İkiz Anneleri Geyik Paneli

iyi de bizim şanssızlığımız bu ikiz oldu çoğumuz düşünmüyoruz sefa süremeyecek miyiz

benim eşim gerçi Allah razı olsun yardımcı olur da bu aralar çok çalışıyor ben bir an önce işleri hafiflesin istiyorum tabi kendi çıkarlarım için de

Fatoş git valla sefan olsun.
Müstahak senin bu adama..
Hemde sabah erkenden çık,bir sürüde alışveriş yap......

Canım benim saolasın iyi dileklerin için......

Kızlar ben sütümü sağıp yatıyorum müsadenizle.....
Yarın yağız efendi erkenden ötmeye başlar.Erkeğim benim.....
Hepinizi öptüüüüüm

dogum günü kutlu olsun canım .

biz de tanıdık birbirimizi artık onlardan nefret ediyorum

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

ilk defa bu saatte burada olabiliyorum, ben geçmişi okudukça siz yazıyorsunuz zor yetiştimö walla. artvinlim bakamadım daha yaa, hangi siteydiii bi daha yollasana söz bu sefer sonn bi daha geriye dönmiim şimdi, kolaydaysa yani.
biz de bugün doktora gittik, elifcik 63 cm ve 6150 gram olmuş, gelişimi iyi sanırım, bir de rota vurdurduk. doktoru geçen sefer çok tutmuştum ama bu sefer öyle çok da bi ekstra bilgi alamadım gibi geldi, önümüzdeki ay şikayetimiz olmazsa götürmesek noolurki, 200 tl herseferinde yaa acıya insan.
kızlar benim kaynoş iyidir hoştur ama çok müdahil olmaya çalışıyor bazen hayatımıza, neyseki bana karışmaya fazla cesaret edemiyor da kocama söylüyor söyleyeceğini.
artvinlim sen bu ara ne çok gidiyorsun avm'ye bööle, biz de yarın bi gitsek hamileyken bi kot tayt almıştım üniforma gibi hep üstümde o var valla, bööğğ geldi.

MUTLU YILLAR
bu arada doğum gününde sana güzel bi haber veriyim canan söyliycekti unuttu mu bilmiyorum ama topicin en yaşlısıyım diye üzülme ben senden büyüğüm

Eylül sen çoooooook yaşa emiiiiii.
Valla mesajı okurken nasıl heyecanlandım....
Dedim bu güzel haber ne olaki.....
Banamı gelecekler acaba.......
Neyse canan bana teyze diyordu,benden teyzeleride varmış

MUTLU YILLAR
bu arada doğum gününde sana güzel bi haber veriyim canan söyliycekti unuttu mu bilmiyorum ama topicin en yaşlısıyım diye üzülme ben senden büyüğüm

canım maşallah elife çok güzel gelişimi biz 6 aya kadar her ay gittik 6 ayda doktor 9. ay gelin dedi ama biz rahatsızlanınca 7de de mecbur gittik belki bu sefer 9u bekleriz gerçi eşim gidelim diyor ama bilmiyorum doktor sağlık sorunu olmazsa gerek yok dedi

ay ben kendimi halen 20 hissediyorum ama kimlikte büyük yazılmışım ondan hadi senin için 21 olsun daha da çıkmam

nefescim ilklerde oluyo ama ben başka düşünmüyorumki zaten........

iyi bi kavga istiyo ya hayırlısı..........

durrrr ondan emin olma canım önlemini iyi al bende istemiyordum asla diyordum .ikinci çocuk yok bize diyordum bak üçledik hahhhaaa allah sen benim işime karışırmısın alsana yagdırayım dedi ahhh ahhhh

MUTLU YILLAR

anam siz 29 içinmi en yaşlı muhabbeti yapıyorsunuz şimdi ahhh ben ninemiyim şimdikkk 34 e girdim beeeeeeeeeeeee

simla mutlu testere sen misin canım benim . ordan bizi gizli gizli okuyup kaçıyosun esrarengiz kadın şüphe çekiyosun bak

ayyy ben geldimm kk sız birgü geçirdim okumadan yatamayacaktım,
ülennn 2 dk. yok olduk geyik topiğini çocuk topiğine çevirmişsiniz
kankimde bugün benle konuşmadı ondan bunalım yaptı ben biliyorum derdiniii

bana gelinceeeeeeee efendimmm partiden geldim eve herkes uyuyorrr bende kk ya takılıyorum

bu ara çok gezenti oldum 2011 benim senem olacak demiştim hissettim oluyorda valla

