İkiz Anneleri Geyik Paneli

nefesciğim bende kendime şaşıyorummaşallah maşallahhh diyorum kendime canım.....seviyorummm gezmeyi....insanlarla bir arada olmayı....

ben pozitif olunca varyaaaaaaaa dağ tepe börtü böceğe aşk duyuyorum...gönlümdeki sevgi coşuyor...

enerji olarak geri dönüyor...maşallah termik santral gibiyim hahaha

boşuna topiğin en yaşlısı yarışmasına girmeyin hatunlar..Hepiniz çok gençsiniz..

şubat itibariyle 38 dolucak...Ühüüüüüüü ühüü..:2: :2:.40 olmaya ne kaldı ki.... ( Hiç göstermiyon deyin de moralim yerine gelsin bari )

Artvinlicim,yeni yaşın sana mutluluk ve huzur getirsin inşallah...

bende böyle olmayı çok isterdim esasında kolay yorulan bir insan deyildim cabbar derklerya öyleydim ama ikizlerden sonra çobuk yorulur oldum.
bide çok sinirli bir insanım engelleyemiyorum kendimi şöyyyle rahat hahaha diyebilen ince ayrıntılara takılmayıp hayatın tadını çıkaran bir insan olabilseydim .ama olmuyor karaktermeselesi heralde . baksan hayatımda mutsuz olacagım birşey nyok ama renk yok anam bende siyah ve beyaz ölmüşüm bennnnnn

valla ciddi göstermiyorsun ben gözümle gördüm sarışın fıstık gibi bir kadınsın .

alminaa şaka yapıyorsun heraldee hee eğer gerçekten 38 sen sennnnnnnnnnnn
iltifat değil buuuuuuu hiçç ama hiççç göstermiyorsun 28 gösteriyorsun sen yaa

allah aşkına söyle cnm ne yapıyorsun ne yaptın...valla çok kıskandım sen 38 yaşındasın ben 28 ama ben senden yaşlı duruyorum beeeeeee

nefes bende detaylara takılan saplantıları olan biriyim ......hayatıma bakıncada sıkıntı yapacağım çok şey var.........ama mutluyummmmmmmmmm neşeliyimmmmmmmmmm seviyorummm
seviliyorumm...sağlııklıyım diyorum yaaaaaa pozitifken ben herşey süper..aşırı neşeli olan ve neşe saçan biriyim ben küçük mutlulukların kadınıyım bennn

vuslatt hoşgeldin cnm eee yaz o zaman nelere yaptınnn...nasılsın
bende uyuz oluyorum aralarında 1,5 yaş,1 yaş,2 yaş vardı ikiz gibi büyüttümm diyenlereeeeeemıçımın çakam ikizleriiii yaaaaaaa

valla ciddi göstermiyorsun ben gözümle gördüm sarışın fıstık gibi bir kadınsın .

73 lüyüm kızlar ...üffffff keşke 83 lüyüm diyebilseydim....Hayata geç başladım..Herşey kısmet,kader...Allaha şükrediyorum yine de....

Nefescim,dırımcım 38 olacağıma inanamıyorum inşallah en azından torunlarımı görecek kadar yaşarım..

dırımcım,senden daha genç görünemem hayatım...çıtırsın sen daha

araları 1-2 yaş olup ikiz gibi diyenlere de ben de aynen kızıyorum..araları 1 yaş bile olsa en azından biri yürüyordur,anne diyebiliyordur değil mi...

Son düzenleme:

ahamda tam üstüne bastın birsen bende sinir oluyorum bizde büyüttük birbuçuk yaş arayla diyorlar bende donum kalıyorum pes diyorum iki tane aynı şeyi isteyen çocuk ayrı yaş farkıyla istekleri farklı çocuklar ayrı bişey en azından biri yürüyor uykusu düzene giriyor ne koysan yiyor .düşünmeden konuşuyorlar bunlar çıldırıyorum .
gece ege uyumadı delirdim ama sabahettik suyunu dolduracagım ona bile izin yok yıkılıyor ortalık bende kolidorda offff yeter ya uyu be çocuk bayıldım dedim .annem sesime kalkmış kızım ne kızıyorsun hepimiz yaşadık bunları bir senmi çekiyorsun dedi kal geldi bana resmen ya. be kadın görmüyormusun uykusuzlugumu koşturmamı bi birine bi birine bende diyecektim beni teyzemler kardeşimide ilk önce bakıcı sonra ben büyüttüm diye sus kızım dedi

valla ikiz annesi olmak çok istemişler sanırım ondan böle heveliler...

