tamam yapayımm
bal yasak ama versemmi 1 yaşa ne kaldıki emme zancefil yokk
famelex senin tarifte güzel
kızlar öksürdük öksürdük öksürüdk salıncak ve halının 3 noktası olmak üzere toplam 4 yere öbekler halinde kustuk
elimizi yüüzmüzü yıkadık üstümüzü değiştirdik şimdi uykumuz kaçtı oyun oynuyoruz iyimiii
öksürüğün sebebide belli oldu bişey gıcık yapmış sanırım boğazına şimdi kesildi öksürük pöfff bu gecede sabahçıyız belli oldu bari bi kajve yapayım kendimeee
canom valla bak kafam bozuk bugün o iş konusunda bugün gittim iş yerine şöyle masama oturdumbirsen bu gün akşam çaını bizde içiyoruz eltime senden bahsediyorum işte 1 kurabiyelerini felan gösterdim ona işte bana diş kurabiyesi yaptı şöyle sepet süsledi böyle dacetiye yaptı çok becerikli bi kız diye konuşuyoruz
ne dese beğenirsin e o zaman bunu ticarete döksün dedi bilmemki dedim ticaretini yapabilecekkadar ustamı bilmiyorum deidm
kız gel senle ortak bi iş yapalım
bi organizasyon firması kuralım ne derisn hahah
herkes işe başlıyo bizde bi iş yapalım ev hanımlığına paydosss
canom valla bak kafam bozuk bugün o iş konusunda bugün gittim iş yerine şöyle masama oturdum
çekmeceleri bir açtım kapadım etrafıma bakındım herşey deyişmiş herkez kafasına göre düzen yapmış
geri gidesim geldi eşime dedim bana araba alsan ben boş bırakmam işyerini diye şöyyyyyle birrr baktı
lafın devamıda bende kaldı.ayyy bende çalışmak istiyorum bugün banyomu yaptım saçlatrımı yaptım bide benim eski elemanı çagırdım kaş bıyık aldırdım giyindim çıktım ama evde öylemi dolaş anam eşortmanlarla akşama kadar saçına tararsan çok iyi en güzeli çalışmak .çalışın valla fırsatınız varsa
canınsağolsun cnaım şaka yapıyorum ben işallah bi dahak sefereeecanım bak sanal doktorun tanısı doğru kusturduysa kesin öksürük sebebi geniz akıntısıdır...dediğimi yap bence bide burnunu temizle kuzucuğun uyur inşallah...
canım ya yazamadım inan gelmek için tüm olanakları denedim ama şansıma yardımcımın işi var onun işi olmazasa kızları bırakır ben gelir sizinle tanışır vede çokkk mutlu olurdum..ama annem ve yardımcım dışımda kızlarıma bakabilen bir Allah kulu yok bende güvenip bırakamam zaten..eşimse tek başına yada annesiyle yada tüm sülalesiyle bile olsa bakamaz...babaanneme halam bakıyor bazen diğer yengeler ve sanırım bu hafta işleri varmış o yüzden annem alacakmış..şimdi o zaten bebek gibi bide ben kızları bıraksam annem yetişemez hepsine. bana küsme ne olur. inşallah başka sefere...
amanınnnn benden gayri herkes hevesliymiş çalışmaya...bakmayın bana bende istiyorumda başlangıcı biraz zor olacak...çalışmak biryerde kadının özgürlüğü gibi...ama en güzelide maaş yatınca böyle hesaptaki nomerolar rakamlar değişiyor ya..off bak onu özledim...
kızlar bende kaçıyorum herkese iyi geceler...
canan canım benim salıncak yıldız gondol salıncak benimkinde sert plastik yok direkt miflonlu minder var iskelete çıtçıtlı çıkarıp yılkıyorsun sonra takıyorsun seninkinin markası neki?
firdoscuğum anneler bazen hayat dersi vermeye kalkar seninkide öyle yapmıştır bizi bizden başkası anlamaz canım annemiz bile olsa boşver zorlukları geçince sefasını biz süreceğiz
kimse karışamaz ama o zaman madem herşeyi tek yapıyoruz tek kararlarıda biz veririz değilmi ama?
merhaba güzel anneler sağlıklı mutlu günlerimiz olsun
winston canım sağol bu arada bizim bebekler demir ilacından kustuğu için doktorumuz mamanın içinde verebilirsin dedi ferrosanolun klavuzundada mama ve yemeğe karışabilir yazıyor zaten 1 aydır mamalarına karıştırıp veriyorum kan sonuçlarındada demir ekskliği yok
artvinlim benim oğlanlarda bu aralar çok huysuz uyumuyorlar akşamları
üşümüş olabilirler ama yapacak birşey yok yerden alıyorlardır büyük ihtimal ama zapdetmek çok zor ne yapalım
canım ya ben pek face kullanmıyorum..açıkçası pc nin başına ancak gece bu saatlerde sınırlı oturabiliyorum..nette ne kadar dağılırsam toparlanmam o kadar zor olur bende kk yı tercih ediyorum...bu arada sanırım nisan sonu işe başlıyorum...offf iki yıldır evdeydim işe başlamak zor gelecek ama bir yandanda iyi olacak azıcık süslenir düzgün giyinir insan içine çıkarım...haa bide para kazanırım...
Kızlar hep sorucam unutuyorum sizin facebooktaki grubunuzun adı ne..bir yazan olursa sevinirim..
ben dün osmanı seyredemedim..bu gece netten seyretmeyi planlıyordum ama havamda değilim diye vazgeçtim..geçen haftaki bölümden sonra face te bir arkadaş paylaşmış benim çok hoşuma gitti belki sizede gelmiştir...( meteyi saklayasım,cemileye omuz veresim,osmanı evlat edinesim,Ali kaptanın yüzüne tüküresim,carolinin saçını başını yolasım var)
heheee yakışır Firdevs hanıma...valla kadın aralarındaki en asıl sanatçıydı eee saraya çıkmakta Nebahat Çehreye yakışır...Bihter Hürrem olsaydı gerisini düşünemiyorum tüm saray birbirine girerdi herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?