sagol canım evet su çiçegi olsa ne yapardık aşıda olmadılar daha allah korusun .
bide fatoşun olayı .ben daha evel yazmıştım heralde yine yazayım babalar ilk bebegi benimseyemiyor canım hepsi olmasada bir çogu resmen kıskanıyorlar ilgi yok alaka yok eski düzen sarılıp yatamıyor canı sıkıldımı gel gezelim dagıtalım diyemiyor ve ilk olarak çocuga ilgi göstermemekle çıkıyor belirtiler daha sonra eşe sessiz hallediyorlar ama bunu kavgasız ben yaşadım benim eşim çocuk delisi bir insandır ama şükür ikinciler hiç yaşamadık gece bile kalkıp bakıyor saatlerce uyutuyor beni evdeyse tabi şehirdışına çıkıyor çok ama ilklerde oluyor ondan sakın sıkmayın canınızı zor bir süreç ama geçiyor
dogum günü kutlu olsun canım .Yavrukirpi canım ne yaptın dondolinoya baktınmı verdiğim siteden?
Kızlar yarın eminönüne gidicem.
Kardeşim ve sözlüsüyle,yağızıda anneme bırakıcam.
Şu saat itibariyle artık 29 oldum kızlar
Bakalım eşim hatırlıyacakmı doğum günümü.
Yarın 7 e kadar dersi var.O saatten sonra hatırlasa ne olacak ama ben yinede bir ümit bekliyorum.
biz de tanıdık birbirimizi artık onlardan nefret ediyorum
MUTLU YILLAR bu arada doğum gününde sana güzel bi haber veriyim canan söyliycekti unuttu mu bilmiyorum ama topicin en yaşlısıyım diye üzülme ben senden büyüğüm
MUTLU YILLAR bu arada doğum gününde sana güzel bi haber veriyim canan söyliycekti unuttu mu bilmiyorum ama topicin en yaşlısıyım diye üzülme ben senden büyüğüm
canım maşallah elife çok güzel gelişimi biz 6 aya kadar her ay gittik 6 ayda doktor 9. ay gelin dedi ama biz rahatsızlanınca 7de de mecbur gittik belki bu sefer 9u bekleriz gerçi eşim gidelim diyor ama bilmiyorum doktor sağlık sorunu olmazsa gerek yok dedimerhaba kızlar,
ilk defa bu saatte burada olabiliyorum, ben geçmişi okudukça siz yazıyorsunuz zor yetiştimö walla. artvinlim bakamadım daha yaa, hangi siteydiii bi daha yollasana söz bu sefer sonn bi daha geriye dönmiim şimdi, kolaydaysa yani.
biz de bugün doktora gittik, elifcik 63 cm ve 6150 gram olmuş, gelişimi iyi sanırım, bir de rota vurdurduk. doktoru geçen sefer çok tutmuştum ama bu sefer öyle çok da bi ekstra bilgi alamadım gibi geldi, önümüzdeki ay şikayetimiz olmazsa götürmesek noolurki, 200 tl herseferinde yaa acıya insan.
kızlar benim kaynoş iyidir hoştur ama çok müdahil olmaya çalışıyor bazen hayatımıza, neyseki bana karışmaya fazla cesaret edemiyor da kocama söylüyor söyleyeceğini.
artvinlim sen bu ara ne çok gidiyorsun avm'ye bööle, biz de yarın bi gitsek hamileyken bi kot tayt almıştım üniforma gibi hep üstümde o var valla, bööğğ geldi.
Eylül sen çoooooook yaşa emiiiiii.
Valla mesajı okurken nasıl heyecanlandım....
Dedim bu güzel haber ne olaki.....
Banamı gelecekler acaba.......
Neyse canan bana teyze diyordu,benden teyzeleride varmış
nefescim ilklerde oluyo ama ben başka düşünmüyorumki zaten........
iyi bi kavga istiyo ya hayırlısı..........
ben bir sena bir de ela istiyorum dahaa, bi 35'te bi de 38'de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?