yok davet beklemeyiz biz yüzsüzlük ederiz dehastalıkları geçsin diye bi yere gitmedim çok şükür iyiler şimdi düzeldiler inşallah bundan sonra
bişey mi oldu anlat da rahatla canımgel hayatım vallaha yaaaaa
aayyyy bi mutsuzluk çöktü bi mutsuzlık çökti anlatamam ne yesem kesmedi eşime sarıyom çok sıkıldım yaaaaaaaaaa
canom açtıgım gibi bu yazıyı gördüm .tabi hanım efendi alıştın gezmeye basmıştır afaganlar şimdi sana sen doğum gününden evel bir tur daha at bahne bul .gel hayatım vallaha yaaaaa
aayyyy bi mutsuzluk çöktü bi mutsuzlık çökti anlatamam ne yesem kesmedi eşime sarıyom çok sıkıldım yaaaaaaaaaa
gel hayatım vallaha yaaaaa
ben de şu an konusurken sitres bastı yine hatırladım 7 tane çikolata yemişim kağıtları etrafımda saçılı
Annemle babam tartışıyor. Tartışma esnasında annemin kafası o kadar çok karışıyor ki, kendisini aldatmakla suçladığı babama "O çocuklar benden mi??" diyor! Zaten tartışma o anda bitiyor, gülmekten tabii
anam ne yapıyorsunuz siz bune 7 adet çikolata kız been bir tane yiyorum bayılıyorum valla .
bak bunlar kilo olarak dönecek kuzum sana dikkattttt.sonrada kilo aldık bunalımı
ben de şu an konusurken sitres bastı yine hatırladım 7 tane çikolata yemişim kağıtları etrafımda saçılı
bi tanesi kaç gramdı
bende geçen kriz tuttu evdede yokmuş naptım biliyonmu keklerde kullandığım damla çikolata vardı. avcuma döktüm döktüm yedim. kesmedi cicibebeden devam ettim
nur topu gibi 3 kg aldım ben yaa.......
Offfkredi kartıma bakayım nekadar olmuş dedim 756 lira olmuş dahada kesilmesine 15 gün var eşim geberetecek vallahi beni yaaaa
bu ay eşimin kartı az gelmiş para kalacak diye sevinirken benimki ayyuka çıkmış farkedemeidm
kızlar bi akıl lütfennnn
şimdi benim veletlere 800 lira borcum vardı ya eşim maaşı alınca paralarını vericem çocukların
şimdi aynı zamanda bende bunlara 600 liraya bilezik ve künye aldım ya
şimdi doğumgünündede anneanne babanne hala teyzede harçlık veriri birazdaha paraları olur
soru şu
ben altınları kendi paralarındamı alayım yoksa benmi almış olayım karra veremedim
hani şu 800 liraları varya onun sadece 200 ünü verirsem kalan 600 de altın olarak vermiş olurum ödeşiriz doğumgününde gelen harçlıkları ile beraber gene bi bilezik alırım atarım kenara onlaırn adıan
yok o onların parası annesi sen kğnye ile bileziği kendinden alacaksın derseniz 800 lirayı yşinede vermem gerekecek
çok saçma oldu dimi yazdığımı ben bile anlamaıdm
Günaydıııııııın hepinizi
EYLÜL su böreği harika fikir.....5 dakkada açarım size......oooooooh mis gibide olur hemde......
CANAN ben çok alınganım dimi....Eşimde çok söyler bunu....Bundan sonra seninle konuşurken izin alarak konuşucam der hep,ama henüz almadı tabii...
FİRDOS kıymayı,tavuğu, koyduktan sonra çorbasına blendrdanmı geçiriyorsun.
Birde kemik suyu derken........inekmi,kuzumu.....:26:
CANAN canım bende eğer gelebilirsem açma yaparım kuzum....
Anacım süt sağarken yazayım dedim.Tek elle çok zor oldu bee.
