canan aylarımız yakın hemen hemen merak ettimde yemek saati derken neyi kastettin
valla bizim hayatımız o kadar stressizki zaten o kadar rahatızkiki bu kocalar anneler babalar bize bazen kök söktürüyolar
bide şu lafa çok sinirimi bozuyor anne olmak kolay değil biz ne zor şartlarda büyüttük acaba diyorum bizde mi böyle olucaz yoksa çeken bilir hesabı yapıcaz da merhametten kırılıcaz bizi büyütürken sabır kalmadı herhalde annanelerde ve babanelerde
canım benimkiler biraz iştahsızda gece 12 -1 arası uykularında muhallebi yediiryorum yada bisküvi felan açlıktan sık sık uyanmalarını engellemek adına
famlexcim neyapacağımı şaşrıdım şimdi vallaha yarın drmuzu arıyacağım o keisnde şimdi gelirken amcası ilk iğnesini vurmuş devamı gelmese ne olur bilemiyorum aklım karıştı vallaha
bakalım pınarı arıyım bi yarın ne diyecek
ben en son saat 10 gibi muhallebi veriyorumda b,r daha ne mama ne bişey veriyorum ondan şaşırdım ben sadece su veriyorum uyanırlarsa o da sadece
yanlız uykudayken yedirmek zordur herhalde helal olsun diyorum sana
bi de bu arada doğum günü yarın galiba şimdiden iyi seneler
aşkitom
yaş ilerleyince bi çok insna artık ses götürmz oluyo gerçekten çabuk yoruluyolar eminim bizde anneme gitsek uzun süre kalsak oda bize car car yapar onlarıda anlamak laızm
insan bi süre sonra evinde kızıda olsa istemeyebiliyor
geçende konuşmuştuk ya seninle
hani yatılı bi misafirin vardı
kaldıramıyorum felan dedi
artık evden çıkınca bi süre sonra nasıl biz evi yabancılıyorsak evde bizi yabancılıyo yani bi şekilde annenin düzeni bozuluyo onuda anla
ve canını skıpta üzülme
o öyle de geç
ayyy çıldıracagım yaaa evin içinde ordan oraya koşuyorum valla nefesim kesildi .herkez bişey istiyor.
canooooom sagolasın .
doktorum valla 5. gündeyiz bir gıram geçmedi eli yüzü jeli sürdümmü daha çok kızarıyor .eveli gün banyo yaptık bişey yoktu söndü biraz jeli bir sürdüm kızardı yine eşimde sürdürmüyor acaba başka bişeymi çocuktaki ondanmı yapıyor offff ilaçlarmı dandik :))
ben koşturmaya devam ama buralardayım
akşam yemeğimiiz 10 gbii yersek bende yedirmiyorum biz genelde7 gibi yiyoz yada en geç 8 de yani 12- 1 gibi acıkmış oluyolar devrim kolay yiypoda mustafa çok zorluk çıkarıyo
ne yapayım hayatım ya
benimkişer çok iştahsız karınlarına bişey g,tsin diye her yolu dneiyorum vallahi
yok canım pazar günü doğum günümüz çok teşekkürlerrr
yaaaaaa devre arasımı verildiiiiiiiiiii
çok sağol canım .canım aerius 6 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmaz ve kullanım alanıda allerjik nezle astım gibi durumlardır...ben cildiyeci değilim ama kendi bilgim dahilinde döküntülü allerjik hastalıklarda pek kullanımı yok..stilex de sinek ısırığında falan kullanılır ciddi döküntülü allerjilerde çok yaygın bir alana kullanılması zor ve kanımca çok etkili olmaz...bence çocuk iyileşmiyorsa gözden kaçan birşey yada tedavide eksik olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?