İkiz Anneleri Geyik Paneli

artvinlim canım ciğerim gecikmiş bir

İYKİ DOĞDUN İYKİ VARSIN CANIM ARKADAŞIM...

men geldimm halamlar buradaydı anca gittilerr....bende ömeri sallıyorum...

doktorum hoşgeldin cnm valla ben raporu verdim gerisini bilmemmm

aslıcığım gözün aydın cnm ....organikkk hava atmışsın...

eşimde trabzondan tereyağ,köy ekmeği ve meşur trabzon ekmeği getirdi....seninki gibi olmasada organikkk bişilerr geldi bizedee

İyi geceler

Nasılsınız

Bugün giremedim pek yoğundu günüm,ama bakıyorumda herkes pek yoğunmuş :95:

Canan bir topik açtın konuşalım açılalım dedin ama anca biz konuşup açılıyoruz :89:

Her pazartesi olduğu gibi annemdeydim bende.

Yağızı bıraktım hemen eşim beni osmanbeye bıraktı.Dişçim röntgen istemişti onu çektirdim.
Oradan çıktım,aldım sıcacık bir simit mağazalara baka baka dolaştım .hava çok soğuktu ama açıktı yinede.
Kendime özel ciciler aldım...Aslı seninle konuşurken bir mağazaya girdim çok güzel .....Çamaşırları vardı.
Beğendim bir kaç şey ama erteledim malesef daha önceliklerim vardı.
Takım aldım sadece üstleri taşlı parıltılı pek beğendim bee.:78:
Eşimin doğum günü yarın ona hediye aldım.
YAVRUKİRPİ kızar şimdi yine AVM gittim.
Benden bu kadar :92:

herkese tekrardan merhaba...çok kalamıyorum bu gece...çok yorgun ve bitkinim...moralim alt üst...Cuma günü kızları kontrole götürdüm ve ufakçık olan kızım sadece 7.5 kilo...ben 8 kilo falan ölçmüştüm sanırım bu diş döneminde kilo vermiş...üstelik 3 gündür ağzına hiçbir şey sürmüyor sadece emiyor,gece uyumuyor, azı dişleri çıkıyor...diğeri maşallah iyi...geyik topiği burası ama yazayım artık...pediasure diye özel bir mama verdi 1 ay sonra kilo artışı olmazsa araştırıcaz..gerçi çok sağlıklı bir o kadarda hareketli bütün evi emekliyerek geziyor akşama kadar. Rabbim dermansız dert vermesin 3 gündür yavrumu kucağıma alıp sarmalayıp ağlıyorum...ne kadar savunmasızlar diyorum sonra tövbe ediyorum onu yaradan yüce rabbim elbette onu benden daha iyi korur kollar.. annelik çok zor..hayatımın hiçbir döneminde yaşamadığım duygu ve korkuları yaşıyorum...çok zorrr....
canancım bu arada maalesef doğumgününe gelemiyorum çünkü benim yaşlı ve bakıma muhtaç bir babaannem var.. bu hafta annemin ona bakması gerekiyor...annem hem ona hem bebeklere aynı anda bakamaz...ve tabiki onu bırakıpta gelemez...yardımcımında iki küçük kızı var onlarla işi varmış haftasonu onuda maalesef ayarlayamadım..nasip başka sefere inşallah...hepinizi yakından tanımayı çok isterdim...kızı uyutmuştum şimdi ağlıyor..ben kaçıyorum hepinize iyi geceler...

DIRIM anacım valla yoruldum seni okurken beee.
Anacım hakkaten sen leyleği havada görmüşsün anacım.
Güle güle kullan aldıklarını.
1 liraya elbise ha,görmek lazım güle güle kullan.
Organiklerinizide afiyetle yiyin.

