bugün egeyi dr götürdüm şükür alerjiymiş sevindim ama çocugun yüzü çarşamba pazarı gibi ya kulaklarına kadar. şurupverdi bide jel kemik suyunu azalt iliginide koyma agır hgelmiş olabilir dedi ama ben kaç kere verim bişey olmadı bu sefermi oldubu anlayamadım valla .inşallah çobuk geçer.
bu ay 5cm uzamışız ataga kalkmış bizim ege 8,500 kilosu dr çok ii dedi emreyide pazartesi götürecegim .
aman takma kafana ben pişiremiyorum bile napıyım akşam onlar da burdaydı kahvaltılık falan bişeyler hazırladım yedik yemeği içmeyi hayatta esirgemem ama bu çocuklarla yetişmiyo laf etmez o konuda zaten Allah var aslında yakın istese gönderir ama çok şey bekliyorum ah anacım yakın olsa o kadar hergün gelir giderdivalla canım yenimi bilmiyom ama denemek için bi tane almıştım bide bizimkiler ilk başta yoğurdu sade yemediler. bende napim dedim bebelacı pişirdim karıştırdım yarı yarıya yoğurtla çok sevdiler.
bende baktım tadına çok güzeldi :)
valla yemek yapıyorum iyi kötü. ama eşim annesigile ne dediyse artık her gelişlerinde sebzeyle geliyorlar. bana dediki valide al tavuğu at tencereye içine 2 patates doğra bir havuç soğanda koy alsana yemek.......kal geldi o an bana....
ben bilmiyorum yemek yapmayı sanki..:2:
yemek yapamadığım günler oluyor. mesela regli olduğum gün. mide bulantısı baş dönmesi karın bacak ağrısı kıvranıyorum. o zamanlarda tost falan yapıyorum içim almıyor çünkü...
valla canım yenimi bilmiyom ama denemek için bi tane almıştım bide bizimkiler ilk başta yoğurdu sade yemediler. bende napim dedim bebelacı pişirdim karıştırdım yarı yarıya yoğurtla çok sevdiler.
bende baktım tadına çok güzeldi :)
valla yemek yapıyorum iyi kötü. ama eşim annesigile ne dediyse artık her gelişlerinde sebzeyle geliyorlar. bana dediki valide al tavuğu at tencereye içine 2 patates doğra bir havuç soğanda koy alsana yemek.......kal geldi o an bana....
ben bilmiyorum yemek yapmayı sanki..:2:
yemek yapamadığım günler oluyor. mesela regli olduğum gün. mide bulantısı baş dönmesi karın bacak ağrısı kıvranıyorum. o zamanlarda tost falan yapıyorum içim almıyor çünkü...
aman takma kafana ben pişiremiyorum bile napıyım akşam onlar da burdaydı kahvaltılık falan bişeyler hazırladım yedik yemeği içmeyi hayatta esirgemem ama bu çocuklarla yetişmiyo laf etmez o konuda zaten Allah var aslında yakın istese gönderir ama çok şey bekliyorum ah anacım yakın olsa o kadar hergün gelir giderdi
nefescim geçmiş olsun canım.. çabuk geçer inşallah..
ben hesap etmiyorum artık eylülcüm ama galiba 400 gr sma bunlara 4-5 gün anca gidiyo.
diğer mamaları hiç hesap etmedim. kaşık mamalarını yani. onlarıda karışık veriyorum.. aptamilde veriyorum bebelacta. bazen vermiyorum biberon veriyorum......
aaa bizimde mi ondan oldu ay prikopat oldum yok ondan mı oldu yok bundan mı oldu diye offf ya çocuklar zaten iki lokma şey yiyo neyi kesicem şaşırdım yumurta yapar demedi mi doktor sana
bende buna sinir oluyorum şu çocuklar dogdugundan beri yamek iş yapmayı bilmeyen konumuna koymaya başladı insanlar anam daha evel geldiklerinde kimin yemegini yiyorlardı bunlar laf olsun işte .
