ayyyy
gitti osmancık gitttiiiiiii
ne olacak şimdi yawwww ölcekmi osman yaniii
ben 1 hafta nasıl sabredeceğimmmmm
o kadar gergin bi haldeyimki anlatamam kızlarrr....delireceğim ve delirten kişide annem olacak
yaaa benim tahammül sınırımımı ölçyor anlamıyorum.....ama kabahat bende iki hafta arka arkaya kalmayacaktım...ama kendisi yalvardı...kardeşim geldi ünv. onun için gel kal vs.vs..
ilk hafta sorun yoktu...ama bu hafta gördüğünüz gifbi salı günü ve beni tüketti....
zaten bu evin koşulları çocuklara uygun değil...
neysee çamaşırları peteğe koyuyor çocukalr aşağa atıyor...anlamıyorlar işteee yaaa
yokkk ben onları tutacakmışım yaa nasıl olacka buuu işşş ...yok onun balkonu yokmuşş da benim gibide böyle kurutmak zorundaymış mışşşşşş yanii...
kurabiye yapıyorum...şimdimi yapılır diyor..yaa aksam yapacaktım yarın yap dedi..bugün yapıyorum şimdimi olur diyor...anneme göre gereksiz bişey boş iş...
onu yaparkende delirtti beni...tv. decoderini yaptırmış getirdi taktı daha başımda çalışmıyor bu çalışmıyor diyip durdu..allahım bekle akşama kardeşim yapar diyorum...yokk neden çalışmıyor tüm kabloları soktum olmuyor olmuyor vss.vs... çıktım ben baktım kumandayı aldım..tak açtım
sen nasıl yaptın diyor...o derdi bitti...bu sefer..çamaşır makinası çalışmıyormuş...ömerin çok uykusu varmışş...bide o dışarı çıktığında taburedeki koca su bidonunu çocuklar devirdimi allahtan halı olan yere değil , masanın altına kalebodura denk geldi..ama delirdim...artık son noktaya geldim..avazım çıktığı kadar bağrıdım..allahım hiç söz dinlemiyorlar...hiçç ve bilerek yapıyorlar...yapma dediğim şeyi anlıyorlar ama yapıyorlar..orayı sildim vs.vs..ömeri uyuttum...geldimm....şimdi kurabiyeleri ...paketleyeceğim...hee bu aradada makinayı çocukların bozduğunu idda edip durdu elli laf saydı bende sinirimden hemen servisi aradım...kayıt yaptırdım..artık sağlim kafa ile uğraşmış çalışmışş...bana ara servisi gelmesin diyorlar............
allahımmmmmmmmmmmm banaa çokkk sabırr ver rabbimmmmmmmmmmm
aşkım benim camlr slindi perdeler yıkanı yarın salonunkiniütüleyip asıcam normalde ütülemiyorum ama çok buruşmul sadece salonu ütüleyeceğim
fayansların pis yerleri kalmışt gözüme çarpanları tekrar siliyorum
bide mutfak dolaplarınon bazı yerleirni tekrra siliyorum mutfak peçeteleirni yıkaıdm işte
sonracığımaaa
takvim cezminin resim öğretmeni hala maili atmamış ama yapmış adam yani
netinde sorun varmış olmazsa yarın flash belleğe koyup okulşa getirecekmiş cezmide bastıracak
bende pastaları beğendim cezmiye resimleirni bastır götür pastaneye dedim şimdi adamlar bide yapamazyız felan der pat diye ortada kalmayalım orası yapmazsa başka yerede bakacağım bende yarın şişliye göndermeyi düşünüyorum aslında bende gitmeyi düşünüyorum katlı tabaklardan alacağım ama nasıl gidicem şimdilik bilemiyorum
neysem
yarın buzdolabımı temizleme gibi bi niyetim var bugün tüm makinelerin dış tarafını sildim buzdolabıda dahil sadece içi kaldı
bide s,lebilirsem vitrini sileirm yarın olmazsa perşeöbeye bırakırım candna gelecek ya o çocukları oyalar ben sileirm yada ben oyalarım o siler
kuaför işleirm var ya kaş bıyık ağda onları perşembe akşamı gidip halledeyim dye düşünüyorum
cuma günüde evi temizleirm akşamada çocukları kendimi yıkarım sonra sarmamaı sararım
cumartesi sabah kalkarım kuaföre gideirm gene saçlarıma bişiler yaptırırım
eve geliirm milföyümü atarım ocağa fıına yani patates salatamı yaparım kısır annem gelince yapacak
sengelince de makarna salatasını yaparız sonra soframı hazırlamay başlarızzz
off ne kadar çok işim varmış yaaaaa
bi doğumgünü yapmak ne kadar meşakkatli bir işmiş böyle hahha
yanii doktorum aynı duygular paylaşıyoruz yaa nasıl vurdu ,nasıl düştüü offf offf zaten duygusala bağlanmışım olmaz yaa hastalık gibi bu durummöffff anneliğin maximum duygusallığıyla Osman beni bu akşam çok ağlattı...hele o kadın suratına tokat attı yaa ben ufak bir çığlık atmışım sanki benim yavruma biri vurmuş gibi..annelik çok farklı tüm çocuklara insan merhamet ediyor sanırım...
bu arada herkese iyi geceler...