DORUK saoalsın canım benim.
Geç olsun,hatırlaman önemli olan.
Aman havanı seveyim senin organik güzeli seni

emzirdim uyudu azcık daha takılayım öyle gideyim dedim....bu arada hayatımda iyi şeylerde oluyor bu hafta diyete başlamıştım 1 haftada 500gr vermişim bu gayet iyi...60 kilo ile başladım hedefim en az 54 en iyi ihtimallede 52 ye inmek...bu arad spora devam ve 1 aydır haftada 2 gün pilates yapıyorum ama inanılmaz birşey kızlar mutlaka evdede olsa deneyin her gören ne kadar zayıfladın diyor ama ben daha 1 haftadır diyete başladım..pilates inanılmaz sıkılaştırıp toparlıyor...sabah Ebru Şallı nın programıda varmış...ama ona yetişemiyorum...sabahın en curcunalı saati oluyor...

o kadar gergin bi haldeyimki anlatamam kızlarrr....delireceğim ve delirten kişide annem olacak

yaaa benim tahammül sınırımımı ölçyor anlamıyorum.....ama kabahat bende iki hafta arka arkaya kalmayacaktım...ama kendisi yalvardı...kardeşim geldi ünv. onun için gel kal vs.vs..

ilk hafta sorun yoktu...ama bu hafta gördüğünüz gibi salı günü ve beni tüketti....
zaten bu evin koşulları çocuklara uygun değil...

neysee çamaşırları peteğe koyuyor çocukalr aşağa atıyor...anlamıyorlar işteee yaaa
yokkk ben onları tutacakmışım yaa nasıl olacka buuu işşş ...yok onun balkonu yokmuşş da benim gibide böyle kurutmak zorundaymış mışşşşşş yanii...

kurabiye yapıyorum...şimdimi yapılır diyor..yaa aksam yapacaktım yarın yap dedi..bugün yapıyorum şimdimi olur diyor...anneme göre gereksiz bişey boş iş...
onu yaparkende delirtti beni...tv. decoderini yaptırmış getirdi taktı daha başımda çalışmıyor bu çalışmıyor diyip durdu..allahım bekle akşama kardeşim yapar diyorum...yokk neden çalışmıyor tüm kabloları soktum olmuyor olmuyor vss.vs... çıktım ben baktım kumandayı aldım..tak açtım
sen nasıl yaptın diyor...o derdi bitti...bu sefer..çamaşır makinası çalışmıyormuş...ömerin çok uykusu varmışş...bide o dışarı çıktığında taburedeki koca su bidonunu çocuklar devirdimi allahtan halı olan yere değil , masanın altına kalebodura denk geldi..ama delirdim...artık son noktaya geldim..avazım çıktığı kadar bağrıdım..allahım hiç söz dinlemiyorlar...hiçç ve bilerek yapıyorlar...yapma dediğim şeyi anlıyorlar ama yapıyorlar..orayı sildim vs.vs..ömeri uyuttum...geldimm....şimdi kurabiyeleri ...paketleyeceğim...hee bu aradada makinayı çocukların bozduğunu idda edip durdu elli laf saydı bende sinirimden hemen servisi aradım...kayıt yaptırdım..artık sağlim kafa ile uğraşmış çalışmışş...bana ara servisi gelmesin diyorlar............

allahımmmmmmmmmmmm banaa çokkk sabırr ver rabbimmmmmmmmmmm

canancığım hazırlıklar ne alemde kuzum..

bugün evde mis oldu...1 kurabişleride hazır...paket yapamadım daha kurumayan şekiller var...

takvim ne durumda ben bakamadım daha o modelden sonra kuzumm

aşkım benim camlr slindi perdeler yıkanı yarın salonunkiniütüleyip asıcam normalde ütülemiyorum ama çok buruşmul sadece salonu ütüleyeceğim
fayansların pis yerleri kalmışt gözüme çarpanları tekrar siliyorum
bide mutfak dolaplarınon bazı yerleirni tekrra siliyorum mutfak peçeteleirni yıkaıdm işte
sonracığımaaa

