta değil bırak anane banane tabi Allahın takdiri bu işin şakası da ama yine de diyim bu kadın beni gömer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…