sabah kalktıkm gece 2 de yatınca sabahda 9.30 kalktık...çocukları besle altlarını değiştir valla saat 10.40 dı sonra jet hızı ile etrafı topladım..su yaptım evi sildim süpürdüm.çocuklarda full kudurukluk ..silmeyeceğim dedim ama olmadı...makarna salatası yaptım....ocağımı temizedim ...altındaki örtüyü değiştirim...çamaşır astım katladım..banyoyu komple temizledim...tam duşa girecektim misafirlerim geldi...1 de geldiler...çok erkendi yani....böle ppaçoz gibi karşılamak zorunda olmaktan neferet ederim...onlara dedim kusura bakmayın duşa girmem gerek ...duşa gridim..çocuklara çorba yaptım...sonra çocukları uyuttum...sofrayı hazırladım..anam bişeye ellerini sürmediler...yediler mutfağa yığdılar hemde mıç kadar tezgahıma...en nefret ettiğim şey pis dahi olsa düzensiz konulan bulaşıktır...karılıklık düzensizlik delirtir beni......neyse dedim..oturduk kalktık..ben dayanamadım siz oturun mutafağı toplayım dedim...eniştem alacakmış onları saat 19 gelirken geldi eniştem...bugün biri aradı sahibinden com. dan evi görmeye geleceğim dedi..iyi dedim gel..neyse enişteme dedim kalkmayın iki adam geleceklermiş..evi görmetye yanlız kalmayım dedim...tamam dediler...geldiler baktılar beğendiler...geldik zurnanın zırtt dediği yere...para konusuna bunlarda beleşe istediler....bende son fiyatımı söyledim...adamda bana söyledi...bide bana eğer verdiğim fiyata düşünürseniz siz beni arayın dedi..bende üzgünüm o fiyata siz böyle bir ev bulursanız hiç kaçırmayın dedim...ihtiyacımız var ama sonucda ev bizim içinde kapımıza gelen yok şimdi olmazsa yaza bu fiyata illa satarız dedim...zaten geçen yazda verseydik bu fiyata alıcısı vardı ...dedim..tamam dedi...paçozzz herifffffffffffffffff ne sandıysaa ..........neyse adamlar gitti...halamlar kalkacaktı...

benimde arkadaşımın doğumgünüydü...ama son anda söylediğinden ben gelemem dedim...ama son ana kadarda umdumu yitirmedim...halamlar kalkmadan eşimi aradım... dedim neredesin 10 dk. kaldı dedi... hee dedim...eniştmee beklermisiniz 10 dk. dedim..tamam dedler...onlar beklerken ben hazırladım..eşim geldi biz çıktık....hemen beni gideceğim yerin yakınına bıraktılar....oradanda arkadaşımın eniştesi aldı...gittim anam kalabalıktı baya...bana hi. böyle parti yapılmadı...ama ahdım var 30.yaşıma girerken yapacağım bi partiii...........

neyse eylendim oynadım...eve geldim benim çete uyumuşş tabi..........

ARTVİNLİ cnm mutlu mutlu senelere...rabbim tüm güzellikleri sağlık sıhat içinde yaşamanı nasip etsin cnm.........

şu para işinize geleceğim...açıkcası bana çok komik geliyor bu çocuklara borçlanma işi....
allah aşkına yaa ben ali ve ömerin yapım aşamasında 15 binlira harcadım..sonrasında bi o kadar gitti
ali ve ömer daha doğmadan bana 30 bin borçlular...hahaha

şaka bi yana kızlar ben altınları kenara koymadım...biz bozdurduk yok rota aşısı yok hastaneye gittik geldik...harcandı....valla hiçte borçlıu görmüyorum kendimi...

yokk paramız ne yapalım tabiki harcayacağım..geçen sene hastanelere verdiğim paranın hesabı yok...kimden borç isteyecektim...istesemde nasıl ödeyecektim...

o yüzden hiçççççç takılmam böyle şeylere....artvinli alınma ama o kıyafet işinide bana komik geldi..ben ilk kıyafetlerimiz ve özel gün kıayfetlerimiz dışında herşeyimizi dağıttım....

ama bundan sonra gelen bir para altın olursa....saklayacağım....çünki eskisi gibi değil durumumuz..çok şükür.............

yanii canancığımm sen koy 200 tl fit olun gönlün hoş olsun cnm....onlara en büyük yatırım sevgi dolu kalbimiz...şevkatimiz..şuan emeklerke yerden nasıl kaldırıyorsak büyüdüklerindede anne ve babasının onların yanında olduğunu bilsinler...senin yaptığında çok hoşşş al koy kenara onların geleceği.....
rabbim muhatçda etmesin yanii

hızlıcaaaaaa geçtim özeti işte..yarında evdeyizzzzzz....eşim işten gelince annesine gideceğiz....sonrada çaya bir arkadaş davet etti ama eşim kabul ederse geliriz dedim...

annesinde kalırz...pazar kahvaltıdan sonrada eve gelirz......

canancığım ben tuzlu bişey yaparım cnm kesin...mahlepli bir kurabiye konduruurm cnm

kumpir yapma dedim...patates salatası yap dedimm sanaaa dinleeeee beniii hahhaa

ayyy gidersiniz diyee hızlı hızlı yazmışım beee neysee anlarsınız sizz beniii kankimde gelse bee arasam abes kaçarr sanıırım....

doktorumda o geceden beri yok yaaa nerede aceppp

hoşgeldin birsencim .

maşallah anam valla sendeki enerjinin yarısı bende olsa .gece iş yap sabh yap misafir agırla .bide arkasından gezmelere partilere git .yok valla ben bugün berkin okuluna gittim biriki eksigi vardı onları hallettim dr ugradım randevu aldım egeyi aldım evden dr gittik bide market yaptım eve ..geldigimde hoşaf gibiydim .
bende enerji istiyorummm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…