nefesciğim bende kendime şaşıyorummaşallah maşallahhh diyorum kendime canım.....seviyorummm gezmeyi....insanlarla bir arada olmayı....
ben pozitif olunca varyaaaaaaaa dağ tepe börtü böceğe aşk duyuyorum...gönlümdeki sevgi coşuyor...
enerji olarak geri dönüyor...maşallah termik santral gibiyim hahaha
boşuna topiğin en yaşlısı yarışmasına girmeyin hatunlar..Hepiniz çok gençsiniz..
şubat itibariyle 38 dolucak...Ühüüüüüüü ühüü..:2: :2:.40 olmaya ne kaldı ki.... ( Hiç göstermiyon deyin de moralim yerine gelsin bari )
Artvinlicim,yeni yaşın sana mutluluk ve huzur getirsin inşallah...
valla ciddi göstermiyorsun ben gözümle gördüm sarışın fıstık gibi bir kadınsın .
alminaa şaka yapıyorsun heraldee hee eğer gerçekten 38 sen sennnnnnnnnnnn
iltifat değil buuuuuuu hiçç ama hiççç göstermiyorsun 28 gösteriyorsun sen yaa
allah aşkına söyle cnm ne yapıyorsun ne yaptın...valla çok kıskandım sen 38 yaşındasın ben 28 ama ben senden yaşlı duruyorum beeeeeee
nefes bende detaylara takılan saplantıları olan biriyim ......hayatıma bakıncada sıkıntı yapacağım çok şey var.........ama mutluyummmmmmmmmm neşeliyimmmmmmmmmm seviyorummm
seviliyorumm...sağlııklıyım diyorum yaaaaaa pozitifken ben herşey süper..aşırı neşeli olan ve neşe saçan biriyim en küçük mutlulukların kadınıyım bennn
vuslatt hoşgeldin cnm eee yaz o zaman nelere yaptınnn...nasılsın
bende uyuz oluyorum aralarında 1,5 yaş,1 yaş,2 yaş vardı ikiz gibi büyüttümm diyenlereeeeeemıçımın çakam ikizleriiii yaaaaaaa
alminaa şaka yapıyorsun heraldee hee eğer gerçekten 38 sen sennnnnnnnnnnn
iltifat değil buuuuuuu hiçç ama hiççç göstermiyorsun 28 gösteriyorsun sen yaa
allah aşkına söyle cnm ne yapıyorsun ne yaptın...valla çok kıskandım sen 38 yaşındasın ben 28 ama ben senden yaşlı duruyorum beeeeeee
nefes bende detaylara takılan saplantıları olan biriyim ......hayatıma bakıncada sıkıntı yapacağım çok şey var.........ama mutluyummmmmmmmmm neşeliyimmmmmmmmmm seviyorummm
seviliyorumm...sağlııklıyım diyorum yaaaaaa pozitifken ben herşey süper..aşırı neşeli olan ve neşe saçan biriyim ben küçük mutlulukların kadınıyım bennn
vuslatt hoşgeldin cnm eee yaz o zaman nelere yaptınnn...nasılsın
bende uyuz oluyorum aralarında 1,5 yaş,1 yaş,2 yaş vardı ikiz gibi büyüttümm diyenlereeeeeemıçımın çakam ikizleriiii yaaaaaaa
valla yorgun bitkin
bu aralar geceleri çok uyanıyoruz aynı odada yatınca biri kalkınca öteki de kalkıyor haliyle birini yatağa yatır pışpışla ötekini kucakta salla kocada evde olmayınca çok zor oluyor
sıkıntılı günle atlattım eşimle bayağı sorunlar yaşadım hayattan hevesim kaçtı ama ayakta kalman gerekiyor işte
valla sabah kalk alt temizle kahvaltı yaptır hop bi daha lt temizle benimkile kahvaltıda sonra mıçmayı alışkanlık haline getirdiler de sonra ucundan ev topla yapma dur diyerek sonra öğlen çorbasını yedir uyut onlar uyurken akşam yemeği ile onların yemeğini yap tabii önce kafa patlat ne yapıcam diye 1 saat uyurlarsa ne ala akmaş yemeği yedir sonra sen ye bulaşık gece muhallebisi veeee kabus gece uykusuna yatırma birini salla diğerini kucağında salla uyuyunca ohhh de
