aşkitom
yaş ilerleyince bi çok insna artık ses götürmz oluyo gerçekten çabuk yoruluyolar eminim bizde anneme gitsek uzun süre kalsak oda bize car car yapar onlarıda anlamak laızm
insan bi süre sonra evinde kızıda olsa istemeyebiliyor
geçende konuşmuştuk ya seninle
hani yatılı bi misafirin vardı
kaldıramıyorum felan dedi
artık evden çıkınca bi süre sonra nasıl biz evi yabancılıyorsak evde bizi yabancılıyo yani bi şekilde annenin düzeni bozuluyo onuda anla
ve canını skıpta üzülme
o öyle de geç
yemeklerini yedirdim devroş kucağımda şimdi
kızlar mustafam çok öksürüyo ne yapsam yaaa
hepinize iyi geceler güzel anneler ben bebeklerimi yerlerine yatırayım ışıkları söndüreyim 250 tl elektrik faturası gelmiş
valla ben bayadır sabah 10 gibi kahvaltı 2:30 gibi öğle yemeği 4:40 gibi kalkarlarsa meyve ama daha uyurlarsa 5:30 6:00 gibi akşam yemeği 9:30-10:00 gibi de muhallebiyi verip yatırıyorum
yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar sabaha takılabilirsiniz geç diye ama o saatte uyanıyorlar ne yapayım 9da kalkıyolar alt değiş falan anca oluyor yani
canım sabah öğlen ynıyız bend e5 gibi danone yedşiryoum 7 gibide yemek 7 de yemek yerse 9-10 da muhallebiyi yemiyor bende 12 yi bekliyom o yüzdennn
kızlar oğlum için bişşey lüffen öksürük krizine girid resmen uyuyamıyo neyapayımmm
fahri doktorumbi çözümmm
yemeklerini yedirdim devroş kucağımda şimdi
kızlar mustafam çok öksürüyo ne yapsam yaaa
nefes sendemi klimayla ısınıyorsun?izmirin çoğu öyle gerçi beni tanıdın değilmi?yeni nicimle geldim
ay çıldıracam inlio çocuk yaaa ne oldu buna anşamadım sabah hiçbişeyi yoktu sümük dışında yaaa
offf başıma ağrı girdi vallaha
koydum salıncağa aldım yanıma geçtim salona
canım sen bide rontgen çektir mustafaya biz bgeçen senelerde öyle olduk kalmadı gitmedigimiz dr
nede hoca hiç biri anlamadı şu hava verilen makinalara kadar aldırdılar bize .en sonunda çocuk zatüreye çevirdi allahım korusun öyle birşey yokturda .doktorum daha iii bilirde ben önlem olsun diye
söylüyorum.
bizede aldırdılar o nebülizatörden bide bir ilaç verdiler yiyecegini içine katıp yedirdik antibiyotik.canım doğru söylüyorsun aslında ama çocuklarda radyasyona maruz kalmamaları için doktorlar çok acil durum olmadıkça röntgen istemez çünkü inanılmaz radyasyon alıyor...benim kızımın biride kurban bayramı sonrası oldu bizde nebülizatör aldık evde havayla birlikte ilaç verdim çünkü çok sıkışıyordu çocuk cihaz olmasa acile götürmem gerekecekti ve 3 günde iyileşti maşallah..ama bizimki kötü seyrediyor çünkü babamız bize taze hastane mikrobu taşıyor hergün...sanırım benimkiler artık direnç kazanmıştır mikroplara...
tereyağı çocuk yuttuktan sonra boğazda donarak kaygan bir zemin oluştırup balgamın kolayca kaymasını ve tahriş olup öksürüğe sebep olan bölgenin balgamla temasını keserek öksürüğü önlüyormuş..canan muhtemelen sinüziti var ve gece yatınca geniz akıntısı birikip geri akarak çocuğu öksürtüyor...ama hırıltılı akciğerden gelen bir öksrürükse ihmale gelmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?