İkiz Anneleri Geyik Paneli

valla resmen tesise dönmüşüz .pufff.... valla benim koca bu sene aldı aldı bir ev almadı taşınacagım doğalgazlı bir eve bizim ev sahibi taktırmıyor hoş adamda 56 daire var hangi birisine yapsın .bide bu evde 12 yıldır oturuyorum çokta masraf yaptım yerlere laminant yaptırdım balkonları kapattım büssürü şey ondanda çıkmak istemiyorum .inşallah bu yıl işler daha iyi olurda bende kendi evime çıkarım.

seviyommm seniii bizi bilinçlendiriyorsun yaaa

ama soruma cvp vermedinnnnn tarifffffffffffff didimmmmmaldınmıı didimmm

canım ya kusura bakma ikide bir kalkıp oturyorum sorulara cevapları karıştırdım...diğeride uyudu sonra öbürkü mızıldadı süt verdim içti diğeri üstünü açmış örttüm falan koşturup duruyorum..bu arada evet tarifi aldım saolasın bir deneyeceğim bakalım becerebilecekmiyim...

dirimcim ben birşeyi yapıyorsam neden olduğunu bilmeliyim birazda mesleki sanırım ondan açıklamalı anlatıyorum :)))) insan bildiği şeyi daha güvenerek yapar dener ve pozitif sonuç alır diye inanırım. inşallah mustafacığa iyi gelir de uyur bu gece kuzucuk...

bu arada ben bu ay itibariyle inek ve keçi sütünü direk vermeye başladım..11. aya girdik..bizim doktora söylemedim o 1 yaşta ısrar ediyor çünkü..ne yapayım mama almıyorlar e sütümde ikisine yetmiyor...

kocan ne iş yapıyosizin ev sahibini biliyom cnmm kim unutur 56 daireyii hahaa

burcu cnm iyi geceler....almina hoşgeldin cnmmm

Hoşgeldim canım,gerçi çok kalamıcam.

bira mayası tableti ısmarladım,anne sütünü arttıyor diye..gerçi asla mucize beklemiyorum ama en azından 1 yaşları doluncaya dek kahve niyetine de olsa anne sütü vereyim istiyorum..

femalexx pınar sütün 6-12 ay için sütü var..ilk adım sütü..ondan veriyorum ben ara ara..arasıra da keçi sütü..

tamam yapayımm

bal yasak ama versemmi 1 yaşa ne kaldıki emme zancefil yokk

famelex senin tarifte güzel

kızlar öksürdük öksürdük öksürüdk salıncak ve halının 3 noktası olmak üzere toplam 4 yere öbekler halinde kustuk
elimizi yüüzmüzü yıkadık üstümüzü değiştirdik şimdi uykumuz kaçtı oyun oynuyoruz iyimiii

öksürüğün sebebide belli oldu bişey gıcık yapmış sanırım boğazına şimdi kesildi öksürük pöfff bu gecede sabahçıyız belli oldu bari bi kajve yapayım kendimeee

hehehh olduuu yaparsın becerirsinn .....diğer yazdığın konudada bende senle aynı düşünüyorum neden olduğunu bilmeli insan...ve mesleki demişsin ama çoğu doktor artık açıklamayı bırak ..soruna cvp vermiyor....lafım meclisten dışarı ama doktora gidip çoğu sorusuna cvp bulamadan ilaç alan tandıığım var...ne dedi dok.diyorum...tahlilinide ne varmış diyorum bilmiyorum diyor...

süt konusuna gelince bize mama çok gaz yaptı cerrahpaşada doktor 9 aylıkken geç inek sütüne dedi...ama o zaman aliş içmedi...şimdide ben içmesin diye yapılşıyorum...iyi yapmışsın gece su mu vereceksin cnmm daya sütüü...birazönce facede yazmışlar eskiden daninomu vardı yoğurda şeker katardık..doğruu vallaa

canım ya ben pek face kullanmıyorum..açıkçası pc nin başına ancak gece bu saatlerde sınırlı oturabiliyorum..nette ne kadar dağılırsam toparlanmam o kadar zor olur bende kk yı tercih ediyorum...bu arada sanırım nisan sonu işe başlıyorum...offf iki yıldır evdeydim işe başlamak zor gelecek ama bir yandanda iyi olacak azıcık süslenir düzgün giyinir insan içine çıkarım...haa bide para kazanırım...

inanarak iç artat cnmm eminim benn

balı bekle derim ben ama sen bilirsin...kusması iyi olmuşş o balgamı çıkarmış kuzummm şimdii hiçbişey verme zaman geçsin sevdiği bişeyi ver uyut rahatlamıştır eminimm

kocan ne iş yapıyosizin ev sahibini biliyom cnmm kim unutur 56 daireyii hahaa

canım eşimin şirketi var bir firma bayiligi yapıyor bide kendi ürettigi bir ürünün pazarlamasını .pazarlama olayı bu yıl başladı şimdilik herşey yolunda gidiyor
inşallah hep böyle gider yoksa bu piyasayla işimiz yaş hele 3 çocukla .

ağzını ayrı aç rabbim bol kazanç versin cnm ...rızıkları vardır kuzuların merak etme cnm

canım yoksun bayağıdır iyimisin?
canım pc açık ama çoğu zaman sadece okuyorum,yazacak mecalim olmuyor :))

canım zaten dediğim gibi face de anca bu saatlerde yazıyorum..gündüz falan açık olsa da yazamıyorum..temmuz annelerine de yazıyorum genelde..ama bir çok topiğe aynı anda vakıf olamıyorum,çoğu zaman tüm gün açık olduğu halde tek kelime yazamadığım oluyor...

iyi gelecekkk işş eminimmmm

burcu sana bişi sorcam şekeirm yaaaa

salıncağın kılıfını çıkardımda yıkamak için içindeki sert plastik varya onunla beraber çıktı bende mecbur öyle yıkadım makşneye felan atarım diye düşünmüştüm ama yok olmuyo senşnkidemiböyle yoksa bi püf noktası varda benmi kaçırdım gözden

canım bir ara face de ikiz anneleri gurubu varmı,varsa gireyim ben de demişsin gibi hatırladığım için face den bahsettim....

iyi gelecekkk işş eminimmmm

yaa ben sabah uykusunu çok severim kızlarda bana çekmiş bu sabah biri uyandı ablasına verdim diğeriyle 11 e kadar uyumuşuz...kalkmış koynuma giriyor yüzüme burnunu sürüyor bir açtım gözümü suratımın tam ortasında bana gülüyor işte o zaman al ısır ye onu çok tatlılar..ne bileyim işe başlayınca erken kalk telaşe, iş güç çocuklar zor olacak ama mecburen çalışmalıyım çünkü onlara için güzel şeyler yapmak istiyoruz eşimle ve maalesef güzel şeylerde para istiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…