annemde geçen bana gelmiş kızım bune böyle neden sabah kalktıklarında çocukları komple soymuyorsun diyor duyanda 3 gün deyiştirmiyorum sanacak .komşum vardı oda bunlar ikiz yazık nasıl yetişsin tertemiz çocuklar dedi yok annem yinede devam çocuk günde en az ikikere soyulur dedi .
valla anne sen ütüyü yap ben günde 5kerede soyarım dedim yani anne bunu yaparsa kaynana ne yapmaz .
valla bende anlamıyorum.
ben çalışıyodum önceden. benden beklentileri bu kadar çok değildi.
şimdi işi bıraktımya koca parası yiyip evde yatıyorumya işim ne 4-5 çeşit yemek yapayım sabah kalkayım kahvaltı hazırlayım oğluna........ oldu be.. gelip napıyon demeyen insanların beni eleştirmeye hakları yok...... en son gelişlerinde her dediğine lafı koydum ama susmadım.........
valla canım ben çamaşırdan bıktım inan. benimkiler aşırı kusuyo. çamaşırı seriyorum katlamadan giydiriyorum...... napimmmmmmmm şuan bile biri kucağımda birini ayağımsa sallıyom anadizinde tek ayağımla anadizini ittiriyom tek elimlede yazıyorum
benim entrasan kayın validemler görümcemler annem gibi bişey demez aksine kızım daha nasıl bakacaksın mis gibiler kolaymı iki çocuga bakmak gelecekleri zamanda görümcem sakın yemek bişey yapma biz gelince yaparız yorma kendini der valla gelincede bakıyorlar çocuklara hatta geçen 3 gün kaldılar sabahın köründe kalkıyordu hadi sen yat ben bakayım dinlen diyordu eskiden bukadar iyi deyillerdi heralde tanıdık birbirimizi artık herşey yoluna girdi .14 yıldır gelinleriyim 3 yılda nişanlı kaldım 17 yıldır içlerindeyim .
ohhh sefan olsun artvınlı iyi bi gezmişsin biz de eşimle çocukları kaynanama bıraktık vergi dairesine gitmem lazımdı yok nereye gidiyosunuz ne yapcaksınız eşim kısa kesmek için çocuklara kıyafet bakıcaz dedi neyse gittik dönüşte bi yerde oturduk bişeyler yedik içdik o şirkete gitti ben eve geldim bizim anca bu kadaridişl oldu ben pek bırakmıyorum sanırım bu ikinci bırakışım doğduklarından beri küçükken hiç güvenmiyodum bişeyler yedirirler diye öyle takıntıları vardı çünkü yeni doğmuşken yemek falan vericeklermiş geriler ... neyse artık yeseler de bişey olmaz ay benim iki kaynanam var kaynanamın kaynanası var hatta kaynanamın babanesi hatta kaynanamın anası ve anasının anası da var benim babam bile hayatta değil bırak anane banane tabi Allahın takdiri bu işin şakası da ama yine de diyim bu kadın beni gömer
bi tanesi kaç gramdı
bende geçen kriz tuttu evdede yokmuş naptım biliyonmu keklerde kullandığım damla çikolata vardı. avcuma döktüm döktüm yedim. kesmedi cicibebeden devam ettim
nur topu gibi 3 kg aldım ben yaa.......
bugün egeyi dr götürdüm şükür alerjiymiş sevindim ama çocugun yüzü çarşamba pazarı gibi ya kulaklarına kadar. şurupverdi bide jel kemik suyunu azalt iliginide koyma agır hgelmiş olabilir dedi ama ben kaç kere verim bişey olmadı bu sefermi oldubu anlayamadım valla .inşallah çobuk geçer.
bu ay 5cm uzamışız ataga kalkmış bizim ege 8,500 kilosu dr çok ii dedi emreyide pazartesi götürecegim .
