İkiz Anneleri Geyik Paneli

1 kurabiyesi yada diş kurabiyesi için tarif veriyorum kızlar

1 paket margarin
1 su bardağı pudraşekeri
1 yumruta
250 gr nişasta (ben 2,5 s.b. koydum)
bir paket kabartma tozu
bir paket vanilya

hepsini yoğur unu az az ilave et...pürüzsüz bir hamur elde edince biraz dinlenmesi için buzdolabına bırak ...çok bekletme ama...sonra oklava ile aç kalıbı ile çıkar kurabiyeleri
175 derecede 10 dk önceden ısıtılmış fırında pişir aman haa pembeleşmeden al..sıkı takip gerekiyor..

fırınkağıdı kullanırsan rahat olur...şeker hamuru al cnm istediğim gbii yap...

şeker hamuru kalıp vs. eminönünde satılıyor pasta malezemecisinde cnm

ama şeker hamurunu bimde vs. satılan yumuşak renkli haribonun şekerleri var onu migro dalgada eriterekde yapabilrisin ama uğraştırıcı ben bugün canavarlarla zor yaptım...aman ellemesinler dokunmasınlar derken

canan aylarımız yakın hemen hemen merak ettimde yemek saati derken neyi kastettin

canım benimkiler biraz iştahsızda gece 12 -1 arası uykularında muhallebi yediiryorum yada bisküvi felan açlıktan sık sık uyanmalarını engellemek adına

famlexcim neyapacağımı şaşrıdım şimdi vallaha yarın drmuzu arıyacağım o keisnde şimdi gelirken amcası ilk iğnesini vurmuş devamı gelmese ne olur bilemiyorum aklım karıştı vallaha
bakalım pınarı arıyım bi yarın ne diyecek

ne bileyim yaaa şaşıyorumm. diyorum yaa biz gidince elli saat tlf da çocuklarla konuşur annem .....gelince carr carrr......seni uzaktan sevmek aşkların en güzeliii anneme ithafenn bu şarkıı

doktorum nefes arkadaşımızın bi sorusu var bebeğe bakıyom sen yaz dedide bana
oğluşu alerji olmuş
aerıus diye biilaç kullanıyomuş
bide stilex jel
işe yarramı diye sorar kendileri
elçiye zeval olmazzzz
bu arada partimize gelmiyomuşsun ahanda küstüm sana

ben en son saat 10 gibi muhallebi veriyorumda b,r daha ne mama ne bişey veriyorum ondan şaşırdım ben sadece su veriyorum uyanırlarsa o da sadece

yanlız uykudayken yedirmek zordur herhalde helal olsun diyorum sana

bi de bu arada doğum günü yarın galiba şimdiden iyi seneler

aşkitom

yaş ilerleyince bi çok insna artık ses götürmz oluyo gerçekten çabuk yoruluyolar eminim bizde anneme gitsek uzun süre kalsak oda bize car car yapar onlarıda anlamak laızm
insan bi süre sonra evinde kızıda olsa istemeyebiliyor
geçende konuşmuştuk ya seninle
hani yatılı bi misafirin vardı
kaldıramıyorum felan dedi
artık evden çıkınca bi süre sonra nasıl biz evi yabancılıyorsak evde bizi yabancılıyo yani bi şekilde annenin düzeni bozuluyo onuda anla
ve canını skıpta üzülme
o öyle de geç

ayyy çıldıracagım yaaa evin içinde ordan oraya koşuyorum valla nefesim kesildi .herkez bişey istiyor.

canooooom sagolasın .
doktorum valla 5. gündeyiz bir gıram geçmedi eli yüzü jeli sürdümmü daha çok kızarıyor .eveli gün banyo yaptık bişey yoktu söndü biraz jeli bir sürdüm kızardı yine eşimde sürdürmüyor acaba başka bişeymi çocuktaki ondanmı yapıyor offff ilaçlarmı dandik :))

ben koşturmaya devam ama buralardayım

akşam yemeğimiiz 10 gbii yersek bende yedirmiyorum biz genelde7 gibi yiyoz yada en geç 8 de yani 12- 1 gibi acıkmış oluyolar devrim kolay yiypoda mustafa çok zorluk çıkarıyo
ne yapayım hayatım ya
benimkişer çok iştahsız karınlarına bişey g,tsin diye her yolu dneiyorum vallahi

