sabah kahvaltılarını ben hala biberonda veriyorum 150ml bebek sütü pekmez 3-4 bebe bisküvisi yumurta yada peynir
artık azıcık koyu kıvamlı yapıyım diyorum kaşıkla beslenmeyi biberonla beslenmeğe tercih ediyolar sanki
çorbaları bir yediriyorumda kahvaltı biberonla kolayıma geliyor aynı anda tıkabiliyorum ağızlarına
siz nasıl yediriyosunuz yemek saatlerindeaynı tasa yapsam kahvaltıyı bir ona bir ona
öğlen böyle yediriyorum çünkü akşam genellikle biri oluyor sabah tamamen yanlızız çare yok başka
bu aradabu akşam makarnaya başlıycam yoğurtlu bakalım ne edecekler yanındada mercimek çorbası az
Selam arkadaşlar
Anneme geldik eşim dersten çıkana kadar buradayız...
Bu günde gidemedim eminönüne kızlar........
Doğum günümü kutlayan herkesi ayrı ayrı
YAVRUKİRPİ evet bu ara pek sık gittim amv.lere ama ne yapalım bebekle başka gidecek yer yok malesef.Kapalı alan üşüdü derdi yok vs.Öyle olunca bizde eşimle nereye gitsek diye düşünürken kendimizi AVM lerde buluyoruz.
Dün mesela arabayla 1,5 saat dolandık sırf can sıkıntısı.
Eşimde bende gezmeyi pek severiz yağızdan önce azgezmedik.
Dur elifte büyüsün senide görücez canım.Sizde gezeceksiniz daha elifcik küçük,yağız o aylardayken bizde hiç çıkamazdık birde temmuz ağutos aylarıydı düşün.
FİRDOS benim oğlumda ikizler canım..........
Özellikleri nelerdir anlatsana biraz.
Oğlumun amcası,kuzenide ikizlerdir.
Onlar acayip inattır birde çok yaramazlardır.
Onları gördükçe açıkçası ikizler olsun hiç istemiyordum.
Ama oğluş inatla ikizler olarak geldi dünyaya
merhaba hoşgeldin..kahvaltıyı nasıl biberonda veriyosun anlamadım,yumurta ve peynir geçermi ki biberondan..bence artık kaşıkla ver,10 aylık olmuşsunuz.ben ayrı ayrı yediriyorum bütün öğünlerini.aralarında 30 dk zaman farkı oluyor.aynı anda yediremem çünkü.ben mercimeğe 7.ayda geçmiştim.
maşallah sana cidden ve cidden göstermiyosun yalnız bu iltifat değil gerçek
boşuna topiğin en yaşlısı yarışmasına girmeyin hatunlar..Hepiniz çok gençsiniz..
şubat itibariyle 38 dolucak...Ühüüüüüüü ühüü..:2: :2:.40 olmaya ne kaldı ki.... ( Hiç göstermiyon deyin de moralim yerine gelsin bari )
Artvinlicim,yeni yaşın sana mutluluk ve huzur getirsin inşallah...
merhaba canım hoşgeldin arada uğra uzun zaman olduselam verdik kimse almadı diğer konuda
uyanıklar burada galiba
yatmadan iki kelam edem dedim kızlar
ay evet senle alay ederken ne olur halim zaten başım dönüp duruyo ama eminim olmazmerhaba kızlar..gece yazılanları okduudm aklımda neler kalmış bakıyım bi..
Canan ne oldu kuzum,benim depresif halim senide mi etkiledi?
Alimina hiç 38 göstermiyorsun,gerçekten..çok hoş bir bayanasın arkadaşım..
Artvinli canım ben tavuğu önceden haşlıyorum kıymayı değil..dünde söyledim daha çok sebzeye ağırlık veriyorum.haftada bir ya et ya tavuk veriyorum.
Nefes doktorunuz demiş zaten kemik suyu 8-9 aydan önce ağır gelirmiş,verilmemeliymiş.ben daha başlamadım mesela.geçmiş olsun bu arada.
Eylül espirilerin koparttı beni ya özellikle eşinin ailesiyle ilgili olanı:)..bana hamile derken bide sen çıkıyomuşsun
Dırım nasılsın,yoğun bi gün geçirmişsin yine ne güzel..bebeklere borçlanma olayını bende pek bilmiyorum,dini bir durum galiba.
