İkiz Anneleri Geyik Paneli

birsen bu gün akşam çaını bizde içiyoruz eltime senden bahsediyorum işte 1 kurabiyelerini felan gösterdim ona işte bana diş kurabiyesi yaptı şöyle sepet süsledi böyle dacetiye yaptı çok becerikli bi kız diye konuşuyoruz
ne dese beğenirsin e o zaman bunu ticarete döksün dedi bilmemki dedim ticaretini yapabilecekkadar ustamı bilmiyorum deidm
kız gel senle ortak bi iş yapalım
bi organizasyon firması kuralım ne derisn hahah
herkes işe başlıyo bizde bi iş yapalım ev hanımlığına paydosss

aman ii rahatlamış kuzu o öksürük mafeder bogazınıda tahriş olurdu yazık .aman iyi olsunda oynasın uyumasın mustafam bende yaptım bir kahve benimkilerde 15 dk bir vızırdıyor anlayamadım keyifsizler bugün.

canım bak sanal doktorun tanısı doğru kusturduysa kesin öksürük sebebi geniz akıntısıdır...dediğimi yap bence bide burnunu temizle kuzucuğun uyur inşallah...

canım ya yazamadım inan gelmek için tüm olanakları denedim ama şansıma yardımcımın işi var onun işi olmazasa kızları bırakır ben gelir sizinle tanışır vede çokkk mutlu olurdum..ama annem ve yardımcım dışımda kızlarıma bakabilen bir Allah kulu yok bende güvenip bırakamam zaten..eşimse tek başına yada annesiyle yada tüm sülalesiyle bile olsa bakamaz...babaanneme halam bakıyor bazen diğer yengeler ve sanırım bu hafta işleri varmış o yüzden annem alacakmış..şimdi o zaten bebek gibi bide ben kızları bıraksam annem yetişemez hepsine. bana küsme ne olur. inşallah başka sefere...

canom valla bak kafam bozuk bugün o iş konusunda bugün gittim iş yerine şöyle masama oturdum

çekmeceleri bir açtım kapadım etrafıma bakındım herşey deyişmiş herkez kafasına göre düzen yapmış

geri gidesim geldi eşime dedim bana araba alsan ben boş bırakmam işyerini diye şöyyyyyle birrr baktı

lafın devamıda bende kaldı.ayyy bende çalışmak istiyorum bugün banyomu yaptım saçlatrımı yaptım bide benim eski elemanı çagırdım kaş bıyık aldırdım giyindim çıktım ama evde öylemi dolaş anam eşortmanlarla akşama kadar saçına tararsan çok iyi en güzeli çalışmak .çalışın valla fırsatınız varsa

amanınnnn benden gayri herkes hevesliymiş çalışmaya...bakmayın bana bende istiyorumda başlangıcı biraz zor olacak...çalışmak biryerde kadının özgürlüğü gibi...ama en güzelide maaş yatınca böyle hesaptaki nomerolar rakamlar değişiyor ya..off bak onu özledim...

canınsağolsun cnaım şaka yapıyorum ben işallah bi dahak sefereee

sen hangi hastanede başlayacaksın kuşum belllimii
kızlar bende kaçıyorum herkese iyi geceler...

iyi geceleerrr

mustafayı uyuttum sonundabi sigara yaktımm
yatacam bende bittim uykusuzluktan saat 2 olmuş pöfff

hadi iyi gecelerrr

aman dedikoducu kadınlar...ceneniz bitmemiş...ben güzel bir uyku çektim hatta ömer hala uyuyor alişi ananeye postladım....

femalexx cnm senin mesleğin var bunca sene okumuşsun ....yarıda bırakmak olmaz...zaten 2-3 yaş döneminde anlayacaksın..3 yaşında oyun gurubuna gidecekler...sonra kreş olabilir illaki anaokulu derken kızlar büyümüş....benim maddi durumum elverirse eğer...3,5 yaş gibi yani önümüzdeki sene oyun grubuna yollayacağım çeteleri haftada en az 2 gün..bakalım.....

o yüzden sen çalışşşşşşş bakıcınız var çalışş derim.....

canom kuşum o iş öle dediğin gibi olmaz...heleki biz yapıyorsak illa bir rutubetlik olur...
ve yetişmek zor olur....insanlar kendi yapmaya çalışıyor işte bizim gibi...

mesela bir mekan tutacaksın....süsleyeceksin..pastası,kurabiyesi vs.hepsi sana toptan fiyatına gelmeliki kar yapabilesin...yoksa zor.....benimde kafama çok yatan bir meslek hatta ben detaycı olduğumdan çokda iyi yaparım...ama işin başında olmak beni yorar....