eşim işten geliyor tam 1 saat çocukları eline almıyo...
sonra 10da uykusu geliyo.. çocuklar ağlayınca kızıyo çocuklara........
kızdım bende ona.. sen babaları mısın yoksa komşuları mısın? komşu çocuğuna bakar gibi iki agucuk yaparak baba olunmaz dedim.. başka şeylerde söyledim...... sinir ediyor beni.............
uyusssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kızlar yarın annemle büyük anlam gelicek sabah erkenden melisin mamasını içiriyim içerse inşallah gelir sonra da yatıyım kaç gündür nöbetleşe uyandırıyolar çünkü ezan okunmadan illaki biri ayakta oluyo akşamdan sözleşiyolar sanırım bugün benim uykum var bu anam olucak kadını sen uyutma diye
benim entrasan kayın validemler görümcemler annem gibi bişey demez aksine kızım daha nasıl bakacaksın mis gibiler kolaymı iki çocuga bakmak gelecekleri zamanda görümcem sakın yemek bişey yapma biz gelince yaparız yorma kendini der valla gelincede bakıyorlar çocuklara hatta geçen 3 gün kaldılar sabahın köründe kalkıyordu hadi sen yat ben bakayım dinlen diyordu eskiden bukadar iyi deyillerdi heralde tanıdık birbirimizi artık herşey yoluna girdi .14 yıldır gelinleriyim 3 yılda nişanlı kaldım 17 yıldır içlerindeyim .
EYLÜL canım yağızı eşime bıraktım anneme değil...Zaten benim valideler bursada bana bir hayırları yok yani.
Maşallah eşinin sülalesi karga nesli gibi,hani kargaların ömrü uzun olurmuş ya..
Oh sanada iyi gelmiştir gezmek için açılmıştır.
Fatoş hay maşallah sanada......Valla bende çikolataya asla hayır demem....
Komada yatıyor olsa ağrıdan kıvransam eşime derim çikolata yokmu okadar yani......
Canım benim düşündüğüm gibiymiş.Bende kesin alerji olmuştur diyordum ege için.
Çok geçmiş olsun.Alerji suçiçeğine karşı daha rahat atlatılır canım.
Hiç değilse egeyi çok hırpalamaz.
FİRDOS ta demişti bana kemik suyu için erken diye...Onların dr.9.aydan sonra başlayın demiş.
Bakalım bizim dr.salıya çağırdı bizi.Gidelim bakalım durumlar nasıl,ekgıda hakkında konuşalım demiş eşime tlf.
Fatoşşşşşşş ya eşine çok sinir oldum şimdi kusuruma bakma neolur.
Aman azbile demişsin ya.Bu adam bu masum çocukları ne zorlukla eline aldı.
Kucağından bırakmaması lazım ya.
Valla ne güldüm gece gece....
Eylül alemsin canım ya...
Senin kızlar yapar valla,gece yatmadan anlaşıyorlardır kesin.
Çok bilmişler çook.
Yavrukirpi canım ne yaptın dondolinoya baktınmı verdiğim siteden?
Kızlar yarın eminönüne gidicem.
Kardeşim ve sözlüsüyle,yağızıda anneme bırakıcam.
Şu saat itibariyle artık 29 oldum kızlar
Bakalım eşim hatırlıyacakmı doğum günümü.
Yarın 7 e kadar dersi var.O saatten sonra hatırlasa ne olacak ama ben yinede bir ümit bekliyorum.
Yavrukirpi canım ne yaptın dondolinoya baktınmı verdiğim siteden?
Kızlar yarın eminönüne gidicem.
Kardeşim ve sözlüsüyle,yağızıda anneme bırakıcam.
Şu saat itibariyle artık 29 oldum kızlar
Bakalım eşim hatırlıyacakmı doğum günümü.
Yarın 7 e kadar dersi var.O saatten sonra hatırlasa ne olacak ama ben yinede bir ümit bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?