Fatoşcum eşine çık kızdım tabiki ilgilenmek zorunda ne demek yani..hem en zorluklara sahip oluyoruz sonrada ilgilenmiyor eşler..
Artvinli canımmmm nice yıllara doğum günün kutlu olsun
canım bence iyi yapıyosun benim kızlarım yeseler ben de biberonla veririm ama kahvaltıyı zorla yedirdiğim için biberonla yemezler nasıl olsa kaşıkla yemeyi biliyolar hem de sana kolaylık olur bizimkilere de yoğurt yada meyveyi öyle veriyorum çok iyi oluyosabah kahvaltılarını ben hala biberonda veriyorum 150ml bebek sütü pekmez 3-4 bebe bisküvisi yumurta yada peynir
artık azıcık koyu kıvamlı yapıyım diyorum kaşıkla beslenmeyi biberonla beslenmeğe tercih ediyolar sanki
çorbaları bir yediriyorumda kahvaltı biberonla kolayıma geliyor aynı anda tıkabiliyorum ağızlarına
siz nasıl yediriyosunuz yemek saatlerindeaynı tasa yapsam kahvaltıyı bir ona bir ona
öğlen böyle yediriyorum çünkü akşam genellikle biri oluyor sabah tamamen yanlızız çare yok başka
bu aradabu akşam makarnaya başlıycam yoğurtlu bakalım ne edecekler yanındada mercimek çorbası az
canım bence iyi yapıyosun benim kızlarım yeseler ben de biberonla veririm ama kahvaltıyı zorla yedirdiğim için biberonla yemezler nasıl olsa kaşıkla yemeyi biliyolar hem de sana kolaylık olur bizimkilere de yoğurt yada meyveyi öyle veriyorum çok iyi oluyo
benim eşim de 2de geliyor ben de çocuklsar yatınca iş yapıyorum ben pek yemek yapmıyorum yoruluyorum yetişmiyor napıyım sen maşallah hamaratsın sabah da erken uyanıyorlar seninkiler de öyledir muhtemelen ama yine de iş başa düşünce ne yapcanoğluşumun ateşi 38.3 dişmi acaba ya bir yandan mızmız bir yandan kafayı koyuyor gözler kapanıyor 20:30 gibi fitil yaptım bi tane 21:45 te de muhallebilerini yaptım uyudular şimdi
bende eşimi işe yolladım uyanmazlar inşallah
eşim gececi olunca bende yemekleri gece çocuklar uyuyunca yapıyorum bazen gece 1 de ben hala soğan kavuruyor oluyorum yarın akşama da gündüzden fasulye ıslamıştım onu haşlamaya koyucam şimdi
bide evi silerim şarjlıyla süpürür benim evde 3 çocuk uyuyor gibi oluyor eşimde gececi olunca hayat duruyor herkez uyuyo oluyor
canım da bi iş yapmak istemiyor ya bakalım
benim eşim de 2de geliyor ben de çocuklsar yatınca iş yapıyorum ben pek yemek yapmıyorum yoruluyorum yetişmiyor napıyım sen maşallah hamaratsın sabah da erken uyanıyorlar seninkiler de öyledir muhtemelen ama yine de iş başa düşünce ne yapcan
ohh gez bakalım gez bizde seneye gezicezmerhabaa
merhaba kızlar ,ben geldi ama sizleri takip edemedim ....o kadar yoğun geçiyorki zaman anlamadım yaa ben leyleği havada gördüm desem ...görsem ne olur...ama bu ara geziyorum buda iyi geliyor bana....2011 benim senem olacak hissediyorum...
