İkiz Anneleri Geyik Paneli

çamaşır asıp geldim,şimdide çorba yediricem bebeklere..yazıp kaçayım hemen..

Birsencim o çift karakter olayı hep yanlış anlaşılıyor.aslında değişken ruh hali demektir o..bir anda gülerken bir anda ağlamak gibi..ama ikizler burcu deyince millet irkilir hep..çalışmasam kafayı yerdim herhalde..öptüm canım.

sabah kahvaltılarını ben hala biberonda veriyorum 150ml bebek sütü pekmez 3-4 bebe bisküvisi yumurta yada peynir

artık azıcık koyu kıvamlı yapıyım diyorum kaşıkla beslenmeyi biberonla beslenmeğe tercih ediyolar sanki

çorbaları bir yediriyorumda kahvaltı biberonla kolayıma geliyor aynı anda tıkabiliyorum ağızlarına

siz nasıl yediriyosunuz yemek saatlerindeaynı tasa yapsam kahvaltıyı bir ona bir ona

öğlen böyle yediriyorum çünkü akşam genellikle biri oluyor sabah tamamen yanlızız çare yok başka

bu aradabu akşam makarnaya başlıycam yoğurtlu bakalım ne edecekler yanındada mercimek çorbası az

Selam arkadaşlar

Anneme geldik eşim dersten çıkana kadar buradayız...

Bu günde gidemedim eminönüne kızlar........

Doğum günümü kutlayan herkesi ayrı ayrı

YAVRUKİRPİ evet bu ara pek sık gittim amv.lere ama ne yapalım bebekle başka gidecek yer yok malesef.Kapalı alan üşüdü derdi yok vs.Öyle olunca bizde eşimle nereye gitsek diye düşünürken kendimizi AVM lerde buluyoruz.
Dün mesela arabayla 1,5 saat dolandık sırf can sıkıntısı.
Eşimde bende gezmeyi pek severiz yağızdan önce azgezmedik.
Dur elifte büyüsün senide görücez canım.Sizde gezeceksiniz daha elifcik küçük,yağız o aylardayken bizde hiç çıkamazdık birde temmuz ağutos aylarıydı düşün.

FİRDOS benim oğlumda ikizler canım..........
Özellikleri nelerdir anlatsana biraz.
Oğlumun amcası,kuzenide ikizlerdir.
Onlar acayip inattır birde çok yaramazlardır.
Onları gördükçe açıkçası ikizler olsun hiç istemiyordum.
Ama oğluş inatla ikizler olarak geldi dünyaya

merhaba hoşgeldin..kahvaltıyı nasıl biberonda veriyosun anlamadım,yumurta ve peynir geçermi ki biberondan..bence artık kaşıkla ver,10 aylık olmuşsunuz.ben ayrı ayrı yediriyorum bütün öğünlerini.aralarında 30 dk zaman farkı oluyor.aynı anda yediremem çünkü.ben mercimeğe 7.ayda geçmiştim.

canım ben burçlara pek takılmam ve inanmam..özelliklerini de pek bilmiyorum.ama kupamda yazanlar şöyle;zeki,yaratıcı,konuşkan ve değişken olurlar..en kötü özelliğimiz değişken ve inat olmamız sanırım..ilkemiz düşünüyorum-muş..birde mesela ben çok hareketliyimdir,burçtan mı bilmem:)bende bebeklerimin burcu ikizler olsun çok istedim,hatta aynı gün doğalım istedim ama onlar 5 gün erkenci davrandılar...kızzz elleme çocuğu zeki ve hareketli olacak Yağız oğlan

peynir labne yumurta oldumu ise blendırla çekiyorum bi deniyim bakıyım ötekini nasıl tutuyorsun peki birini yedirirken mercimek yeni değil bende 7 8 gibi başlamıştım makarnayı öğürdüler nedense yoğurtlu verdim diye bilmiyorum

