İkiz Anneleri Geyik Paneli

açık sözlü canommmmm:)))
kızmadın dimiii
ülenn canoo benim göbüşüde gördünnn benimki en kötüsü değlmi

en yakın zamanda aslı ile görüşecem o zaman bende bakacam aslıııııııııııııııı
hayatım sende göbek var ama aslının çatlağı çok var zayıf doğru ama sarkık bi göbüşü var kaç beden giyiyon aslııı
ne oldu bacımmm niye kapıştınızzzz
benim göbişim yok,manken gibiym valla diycem ama ah bide boy olsaydı biraz..1.60 manken olur mu heeçç:84:

sağolasın nevracım daha sık gelll
haklısın vallaha ikiz doğurupta çıtır kalan nadşrrr ama genede varrr
herkese merhabaaa!!

merhabalarrrr

uyuttum çocukları kendimede bi form çay yaptımmm
gözlerimden uyku akıyo ama çayımı içeyim karınlarını doyurayım cup yatakkkk
ayy havadadehşet soğuk yaaa kombi 60 da genede ev soğukkk

göbek konuşulmuş. bende yorum yazayımm :)

ben hamile kalmadan önce 65 kg dum. ve göbeğim vardı :) şimdi 58-59 arasındayım göbeğim yok ama çatlaklarım var tabiki.

sezeryandan 1 gün sonra dr um göbeğini korse ile sar dedi. temmuzun sıcağında işkenceydi ama tam 40 gün geceli gündüzlü sardım. gerçekten şuan göbeğim yok iyki sarmışım. ama çatlaklar içler acısı tabiki harita gibi karnım...

aslında benim kilom az ama boy olmayınca yinede 58 kg fazla geliyo bu bedene.. evde 1 tane kondisyon aleti var bide zayıflama kemeri ama vakit yokki.. seneye vakit olursa yapacağım...

çatlaklardan sarkmalardan bahsetmişsiniz anam ikiz doğurduk bırakında olsun millet bir tane doguruyor

karınları yerlerde benim berkte ne sarktı nede çatladı bunlardada öyle olacak diye sevindim son hafta

çatlamaya başladı dayanmadı artık karın çok fazla deyil göbek deligimin alt kısmında ama benim anne tarafımda baba tarafımdada kimsede çatlak yok annem geçen göbegimi gördü aaaaaaaaaaaa diye bir

çığlık one nasıl olmuş karnın senin altı üstü toplasan beş on tane çatlak valla bozuldum ben ikiz

doğurdum dedim olacak okadar dedim bizde doğurduk krem sürmedinmi sen karnına bak pamuk gibi

benimki dedi ayyy valla varya bir an görümcem filan var zannettim karşımda alem kadın benim bu

annem gülermisin aglarmısınnn

inş işe yarar cnm herkes kullanabiliyor mu yani emzirenler? işe yararsa hemen alalım haberdar et bak :)
herkese merhabaaa!!

merhaba..

e kızlar biri beni durdursuna hep beraber zayıflayalım o zaman, her molada cips kola..

amaann kızlar hepimiz güzeliz boşverin..iki çocuk doğurup da çatlağı,göbeği olmayan olur mu hiçç?hem kayınvalidemin çok güzel bi lafı vardır hayat felsefem oldu valla:)..ALLAH DERT VERECEĞİNE ET VERSİN der

yav buda kilolu bayanların teselli sözü ama bu ara iyi geldi laf eden olursa bana söylerim

Nefes cok iyi fikir gercekten birbirimize destek oluruz kabul ederim ben birlikte ne kadar zayıfladıgımızı görürüz

bende dikkat etmeye başladım öyle sıkı bi diyet için erken olduğunu düşünüyorum henüz ama yakında başlıycam spora ve diyete..

Canancım topiğin hayırlı olsun canım....fırsat buldukça giriyorum sanada yazarım inşallah bundan sonra...

canan topiğin hayırlı olsun tatlım her ne kadar yazamasam da okuyorum tam yazmaya başladığımda mutlaka biri ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…