tittir edin yaaaaaaaa....

almina ben ciddiyim cnm yaa çok gençsin sen benim eşim 74 lüü süpersin yaa maşallahh maşallahhh vallaaaaaaaaaaaaaaaa kırkbinkereeeeeeeeee

valla yorgun bitkin

bu aralar geceleri çok uyanıyoruz aynı odada yatınca biri kalkınca öteki de kalkıyor haliyle birini yatağa yatır pışpışla ötekini kucakta salla kocada evde olmayınca çok zor oluyor

sıkıntılı günle atlattım eşimle bayağı sorunlar yaşadım hayattan hevesim kaçtı ama ayakta kalman gerekiyor işte

valla sabah kalk alt temizle kahvaltı yaptır hop bi daha lt temizle benimkile kahvaltıda sonra mıçmayı alışkanlık haline getirdiler de sonra ucundan ev topla yapma dur diyerek sonra öğlen çorbasını yedir uyut onlar uyurken akşam yemeği ile onların yemeğini yap tabii önce kafa patlat ne yapıcam diye 1 saat uyurlarsa ne ala akmaş yemeği yedir sonra sen ye bulaşık gece muhallebisi veeee kabus gece uykusuna yatırma birini salla diğerini kucağında salla uyuyunca ohhh de

abartmıyorum hergün böyle dışarıya anca dr da dra çıkabiliyoruz bide mecburan alışveri için işte

oğluşum 4 diş çıkardı üstler ve altlar galiba zilar da geliyor bir mızmız ki anlatamam beynimi yiyor sanki en son 25 aralıkta gittiğimizde 9100gr dı boy 73
kusmalarından fazla kilo almıyordu yanardağdan lav fışkırırr hgibi kusuyordu şimdi kısmen geçti

kızm da 2 diş var allta üstler de geldi gelecek o da 9680 gr boyda 74 iştahı iyi ama uyku uymusa çok zor oluyor ayakta sallaya sallaya uyutmaya çalışıyoruz işte

ikiside emekliyor bayağı hızlandılar sıralıyorlar ama yürümeye daha var sanırım

bizde böyle aklıma gelen

esasında sorucak konuşacak çok şeyim var evden dışarı çıkmıyorum arkadaşlarda iyi zaman arkadaşıymış şimdi ne yapıyosun diye soran bile yok

kayınvalidem 10 15 günde 2-3 saatliğine sevmeye gelir başka faydası yok

boş kalabildiğim vakitlerde paylaşmaya ihtiyaç çok oluyor...

11:30 ta uyudular onlar uyanmadan bende azıcık deliksiz uyuyabilsem 4-5 saat inşallah

sizi seviyorum

çokk geç oldu canlar bende yatacağımm

vuslat benimde arkadaş çevrem çocuklar gelince geri çekilidi ama insnalar iki bebekle uğraşan birine yük olmaK istemediğinden yanaşmıyor bizde alınıyoruz...
ama dengeler seneye değişecek...cnm sohbete anlatmaya herşeye kısa buraya gell ...sen baya koptunnn............ikiz anneleri burada kopuyorrr kopp kopp koppp

yaşınıza gelmediniz sanırım boy kilo iyi maşşallah cnm

Valla eylül evet biraz gizli gizli okuyup kacıyormuşum gibi oluyor bu durumda beni şaibeli yapıyor ama testere ben değilim:)
canan izmirde oturuyorum ben 2 yaşındada bir kızım var yazarım inşallah arada bundan sonra

vuslatçım inan çogumuz aynı şeyleri yaşıyoruz hatta senin yaşadıgının tıpkısı benimkisi özellikle gece bölümü .benimde eşim buralarda yok şehirdışına çıkıyor sürekli salı çıktı çarşamba gelecek .annem kalıyor geceleri yanımda ama kafayı bir koyuyor sabah kalkıyor oda haklı ilaç alıyor bide uykuyu sever
bide herkez tırsıyor ikiz bebek gelmeye kimisi rahassızetmeyeyim diye düşünüyor .benim komşularım sağ olsun uğrarlar acil durumlarda koşarlar .ama çokkkk zor ikiz büyütmek allahım bize güç kuvvet versin.

