kızmadın dimiiiaçık sözlü canommmmm:)))
hayatım sende göbek var ama aslının çatlağı çok var zayıf doğru ama sarkık bi göbüşü var kaç beden giyiyon aslıııülenn canoo benim göbüşüde gördünnn benimki en kötüsü değlmi
en yakın zamanda aslı ile görüşecem o zaman bende bakacam aslıııııııııııııııı
ne oldu bacımmm niye kapıştınızzzzkocişle kapışdım.sinirliyim aslında:)) koltukda uyudu kadırmıycamüstünüde örtmiycem.. ne hali varsa görsün.ayrıca bi süre muhattapda olmıycam... kızlara mama yadirip yatıcama ama mama satti gelmedi
benim göbişim yok,manken gibiym valla diycem ama ah bide boy olsaydı biraz..1.60 manken olur mu heeçç:84:
sağolasın nevracım daha sık gelllTopiğohhh maşallahhhhhin hayırlı olsun canan,güzel paylaşımlar olur inşş..:)
Çatlak ve göbek olayı konuşulmuş vallahi ikiz doğurupta çatlağı ve göbeği olmayan çok nadirdir sanırım..doğumdan önce dümdüz bir karnım vardı artık hayal gibi...çatlağa pek bir çare yok benimde bildiğim,karın germe ameliyatıda beni korkutuyor yalnız bu göbek için kavitasyonla bölgesel zayıflama diye birşey duydum onu denemek istiyorum......
herkese merhabaaa!!
kızlarrr 4 kalbe geçmek için kaç mesaj lazım acaba yaa bilen varmıııı
bugün kocamla bizdede göbek muhabbeti oldu bende kızdım beğenmedinmi diye oda öyle kıvırdı dedimki beğenmediğin o göbekten iki tane evlat çıktı öyle bakacağına öpmen lazım öperim zaten falan çevirdi
bileniniz vardır ben estetisyenim lazerde yaptım estetik oprerasyonlardada bulundum ama çatlağın kesin tedavisi yok
lazerde ancak görüntüsü hafifliyor şöyle anlatayım kağıdı buruşturduğunuzda ütülerseniz düzelir ama kırışık izleri kalırya öyle oluyor estetikdede karın germe netice verir şöyleki fazla et kesilip atılır çatlaklar iz olur sarkıklık toparlanır ama hiç kg almamak lazım et kesilip atıldığı için kg alma payı yok şekil bozukluğu oluyor nacizane paylaştım bilginiz olsun bu işlemler en erken 1 sene sonra yapılabiliyor
tek çözüm egzersiz onuda insanın canı istemiyor power plate diye bir cihaz var uzman eşliğinde çalıştırılıyor çatlak ve sarkık toparlanmalarında çok iyi 3 yıl kullandım ama emziren anneler kullanamıyor onun bir benzeri relax&tone diye bir alet çıkmış ben yarın onu sipariş veriyorum bakalm çözüm olabilecekmi?
herkese merhabaaa!!
çatlaklardan sarkmalardan bahsetmişsiniz anam ikiz doğurduk bırakında olsun millet bir tane doguruyor
karınları yerlerde benim berkte ne sarktı nede çatladı bunlardada öyle olacak diye sevindim son hafta
çatlamaya başladı dayanmadı artık karın çok fazla deyil göbek deligimin alt kısmında ama benim anne tarafımda baba tarafımdada kimsede çatlak yok annem geçen göbegimi gördü aaaaaaaaaaaa diye bir
çığlık one nasıl olmuş karnın senin altı üstü toplasan beş on tane çatlak valla bozuldum ben ikiz
doğurdum dedim olacak okadar dedim bizde doğurduk krem sürmedinmi sen karnına bak pamuk gibi
benimki dedi ayyy valla varya bir an görümcem filan var zannettim karşımda alem kadın benim bu
annem gülermisin aglarmısınnn
amaann kızlar hepimiz güzeliz boşverin..iki çocuk doğurup da çatlağı,göbeği olmayan olur mu hiçç?hem kayınvalidemin çok güzel bi lafı vardır hayat felsefem oldu valla:)..ALLAH DERT VERECEĞİNE ET VERSİN der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?