takvim cezminin resim öğretmeni hala maili atmamış ama yapmış adam yani
netinde sorun varmış olmazsa yarın flash belleğe koyup okulşa getirecekmiş cezmide bastıracak
bende pastaları beğendim cezmiye resimleirni bastır götür pastaneye dedim şimdi adamlar bide yapamazyız felan der pat diye ortada kalmayalım orası yapmazsa başka yerede bakacağım bende yarın şişliye göndermeyi düşünüyorum aslında bende gitmeyi düşünüyorum katlı tabaklardan alacağım ama nasıl gidicem şimdilik bilemiyorum
neysem
yarın buzdolabımı temizleme gibi bi niyetim var bugün tüm makinelerin dış tarafını sildim buzdolabıda dahil sadece içi kaldı

bide s,lebilirsem vitrini sileirm yarın olmazsa perşeöbeye bırakırım candna gelecek ya o çocukları oyalar ben sileirm yada ben oyalarım o siler

kuaför işleirm var ya kaş bıyık ağda onları perşembe akşamı gidip halledeyim dye düşünüyorum

cuma günüde evi temizleirm akşamada çocukları kendimi yıkarım sonra sarmamaı sararım
cumartesi sabah kalkarım kuaföre gideirm gene saçlarıma bişiler yaptırırım
eve geliirm milföyümü atarım ocağa fıına yani patates salatamı yaparım kısır annem gelince yapacak
sengelince de makarna salatasını yaparız sonra soframı hazırlamay başlarızzz

off ne kadar çok işim varmış yaaaaa
bi doğumgünü yapmak ne kadar meşakkatli bir işmiş böyle hahha

ayyyy ne kadar çok işin var hakkatten ben nasıl yapmışım yaaa 35-40 kişiye yakındı bide...tek avantajım mekan evim olmaması idi...sabahtan gittik hallettik süsleme işini..tabak canak işlerini....

bu sene geçen seneki gibi hevesli değilim...yapın mutlaka ilk doğumgününü yapabildiğiniz kadar şaşalı yapınnn.....

hepsi olur biter cnmmm merak etme yakın olsak illa yardıma gelirdim ama yakın değiliz işte...

mustafanın durumu ile ilgili diğer topiğe yazı yazdımmmm

osmanı izliyorum denize düştü yaaaa offfffff yaaaaaa

ayyyy
gitti osmancık gitttiiiiiii

ne olacak şimdi yawwww ölcekmi osman yaniii
ben 1 hafta nasıl sabredeceğimmmmm

sormaaa allahımmm hastalık gibi bi dizi yaaa...valla artık carolinin saltanatı bitsin zaman geçsin yaaaaa cemile osman mutlu olsun.....zaten mete ne zaman mutlu olsaaa kötü bişey oluyorr

öffff anneliğin maximum duygusallığıyla Osman beni bu akşam çok ağlattı...hele o kadın suratına tokat attı yaa ben ufak bir çığlık atmışım sanki benim yavruma biri vurmuş gibi..annelik çok farklı tüm çocuklara insan merhamet ediyor sanırım...

bu arada herkese iyi geceler...

canan yapacaklarını okurken böyle oldum
Allah kolaylık versin canım benim...canımcım Mustafa hakkında dirime sonuna kadar katılıyorum..novosef çok ağır bir ilaç ve kesinlikle ateşi olmayan genel durumu bozmayan durumlarda öyle aspirin gibi verilmez...minik kuzuyu doktor görmüş ama meslekten biri olarak şunuda söyleyeyim her doktora çok güvenmeyin..canım bence o iğnelerin devamını getirmeden Mustafayı kendi doktoruna göster derim..böyle gereksiz gelişi güzel antibiyotik yazanlara çok kızıyorum çünkü gereksiz kullanılan her antibiotik o ilaca direnç gelişimine sebep olur ve o ilacı kullanman gereken bir zamanda kullanıp hiç faydasını göremezsin ve ayrıca oldukça ağır bir antibiotik...geçen seneye kadar biz yatan hastalarımıza dahi enfeksiyon hastalıkları uzmanının onayı olmadan yazamıyorduk bu ilacı...onun öncesinde verilecek bir sürü alternatif var...ayyy çok yazdım ama ne yapayım hassas noktam...