canan yapacaklarını okurken böyle oldum
Allah kolaylık versin canım benim...canımcım Mustafa hakkında dirime sonuna kadar katılıyorum..novosef çok ağır bir ilaç ve kesinlikle ateşi olmayan genel durumu bozmayan durumlarda öyle aspirin gibi verilmez...minik kuzuyu doktor görmüş ama meslekten biri olarak şunuda söyleyeyim her doktora çok güvenmeyin..canım bence o iğnelerin devamını getirmeden Mustafayı kendi doktoruna göster derim..böyle gereksiz gelişi güzel antibiyotik yazanlara çok kızıyorum çünkü gereksiz kullanılan her antibiotik o ilaca direnç gelişimine sebep olur ve o ilacı kullanman gereken bir zamanda kullanıp hiç faydasını göremezsin ve ayrıca oldukça ağır bir antibiotik...geçen seneye kadar biz yatan hastalarımıza dahi enfeksiyon hastalıkları uzmanının onayı olmadan yazamıyorduk bu ilacı...onun öncesinde verilecek bir sürü alternatif var...ayyy çok yazdım ama ne yapayım hassas noktam...
ben şimdiki zamana nasıl gelecekler ne zaman gelecekler onu merak eidyorum bide
bide ali ........................i cemileye ne zaman muhtaç olacak ne zaman caroline kötü davranmaya başlayacak onu meak ediyom
bari nikah mikah olmadan araları bozulsa hahaha
ya ilk doğum günü diye bende şaşaı lyapıyom seneye bu kadarını yapmam bende
hersene bünye kaldırmaz bide 3-4 yaşlarında güzle bi parti veriirm arkadaşları il olur biter
sonrası aile arası bi pastaya bakar
daha sonrada okulda felan kutlarız işte bu
diğer topiğe geçip bakıyom kuuzm şimdi
uyuttum bebeleri bende
kiraz saplı form çayımı aldım pc başına geçtim yemek saatine kadar buradayımm
ben şimdiki zamana nasıl gelecekler ne zaman gelecekler onu merak eidyorum bide
bide ali ........................i cemileye ne zaman muhtaç olacak ne zaman caroline kötü davranmaya başlayacak onu meak ediyom
bari nikah mikah olmadan araları bozulsa hahaha
ya ilk doğum günü diye bende şaşaı lyapıyom seneye bu kadarını yapmam bende
hersene bünye kaldırmaz bide 3-4 yaşlarında güzle bi parti veriirm arkadaşları il olur biter
sonrası aile arası bi pastaya bakar
daha sonrada okulda felan kutlarız işte bu
diğer topiğe geçip bakıyom kuuzm şimdi
uyuttum bebeleri bende
kiraz saplı form çayımı aldım pc başına geçtim yemek saatine kadar buradayımm
o kadar gergin bi haldeyimki anlatamam kızlarrr....delireceğim ve delirten kişide annem olacak
yaaa benim tahammül sınırımımı ölçyor anlamıyorum.....ama kabahat bende iki hafta arka arkaya kalmayacaktım...ama kendisi yalvardı...kardeşim geldi ünv. onun için gel kal vs.vs..
ilk hafta sorun yoktu...ama bu hafta gördüğünüz gibi salı günü ve beni tüketti....
zaten bu evin koşulları çocuklara uygun değil...
neysee çamaşırları peteğe koyuyor çocukalr aşağa atıyor...anlamıyorlar işteee yaaa
yokkk ben onları tutacakmışım yaa nasıl olacka buuu işşş ...yok onun balkonu yokmuşş da benim gibide böyle kurutmak zorundaymış mışşşşşş yanii...
kurabiye yapıyorum...şimdimi yapılır diyor..yaa aksam yapacaktım yarın yap dedi..bugün yapıyorum şimdimi olur diyor...anneme göre gereksiz bişey boş iş...
onu yaparkende delirtti beni...tv. decoderini yaptırmış getirdi taktı daha başımda çalışmıyor bu çalışmıyor diyip durdu..allahım bekle akşama kardeşim yapar diyorum...yokk neden çalışmıyor tüm kabloları soktum olmuyor olmuyor vss.vs... çıktım ben baktım kumandayı aldım..tak açtım
sen nasıl yaptın diyor...o derdi bitti...bu sefer..çamaşır makinası çalışmıyormuş...ömerin çok uykusu varmışş...bide o dışarı çıktığında taburedeki koca su bidonunu çocuklar devirdimi allahtan halı olan yere değil , masanın altına kalebodura denk geldi..ama delirdim...artık son noktaya geldim..avazım çıktığı kadar bağrıdım..allahım hiç söz dinlemiyorlar...hiçç ve bilerek yapıyorlar...yapma dediğim şeyi anlıyorlar ama yapıyorlar..orayı sildim vs.vs..ömeri uyuttum...geldimm....şimdi kurabiyeleri ...paketleyeceğim...hee bu aradada makinayı çocukların bozduğunu idda edip durdu elli laf saydı bende sinirimden hemen servisi aradım...kayıt yaptırdım..artık sağlim kafa ile uğraşmış çalışmışş...bana ara servisi gelmesin diyorlar............
allahımmmmmmmmmmmm banaa çokkk sabırr ver rabbimmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?