lla onlar kızlar selam aman Allahım dün gece kafayı yedim sinirden kolumu yatağa vurdum ellerim beşiği sallamaktan şişti kollarım burkulmuş hüngür hüngür ağladım eşim kızdı ne elini vuruyosun diye onu da haşladım beni teselli etmeye çalışıyo ben ağlamaya başladım melis de gülmeye eşimle beni aldı bi gülme krizi anlıyacağınız güldük ağlanıcak halimize kızlar uyumadılar sabahı sabah ettiler eşim de 2 saat uyuycaktı onu da uyutmadık ancak bir kaç dakka yardım edebildi o halde 5 de kalktı gitti bizim kızlar da sonunda 5 de uyudu 7 ye kadar neyse ben üstlerini değiştirdim annemler geldi mamalarını hazırladım onlar yedirdi kahvaltı yaptık valla onlar gelince altı pislendi diyorum acıktı diyorum bi de trip yapıyorum acıktılar hadi halen yemedi diye iyi oluyo yani kalın dedi yarın gidersiniz ablam kalmadı işim var dedi haftaya gelir belki o kalsa daha iyi oluyo annem ikisine zor yetişiyo ablam gitti ben de biraz uyudum annem kızları doyurdu yatırdı ama zırzır uyumadılar melisi halen uyutmaya çalışıyo gece de anneme vericem baksın biz de dinlenelim halen elim kolum ağrıyo gerçi anam ağladı be
maşallah sana cidden ve cidden göstermiyosun yalnız bu iltifat değil gerçek

selam verdik kimse almadı diğer konuda

uyanıklar burada galiba

yatmadan iki kelam edem dedim kızlar
merhaba canım hoşgeldin arada uğra uzun zaman oldu
ay evet senle alay ederken ne olur halim zaten başım dönüp duruyo ama eminim olmaz
canım bence iyi yapıyosun benim kızlarım yeseler ben de biberonla veririm ama kahvaltıyı zorla yedirdiğim için biberonla yemezler nasıl olsa kaşıkla yemeyi biliyolar hem de sana kolaylık olur bizimkilere de yoğurt yada meyveyi öyle veriyorum çok iyi oluyo

oğluşumun ateşi 38.3 dişmi acaba ya bir yandan mızmız bir yandan kafayı koyuyor gözler kapanıyor 20:30 gibi fitil yaptım bi tane 21:45 te de muhallebilerini yaptım uyudular şimdi

bende eşimi işe yolladım uyanmazlar inşallah

eşim gececi olunca bende yemekleri gece çocuklar uyuyunca yapıyorum bazen gece 1 de ben hala soğan kavuruyor oluyorum yarın akşama da gündüzden fasulye ıslamıştım onu haşlamaya koyucam şimdi

bide evi silerim şarjlıyla süpürür benim evde 3 çocuk uyuyor gibi oluyor eşimde gececi olunca hayat duruyor herkez uyuyo oluyor

canım da bi iş yapmak istemiyor ya bakalım

ne yapıyım valla nerdeyse yaşları geldi ama biberon bi sabahları veriyorum 150cc mamayla diğerleride karışınca 170cc falan oluyor kızım genellikle bitiriyor ama oğlan hep bırakıyor bende bir ümit yapıyorum tam gene belki bitirir diye

bebek deyip geçmemek lazım onlarda da huy çeşit çeşit işte

benim eşim de 2de geliyor ben de çocuklsar yatınca iş yapıyorum ben pek yemek yapmıyorum yoruluyorum yetişmiyor napıyım sen maşallah hamaratsın sabah da erken uyanıyorlar seninkiler de öyledir muhtemelen ama yine de iş başa düşünce ne yapcan

benimkiler gece en erken 10 da uyuyolar sabahta keyiflerine göre 8le 10 arasında değişiyo kalkmaları
bazende kafalarına esiyo gecenin bir ortasında kalkıyolar

ama ben gece maması vermiyorum uyanırlarsa sadece su veriyorum bakıyorum 1-2 saat uyanık kalırlarsa belki mama yapıyorum

bu arada hayat adamı mecburen hamarat yapıyor işler eninde sonunda sana bakıyor çünkü bende bu nedenle en uygun olduğum saatte ne işim varsa yapıyorum bugünün işini aman yarın yaparım diyemiyorum bitiriyorum öyle yatıyorum yoksa dağlar gibi oluyor o iş yoksa yapılmazsa

Son düzenleme:
Günaydın

Biz oğluşumla uyandık, sıpamın kahmanvaltısını yaptırdım.