yok canım pazar günü doğum günümüz çok teşekkürlerrr

yaa anlıyorum sonuna kadar anlıyorum ama anlamak yetmiyor dengezi işte....geriyor beni bende çocukları tabi...
babam diyorki bu aksam gelme bidaha baba dedim çok meraklı değilim senin rahatsız olduğun kadar bende rahatsızım......ama ne yapayımmm söylee.satılmadı evim,evde yanlızmı kalayım iki çocukla ..hadi kalayım baba ama aytunc izin vermiyor dedim...annesi gelsin diyeceksin ama hiç faydası yok üstelik sürekli konuşuyor baba dedim..benim zaten kafam ambalaj oluyor görüyorsun dedim...bana diyorki sen gel ama çocukları kafam götürmüyor...yaa ne yapem çocukları evemi kitleyim ev alayım hiç gelmeyeceğim söz dedim...üzüldü heralde sende haklısın kızım diyor....bu anan karıştırdı ortalığı diyorr.....hhahaha annemde kabak bana patladı diyorr

nefes o jeli hemen kes anacığım bu gece kendimi fahri doktor gibi gördüm ama o ilaç iyi gelmiyor...gebeyken bende hamişlik alerjisi oldum banada krem verdi doktor...duştan sonra bir sürdüm...heryerim kızardı kaşıntı bastı birdaha yıkandım...bazen alerjik ilaçlar böyle reaksiyon gösterebiliyor cnm....doktorunuza söyleyin...bide büyük oğlundamıyıdı bu eğer öleyse....alerji testi yaptır..belki gıda alerjisi var bilmiyorsun...

Son düzenleme:

valla ben bayadır sabah 10 gibi kahvaltı 2:30 gibi öğle yemeği 4:40 gibi kalkarlarsa meyve ama daha uyurlarsa 5:30 6:00 gibi akşam yemeği 9:30-10:00 gibi de muhallebiyi verip yatırıyorum

yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar sabaha takılabilirsiniz geç diye ama o saatte uyanıyorlar ne yapayım 9da kalkıyolar alt değiş falan anca oluyor yani

canım aerius 6 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmaz ve kullanım alanıda allerjik nezle astım gibi durumlardır...ben cildiyeci değilim ama kendi bilgim dahilinde döküntülü allerjik hastalıklarda pek kullanımı yok..stilex de sinek ısırığında falan kullanılır ciddi döküntülü allerjilerde çok yaygın bir alana kullanılması zor ve kanımca çok etkili olmaz...bence çocuk iyileşmiyorsa gözden kaçan birşey yada tedavide eksik olabilir...

offfff uyumuyor rabbim sabrımı sınıyor bu çocukla resmen...beterinden korusun...saat kaç oldu yapmadığım denemediğim şey kalmadı uyumuyor bide avazı çıktığı kadar bağırıyor öteki uyanacak...babasının kucağında evi turluyor orayı burayı karıştırıyor...benim cinlerimi dahada tepeme çıkarıyor...hakkını yiyemem acaip sabırlı ve yardımcı bir eşim var..adam akşamdan beri bir uzanamadı oturduğu yere saat kaç oldu...yarın sabahta erkenden işe gidecek...ama küçük hanım uyursa...

hepinize iyi geceler güzel anneler ben bebeklerimi yerlerine yatırayım ışıkları söndüreyim 250 tl elektrik faturası gelmiş

çok sağol canım .
bencede bunda bir gariplik var 5 gündür geçmezmi bir alerji şurubu 2ml verdi şırıngayla veriyorum .
jelide sürmedim dr güvendigim bir dr bu konuda kesin yanıldı bir sorun var yarın ilk iş başka bir dr götürecegim çocugun yüzüne bakamıyorum yavrum nasıl dayanıyor kaşınıyorda .

femalexxcnm çok zor yaaa rabbim kolaylık versin sizlere eşlere sabırrrr

burcuu o ne kızzz faturaaaaa klima ile mi ısınıyorsunuz cnm ondan snaııırmmm pöff

femalexx cnm kurabiye tarifini aldınmıı

şarjı bitiyor pc öptümmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…