perşemebe gecesi eve geldim eşimden havaalnından direk eve geldi...beni annemden arkadşım aldı...o gece çocukları babasına satıp mutfağa giriştim..evi leş gibi bırakıp anneme gelmiştim ....cuma öğlenede halam ve gelinleri gelecekti..gecenden bende pastamı yaptım,böğreğimi açtım bulaşıkları halledeyim tezgahımı temizleyim derken gece 2 de yatmışım....sonra sabah çocuklar geç kalktık..kahvaltı faslı vs. derken eve giriştim leşşşş leşşş yaaa bu kadar olur...heryeri sil süpür...düzelt yerleştiir derken saat 1 oldu ...çocukları uyutup banyoya girecektimki....halamlar geldi...erken geldiler ben onları iş kıayfetlerimle karşıladım..neyse yabancı değilsiiniz dedim duşa girdim...aksam 7 kadar oturdular...biri aramıştı evi görmek için ...dedim yanlız karşılamayın sizde kalın adamlar gelince dedim.tamam dediler...evi görmeye geldiler..millet uyanık valla uyanık...bi cacık olmaz işte geldiler..baktılar....sonra eşim geldi...çocukları eşime bırakıp halamalarla ...çıktım evden arkadaşımın doğumgünü partisine gittim...baya eylendim..gece 12 de geldim...herkes uyuyordu....c.tesi evde ilkindiye kadar pinekledim...kociş geldi çocukları giydirdik..kaynanaya gittik...yemek yedik oturduk çaya arkadaşıma gittik..orada saat 11 kadar oturduk çocukların uykusu gelince kalktık arkadaşım kaynanama bıraktı bizi...orada kaldık....sabah kahvaltı yaptık sohbet ettik....yeni gelini hiç sokulmuyormuş ona ....yanına gelmezse buda istemiyormuş...çok güldümmm çokkk...oradan eve geldik çocukları uyuttuk iki makina çamaşır vardı asılacak..onları astım bir makianada yıkadım...tam mutfağı toplayacağım...emlakcı aradı birini getirecekmiş...getirdi ,2tane 13-14 yaşarında kızı birde küçük kızları vardı kadına buarası oturma odası dedim....salon nerede dedi..yok yatak odası sığmazmışş
kızlarıda öndeki büyük balkonu göstererek anne burayı kırarsak kocam oda olurrr baksana dedi....
bende çok sinirlendim ulan senin paran çok olsa benim evi görmeye gelemzsin dimi..dah lüx bir daire bakarsın...kimee senin havan salon neredeymişş...topu topu burası dedim...gerizekalı yaa...ayy asansör neden yapmamışlar....kocasıda garibim 1 oda olsun biizim olsun kutu gibi ev ben çok beğendim dedi...ama kadının özel yapım gardolabı sığmazmış...pehh pehhh gidin bodrum alın yaaa....millet 55-58 milyarı ev almak için çok görüyor sanırım yaaa....bende şimdi ilanımı değiştireceğim 60 bin yazacağım 58 bindi...58 binden 55 bine inincede beğenmiyorlar...3 binlira azmışş bari 5 bin indireyim...şaştım yaaa şaştımm.........neyse milleti yolcu ettik eşim valizini hazırladı ben mutfağı topladım...çocuklar kalktı besledik onları çıktık....anneme geldik çocukları anneme satıp form ist. gittik...kardeşimde geldi...orada canancığımla buluştuk azcık sohbet ettik ...işimizi bitirdik eve geldik.....bugünde kahvaltı sonraası sosyete pazarına gittik annemle çocukları uyutup kardeşime bıraktık.....2,5 tl ye kütük gibi havlu aldık 3 parça şey 10 tl den kendime bir eşofman üstü altı annemede üst aldık..anneme 20 tl ye tül aldık...1 tl kırmızı bir elibise aldım gülmeyin çok hoş bişi hahaha....eve geldik..markete gittim çocukalra bişi aldım..eve geldik ömeri uyuttum yemeğe gidiyorum gelceğim anacığımmm
ayyyy winstoncuğum hangi ayağa yatarsa yatsın benim fikir değişmezzz....tınnn tınn yaniii
pazardayken tanıdık biri aradı akrabası varmış bizim evden bahsetmiş...kesin alacak diyor...yaa dedim evi görmden nasıl alır dedim...ben çok met ettim dedi...neyse gelsin dedi...bide araya gaz soktum biri daha var dedim..aman satma kapora verelim vs. dedi...kesin trışka çıkar buda hahaha bahara yaza anca satılır bizim ev hahah ama yılbaşından bu yana 4 kişi geldi evi görmeye hatta 5 olacaktıda birini ben kabul etmedim....
kirpoşum seni görüyorum hasta olmuşsunuz cnm çok geçmiş olsun cnmm
satılır satılırr ümidini kaybetme
kapora falan dediğine göre ciddi iş demekki bi bakmışsın satıvermişsiniz hayırlısıyla inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?