İkiz Anneleri Geyik Paneli

benimde görümcem bugün dedi aqyy canımm yanlış anlama ama sizden geldigimizde ikigün yattım kalkamadım başımın agrısından dediiiii .anam 3 gün kaldılar onun kız12 yaşında ama 5 yaşındakinden beter benim berkim bir insan gördümü yaramazlık hat safada hatta onlar varken sesimin akortu bozuldu berke bagırmaktan evde bir dün ya insan bide bebekler eee normal deyilmi yani.
oda büyütmüş çocukları sessizlige alışmış kafa götürmüyor doğal olarak .sanırım bir kaç ay gelmezler

yemeklerini yedirdim devroş kucağımda şimdi

kızlar mustafam çok öksürüyo ne yapsam yaaa

çok klasikk bişey hatta şuan bebişlere yasak ama ılık şekerli su ver bi gece nevrim döndü
7-8 aylık alişş..uyutmuyor beniii allahımm dedimmm delireceğim ömerin mama saatide geliyor....verdim ılık şekerli su uyudu çocuk...annemde bana çok yapardııı

şarjı bulayımmm devre arası bitmişş herkes sahadaa

hepinize iyi geceler güzel anneler ben bebeklerimi yerlerine yatırayım ışıkları söndüreyim 250 tl elektrik faturası gelmiş

hahhaha canım oda bişeymi benim bu ay 454 tl gelmiş eşim şok olduda bellietmemeye çalıştı .hatta ben 434 zannetmiştim yanlış söylemişim dedim baktım bir mutluluk ifadesi alıyorduki yüzü daha fazla oldugunu duyunca bir ton attı rengi yazık canın sag olsun dedi ama .ben bile üzüldüm çok fazla bir rakam.

canan 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı zencefil koy karıştır macun gibi olsun yedir iyi gelir ıhlamurda iyi gelir canım mustafa kıyamam
birsen 2 klima,termosifon,fan herşey elektrikli ama çok geldi yinede 2 de buhar makinem var

canım sabah öğlen ynıyız bend e5 gibi danone yedşiryoum 7 gibide yemek 7 de yemek yerse 9-10 da muhallebiyi yemiyor bende 12 yi bekliyom o yüzdennn

kızlar oğlum için bişşey lüffen öksürük krizine girid resmen uyuyamıyo neyapayımmm

fahri doktorumbi çözümmm

ay çıldıracam inlio çocuk yaaa ne oldu buna anşamadım sabah hiçbişeyi yoktu sümük dışında yaaa
offf başıma ağrı girdi vallaha
koydum salıncağa aldım yanıma geçtim salona

tıbbi olmayan ancak bizim kendi doktorumuzun önerisini yazayım canım...bir çay kaşığı tereyağını erit içine az pekmez damlat ve çocuğa içir....ama muhtemelen mustafanın gece geniz akıntısı oluyor oda gıcık yapıp çocuğu öksürtüyor tanım doğruysa bu dediğim yöntemle hemen kesilir öksürüğü...

yemeklerini yedirdim devroş kucağımda şimdi

kızlar mustafam çok öksürüyo ne yapsam yaaa

canım sen bide rontgen çektir mustafaya biz bgeçen senelerde öyle olduk kalmadı gitmedigimiz dr
nede hoca hiç biri anlamadı şu hava verilen makinalara kadar aldırdılar bize .en sonunda çocuk zatüreye çevirdi allahım korusun öyle birşey yokturda .doktorum daha iii bilirde ben önlem olsun diye
söylüyorum.

nefes sendemi klimayla ısınıyorsun?izmirin çoğu öyle gerçi beni tanıdın değilmi?yeni nicimle geldim

bu gözler tanınmazmı hayatım . evet klima salonda sürekli çalışıyor .çocukların odasındaki klimadan uyuzum temizliginide yaptırdık ama bir gariplik var ondan orda elektirikli petek yakıyorum oda çok yazıyor .valla bu ay salonun kapısını kapadım kolidorları mutfagı ısıtmıyorum .bakalım ne olacak.

burcu cnm 1 yaş öncesi bal ve zencefil olmuyor cnm
hatta zencefil yaş sonrası oluyormu onuda bilmiyorum bitki yaa alerjik bişi etmesin

doktorum yetişti bak bende duydum cnm hatta tereyağına keçiboynuzu pekmeziii arkadaşım kızına veriyordu....

aman mustafam öksürmesin yaaaaaaaa.....ıhlamur pekemezde iyi gelir...bide yatırmdandan okyınus suyu ile burnunu temizle ortribebe ilede çek cnm rahatlar

ay çıldıracam inlio çocuk yaaa ne oldu buna anşamadım sabah hiçbişeyi yoktu sümük dışında yaaa
offf başıma ağrı girdi vallaha
koydum salıncağa aldım yanıma geçtim salona

canom aman ihmaletme yarın git iyice bir baktır daha evelde yazdım ben çok korkuyorum çksürük oldumu .ateşi varmı.

canım doğru söylüyorsun aslında ama çocuklarda radyasyona maruz kalmamaları için doktorlar çok acil durum olmadıkça röntgen istemez çünkü inanılmaz radyasyon alıyor...benim kızımın biride kurban bayramı sonrası oldu bizde nebülizatör aldık evde havayla birlikte ilaç verdim çünkü çok sıkışıyordu çocuk cihaz olmasa acile götürmem gerekecekti ve 3 günde iyileşti maşallah..ama bizimki kötü seyrediyor çünkü babamız bize taze hastane mikrobu taşıyor hergün...sanırım benimkiler artık direnç kazanmıştır mikroplara...

nefesss kızzz tesismi var evde anam o fatura ne öleee ..allah razı olsun doğalgazdan yaa

bize bu ay fatura 5 gün eksik bir aydan 110 tl gelmiş elektirikde 51 tl...

2 bebek ne kadar hayatamızı değiştirdi eskiden 20-30 tl arası elektiri gelirdi..

suda 10-15 tl pöffff gerçi çok zam geldii çokk....

gıdada müthiş zam var yağda,tuvalet kağıdında...biryağa 5 kilo 18.900 den almış halam ben aymar aldım indirimden 14.90 sana...iyiki almışım önümüzdeki aya gerek kalmazz

tereyağı çocuk yuttuktan sonra boğazda donarak kaygan bir zemin oluştırup balgamın kolayca kaymasını ve tahriş olup öksürüğe sebep olan bölgenin balgamla temasını keserek öksürüğü önlüyormuş..canan muhtemelen sinüziti var ve gece yatınca geniz akıntısı birikip geri akarak çocuğu öksürtüyor...ama hırıltılı akciğerden gelen bir öksrürükse ihmale gelmez..

bizede aldırdılar o nebülizatörden bide bir ilaç verdiler yiyecegini içine katıp yedirdik antibiyotik.
en sonun daünüversitede bir dr çok inceden ses duyuyorum rontgen çekecegiz esasında oda çekmek istemedi ilk baştan baktı çocuk aylardır düzelmemiş tekrarlıyor ve felaket bir ateşle .şükür herşeyi bıraktırdı bize iki kutu kuvvetli bir antibiyotik verdi o oldu şükür tekrarlamadı .

seviyommm seniii bizi bilinçlendiriyorsun yaaa

ama soruma cvp vermedinnnnn tarifffffffffffff didimmmmmaldınmıı didimmm

selam kızlar..face de yazmaktan burayı takip edemiyorum..
çoğu kişi de face de maşallah :)
femalexxcim sen face kullanıyormusun ?
Almina Çınar benim üyeliğim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…