Bu arada mıçımı yırttım anca 30 cc çıktı.:
aylardır evde doğru düzgün yemek yiyemiyoruz koştur koştur canım çıkıyo 10 kilo vermiştim doğumda gerisi duruyo ben anlamadım bu işi zaten yemiyoken vermiyorum bari yiyoken de almıyım :)))))
yok canım ben de pek sevmem çikolatayı ama çok süt yapıyo bana annem almış ufak ufak drajeler olur ya ondan benim cadı mama istemiyo sulu yemek yapmaya vaktim olmuyo ne yapcağımı şaşırdım şu an çok az sütüm aslında yardıma gelindiği günler sütüm çoğalıyo psikolojikmidir yoksa dinlenince mi artıyo anlamadım
iyi yapmışsın olmadı kalan mamaları da yeriz ama iğrenç bi tadı var onların da
nefescim ne içiyodun anlamadım içki mi içiyodum kız o ne öyle
bebelac pişirilen lezzetler varya onu yaparken biraz fazla yapıp kendimde yiyorum. yoğurtla karıştırınca danoneler gibi oluyo dene bak
herşey oldu hiç bişey olmadı canımmbişey mi oldu anlat da rahatla canım
sende dersen böylecanom açtıgım gibi bu yazıyı gördüm .tabi hanım efendi alıştın gezmeye basmıştır afaganlar şimdi sana sen doğum gününden evel bir tur daha at bahne bul .
düzensiz yemek kilo aldırıyo işte yaaaaylardır evde doğru düzgün yemek yiyemiyoruz koştur koştur canım çıkıyo 10 kilo vermiştim doğumda gerisi duruyo ben anlamadım bu işi zaten yemiyoken vermiyorum bari yiyoken de almıyım :)))))
yok canım ben de pek sevmem çikolatayı ama çok süt yapıyo bana annem almış ufak ufak drajeler olur ya ondan benim cadı mama istemiyo sulu yemek yapmaya vaktim olmuyo ne yapcağımı şaşırdım şu an çok az sütüm aslında yardıma gelindiği günler sütüm çoğalıyo psikolojikmidir yoksa dinlenince mi artıyo anlamadım
hay maşallah sanadaaaabi tanesi kaç gramdı
bende geçen kriz tuttu evdede yokmuş naptım biliyonmu keklerde kullandığım damla çikolata vardı. avcuma döktüm döktüm yedim. kesmedi cicibebeden devam ettim
nur topu gibi 3 kg aldım ben yaa.......
bebelac pişirilen lezzetler varya onu yaparken biraz fazla yapıp kendimde yiyorum. yoğurtla karıştırınca danoneler gibi oluyo dene bak
ay çocukların mamaları bitiriymusun yoksa 3 öğünde bi paket bitiyo zaten siz akşam yemeğine pişirin tabakları koyun mamaları pişirilen lezzetleri denemmiştim bi de onları deniyim :))))))bebelac pişirilen lezzetler varya onu yaparken biraz fazla yapıp kendimde yiyorum. yoğurtla karıştırınca danoneler gibi oluyo dene bak
yoksa alkolsüz bira mı canım onu duymuştum alıyım oysa bi de süt artırıcılar varya aktarda falan onlar da yapıyo iyi aklıma getirdin vardı biraz sanırım onu yapıyımyok canım malt bira yapımında kullanılan birşey ama alkolle alakası yok sıfır alkol meyvalılarıda var marketlerde.
aaa pişirilen lezzetleri yeni duydum yenimi çıktı bu .yemek yapamıyorsunuz diye çocuklarımın mamasınamı dadandınız bakayım.
aaa pişirilen lezzetleri yeni duydum yenimi çıktı bu .yemek yapamıyorsunuz diye çocuklarımın mamasınamı dadandınız bakayım.
herşey oldu hiç bişey olmadı canımm
stres işte kimse anlamıyo....
sende dersen böyle
örtün ölimmmm
düzensiz yemek kilo aldırıyo işte yaaa
hay maşallah sanadaaaa
ona bende bayılıyom ya ballıpirinçli alıyom bende normal boyutlarda yapıyomda dibini ben sıyırıyom ama aslında onun 1 paketi 1 kerelik bize göre bende yerim olur biter ahaaa
fıstık yedim sütlaç yedim sigara içtim form çayı içtim kocaya dalştım kk ya takıldım face takıldım hiçbiri açmadı beni
uyumayı deniyeyeim belki o işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?