Ama kimsecikler yok buradaoğlumla size bakalım dedik teyzeler uyuyorlarmış oğlum diyorum gülüyor sıpa.

Doğum günümü kutlayan arkadaşlarımı biir kez daha
Dün güzel bir gündü benim için.
Eşim unuttu zannettim çünkü hiiiiiiiç bir tepki vermiyordu
Ne kutladı,ne ima edici sözler söyledi.
Dersten çıkışta annemlere geldi bizi almaya kapıyı açtım kocaman bir çiçek korktum önce birden kapıyı açınca.Sonra aldığı hediyelerimide verdi.Ben pek utandım tabi günahını aldım diye :78:
Sonra bizi dolmabahçeye çay içmeye götürdü,evde kardeşimin süpriz yaptığı pasatamıda kestik.
Yağızın pasataya şaşkın bakışlarını ve dayanamayıp saldırmasını koudum faceye

herkese merhabaa
a_ılcın ve artvinli geçmiş doğum günleriniz mübarek olsun
nasılsınız bakalım kızlar??

merhabaa
merhaba kızlar ,ben geldi ama sizleri takip edemedim ....o kadar yoğun geçiyorki zaman anlamadım yaa ben leyleği havada gördüm desem ...görsem ne olur...ama bu ara geziyorum buda iyi geliyor bana....2011 benim senem olacak hissediyorum...
perşemebe gecesi eve geldim eşimden havaalnından direk eve geldi...beni annemden arkadşım aldı...o gece çocukları babasına satıp mutfağa giriştim..evi leş gibi bırakıp anneme gelmiştim ....cuma öğlenede halam ve gelinleri gelecekti..gecenden bende pastamı yaptım,böğreğimi açtım bulaşıkları halledeyim tezgahımı temizleyim derken gece 2 de yatmışım....sonra sabah çocuklar geç kalktık..kahvaltı faslı vs. derken eve giriştim leşşşş leşşş yaaa bu kadar olur...heryeri sil süpür...düzelt yerleştiir derken saat 1 oldu ...çocukları uyutup banyoya girecektimki....halamlar geldi...erken geldiler ben onları iş kıayfetlerimle karşıladım..neyse yabancı değilsiiniz dedim duşa girdim...aksam 7 kadar oturdular...biri aramıştı evi görmek için ...dedim yanlız karşılamayın sizde kalın adamlar gelince dedim.tamam dediler...evi görmeye geldiler..millet uyanık valla uyanık...bi cacık olmaz işte geldiler..baktılar....sonra eşim geldi...çocukları eşime bırakıp halamalarla ...çıktım evden arkadaşımın doğumgünü partisine gittim...baya eylendim..gece 12 de geldim...herkes uyuyordu....c.tesi evde ilkindiye kadar pinekledim...kociş geldi çocukları giydirdik..kaynanaya gittik...yemek yedik oturduk çaya arkadaşıma gittik..orada saat 11 kadar oturduk çocukların uykusu gelince kalktık arkadaşım kaynanama bıraktı bizi...orada kaldık....sabah kahvaltı yaptık sohbet ettik....yeni gelini hiç sokulmuyormuş ona ....yanına gelmezse buda istemiyormuş...çok güldümmm çokkk...oradan eve geldik çocukları uyuttuk iki makina çamaşır vardı asılacak..onları astım bir makianada yıkadım...tam mutfağı toplayacağım...emlakcı aradı birini getirecekmiş...getirdi ,2tane 13-14 yaşarında kızı birde küçük kızları vardı kadına buarası oturma odası dedim....salon nerede dedi..yok yatak odası sığmazmışş
kızlarıda öndeki büyük balkonu göstererek anne burayı kırarsak kocam oda olurrr baksana dedi....