ben şimdiki zamana nasıl gelecekler ne zaman gelecekler onu merak eidyorum bide

bide ali ........................i cemileye ne zaman muhtaç olacak ne zaman caroline kötü davranmaya başlayacak onu meak ediyom
bari nikah mikah olmadan araları bozulsa hahaha

ya ilk doğum günü diye bende şaşaı lyapıyom seneye bu kadarını yapmam bende
hersene bünye kaldırmaz bide 3-4 yaşlarında güzle bi parti veriirm arkadaşları il olur biter
sonrası aile arası bi pastaya bakar
daha sonrada okulda felan kutlarız işte bu
diğer topiğe geçip bakıyom kuuzm şimdi

uyuttum bebeleri bende
kiraz saplı form çayımı aldım pc başına geçtim yemek saatine kadar buradayımm

iyi akşamlar herkeze kaçgündür kimseler yoktu .herkez iyidir inşallah .

annemiiiiiiiii aynı dert bende var canım benimkide bugün delirtti beni.eşim çarşamba gelecekti dün akşam süpriz yaptı geldi . sabahta benim işlerim var onları halledeyim 1 gibi alayım seni gezelim dedi .
bende tamam dedim annemi aradım söyledim tamam dedi baktım 11 de geldi neyse ben işlerimi hallettim 2 gibi çıkacagım bendedi beşte gidecegim ona göre gel pessssssssss dedim geçende yapmıştı böyle bende anne sen benim dışarı çıkacagım zamanımı buluyorsun iş yapmak için dedim normalde 7 den evel gitmez sinir etti beni bende sen bak işine gecikirsem kadının yanına elif abla gelir dedim oda bozuldu .hama hep böyle sıkıntı veriyor artık annem olmasa çekemiyor gezmege gitmemi diyecegim .ama öyleyse çok üzücü .neyse ben yine 6,20de evdeydim .onlarmı haklı bizmi çözemiyorum kuzum valla.

obayagı telaşın var kuzum seninde ya ilk doğum günleri böyle canım çok yorucu oluyor ben berkte bir yerle anlaşmıştım uygun fiyatlı cebimi üzmiyecek bir cafe kuru pasta pasta kendim götürdüm içecekler ordan palyaçoda ayarlamıştım .kolay olmuştu ikinci doğum günümüzü evde yaptık ne giden paranın haddi hesabı vardı nede yorgunlugun maf olmuştum . o seneden sonra daha küçük organizasyonlar yaptık daha az kkişi çagırdık .daha kolay oldu yoksa ev almıyor balkona taşıyor gelenler .şimdi egeyle emre var bakalım ne yapacagız .

yanii doktorum aynı duygular paylaşıyoruz yaa nasıl vurdu ,nasıl düştüü offf offf zaten duygusala bağlanmışım olmaz yaa hastalık gibi bu durumm
nasıl geçer şimdi zaman yaaa

bende yapem o çaydan yaa belki stresim yatışırrr pöffff

nefesciğim annelerimiz rahata alıştı cnm şimdi birden biizm gibi gelemiyorlar daraltıya...sıkışınca sen annesin bakacasın ,katlanacaksın modundaa ne yapalımm

canan aylarımız yakın hemen hemen merak ettimde yemek saati derken neyi kastettin

valla bizim hayatımız o kadar stressizki zaten o kadar rahatızkiki bu kocalar anneler babalar bize bazen kök söktürüyolar

bide şu lafa çok sinirimi bozuyor anne olmak kolay değil biz ne zor şartlarda büyüttük acaba diyorum bizde mi böyle olucaz yoksa çeken bilir hesabı yapıcaz da merhametten kırılıcaz bizi büyütürken sabır kalmadı herhalde annanelerde ve babanelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…