bende kaçar kızlar .sabah annemde yok .kadın işe başladı ama daha yeni çocukları bırakıp uyuyamamda çok kop kop yaptım bugün öpüyorum hepinizi iyiki varsınız

doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu senelere canım

selam kızlarrrr...ayyy yorgun bir selam bu kızlar....sabah 8 de kalktı aliş bey beni uyutmadı anneciğim anne eeee yapsın diyorum yok diyor...sonrada mama mama diye tuturdu....biz mutfaktayken ömer kalktık ..kahvaltı hazırladım...onları yedirdim altlarını değiştirdim...bir sepet asılcak çamaşırım vardı onları astım kuruyanları katladım....ikinci makinada çıkmıştı onları da aldım astım...ben kuru çamaşırları kapalı balkonda katlarken benim veletuslar...2 kilo yeşil mercimeği antrenin duvarına vura vura zebil etmişler...içeri girince şokkkkkk oldum delirdim yaaa.....neyse bağırdım çağırdım odaya kaçtılar...yorganın altına girmişler...bende 40 dk antre süpürdüm heryere gitmişşş yaaa....hadi makinayı açmışım mutafğıda süpüreyim dedim...sonra yatakları topladım yerdeki örtüyü kaldırdım...odayı süpürdüm...yeni çarşaf serdim yere...
çamaşır attım makinaya...elde yıkacak plastik kablarım vardı onları yıkadım......çocukların uykusu geldi...ama kahvaltı hazırladım kendime beraber yedik..sonraada onları uyuttum...buraya geldim..

ayy bugün kaynanama gideceğiz..yemeğe yemek sonrsı çaya bir aradaşa gidceeğiz dönüşte kaynama gideceğiz orada kalcağız..sonrada pazar kahvaltı sonrası eve geçip ....hazırlanıp anneme gideceğiz....

çocuklar uyurken uyusam güzel olacak yaaaaaaaaaa

burcu yeni nikin hayırlı olsun cnm

merhaba kızlar..gece yazılanları okduudm aklımda neler kalmış bakıyım bi..

Canan ne oldu kuzum,benim depresif halim senide mi etkiledi?

Alimina hiç 38 göstermiyorsun,gerçekten..çok hoş bir bayanasın arkadaşım..

Artvinli canım ben tavuğu önceden haşlıyorum kıymayı değil..dünde söyledim daha çok sebzeye ağırlık veriyorum.haftada bir ya et ya tavuk veriyorum.

Nefes doktorunuz demiş zaten kemik suyu 8-9 aydan önce ağır gelirmiş,verilmemeliymiş.ben daha başlamadım mesela.geçmiş olsun bu arada.

Eylül espirilerin koparttı beni ya özellikle eşinin ailesiyle ilgili olanı:)..bana hamile derken bide sen çıkıyomuşsun

Dırım nasılsın,yoğun bi gün geçirmişsin yine ne güzel..bebeklere borçlanma olayını bende pek bilmiyorum,dini bir durum galiba.

Fatoşcum eşine çık kızdım tabiki ilgilenmek zorunda ne demek yani..hem en zorluklara sahip oluyoruz sonrada ilgilenmiyor eşler..

Artvinli canımmmm nice yıllara doğum günün kutlu olsun

firoşşş hoşgeldin cnm .....valla dini bir durumdam ziyade annesel bi durum bu borçlanma....çocukların parası olunca insan kıyamıyor hakkını yemiş gibi oluyor...ama ben öyle hissetmiyor..hak hukuk konusunda hiçbişey belli olmaz çünkii...he belki kalsaydı takılarımız..ben okul döneminde onlara kullanırdum neyseeee yaaa ben takmıyorum zaten........

firoşum hep çocukklardan bahsediyorsun....azcık kendinden bahset ..mesela burcun ne?evde neler yaparsın?

anladım canım,bende borç işini pek bilmiyordum açıkcası.

hep çocuklardan bahsediyorum dimi:)..burcum ikizler mayıs doğumluyum canım.27 yaşındayım...ya ben bunlardan hiç bahsetmemiş miyim gerçekten..veletlere aklımı bozmuşum yazamanım hepiniz gibi geçiyor.temzilik,yemek ve çocuklar..hep aynı şeyler.birde burası küçük yer öyle avmler falan yok.gezmeye pek yer yok yani anlayacağın..siz şanslısınız..

yok cnm bunlardan hiç bahsetmedin dimik ikizlersin...hımmm çift karakterlisin o zaman....

senin bizden farklı bı yanın daha var cnm çalışıyorsun bu senin için iyi bişey bence ..sonucda daha tahammüllü anne oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…