çocuklar büyüdüğünde olur bakarsın..en büyük hayalimiz kocişle bana bir parakendeci dükkanı açmak...ama dükkanı almamız gerek...kendi dükkanın olsun çok istiyorum...arkadada ufak bi odası mutfak tuvalet kullanılcak gibi çocuklarım geldiğinde oturacak gibi....mesela benim elimden kıyafet işide gelir....ilerletsem...neler dikerim..neler çizerim....ama bu dönemm çok zor...yapacağım bişeyler...merak etme kuzummmm

bana gelince efendim kalktım size geldimmmmmmmmmm
daha kahvaltı faslı vs.yok inş. güzel geçer günümm kociş yarın aksam erken gelecek 5 ucağına binecekmiş....onun gelişi bana cenneti bahşetmişler gibi geliyor....
o benim herşeyim demiştim bundan 8 sene önce .....ve bgünde diyorumki gerçekten herşeyimmmm
annem ,babam,kardeşim,arkadaşım............kendimi aşk pıtırcığı gördümmm bu sabah

Son düzenleme:
günaydım kızlar.geçmişi okumaya çalıştım ama okuldaki bilgisayar yavaş biraz bi yerden sonra bıraktım.zaten gözlerim yanıyor,başım ağrıyor.

Canan geçmiş olsun kuzuma,canım ya..şimdi nasıl?

kızlar annelerden bahsetmişsiniz.bende dertliyim bi kaç gündür bu konudan.aslında annemi kötülemek istemem kimseye,emeğide çoktur üzeremizde asla hakkını ödeyemem ama bebekler doğduktan sonra çok değişti.3 gündür Kağan hasta biliyosunuz,ateşleniyor geceleri.ne uyuyyoruz ne oturabiliyoruz.anneme dün şakayla karışık bi gece bizde kal 1-2 saat Denizle ilgilen,iki gündür hiç uyumadık dizlerim kopuyor kötüyüm dedim bana ne dedi biliyo musunuz?BEN HAMİLELİĞİNDE VE ÖNCESİNDE HERŞEYİ YAPTIM ARTIK BAZI ŞEYLERİN ZORLUĞUNU YAŞAYARAK ÖĞREN ANNE OLMAK KOLAY DEĞİL!şok oldum,sustum...

günaydınnnn..
annelerden konuşulmuş gece bizde anneyiz inş torunlarımızı görürüz ve yanlış yapmayız inş...
bence annelerin bu dedikleri değilde muhtaç olmak birilerine o daha çok yıpratıyo bizi..ama bu günler geçecek ve çılgınlar gibi bizde gezicez:))

Günaydınlar...
Artvinli,canım ısmarladın mı bira mayası tabletini,aklına yattı mı ?

canan canım benim salıncak yıldız gondol salıncak benimkinde sert plastik yok direkt miflonlu minder var iskelete çıtçıtlı çıkarıp yılkıyorsun sonra takıyorsun seninkinin markası neki?
firdoscuğum anneler bazen hayat dersi vermeye kalkar seninkide öyle yapmıştır bizi bizden başkası anlamaz canım annemiz bile olsa boşver zorlukları geçince sefasını biz süreceğiz
kimse karışamaz ama o zaman madem herşeyi tek yapıyoruz tek kararlarıda biz veririz değilmi ama?

merhaba güzel anneler sağlıklı mutlu günlerimiz olsun

tekrardan hoşgeldin burcu..:))

Günaydın arkadaşlar.....

Dün gece muhabbet koyuymuş,toplanılmış yine ne güzel.

Bilseydim bende gelirdim.Yağız gece hiç uyumadı uyutmadıda ne beni ne babayı.

Bir sıkıntısı vardı ama çözemedik,acaba gündüz yere bırakıyorum soğukmu alıyor ya,

Yürüteçede koyuyorum şaşırdım iyice valla.

Evide iyi ısıtıyoruz ama ne oluyor nerde üşütüyor bilmiyorum.

Faturalardan bahsedilmiş.

Bu ay bizim faturalarda uçmuş malesef.

Doğalgaz 238 tl,elektrik 138 tl.

Ev büyük oluncada bu kadar yakmaya hamamda olmuyor tabi.

Canan kalkınca bana adresini yollarmısın canım.

Bazı engeller var aşabilirsem gelebilicemde.

kızlar bu arada demir ilacının lekesine bir kez daha denedim bulaşık deterjanı çıkartıyo dün ege 1 kaşık dolusu ilacı ağzından çıkarttığı yetmezmiş gibi birde ağzını eliyle silerken kolunuda leke yaptı çıkarttım hemn üstüne bulaşık deterjanı döküp makineye attım leke meke kalmadı aklınızda bulunsun

winston canım sağol bu arada bizim bebekler demir ilacından kustuğu için doktorumuz mamanın içinde verebilirsin dedi ferrosanolun klavuzundada mama ve yemeğe karışabilir yazıyor zaten 1 aydır mamalarına karıştırıp veriyorum kan sonuçlarındada demir ekskliği yok
artvinlim benim oğlanlarda bu aralar çok huysuz uyumuyorlar akşamları
üşümüş olabilirler ama yapacak birşey yok yerden alıyorlardır büyük ihtimal ama zapdetmek çok zor ne yapalım

yazıyodur ama demir kalsiyumla alındığında emilimi azalıyo c vitaminiyle verincede emilimi artıyo bilgin olsun..

Kızlar hep sorucam unutuyorum sizin facebooktaki grubunuzun adı ne..bir yazan olursa sevinirim..

Ne diyeyim şimdi........

Sen olsan ne düşünürdün ???

Canım yaaa,artık samimiyetine hiç inanmıyorum malesef....

Paylaşımın ve arkadaşlığın için teşekkür ederim,kendine iyi bak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…