bende çok sinirlendim ulan senin paran çok olsa benim evi görmeye gelemzsin dimi..dah lüx bir daire bakarsın...kimee senin havan salon neredeymişş...topu topu burası dedim...gerizekalı yaa...ayy asansör neden yapmamışlar....kocasıda garibim 1 oda olsun biizim olsun kutu gibi ev ben çok beğendim dedi...ama kadının özel yapım gardolabı sığmazmış...pehh pehhh gidin bodrum alın yaaa....millet 55-58 milyarı ev almak için çok görüyor sanırım yaaa....bende şimdi ilanımı değiştireceğim 60 bin yazacağım 58 bindi...58 binden 55 bine inincede beğenmiyorlar...3 binlira azmışş bari 5 bin indireyim...şaştım yaaa şaştımm.........neyse milleti yolcu ettik eşim valizini hazırladı ben mutfağı topladım...çocuklar kalktı besledik onları çıktık....anneme geldik çocukları anneme satıp form ist. gittik...kardeşimde geldi...orada canancığımla buluştuk azcık sohbet ettik ...işimizi bitirdik eve geldik.....bugünde kahvaltı sonraası sosyete pazarına gittik annemle çocukları uyutup kardeşime bıraktık.....2,5 tl ye kütük gibi havlu aldık 3 parça şey 10 tl den kendime bir eşofman üstü altı annemede üst aldık..anneme 20 tl ye tül aldık...1 tl kırmızı bir elibise aldım gülmeyin çok hoş bişi hahaha....eve geldik..markete gittim çocukalra bişi aldım..eve geldik ömeri uyuttum yemeğe gidiyorum gelceğim anacığımmm

ohh gez bakalım gez bizde seneye gezicez
o kadın bence beğenmiyo ayağına yatıp parasyı indirmeye çalışıyodur mum olur sonradan görürsün erkek milleti saf olur böle konularda kadınlar kurnaz

ayyyy winstoncuğum hangi ayağa yatarsa yatsın benim fikir değişmezzz....tınnn tınn yaniii

pazardayken tanıdık biri aradı akrabası varmış bizim evden bahsetmiş...kesin alacak diyor...yaa dedim evi görmden nasıl alır dedim...ben çok met ettim dedi...neyse gelsin dedi...bide araya gaz soktum biri daha var dedim..aman satma kapora verelim vs. dedi...kesin trışka çıkar buda hahaha bahara yaza anca satılır bizim ev hahah ama yılbaşından bu yana 4 kişi geldi evi görmeye hatta 5 olacaktıda birini ben kabul etmedim....

kirpoşum seni görüyorum hasta olmuşsunuz cnm çok geçmiş olsun cnmm

satılır satılırr ümidini kaybetme
kapora falan dediğine göre ciddi iş demekki bi bakmışsın satıvermişsiniz hayırlısıyla inş

ben geldimmmm..ama geçmişi okumadan yazdım hemencik.. özledim yahu buraları. sonunda annecim geldii.... geldi ama hala yerleşemedi tabi. sağolsun canım annem kayseriyi sivası bana taşımış. kızlarıma organik tereyağ peynir pekmez çorba filan getirmiş.. e tabi bizede:))) kızalrıma cicişler almış. banada güzlmi güzel istediğim bi yatak örtüsü vardı onu almış çok mutlu oldum:)))canım annem ya nasıl ödenir hakkı bilmem...
tüm gün annem mutfakda bende kızlarla ve çamaşırlarla boğuşdum... netin başına şimdi geçebildim nihayet....hepinizi çok özledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…