abartmıyorum hergün böyle dışarıya anca dr da dra çıkabiliyoruz bide mecburan alışveri için işte
oğluşum 4 diş çıkardı üstler ve altlar galiba zilar da geliyor bir mızmız ki anlatamam beynimi yiyor sanki en son 25 aralıkta gittiğimizde 9100gr dı boy 73
kusmalarından fazla kilo almıyordu yanardağdan lav fışkırırr hgibi kusuyordu şimdi kısmen geçti
kızm da 2 diş var allta üstler de geldi gelecek o da 9680 gr boyda 74 iştahı iyi ama uyku uymusa çok zor oluyor ayakta sallaya sallaya uyutmaya çalışıyoruz işte
ikiside emekliyor bayağı hızlandılar sıralıyorlar ama yürümeye daha var sanırım
bizde böyle aklıma gelen
esasında sorucak konuşacak çok şeyim var evden dışarı çıkmıyorum arkadaşlarda iyi zaman arkadaşıymış şimdi ne yapıyosun diye soran bile yok
kayınvalidem 10 15 günde 2-3 saatliğine sevmeye gelir başka faydası yok
boş kalabildiğim vakitlerde paylaşmaya ihtiyaç çok oluyor...
11:30 ta uyudular onlar uyanmadan bende azıcık deliksiz uyuyabilsem 4-5 saat inşallah
sizi seviyorum
doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu senelere canımYavrukirpi canım ne yaptın dondolinoya baktınmı verdiğim siteden?
Kızlar yarın eminönüne gidicem.
Kardeşim ve sözlüsüyle,yağızıda anneme bırakıcam.
Şu saat itibariyle artık 29 oldum kızlar
Bakalım eşim hatırlıyacakmı doğum günümü.
Yarın 7 e kadar dersi var.O saatten sonra hatırlasa ne olacak ama ben yinede bir ümit bekliyorum.
merhaba kızlar..gece yazılanları okduudm aklımda neler kalmış bakıyım bi..
Canan ne oldu kuzum,benim depresif halim senide mi etkiledi?
Alimina hiç 38 göstermiyorsun,gerçekten..çok hoş bir bayanasın arkadaşım..
Artvinli canım ben tavuğu önceden haşlıyorum kıymayı değil..dünde söyledim daha çok sebzeye ağırlık veriyorum.haftada bir ya et ya tavuk veriyorum.
Nefes doktorunuz demiş zaten kemik suyu 8-9 aydan önce ağır gelirmiş,verilmemeliymiş.ben daha başlamadım mesela.geçmiş olsun bu arada.
Eylül espirilerin koparttı beni ya özellikle eşinin ailesiyle ilgili olanı:)..bana hamile derken bide sen çıkıyomuşsun
Dırım nasılsın,yoğun bi gün geçirmişsin yine ne güzel..bebeklere borçlanma olayını bende pek bilmiyorum,dini bir durum galiba.
Fatoşcum eşine çık kızdım tabiki ilgilenmek zorunda ne demek yani..hem en zorluklara sahip oluyoruz sonrada ilgilenmiyor eşler..
Artvinli canımmmm nice yıllara doğum günün kutlu olsun
anladım canım,bende borç işini pek bilmiyordum açıkcası.
hep çocuklardan bahsediyorum dimi:)..burcum ikizler mayıs doğumluyum canım.27 yaşındayım...ya ben bunlardan hiç bahsetmemiş miyim gerçekten..veletlere aklımı bozmuşum yazamanım hepiniz gibi geçiyor.temzilik,yemek ve çocuklar..hep aynı şeyler.birde burası küçük yer öyle avmler falan yok.gezmeye pek yer yok yani anlayacağın..siz şanslısınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?