nefesss kızzz tesismi var evde anam o fatura ne öleee ..allah razı olsun doğalgazdan yaa
bize bu ay fatura 5 gün eksik bir aydan 110 tl gelmiş elektirikde 51 tl...
2 bebek ne kadar hayatamızı değiştirdi eskiden 20-30 tl arası elektiri gelirdi..
suda 10-15 tl pöffff gerçi çok zam geldii çokk....
gıdada müthiş zam var yağda,tuvalet kağıdında...biryağa 5 kilo 18.900 den almış halam ben aymar aldım indirimden 14.90 sana...iyiki almışım önümüzdeki aya gerek kalmazz
seviyommm seniii bizi bilinçlendiriyorsun yaaa
ama soruma cvp vermedinnnnn tarifffffffffffff didimmmmmaldınmıı didimmm
valla resmen tesise dönmüşüz .pufff.... valla benim koca bu sene aldı aldı bir ev almadı taşınacagım doğalgazlı bir eve bizim ev sahibi taktırmıyor hoş adamda 56 daire var hangi birisine yapsın .bide bu evde 12 yıldır oturuyorum çokta masraf yaptım yerlere laminant yaptırdım balkonları kapattım büssürü şey ondanda çıkmak istemiyorum .inşallah bu yıl işler daha iyi olurda bende kendi evime çıkarım.
burcu cnm iyi geceler....almina hoşgeldin cnmmm
canım ya kusura bakma ikide bir kalkıp oturyorum sorulara cevapları karıştırdım...diğeride uyudu sonra öbürkü mızıldadı süt verdim içti diğeri üstünü açmış örttüm falan koşturup duruyorum..bu arada evet tarifi aldım saolasın bir deneyeceğim bakalım becerebilecekmiyim...
dirimcim ben birşeyi yapıyorsam neden olduğunu bilmeliyim birazda mesleki sanırım ondan açıklamalı anlatıyorum :)))) insan bildiği şeyi daha güvenerek yapar dener ve pozitif sonuç alır diye inanırım. inşallah mustafacığa iyi gelir de uyur bu gece kuzucuk...
bu arada ben bu ay itibariyle inek ve keçi sütünü direk vermeye başladım..11. aya girdik..bizim doktora söylemedim o 1 yaşta ısrar ediyor çünkü..ne yapayım mama almıyorlar e sütümde ikisine yetmiyor...
tamam yapayımmçok klasikk bişey hatta şuan bebişlere yasak ama ılık şekerli su ver bi gece nevrim döndü
7-8 aylık alişş..uyutmuyor beniii allahımm dedimmm delireceğim ömerin mama saatide geliyor....verdim ılık şekerli su uyudu çocuk...annemde bana çok yapardııı
şarjı bulayımmm devre arası bitmişş herkes sahadaa
canan 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı zencefil koy karıştır macun gibi olsun yedir iyi gelir ıhlamurda iyi gelir canım mustafa kıyamam
birsen 2 klima,termosifon,fan herşey elektrikli ama çok geldi yinede 2 de buhar makinem var
canım ya kusura bakma ikide bir kalkıp oturyorum sorulara cevapları karıştırdım...diğeride uyudu sonra öbürkü mızıldadı süt verdim içti diğeri üstünü açmış örttüm falan koşturup duruyorum..bu arada evet tarifi aldım saolasın bir deneyeceğim bakalım becerebilecekmiyim...
dirimcim ben birşeyi yapıyorsam neden olduğunu bilmeliyim birazda mesleki sanırım ondan açıklamalı anlatıyorum :)))) insan bildiği şeyi daha güvenerek yapar dener ve pozitif sonuç alır diye inanırım. inşallah mustafacığa iyi gelir de uyur bu gece kuzucuk...
bu arada ben bu ay itibariyle inek ve keçi sütünü direk vermeye başladım..11. aya girdik..bizim doktora söylemedim o 1 yaşta ısrar ediyor çünkü..ne yapayım mama almıyorlar e sütümde ikisine yetmiyor...
Hoşgeldim canım,gerçi çok kalamıcam.
bira mayası tableti ısmarladım,anne sütünü arttıyor diye..gerçi asla mucize beklemiyorum ama en azından 1 yaşları doluncaya dek kahve niyetine de olsa anne sütü vereyim istiyorum..
tamam yapayımm
bal yasak ama versemmi 1 yaşa ne kaldıki emme zancefil yokk
famelex senin tarifte güzel
kızlar öksürdük öksürdük öksürüdk salıncak ve halının 3 noktası olmak üzere toplam 4 yere öbekler halinde kustuk
elimizi yüüzmüzü yıkadık üstümüzü değiştirdik şimdi uykumuz kaçtı oyun oynuyoruz iyimiii
öksürüğün sebebide belli oldu bişey gıcık yapmış sanırım boğazına şimdi kesildi öksürük pöfff bu gecede sabahçıyız belli oldu bari bi kajve yapayım kendimeee
kocan ne iş yapıyosizin ev sahibini biliyom cnmm kim unutur 56 daireyii hahaa
canım eşimin şirketi var bir firma bayiligi yapıyor bide kendi ürettigi bir ürünün pazarlamasını .pazarlama olayı bu yıl başladı şimdilik herşey yolunda gidiyor
inşallah hep böyle gider yoksa bu piyasayla işimiz yaş hele 3 çocukla .
canım pc açık ama çoğu zaman sadece okuyorum,yazacak mecalim olmuyor :))canım yoksun bayağıdır iyimisin?
canım ya ben pek face kullanmıyorum..açıkçası pc nin başına ancak gece bu saatlerde sınırlı oturabiliyorum..nette ne kadar dağılırsam toparlanmam o kadar zor olur bende kk yı tercih ediyorum...bu arada sanırım nisan sonu işe başlıyorum...offf iki yıldır evdeydim işe başlamak zor gelecek ama bir yandanda iyi olacak azıcık süslenir düzgün giyinir insan içine çıkarım...haa bide para kazanırım...
canım ya ben pek face kullanmıyorum..açıkçası pc nin başına ancak gece bu saatlerde sınırlı oturabiliyorum..nette ne kadar dağılırsam toparlanmam o kadar zor olur bende kk yı tercih ediyorum...bu arada sanırım nisan sonu işe başlıyorum...offf iki yıldır evdeydim işe başlamak zor gelecek ama bir yandanda iyi olacak azıcık süslenir düzgün giyinir insan içine çıkarım...haa bide para kazanırım...
ağzını ayrı aç rabbim bol kazanç versin cnm ...rızıkları vardır kuzuların merak etme cnm
iyi gelecekkk işş eminimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?